Νέα

Τέλος ο Φιντέλ Κάστρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ήρθεν και αυτού η ώραν του.
90 ετών (γεν. 1926 προφανώς), επί πολλά χρόνια δικτάτορας/πρόεδρος της Κούβας.
Και πολύ γκομενιάρης, όπως έλεγαν φήμες....

Κατάφερε και κράτησε τη χώρα του, δυο βήματα (90 mi) από τις ΗΠΑ, στο "ανατολικό μπλοκ".

Πράμα που φαίνεται πως τώρα τελευταία "ατονεί" στην Κούβα, με την παγκοσμιοποίηση να σαρώνει παντού.

2488DE0E00000578-0-image-a-43_1420803385854.jpg

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μεγάλος μάγκας...εκανε επανασταση με μια χουφτα ξυπολητους και εμεινε στην εξουσια μισο αιώνα.Ας ειναι ελαφρύ το χώμα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ανθρωπος που εδινε πολυωρες ομιλιες απ το πρωι ως το βραδυ δε πρεπει να ηταν και πολύ καλα στα σωστα του.Ο αδερφος του Ραουλ φαινεται πιο ανθρώπινος και λογικος.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Πολυ μεγαλη προσωπικοτητα.

Αν δεν ειχε κανει το λαθος να τα βαλει ευθεως με τις ΗΠΑ (δλδ αν πηγαινε σε συμβιβασμο, αντι για αμεση κρατικοποιηση των αμερικανικων εταιριων), θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα στο βιωτικο επιπεδο του μεσου Κουβανου.

R.I.P.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ανθρωπος που εδινε πολυωρες ομιλιες απ το πρωι ως το βραδυ

Έχεις παρακολουθήσει καμία?

Γιατί εγώ έχω, δυο ή τρεις, σε αντίστοιχα έργα-ντοκυμανταίρ που γυρίστηκαν για να περιγράψουν το φαινόμενο Κάστρο.
Σε πληροφορώ ότι ο τύπος ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.
Και τώρα που θα ξανακυκλοφορήσουν (υποθέτω) αυτά (το ένα λέγεται σκέτο "Κάστρο"), κυνήγησε τα να δεις αυτό που σου λέω.

Πέρα απ' αυτό, μίλαγε κάθε μέρα 2-3 ώρες στην (μία και κρατική βέβαια) τηλεόραση της Κούβας.

Εμείς εδώ έχουμε τον Αυτιά και τον Παπαδάκη....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Έχεις παρακολουθήσει καμία?

Γιατί εγώ έχω, δυο ή τρεις, σε αντίστοιχα έργα-ντοκυμανταίρ που γυρίστηκαν για να περιγράψουν το φαινόμενο Κάστρο.
Σε πληροφορώ ότι ο τύπος ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.
Και τώρα που θα ξανακυκλοφορήσουν (υποθέτω) αυτά (το ένα λέγεται σκέτο "Κάστρο"), κυνήγησε τα να δεις αυτό που σου λέω.

Πέρα απ' αυτό, μίλαγε κάθε μέρα 2-3 ώρες στην (μία και κρατική βέβαια) τηλεόραση της Κούβας.

Εμείς εδώ έχουμε τον Αυτιά και τον Παπαδάκη....
Η αληθεια είναι ότι δεν εχω παρακολουθησει ομιλια του.Αλλα παρ όλα αυτά θεωρω απανθρωπο,αφυσικο,να ομιλει κανεις επι 10-12 ωρες συνεχομενα ειτε σε χιλιαδες ανθρώπους στη πλατεια της Αβανας,ειτε σε συνεδριακο κεντρο η στη τηλεοραση.Μου θυμιζει Ζωη Κωνσταντοπουλου που ουσα Προεδρος της Βουλης καθοταν συνεχομενα από το πρωι μεχρι το βραδυ στο προεδρικο θωκο αντι της συνηθισμένης εναλλαγης στο προεδρειο από τους αντιπροεδρους.Και λεγανε,ουτε στη τουαλετα δε σηκώνεται να παει;Και την ειχαν με τη συμπεριφορά της για μουρλη.Κατι αντιστοιχο μου θυμιζει.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Ανθρωπος που εδινε πολυωρες ομιλιες απ το πρωι ως το βραδυ δε πρεπει να ηταν και πολύ καλα στα σωστα του.Ο αδερφος του Ραουλ φαινεται πιο ανθρώπινος και λογικος.
φανατικος σταλινιστης και απανθρωπος ειναι ο αδελφος του Ραουλ...απλα ως πιο πραγματιστης εκανε το ανοιγμα προς τις ΗΠΑ

Επισκέπτης
ήρωες αλλοτινών καιρών πούλησαν επανάσταση σε μια παγκοσμιοποιημένη καπιταλιστική οικονομία, και συνέχισαν μέχρι τέλους να υπερασπίζονται ιδέες που ήταν λάθος και ας το κατάλαβαν αρνούμενοι να προσαρμοστούν, οδηγώντας το λαό τους στην εξαθλίωση. Τελικά τους έμεινε ότι ήταν πιστοί στις ιδέες και στα ιδανικά τους αλλά με θυσίες που θα πληρώνει ο λαός για χρόνια. Θυμίζει φανατικούς χριστιανούς πού σώζουν την ψυχή τους αρνούμενοι να υποκύψουν στην σάρκα. Οι αρχαίοι όμως έλεγαν όχι μόνο η ψυχή αλλά και το σώμα έχει ανάγκες επομένως καπιταλισμός ή βαρβαρότητα?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
πιο επαναστάτης ακομα κι από τον τσιπρα  :uglystupid:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η αληθεια είναι ότι δεν εχω παρακολουθησει ομιλια του.

Μου θυμιζει Ζωη Κωνσταντοπουλου

Να παρακολουθήσεις.
Έστω και μετά θάνατον. Αξίζει, trust me.
Αν παιχτεί το έργο "Κάστρο", να πας να το δεις.

Η παρομοίωση με τη Ζωϊτσα είναι απλώς θλιβερή.
Συγκρίνεις αετό με δεκοχτούρα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πιο επαναστάτης ακομα κι από τον τσιπρα  :uglystupid:
γαμω το μουνι σου σκατοναζιδι, γαμω το μιχαλολιακο και ολους τους χρυσαυγουλους που προπαγανδιζεις
100 φορες τη μερα εδω μεσα
warnpmod.gif
 Βρισίδι[/URL] χωρίς λόγο.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καλός ηγέτης είναι αυτός που δεν πεινάει ο λαός του...
ότι άλλο είναι trash χωρίς σημασία

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
γαμω το μουνι σου σκατοναζιδι, γαμω το μιχαλολιακο και ολους τους χρυσαυγουλους που προπαγανδιζεις
100 φορες τη μερα εδω μεσα

εισαι παρανοικος τυπε? σε εβρισα? κανουμε λιγο χαβαλέ εδώ μεσα, αν δεν αρεσει στη διαχειριση ας τα κοψει, εσυ αντε να σε πηδηξει ο πακης σου να σου περασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom