Επισκέπτης
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι λέτε ρε μαλάκες βραδιάτικα???
ε..τοτε γιατι το απθ εχει γινει κυπριοφωλια;
δεν σου λεω οτι δεν εχει
απλα δεν πρεπει να ειναι του επιπεδου του απθ η εμπ η παμακ κτλ
τουλαχιστον δεν εχει την αναλογη φημη
οποιος προλαβε τον κυριο ειδεμαλάκαςε είναι ο κύπριος να μην έρθει εδώ; με τα λεφτά του μπαμπά ειναι βασιλιάς και κάνει ότι γουστάρει...
έχει πλάκα.... οι κύπριοι έρχονται για σπουδές και οι έλληνες πάνε εκεί για δουλειές...
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαααααα
άμα δεν αρέσκειν σου να φύεις από δαμέ. πουστοκαλαμαρά.ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οταν τραβιουμουν με μια κυπρια στα νιατα μουάμα δεν αρέσκειν σου να φύεις από δαμέ. πουστοκαλαμαρά.
άμα δεν αρέσκειν σου να φύεις από δαμέ. πουστοκαλαμαρά.
H αναβολη τελειωνει τελη Οκτωμβρη,αρχες Νοεμβρη θα ξαναπαω παλι!!πότε τελειώνει η αναβολή από το στράτευμα;
θα προλάβεις να δεις τη φιέστα του βάζελα;
ωπα ρε γερονταοταν τραβιουμουν με μια κυπρια στα νιατα μου
με φωναζε καλαμαρουδι...
πελλός είμαι να τα βάλω με σένα ρε;αααααααααααχαχαχαχα...
Τώρα να σε πλακώσω στα χαμουτζίδικα,να μη βρίσκεις το δρόμο για το σπίτι???
Γιωργάκη...
Αφου με οποια ομαδα παιζει ο Βαζελος ειμαι με την αντιπαλη,δεν παει να παιζει με την Ντιαρμπακιρ,η με το Ελμπασαν!!Εγω παντα υποστηριζω την ξενη,οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη!!Αφου ειμαι ενας μεγαλος Αντιβαζελοςκλάψε και για το μπάσκετ
και για την cska
και για τις άλλες ξένες ομάδες που υποστήριξες σε βάρος του παναθηναϊκού
είναι γραφτό σου να είσαι εφιάλτης
περσοναααααααααααααααααα
να τα μας.....
Κύπρος: Σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους;
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΕΤΟΣ!
Δεν θα γινουνε ολα πρασινα φετος,κατι μου λεει οτι το μπασκετ θα το χασετε φετος,θα κανετε καποια γκελα εντος,δεν μπορει!!!ΦΡΑΝΣΚΕΣΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΛΙΩΣΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΝ ΤΟ ΣΙΣΕ!ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠ ΑΝΑΨΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ!ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΕΤΟΣ!
6μηνο θα κανω φιλε,εχω κανει ηδη 3!!!προσπαθεί να γλιτώσει τους 9 μήνες
πουτσα χατρικ σισεΨηφιστε και και σχολιαστε περι κυπελλου,κατασταση ομαδων,ποστερ,προπονητες,φιλαθλους,ιστορια κτλ κτλ
σε μοδίστρες??6μηνο θα κανω φιλε,εχω κανει ηδη 3!!!