stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Γαυρος ειμαι ρε και αθηναιος απλα θελω να το πάρει ο αρηςεμείς από την αθήνα στη θεσσαλονίκη (αν και συμπαθώ τον άρη) το δίνουμε
δες προιστορία
Γαυρος ειμαι ρε και αθηναιος απλα θελω να το πάρει ο αρηςεμείς από την αθήνα στη θεσσαλονίκη (αν και συμπαθώ τον άρη) το δίνουμε
δες προιστορία
για αυτό με τη μπουγάτσα δεν ήσουν ακριβής στην ωρολογίαΓαυρος ειμαι ρε και αθηναιος απλα θελω να το πάρει ο αρης
μιας που θα μαι αθηναο γαμαικανος θα το σηκωσει και ο γκομενος του ο μποντος θα επικροτει
ναι με το κολομιας που θα μαι αθηνα
θα ρθουμε με τον μποντο να σου ξηγηθουμε μορτικα
....
ναι με το κολο
Μακαρι ο Αρης να κατακτησει το κυπελλο,δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να το σηκωσει ο Βαζελος!!
Αρης και παλι Αρης!!
Μακαρι ο Αρης να κατακτησει το κυπελλο,δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να το σηκωσει ο Βαζελος!!
Αρης και παλι Αρης!!
είναι εκ φύσεως στεναχωρημένοςΘα φροντισουμε να σε στενοχωρεσουμε!!!!!!
Θα φροντισουμε να σε στενοχωρεσουμε!!!!!!
ξανασκέψου το. Μην είστε πλεονέκτες ρε μαλάκες, αφήστε να χαρεί και κανένας πικραμένοςΘα φροντισουμε να σε στενοχωρεσουμε!!!!!!
Ο μόνος λόγος που θέλω να το πάρετε και συμβιβάζομαι χωρίς νταμπλ φέτος είναι για να δικαιωθείτε σ αυτό που λέγατε, ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να φέρει κούπα στη Σαλονίκη είναι ο Άρηςξανασκέψου το. Μην είστε πλεονέκτες ρε μαλάκες, αφήστε να χαρεί και κανένας πικραμένος
παπάρια μάντολες. όλοι μπορούνε. Ενα ματσάκι είναι, αν σου κάτσει, σου έκατσε. Απλά τα 40 χρόνια αγαμίας που έχουμε στην πλάτη είναι βαριάΟ μόνος λόγος που θέλω να το πάρετε και συμβιβάζομαι χωρίς νταμπλ φέτος είναι για να δικαιωθείτε σ αυτό που λέγατε, ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να φέρει κούπα στη Σαλονίκη είναι ο Άρης
Θα φροντισουμε να σε στενοχωρεσουμε!!!!!!
Δεν μας στερησε μονο ο Αρης το πρωταθλημα τι λες;αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα μην ασχολείσαι θα χρειαστεί καμμιά δεκαριά χρόνια να ξεπεράσει το κάζο της κυριακής και τα χρέη του σωκράτη.......
ασε που θα του ρίξει κάνα δυό ο κούπερ την κυριακή και θα έχει κι άλλο αποθημένο μετά.....
μην ξεχνάς ότι οι πούστρα η φραντζέσκα είναι με την ομάδα τώρα που της στέρησε ουσιαστικά το πρωτάθλημα και το χάρισε στο βάζελα....
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααααα πουστράκιααααααααααααααα
στην πρέσαααααααααααααααααααααααααα
Ποναει ο πωπουλης μου πολλα χρονια η ο παπουλης μου πολλα χρονια!!είναι εκ φύσεως στεναχωρημένος
δεν πάει άλλο γι'αυτόν
μετά την ήττα της CSKA πέρισυ στο μπάσκετ κατέρρευσε
φήμες λένε ότι πονάει ο πωπούλης του πολλά χρόνια