loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θα πρεπε να ναι καλο αυτο ομως...Το ξερω γι'αυτο το ειπα.
θα πρεπε να ναι καλο αυτο ομως...Το ξερω γι'αυτο το ειπα.
θεωρώ ότι κάνεις πλάκα αλλιώς ούτε στα μπουρδέλα δεν ξέρω πως να φαίρομαι!!
μπορεί να φεύγω γρήγορα και να μην κάθομαι για πιω κανά ποτήρι!!
Μπορειs ανετα να ρωτησειs την ιδια για να το διαπιστωσειs....και μαλιστα οταν εγω δεν θαμαι μεσα... στο σαιτ εννοω.......γιατι αλλου "μεσα" θαμαι
θα πρεπε να ναι καλο αυτο ομως...
ναι θα πάρω τα ρδέλα σβάρνα και θα ρωτάω: Ρε μπας και είναι ο Life εδώ???
Παντωs το κοριτσι δεν παιζεται
Μπορειs ανετα να ρωτησειs την ιδια για να το διαπιστωσειs....και μαλιστα οταν εγω δεν θαμαι μεσα... στο σαιτ εννοω.......γιατι αλλου "μεσα" θαμαι
γ το συγκεκριμενο ψεμα μιλουσα τσακαλε...Οχι αλλα δε περιμενω τιποτα περισσοτερο η τιποτα λιγοτερο εδω μεσα.
γμωριζομαστε απο παλια και οντος εχουμε και σαμπανιεςκάτσε δηλαδή...μιας και το φερε η κουβέντα... Πας στο bou/στούντιο και της λες τι?? Καλησπέρα, είμαι ο τάδε από το site τι κάνεις?? Καλά? Ελα τώρα πάμε να σε γαμήσω??
ο life ειναι παντα εδω
Παντωs το κοριτσι δεν παιζεται
Ακομα και αν γινεται αυτο που λες υποθετω στουντιακι γιατι για να δωσει τσατσα σαμπανια μαλλον θα προτιμησει να ανοιξει τα ποδια.
γ το συγκεκριμενο ψεμα μιλουσα τσακαλε...
Φίλε, δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό.
Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα
Όταν ανακάλυψε τη σχέση μου με τα μπουρδέλα και το σάιτ, έφυγε και ξαναγύρισε σε μένα, 10 φορές.
γμωριζομαστε απο παλια και οντος εχουμε και σαμπανιες
καλη ηλιθια...Φίλε, δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό.
Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα
Όταν ανακάλυψε τη σχέση μου με τα μπουρδέλα και το σάιτ, έφυγε και ξαναγύρισε σε μένα, 10 φορές.
δεν ειναι αυτο.. παντα με το προγραμα του 100ευ κερναμε σαμπανια.. το λεει και η σελιδα μας....άμα τον κερνάνε σαμπάνια θα τους έχει στάξει τόσα φράγκα που θα χτιζε πολυκατοικία!!
Οντωs.................μα δεν το κρυψαμε αλλωστεκαλα ειπα τοτε στουντιακι...