petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
τυπε abibas λεει
αλλη μια δικτατορια του προλεταριατου ετοιμαζεται να πεσει...
τυπε abibas λεει
Η Κούβα πολύ σύντομα θα γίνει Κίνα.
Μονοκομματική-καπιταλιστική-δικτατορία.
Ανθρωπος που εδινε πολυωρες ομιλιες απ το πρωι ως το βραδυ
Η αληθεια είναι ότι δεν εχω παρακολουθησει ομιλια του.Αλλα παρ όλα αυτά θεωρω απανθρωπο,αφυσικο,να ομιλει κανεις επι 10-12 ωρες συνεχομενα ειτε σε χιλιαδες ανθρώπους στη πλατεια της Αβανας,ειτε σε συνεδριακο κεντρο η στη τηλεοραση.Μου θυμιζει Ζωη Κωνσταντοπουλου που ουσα Προεδρος της Βουλης καθοταν συνεχομενα από το πρωι μεχρι το βραδυ στο προεδρικο θωκο αντι της συνηθισμένης εναλλαγης στο προεδρειο από τους αντιπροεδρους.Και λεγανε,ουτε στη τουαλετα δε σηκώνεται να παει;Και την ειχαν με τη συμπεριφορά της για μουρλη.Κατι αντιστοιχο μου θυμιζει.Έχεις παρακολουθήσει καμία?
Γιατί εγώ έχω, δυο ή τρεις, σε αντίστοιχα έργα-ντοκυμανταίρ που γυρίστηκαν για να περιγράψουν το φαινόμενο Κάστρο.
Σε πληροφορώ ότι ο τύπος ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.
Και τώρα που θα ξανακυκλοφορήσουν (υποθέτω) αυτά (το ένα λέγεται σκέτο "Κάστρο"), κυνήγησε τα να δεις αυτό που σου λέω.
Πέρα απ' αυτό, μίλαγε κάθε μέρα 2-3 ώρες στην (μία και κρατική βέβαια) τηλεόραση της Κούβας.
Εμείς εδώ έχουμε τον Αυτιά και τον Παπαδάκη....
φανατικος σταλινιστης και απανθρωπος ειναι ο αδελφος του Ραουλ...απλα ως πιο πραγματιστης εκανε το ανοιγμα προς τις ΗΠΑΑνθρωπος που εδινε πολυωρες ομιλιες απ το πρωι ως το βραδυ δε πρεπει να ηταν και πολύ καλα στα σωστα του.Ο αδερφος του Ραουλ φαινεται πιο ανθρώπινος και λογικος.
Η αληθεια είναι ότι δεν εχω παρακολουθησει ομιλια του.
Μου θυμιζει Ζωη Κωνσταντοπουλου
Ο αδερφος του Ραουλ φαινεται πιο ανθρώπινος και λογικος.
γαμω το μουνι σου σκατοναζιδι, γαμω το μιχαλολιακο και ολους τους χρυσαυγουλους που προπαγανδιζειςπιο επαναστάτης ακομα κι από τον τσιπρα
γαμω το μουνι σου σκατοναζιδι, γαμω το μιχαλολιακο και ολους τους χρυσαυγουλους που προπαγανδιζεις
100 φορες τη μερα εδω μεσα