ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.043
- Πόντοι
- 456
Μετά τύπε δεν είναι σχέση είναι συναλλαγήΤο ζήτημα είναι μην θέλει και από σένα το δωράκι της για να μπεις
Μετά τύπε δεν είναι σχέση είναι συναλλαγήΤο ζήτημα είναι μην θέλει και από σένα το δωράκι της για να μπεις
Γι'αυτό άνοιξα αυτό το θέμα θα ήθελα να ακούσω βέβαια και γνώμες από εκδιδόμενες γιατί πιστεύω ότι έστω μια απλή σχέση με εκδιδόμενη που υποτίθεται ότι είστε μαζί φθάνει πάντα στο σημείο τις συναλλαγής κάποια στιγμηΜετά τύπε δεν είναι σχέση είναι συναλλαγή
Υπάρχει και το συναίσθημα όμως που εκδηλώνεται στην πορείαΈτσι κι αλλιώς κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει,δεν τρέχει και τίποτα.
Ξέρεις με πόσους χαζούς σαν και εσένα έχουν να κάνουν τα κορίτσια καθημερινά.Γι'αυτό άνοιξα αυτό το θέμα θα ήθελα να ακούσω βέβαια και γνώμες από εκδιδόμενες γιατί πιστεύω ότι έστω μια απλή σχέση με εκδιδόμενη που υποτίθεται ότι είστε μαζί φθάνει πάντα στο σημείο τις συναλλαγής κάποια στιγμη
Αρκετά τα εμποδιαΔύσκολα τα πράγματα.
Κάποια εμπόδια σε τέτοιες σχεσεις είναι: κοινωνική στιγματοποίηση,
συναισθηματική απόσταση, δυσκολία στην οικειότητα, ζήλια και ανασφάλειες, δυσκολία στον αμοιβαίο σεβασμό και προβλήματα εμπιστοσύνης. Ομως, όποιος θέλει δοκιμάζει.
Δεν νομίζω τυπε ειδικά για εμένα είσαι λάθος για άλλον θα μιλαςΞέρεις με πόσους χαζούς σαν και εσένα έχουν να κάνουν τα κορίτσια καθημερινά.
Συνήθως τις έχω πελάτισσεςΞέρεις με πόσους χαζούς σαν και εσένα έχουν να κάνουν τα κορίτσια καθημερινά.
Το μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).Αρκετά τα εμποδια
Έχεις ένα μεγάλο δίκιο εδωΤο μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).
Το συναίσθημα μπορεί να έρθει όμως με την πάροδο του χρονουΤο μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).
Γιατρός στο Συγγρος είσαι τύπε;Δεν νομίζω τυπε ειδικά για εμένα είσαι λάθος για άλλον θα μιλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συνήθως τις έχω πελάτισσες
Όχι τυπε λειτουργώ κατάστημα διασκέδασης και τυχερών παιχνιωνΓιατρός στο Συγγρος είσαι τύπε;
Θέλετε κανέναν αυτοφορακια να έρθω να κάνω κανένα μεροκάματο ;Όχι τυπε λειτουργώ κατάστημα διασκέδασης και τυχερών παιχνιων
Έχεις ένα μεγάλο δικιοΤύπε ξέρεις τι γίνεται; Πραγματικά όλη την φάση την γαμάει η κοινή γνώμη ή αν θέλεις το κουτσομπολιό. Τι θα πουν αν το μάθουν οι δικοί σου , ο κύκλος σου , το χωριό σου. Δεν κοιτάνε κάποιοι τα χάλια τους, λες και ξέρεις αν μια κοινή κοπελίτσα έχει πάρει κανένα βαπόρι ή έχει κάνει καμιά παρτούζα μέχρι και με γαϊδούρια. Έχω συναντήσει κοπέλες στον χώρο που έχουν πολύ ψηλότερα στάνταρ και περισσότερες κόκκινες γραμμές στο σεξ. Αλλά αυτοί είμαστε, κάποιοι είναι σκατάνθρωποι και τους υπόλοιπους μας νοιάζει η γνώμη των σκατάθρωπων. Όλα αυτά εννοείται οτι εφόσον υπάρχει μια ειλικρινής σχέση και δεν πάει το κέρατο σύννεφο.
Άμα χρειαστώ θα σου στειλωΘέλετε κανέναν αυτοφορακια να έρθω να κάνω κανένα μεροκάματο ;
Δεν ξέρω αν ρωτάς για φίλο σου αλλά κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις σε αυτό το γκρουπ χαχαΔεν νομίζω τυπε ειδικά για εμένα είσαι λάθος για άλλον θα μιλας
Συνήθως τις έχω πελάτισσες
Ναι αλλά χωρίς δωρακιΌποιος καταλαβαίνει τις γυναίκες έχει την απάντηση αμέσως έτοιμη. Η εκδιδόμενη με τους πελάτες κάνει σεξ και με τον γκόμενο της κάνει έρωτα.
Θα μου έρθει ειδοποίηση στο κινητό από 112 ;Έχεις ένα μεγάλο δικιο
Άμα χρειαστώ θα σου στειλω
Όλοι ανήκουμε κάπου κάποια χρονικά διαστηματαΔεν ξέρω αν ρωτάς για φίλο σου αλλά κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις σε αυτό το γκρουπ χαχα