Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Γιατί δηλαδή να μην έκανε καλά τη δουλειά της η κυβέρνηση της Αυστραλίας και την έκαναν τα άτομα του Νόλε.
γιατι εχουν κανει κι αλλες μαλακιες με ατομα που περασαν τελικα με τις ιδιες διαδικασιες οι οποιες γενικως μπάζουν και μπορουν να αμφισβητηθουν απλα δεν ηταν του μεγεθους του Νολε για να βρουν ευκαιρια να παρεμβουν και να φανουν αδεκαστοι

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
γιατι εχουν κανει κι αλλες μαλακιες με ατομα που περασαν τελικα με τις ιδιες διαδικασιες οι οποιες γενικως μπάζουν και μπορουν να αμφισβητηθουν απλα δεν ηταν του μεγεθους του Νολε για να βρουν ευκαιρια να παρεμβουν και να φανουν αδεκαστοι
Οπότε τελικά τι θες να μας πεις;συμφωνείς ή όχι να παίξει ανεμβολίαστος ο Νόλε στο Αυστραλιανό Οπεν;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.353
Πόντοι
1.056
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλη αυτή η φασαρία από την στιγμή που ήταν γνωστή η αυστηρή πολιτική εισόδου της Αυστραλίας μόνο σε εμβολιασμενους. Ειδικά για το αυστραλιανό open είχε αναφερθεί εδώ και μήνες ότι θα παίξουν μόνο εμβολιασμενοι. Τώρα τι έγινε; Η διοργανώτρια αρχή του όπεν προσπάθησε να βρει μια πατέντα για να παίξει ο Τζόκοβιτς και να μην χάσει έσοδα χωρίς την συναίνεση της Αυστραλιανής κυβέρνησης; Προσπαθώ να καταλάβω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οπότε τελικά τι θες να μας πεις;συμφωνείς ή όχι να παίξει ανεμβολίαστος ο Νόλε στο Αυστραλιανό Οπεν;
αν ειναι νομιμος σαφως και πρέπει να παίξει,δε βλέπω το λόγο να διαφωνει κάποιος

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλη αυτή η φασαρία από την στιγμή που ήταν γνωστή η αυστηρή πολιτική εισόδου της Αυστραλίας μόνο σε εμβολιασμενους. Ειδικά για το αυστραλιανό open είχε αναφερθεί εδώ και μήνες ότι θα παίξουν μόνο εμβολιασμενοι. Τώρα τι έγινε; Η διοργανώτρια αρχή του όπεν προσπάθησε να βρει μια πατέντα για να παίξει ο Τζόκοβιτς και να μην χάσει έσοδα χωρίς την συναίνεση της Αυστραλιανής κυβέρνησης; Προσπαθώ να καταλάβω.
Αυτο λέω και γω.Απότι φαίνεται αυτό έχει γίνει αυτή τη στιγμή.Και εδώ ξεφτυλίζεται η διοργάνωση και η κυβέρνηση της βικτόριας.
αν ειναι νομιμος σαφως και πρέπει να παίξει,δε βλέπω το λόγο να διαφωνει κάποιος
Αν ήταν νόμιμος θα γινόταν τόσος ντόρος;Πήγαν να τον βάλουν στη χώρα από το παράθυρο για να παίξει.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.914
Πόντοι
46.423
Ο Τζόκοβιτς ακολούθησε τη διαδικασία για την περίπτωσή του όσο αφορά τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Οι υπεύθυνοι του τουρνουά αφού πρώτα ήλεγξαν τον φάκελο του έδωσαν το πράσινο φώς.

Η κυβέρνηση όμως δεν του επέτρεψε να εισέλθει στη χώρα ως ανεμβολίαστος.

Η απόφαση αφορά αποκλειστικά τη κυβέρνηση της Αυστραλίας ή οποία κατά τη γνώμη μου ορθώς δεν του επιτρέπει να εισέλθει στη χώρα διότι σε αντίθετη περίπτωση θα την κατηγορούσαν ότι κάνει ειδική εξαίρεση έστω και αν το πρόσωπο αυτό λέγεται Τζόκοβιτς και θα έδινε περαιτέρω λόγο στους αντί-εμβολιαστές.

Ο Τζόκοβιτς τα γνώριζε πολύ καλά όλα αυτά.

Κατά τη γνώμη μου επειδή υπάρχουν πολλοί σπόνσορες που τον υποστηρίζουν και συμφέροντα προφανώς και δεν θα είναι και πολύ χαρούμενοι με την απόφαση του να μην εμβολιαστεί αλλά παρόλο αυτά προσπαθεί εγωιστικά να λάβει μέρος στο τουρνουά ή τουλάχιστον να πετάξει την ευθύνη από πάνω του όσο αφορά τους σπόνσορες.

Πάντως είναι ο κορυφαίος τενίστας των τελευταίων ετών και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί όλο αυτό το μπάχαλο και να είχε προστατεύσει το ίματζ του.

Γενικότερα όμως όσο αφορά τον COVID βλέπουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα σε όλο τον αθλητισμό.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω ενα πραγμα δεν αντιλαμβανομαι.
Ολος ο πλανητης ειχε αντιληφθει οτι με το που θα πατησει το ποδι του ο Τζοκοβιτς στην Αυστραλια, θα τον μπουζουριασουνε και θα τον στειλουνε πισω πακετο. Ο ιδιος ο πρωθυπουργος το ειχε αναγγειλλει. Τι ακριβως δεν καταλαβε? Μονο αυτος δεν το ειχε αντιληφθει? Ελεος δηλαδη.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ο Τζόκοβιτς ακολούθησε τη διαδικασία για την περίπτωσή του όσο αφορά τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Οι υπεύθυνοι του τουρνουά αφού πρώτα ήλεγξαν τον φάκελο του έδωσαν το πράσινο φώς.

Η κυβέρνηση όμως δεν του επέτρεψε να εισέλθει στη χώρα ως ανεμβολίαστος.

Η απόφαση αφορά αποκλειστικά τη κυβέρνηση της Αυστραλίας ή οποία κατά τη γνώμη μου ορθώς δεν του επιτρέπει να εισέλθει διότι σε αντίθετη περιπτωση θα την κατηγορούσαν ότι κάνει ειδική εξαίρεση έστω και αν το πρόσωπο αυτό λέγεται Τζόκοβιτς και θα έδινε περαιτέρω λόγο στους αντεμβολιαστές.

Ο Τζόκοβιτς τα γνώριζε πολύ καλά αυτά.

Κατά τη γνώμη μου επειδή υπάρχουν πολλοί σπόνσορες που τον υποστηρίζουν και συμφέροντα προφανώς και δεν θα είναι και πολύ χαρούμενοι με την απόφαση του να μην εμβολιαστεί παρόλο αυτά προσπαθεί εγωιστικά να λάβει μέρος στο τουρνουά ή τουλάχιστον να πετάξει την ευθύνη απο πάνω του όσο αφορά τους σπόνσορες.

Πάντως είναι ο κορυφαίος τενίστας των τελευταίων ετών και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί όλο αυτό το μπάχαλο και να,είχε προστατεύσει το ίματζ του.

Γενικότερα όμως όσο αφορά τον COVID βλέπουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα σε όλο τον αθλητισμό.
Εδώ είναι το λάθος.Αφού το τελικό οκ το δίνει η κυβέρνηση έκανε λάθος η διοργάνωση και η κυβέρνηση της βικτόριας.Νόμιζαν ότι θα το ξεπέρναγαν.Από εκεί και πέρα ρίσκαρε ο Νόλε.Για μένα έχει κάνει μεγάλη μαλακία που δεν εμβολιάζεται.Ας αναλάβει τις ευθύνες του.Και γω τον θεωρώ τον κορυφαίο τενίστα των τελευταίων ετών αλλά εδώ είναι μαλάκας.Εκτός και κάνει ειδικές διατροφές,θεραπείες και φοβάται ότι με το εμβόλιο θα είχε πρόβλημα στην απόδοσή του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ολος ο πλανητης ειχε αντιληφθει οτι με το που θα πατησει το ποδι του ο Τζοκοβιτς στην Αυστραλια, θα τον μπουζουριασουνε και θα τον στειλουνε πισω πακετο. Ο ιδιος ο πρωθυπουργος το ειχε αναγγειλλει. Τι ακριβως δεν καταλαβε? Μονο αυτος δεν το ειχε αντιληφθει? Ελεος δηλαδη.
Απότι φαίνεται αυτό,η διοργάνωση και η κυβέρνηση της βικτόριας.Οι άμεσοι εμπλεκόμενοι σε κέρδος με τη συμμετοχή του Νόλε στο Αυστραλιανό Οπεν

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.914
Πόντοι
46.423

Είναι δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί.

Είναι απλό το θέμα.

Προσπάθησε να εισέλθει στη χώρα έχοντας αφενός μεν την σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών αφετέρου δε θεώρησε ότι λόγω του ότι είναι ο Τζόκοβιτς θα πάρει ειδική εξαίρεση.

Το δοκίμασε ως ένας σκληρός αντί-εμβολιαστής.

Δικαίωμά του είναι άλλωστε.

Τώρα αν τον στείλουν πίσω αυτό είναι άλλο θέμα ...

:tooth: :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είναι δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί.

Είναι απλό το θέμα.

Προσπάθησε να εισέλθει στη χώρα έχοντας αφενός μεν την σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών αφετέρου δε θεώρησε ότι λόγω του ότι είναι ο Τζόκοβιτς θα πάρει ειδική εξαίρεση.

Το δοκίμασε ως ένας σκληρός αντί-εμβολιαστής.

Δικαίωμά του είναι άλλωστε.

Τώρα αν τον στείλουν πίσω αυτό είναι άλλο θέμα ...

:tooth:
Συγνωμη αλλά εγω η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω ειναι οτι το εκανε επιτηδες για να δημιουργηθει ντορος. Δεν μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να πιστευει οτι πραγματικα θα εισελθει στην Αυστραλια χωρις να γινει τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απότι φαίνεται αυτό,η διοργάνωση και η κυβέρνηση της βικτόριας.Οι άμεσοι εμπλεκόμενοι σε κέρδος με τη συμμετοχή του Νόλε στο Αυστραλιανό Οπεν
Εξακολουθω να μην αντιλαμβανομαι. Ποια διοργανωση και ποια Βικτορια.
Ο ιδιος ο πρωθυπουργος της Αυστραλιας λεει δημοσιως "first plane home".
Kαι πας? Τι ακριβως δεν καταλαβε?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.914
Πόντοι
46.423
Συγνωμη αλλά εγω η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω ειναι οτι το εκανε επιτηδες για να δημιουργηθει ντορος. Δεν μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να πιστευει οτι πραγματικα θα εισελθει στην Αυστραλια χωρις να γινει τιποτα.

Δεν κερδίζει τίποτα από όλη την αρνητική δημοσιότητα ούτε ηλίθιος είναι.

Όμως οφείλει να προσπαθήσει να λάβει μέρος στη διοργάνωση διότι έχει τεράστιους σπόνσορες που τον πληρώνουν αδρά για να λαμβάνει μέρος στα τουρνουά και όχι για να κάθεται σπίτι του.

Ο νοών νοείτω ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν κερδίζει τίποτα από όλη την αρνητική δημοσιότητα.

Όμως οφείλει να προσπαθήσει να λάβει μέρος στη διοργάνωση διότι έχει τεράστιους σπόνσορες που τον πληρώνουν αδρά για να λαμβάνει μέρος στα τουρνουά.

Ο νοών νοείτω ...
Κι εγω αν ημουν σπονσορας, θα του ελεγα "γιατι παλικαρι μου μένεις ανεμβολιαστος και χαλαω τα λεφτα μου αδικα για παρτη σου, αφου δεν μπορεις να συμμετασχεις"?
Αν θελει να ικανοποιησει τους σπονσορες για να μην τον αφησουν, να παει να εμβολιαστει. Δεν νομιζω οτι θα "μασησουν" οι σπονσορες με αυτα τα καραγκιοζιλικια οτι "προσπαθησε να συμμετασχει".

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.914
Πόντοι
46.423
Κι εγω αν ημουν σπονσορας, θα του ελεγα "γιατι παλικαρι μου μένεις ανεμβολιαστος και χαλαω τα λεφτα μου αδικα για παρτη σου, αφου δεν μπορεις να συμμετασχεις"?
Αν θελει να ικανοποιησει τους σπονσορες για να μην τον αφησουν, να παει να εμβολιαστει. Δεν νομιζω οτι θα "μασησουν" οι σπονσορες με αυτα τα καραγκιοζιλικια οτι "προσπαθησε να συμμετασχει".

Έχει τεράστια διαφορά.

Σου λέει εγώ προσπάθησα αλλά η κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν μου επιτρέπει να λάβω μέρος στη διοργάνωση σε αντίθεση με τους διοργανωτές που μου επιτρέπουν.

:wink:

Μην ξεχνάτε ότι ο Τζόκοβιτς δεν πάει στην Αυστραλία για τουρισμό ...

Πάει με συγκεκριμένο σκοπό να λάβει μέρος στη διοργάνωση και να επιστρέψει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οσο κι αν συμπαθουμε τον Τζοκοβιτς, το σφαλμα ειναι αποκλειστικα δικο του. Οπως στο τουρνουα του Γουιμπλεντον υπαρχει κανονας οι τενιστες να φορανε μονο λευκη εμφανιση, και ολοι το τηρουν, ετσι και στο Αυστραλιανο τουρνουα εβαλαν αυτη την προυποθεση με τον εμβολιασμο.
Και ο Τζοκοβιτς θα χασει που δεν θα παιξει στο φημισμενο τουρνουα. Και οι Αυστραλοι διοργανωτες χανουν τον καλυτερο τενιστα.
Και κατα τη γνωμη μου ειναι παραλογη απαιτηση των Αυστραλων. Οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε τους αλλους;
Αλλα ο Τζοκοβιτς το ηξερε απο πριν αυτο. Τι επιμενει και κανει εφεση;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Έχει τεράστια διαφορά.

Σου λέει εγώ προσπάθησα αλλά η κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν μου επιτρέπει να λάβω μέρος στη διοργάνωση σε αντίθεση με τους διοργανωτές που μου επιτρέπουν.

:wink:

Μην ξεχνάτε ότι ο Τζόκοβιτς δεν πάει στην Αυστραλία για τουρισμό ...

Πάει με συγκεκριμένο σκοπό να λάβει μέρος στη διοργάνωση και να επιστρέψει.
Όχι ρίσκαρε.Εξαρχής έπρεπε να εμβολιαστεί.Απλά στο τέλος λέει είναι ο Νόλε και κάνω αυτό που πιστεύω εγώ και δεν επηρεάζομαι από σπόνσορες και ούτε είμαι πιόνι τους.Ας πληρώσει τώρα προστιματάκι στους σπόνσορές του για να μάθει να τηρεί και αυτός τα συμβόλαιά του.Και να μην το παίζει ανεξάρτητος και ελεύθερος.Ρίσκαρε και έχασε.Έχασε στον πρώτο γύρο του Οπεν.Ας πάει να πει αυτό στους σπόνσορες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.914
Πόντοι
46.423

Δεν είναι δίκαιο, να μην μπορούμε να αγωνιστούμε γιατί είμαστε ανεμβολίαστοι, ή είμαστε εμβολιασμένοι με εμβόλιο που δεν εγκρίνουν εκείνοι.

Ζω στη Ρωσία, εμπιστεύτηκα το ρωσικό εμβόλιο, τι πάει να πει ότι δεν έχω το δικαίωμα να παίξω ;

Αυτή τη στιγμή κάνουν τα πάντα για να παίξει ο Νο1 τενίστας του κόσμου στο τουρνουά τους.

Με τους υπόλοιπους τενίστες που δεν μπορούν να παίξουν, δεν ασχολήθηκε κανείς.

Έκανα εμβόλιο και είμαι εκτός.

Αδιανόητο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.491
Πόντοι
3.786
Οσο κι αν συμπαθουμε τον Τζοκοβιτς, το σφαλμα ειναι αποκλειστικα δικο του. Οπως στο τουρνουα του Γουιμπλεντον υπαρχει κανονας οι τενιστες να φορανε μονο λευκη εμφανιση, και ολοι το τηρουν, ετσι και στο Αυστραλιανο τουρνουα εβαλαν αυτη την προυποθεση με τον εμβολιασμο.
Και ο Τζοκοβιτς θα χασει που δεν θα παιξει στο φημισμενο τουρνουα. Και οι Αυστραλοι διοργανωτες χανουν τον καλυτερο τενιστα.
Και κατα τη γνωμη μου ειναι παραλογη απαιτηση των Αυστραλων. Οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε τους αλλους;
Αλλα ο Τζοκοβιτς το ηξερε απο πριν αυτο. Τι επιμενει και κανει εφεση;
Επειδή αυτήν την καραμέλα την ακούω συνέχεια ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και αυτοί τον ιό.Ναι,ισχύει,αλλά δεν νοσούν οι εμβολιασμένοι.Υπάρχουν και νεότεροι από τον 35χρονο Τζόκοβιτς που νόσησαν,ακόμα και αθλητές.Με τη λογική του «όλοι μεταδίδουν» δε θα εμβολιαζόντουσαν ούτε οι μισοί από ότι τώρα και έτσι θα κινδύνευαν πολλοί περισσότεροι.Οι αγγλοσαξονικές κοινωνίες δεν κάνουν διακρίσεις στις ποινές.Εδώ ολόκληρος Μπέκαμ έχει φάει κλήση στο Λονδίνο για τροχαία παράβαση

Τελευταία τροποποίηση:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Αδιανόητο πραγματικά να είσαι παράδειγμα για τόσα μικρά παιδιά, να προάγεις το αθλητικό πνεύμα τόσα χρόνια και το ευ αγωνιζεσθαι και μέσα σε μερικούς μήνες να φαίνεται πόσο ψεκασμενος είσαι και να κουράζεις τόσο πολύ με τα καραγκιοζιλικια σου. Έλεος. Ας τον διώξει κάποιος με τις κλωτσιές από εκεί να γυρίσει να παίξει στη σπηλιά του τένις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom