Νέα

Τελικά, ΤΙ είναι έρωτας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makakoi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προειδοπουμε ...σεβαστειτε το οριο ταχυτητοs...Εκ τηs διευθυνσεωs τροχαιαs Αθηνων :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Μια μαλακία και μισή είναι ο έρωτας.

Μόνο συμφέρον υπάρχει. Τίποτε άλλο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι δεν αλλαζω μιας κι ειμαι ερωτευμενη με αυτη την μηχανη :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
εκτος κι αν εχεις μια δικη σου φωτο να βαλω αφου ειμαι ερωτευμενη και με σενα :-* :-* :-*
Παντωs εγω σε ακουσα και εβαλα καινουργια λαστιχα κι αμορτισερ στ αμαξι....Τελικα ξερειs πολλα

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια μαλακία και μισή είναι ο έρωτας.

Μόνο συμφέρον υπάρχει. Τίποτε άλλο

Αυτό της το λέω και εγώ.

Της λέω σε λατρεύω αλλά δε θέλω δεσμεύσεις, αν μ' αγαπάς κατάλαβε με. Και με διώχνει, το πρωί, μετά το πήδημα και την έξοδο κερασμένη από εμένα. :huh:

Λες να είμαι η αρσενική πουτάνα της; :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτό της το λέω και εγώ.

Της λέω σε λατρεύω αλλά δε θέλω δεσμεύσεις, αν μ' αγαπάς κατάλαβε με. Και με διώχνει, το πρωί, μετά το πήδημα και την έξοδο κερασμένη από εμένα. :huh:

Λες να είμαι η αρσενική πουτάνα της; :2funny:

νασαι σιγουροs...ετσι μαs βλεπουν :2funny: :2funny: :2funny:
να αρχισουμε να ζηταμε.....δωρα????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κορη: Μαμα τι ειναι ερωτας?
Μανα: ερωτας παιδι μου ειναι να σου παιρνει ακριβα ρουχα,ακριβα κοσμηματα, ακριβα αυτοκινητα, να σε πηγαινει διακοπες στα καλυτερα εξωτικα μερη, να σου αγοραζει οτι θες οποτε το θες...
Κορη: Kαλα, ερωτας δεν ειναι να μου κρατα το χερι?να με εχει στην αγκαλια του? να φιλιομαστε μπροστα στο ηλιοβασιλεμα?
Μανα: Ακου να δεις κοριτσακι μου, αυτα τα εχουνε βγαλει οι κουμουνιστες για να πηδανε τσαμπα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μανα: ερωτας παιδι μου ειναι να σου παιρνει ακριβα ρουχα,ακριβα κοσμηματα, ακριβα αυτοκινητα, να σε πηγαινει διακοπες στα καλυτερα εξωτικα μερη, να σου αγοραζει οτι θες οποτε το θες...
Κορη: Kαλα, ερωτας δεν ειναι να μου κρατα το χερι?να με εχει στην αγκαλια του? να φιλιομαστε μπροστα στο ηλιοβασιλεμα?
Μανα: Ακου να δεις κοριτσακι μου, αυτα τα εχουνε βγαλει οι κουμουνιστες για να πηδανε τσαμπα!
αυτο καπου το ξαναδα....σε πολιτικο θρεντ ηταν; :think:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είναι η προσωρινή ψευδαίσθηση που έχεις ότι αυτή με την οποία είσαι ερωτευμένος είναι ξεχωριστή...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ερωτας ειναι αρρωστια και παλι καλα που περναι :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τα καλυτερα λογια λενε ολοι!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
βλέπω συμφωνείς! ΓΑΜΑΤΟ! Υστερα από χρόνια συμφώνησε γυναίκα μαζί μου στο site!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μοναδικη θα ειναι... :2funny: :2funny: :2funny:

Το θρεντ που ηθελε ο αλλος να γαμησει τωρα το εσβησαν ρε γαμωτο...δε προλαβα να τον βρισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom