Νέα

Τελικά ποια πιστεύετε είναι η συμπεριφορά των εκδιδόμενων γυναικών σε μια σοβαρή πραγματική σχεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.654
Πόντοι
206
Ακριβώς το αντίθετο. Ο άντρας που γαμάει πουτάνα στο μυαλό του έχει ότι γαμάει ένα κρέας και την έχει γραμμένη σταρχίδια του, ενώ εκείνη πασχίζει να τον ικανοποιήσει για να τσεπώσει το χρήμα.
Τι παραμύθια έχεις φάει ρε καημένε, διαβάζω αυτά που λες και σε λυπάμαι. Πιο beta αρσενικό από τον πουτανοκαψούρη δεν υπάρχει, ο πάτος του βαρελιού. Τουλάχιστον να σαι υποτακτικός σε κανένα σοβαρό μουνί, πάει στο διάολο. Αλλά στην πουτάνα; :headbang:
"Μόνο εσένα αγαπάω μωρό μου γιατί μόνο μαζί σου κάνω γλωσσόφιλα." :2funny:
Μια άγνωστη γυναίκα είναι δεν είπα κάτι αντίθετο, απλά να ξέρεις ότι αυτός που βλέπει τον άνθρωπο με τον οποίο κάνει σεξ σαν πράγμα, σαν αντικείμενο και όχι σαν άνθρωπο, είναι πάντα ο σεξουαλικά διεστραμμένος. Και ξέρεις αυτές οι ιστορίες για πουτανοκαψούρηδες και αγαπούληδες έχω δει in vivo ότι πολλές φορές έχουν να κάνουν με άτομα που έχουν παντρευτεί γυναίκες που τους δείχνουν σκληρότητα και κακία, γι' αυτό και οι πουτάνες που μπορούν και τους καταλαβαίνουν, τους χαϊδολογάνε. Ο Νίτσε είχε πει'' Οι άντρες είναι παιδιά, αλλά οι γυναίκες μπορούν να καταλαβαίνουν τα παιδιά''. Σας λείπει το IQ, σας λείπει η ευαισθησία, σας λείπει και η παιδεία, οπότε μιλάτε χειρότερα από λαχαναγορίτες. Άντε ανοίξτε κανένα βιβλίο φιλοσοφίας και ψυχολογίας να ξεστραβωθείτε εκεί πέρα, που όλο κρέατα και μπριζόλες κρεμασμένες από το τα τσιγκέλια ονειρεύεστε.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.950
Πόντοι
216
Εγω θα γράψω την εμπειρία μου με βάση το δικό μου βίωμα.Πριν από πολλά χρόνια συνέβη ενα σοβαρο περιστατικό στην ζωή μου το οποίο με διέλυσε ψυχικά κυριολεκτικά με έκανε να μην θέλω να ζω στην κυριολεξία, Συνεχεια ηθελα να είμαι στην φτιάξη και εκτος πραγματικότητας για να μην σκεφτομαι.Ενα βραδι μπηκα σε ένα ταξί ΖΆΝΤΑ και μετά βίας ειπα στων ταρίφα να με πάει όπου θέλει εκεινος για να συνεχίσω να πινω.Ο ταρίφας με πήγε σε κάποιο μπαρ,έκατσα στην μπάρα πηρα ενα μπουκάλι Τζακ και άρχισα να το πινω με μπύρες,στο μπαρ δεν πολυ καταλάβαινα τι συμβαίνει ουτε και που με ένοιαζε να σας πω.Συνεχισα να πινω τις ζυμώσεις ,ξανθιά αλλοδαπή ομορφη ηρθε και έκατσε δίπλα μου άρχισε το κονσομασιον,και μου ζήτησε κέρασμα,εγω της έδειξα το εν λογο μπουκάλι και την μπυρα και τις ειπα μονο ετσι αφου γίναμε τριμπουρδελο βρεθήκαμε να κοιμόμαστε στο ξενοδοχειο τουλαχιστων 2 μερες δίπλα ο ένας στων αλλον χωρις τίποτα περα απο το να ξυπνάμε να κοιτιομαστε και να την ξαναπεφτουμε.Το συμβάν ελειξε και μου ζήτησε το τηλ μου.Μετα απο κάποιο καιρό με πήρε και αρχίσαμε να συναντιόμαστε μου ειπε τι κάνει γιατι το κανει και τι στοχο εχει να επιτύχει και εγω της ειπα τα δικά μου.Εκατσα μαζι της 7 χρόνια.Την βοήθησα και με βοήθησε την εχω κάνει τατου σε όλο μου το χέρι σαν άγγελο δεν εχω συναντήσει γυναίκα τοσο καλοπροαίρετη και δυνατό χαρακτήρα σαν και εκείνης το 20 πηγα στο Βλαδιβοστόκ και την είδα παντρεμένη με 2 παιδια με οτι επιθυμούσε να το έχει καταφέρει .Είναι δικό μου βίωμα γνωστοι και φίλοι έχουν αλλα με διαφορετικές καταλήξεις.
Ηλία ρίχτοοοο χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.701
Πόντοι
3.936
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και να μοιραστώ απόψεις και εμπειρίες

Και λέει μια παροιμια:《αν κόψει η πουτανα το γαμησι -θα κόψω κι εγώ το τσιγάρο》. Ισχύει και και το αντίστροφο. :cheesy:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.047
Πόντοι
456
Ο Θεός τους φύλαξε κάποιους και δεν πήραν πουτάνα αλλά πήραν μια μπαργούμαν που την είχε χύσει στο στόμα όλο το επιτελείο του μπάρ μαζί με τον ιδιοκτήτη. Πήραν μια πειθαρχημένη στρατιωτικό που την είχαν κωλοξεσκισει όλοι μόνιμοι και όλοι οι φαντάροι, όλοι οι χαμηλοβαθμοι και όλοι οι αξιωματικοί. Πήραν μια ηθοποιό που την είχε πάρει όλος ο θίασος και έκανε αλλαξοκωλιές με όλη τη σοουμπιζ. Πήραν μία Τουνη που την είχαν κωλογαμησει σε βουνά και θάλασσες, σε λόγγους και κοιλάδες, σε κινητά και ακίνητα και με κάθε πιθανό αριθμό παρτενέρ. Προς Θεού όμως δεν πήραν πουτάνα. Το κακό είναι όμως οτι αυτοί εκτός όλων των άλλων ψηφίζουν κιόλας.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
206
Πόντοι
21

Και λέει μια παροιμια:《αν κόψει η πουτανα το γαμησι -θα κόψω κι εγώ το τσιγάρο》. Ισχύει και και το αντίστροφο. :cheesy:
Γενικά σύμφωνα με τον τρόπο που ζούμε και το περιβάλλον που βρισκόμαστε ο εγκέφαλος διμηουργει νευρώνες που στην διάρκεια του χρόνου γίνονται τόσο δυνατοί και σε συναρτήσει με τις ορμόνες του κάθε ανθρώπου είναι πραγματικά δύσκολο να ξεφύγεις από το αυτό περιβαλλον

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Ο Θεός τους φύλαξε κάποιους και δεν πήραν πουτάνα αλλά πήραν μια μπαργούμαν που την είχε χύσει στο στόμα όλο το επιτελείο του μπάρ μαζί με τον ιδιοκτήτη. Πήραν μια πειθαρχημένη στρατιωτικό που την είχαν κωλοξεσκισει όλοι μόνιμοι και όλοι οι φαντάροι, όλοι οι χαμηλοβαθμοι και όλοι οι αξιωματικοί. Πήραν μια ηθοποιό που την είχε πάρει όλος ο θίασος και έκανε αλλαξοκωλιές με όλη τη σοουμπιζ. Πήραν μία Τουνη που την είχαν κωλογαμησει σε βουνά και θάλασσες, σε λόγγους και κοιλάδες, σε κινητά και ακίνητα και με κάθε πιθανό αριθμό παρτενέρ. Προς Θεού όμως δεν πήραν πουτάνα. Το κακό είναι όμως οτι αυτοί εκτός όλων των άλλων ψηφίζουν κιόλας.
Μαν μην είσαι τόσο σκληρος

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.701
Πόντοι
3.936
Ο Θεός τους φύλαξε κάποιους και δεν πήραν πουτάνα αλλά πήραν μια μπαργούμαν που την είχε χύσει στο στόμα όλο το επιτελείο του μπάρ μαζί με τον ιδιοκτήτη. Πήραν μια πειθαρχημένη στρατιωτικό που την είχαν κωλοξεσκισει όλοι μόνιμοι και όλοι οι φαντάροι, όλοι οι χαμηλοβαθμοι και όλοι οι αξιωματικοί. Πήραν μια ηθοποιό που την είχε πάρει όλος ο θίασος και έκανε αλλαξοκωλιές με όλη τη σοουμπιζ. Πήραν μία Τουνη που την είχαν κωλογαμησει σε βουνά και θάλασσες, σε λόγγους και κοιλάδες, σε κινητά και ακίνητα και με κάθε πιθανό αριθμό παρτενέρ. Προς Θεού όμως δεν πήραν πουτάνα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.701
Πόντοι
3.936
Ο Θεός τους φύλαξε κάποιους και δεν πήραν πουτάνα αλλά πήραν μια..
Μπορεί μια γιατρό και να τους φέρνει 6ψηφιο ετήσιο μπαγιοκο σπίτι- ή κάποια άλλη που να το φυσάει χοντρα απο ακινητα κ.ο.κ. Τότε στ' @@ σου. Έτσι κι αλλιώς όλες κάπου θα το έχουν φάει και αντε να μετρήσουν μερικές δεκάδες καβλια στην ζωή τους, όχι κάποιες 10δες, καβλια μέσα σε μια μέρα όπως μια εκδιδόμενη.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Μπορεί μια γιατρό και να τους φέρνει 6ψηφιο ετήσιο μπαγιοκο σπίτι- ή κάποια άλλη που να το φυσάει χοντρα απο ακινητα κ.ο.κ. Τότε στ' @@ σου. Έτσι κι αλλιώς όλες κάπου θα το έχουν φάει και αντε να μετρήσουν μερικές δεκάδες καβλια στην ζωή τους, όχι κάποιες 10δες, καβλια μέσα σε μια μέρα όπως μια εκδιδόμενη.
Μαθηματικός δεν είμαι αλλά βλέπω μια διαφορά στα νούμερα

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.047
Πόντοι
456
Όπως λέμε ολίγον έγκυος. Τέλος πάντων η κουβέντα είναι άλλη.
Αυτή τη στιγμή ξέρω μια νεαρή επαγγελματία που έχει σχέση με έναν τύπο. Ο τύπος δεν έχει καμιά ιδέα και όλα βαίνουν καλώς. Η νεαρά θέλει και αυτή να σταματήσει και να τακιμιάσει με τον τύπο. Αν όντως γίνει και ο τύπος δεν το μάθει ποτέ τι θα γίνει; Έχω μια απορία και γω

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.247
Πόντοι
456
Μια άγνωστη γυναίκα είναι δεν είπα κάτι αντίθετο, απλά να ξέρεις ότι αυτός που βλέπει τον άνθρωπο με τον οποίο κάνει σεξ σαν πράγμα, σαν αντικείμενο και όχι σαν άνθρωπο, είναι πάντα ο σεξουαλικά διεστραμμένος. Και ξέρεις αυτές οι ιστορίες για πουτανοκαψούρηδες και αγαπούληδες έχω δει in vivo ότι πολλές φορές έχουν να κάνουν με άτομα που έχουν παντρευτεί γυναίκες που τους δείχνουν σκληρότητα και κακία, γι' αυτό και οι πουτάνες που μπορούν και τους καταλαβαίνουν, τους χαϊδολογάνε. Ο Νίτσε είχε πει'' Οι άντρες είναι παιδιά, αλλά οι γυναίκες μπορούν να καταλαβαίνουν τα παιδιά''. Σας λείπει το IQ, σας λείπει η ευαισθησία, σας λείπει και η παιδεία, οπότε μιλάτε χειρότερα από λαχαναγορίτες. Άντε ανοίξτε κανένα βιβλίο φιλοσοφίας και ψυχολογίας να ξεστραβωθείτε εκεί πέρα, που όλο κρέατα και μπριζόλες κρεμασμένες από το τα τσιγκέλια ονειρεύεστε.
Εσύ δε μας έλεγες σε προηγούνο post ότι η πουτάνα βλέπει τον πελάτη με 0 συναίσθημα;
Και τώρα μας λες ότι αυτό το κάνουν οι σεξουαλικά διεστραμμένοι; Χμμ :2funny:
Δύο μέτρα και δύο σταθμά έχεις για τα φύλα;
Ή ο μεγαλύτερος beta του πλανήτη είσαι ή γυναίκα αγάμητη.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Όπως λέμε ολίγον έγκυος. Τέλος πάντων η κουβέντα είναι άλλη.
Αυτή τη στιγμή ξέρω μια νεαρή επαγγελματία που έχει σχέση με έναν τύπο. Ο τύπος δεν έχει καμιά ιδέα και όλα βαίνουν καλώς. Η νεαρά θέλει και αυτή να σταματήσει και να τακιμιάσει με τον τύπο. Αν όντως γίνει και ο τύπος δεν το μάθει ποτέ τι θα γίνει; Έχω μια απορία και γω
Καλύτερα θα ήταν να του το πει πιστεύω δύσκολο πράγμα όμως κάποια στιγμή όλα μαθαίνονται και ο τύπος μπορεί να σοκαριστεί πάντως εάν ποτέ δεν το μάθει θα είναι σαν να μην συνέβηκε ποτε

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.047
Πόντοι
456
Καλύτερα θα ήταν να του το πει πιστεύω δύσκολο πράγμα όμως κάποια στιγμή όλα μαθαίνονται και ο τύπος μπορεί να σοκαριστεί πάντως εάν ποτέ δεν το μάθει θα είναι σαν να μην συνέβηκε ποτε
Μικράκι είναι ακόμα μπορεί και να μη οδηγήσει πουθενά αυτή η σχέση αλλά είναι μία σχέση σαν και αυτές που εξετάζεις.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Μικράκι είναι ακόμα μπορεί και να μη οδηγήσει πουθενά αυτή η σχέση αλλά είναι μία σχέση σαν και αυτές που εξετάζεις.
Τότε ο τυφλός δεν βλέπει και ο κουφός δεν ακούει και όλα καλά προς το παρον

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Εσύ δε μας έλεγες σε προηγούνο post ότι η πουτάνα βλέπει τον πελάτη με 0 συναίσθημα;
Και τώρα μας λες ότι αυτό το κάνουν οι σεξουαλικά διεστραμμένοι; Χμμ :2funny:
Δύο μέτρα και δύο σταθμά έχεις για τα φύλα;
Ή ο μεγαλύτερος beta του πλανήτη είσαι ή γυναίκα αγάμητη.
Αυτό που θέλω να πω πάντα μια εκδιδόμενη έρχεται μαζί μας για το χρήμα και εμείς πάμε για την ευχαρίστηση τώρα εάν είναι αμοιβές ακόμα καλύτερα το πρόβλημα ξεκινάει ίσως και από τις δύο πλευρές όταν γίνονται επανειλημμένα ραντεβού και ραντεβού κοινωνικού χαρακτήρα καφέ ποτό φαγητό εκεί ξεκινάει μια λάιτ σχέση και γνωριμία η οποία κανένας δεν ξέρει που θα καταληξει

Bobiras77

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Διαβάζω πολλές απόψεις κυρίως από φίλους που δεν έχουν συνάψει σχέση με εκδιδόμενη. Θα παραθέσω την άποψη μου διότι είχα σχέσεις με εκδιδόμενες, μην με ρωτήσετε αν έχω ακόμα.

Αρχικά ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας "γιατί". Γιατί να συναψουμε σχέση με εκδιδόμενη. Η απάντηση φαντάζει απλή, αν και δεν είναι. Αρχικά κάποιος το κάνει διότι λειτουργεί ως shortcut. Τι εννοώ; Εάν όλες οι γυναίκες με τις οποίες συναναστρεφεσαι είναι εκδιδόμενες, λογικό είναι να κυνηγησεις κάτι παραπάνω. Δίκοπο μαχαίρι, επειδή αφενός φαντάζει πιο εύκολο από το να "κερδίσεις" μια γυναίκα "εκεί έξω", αφετέρου διότι αν τελικά καταφέρεις να συνάψεις σχέση με εκδιδόμενη θα τα βρεις σκούρα. Εάν διαβάσατε με προσοχή τι έγραψα, θα σας πω "γιατί" η σχέση με εκδιδόμενη είναι... καλύτερη.

Πριν απαντήσω όμως, ας κάνουμε έναν ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ σχέσης χορηγού, πελάτη και ατόμου που δεν ήταν ποτέ πελάτης της. Ο πρώτος ΔΕΝ είναι σχέση, είναι ξεκάθαρη συναλλαγή. Ο δεύτερος ΔΕΝ μπορεί ποτέ να δημιουργήσει πραγματικές συνθήκες αγάπης, όσο κι αν βαράει το κεφάλι του κάτω. Ο τρίτος μόνο μπορεί.

Η απάντηση στο "γιατί" επομένως είναι η εξής: γιατί με μια τέτοια γυναίκα διαπιστώνεις ξεκάθαρα τα συν και τα μείον σου ως άντρας. Δεν περιμένατε αυτή την απάντηση, το ξέρω. Ακούστε με όμως.

Η σχέση με μια εκδιδόμενη είναι περίπλοκη σε μήκη και πλάτη. Αρχικά το σεξ είναι απαιτητικό, άρα εκτός από καλό προϋποθέτει να μπορείτε να το... κάνετε και καλά. Δεύτερον, θα δοκιμαστείτε στον τομέα του εγωισμού, διότι όλοι οι πελάτες της αρχικα φαντάζουν ως ανταγωνιστές. Τρίτον, βλέπετε όλες τις ανασφάλειες που μπορει να σας διακατεχουν, από μέγεθος, απόδοση, κατωτεροτητα, κτλ. Τεταρτον και κυριοτερον, διαπιστώνετε τις δυνάμεις σας ως άντρες. Τι εννοώ;

Μια εκδιδόμενη είναι αυτό που στο ίντερνετ λένε "άλφα", αλλά σε γυναικεία έκδοση. Δυνατές, ανεξάρτητες, με εναλλαγές συντρόφων, και με άφθονο χρήμα. Συγχωρέστε τον απαίσιο όρο "αλφα", for lack of a better word as they say. Το να ρίξετε μια τέτοια γυναίκα δεν είναι δύσκολο, το δύσκολο είναι να την κρατήσετε. Εάν είστε ανεύθυνοι, ανώριμοι και αεργοι, δεν θα τα καταφέρετε. Εάν δεν έχετε στοιχειώδεις τρόπους συμπεριφοράς, χιούμορ, αυθορμητισμό, ξεχάστε το. Εάν δεν έχετε μια σωστή δουλειά, δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας, εάν δεν παίρνετε πρωτοβουλίες, ξεχάστε το. Επομένως μια τέτοια σχέση βάζει στο τραπέζι ΟΛΑ αυτά τα κριτήρια που κάθε άντρας πρέπει να φροντίζει να έχει. Αν δεν τα έχει, θα φανεί. Αν τα έχει, η εκδιδόμενη είναι η γυναίκα που μπορεί να τα κάνει να φτάσουν στο μέγιστο.

Από αυτής της άποψης, ναι, η σχέση με μια εκδιδόμενη ως μη πελάτης και μη χορηγός είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα σχέση.

Θα μπορούσαμε να εντρυφήσουμε πολύ περισσότερο στις λεπτομέρειες αλλά είναι ήδη ξημερώματα. Ίσως μιαν άλλη φορά.

Εξάλλου, όπως λένε... if you know, you know.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.247
Πόντοι
456
Αυτό που θέλω να πω πάντα μια εκδιδόμενη έρχεται μαζί μας για το χρήμα και εμείς πάμε για την ευχαρίστηση τώρα εάν είναι αμοιβές ακόμα καλύτερα το πρόβλημα ξεκινάει ίσως και από τις δύο πλευρές όταν γίνονται επανειλημμένα ραντεβού και ραντεβού κοινωνικού χαρακτήρα καφέ ποτό φαγητό εκεί ξεκινάει μια λάιτ σχέση και γνωριμία η οποία κανένας δεν ξέρει που θα καταληξει
Θα καταλήξει άσχημα για σένα.
Σου λέει ψέματα. Έχει γκόμενο νταβά και συνωμοτούν πώς θα σε φάνε.
Απλά τα πράγματα. Μείνε μακριά αν το σκέφτεσαι σοβαρά.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
201

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.247
Πόντοι
456
Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Διαβάζω πολλές απόψεις κυρίως από φίλους που δεν έχουν συνάψει σχέση με εκδιδόμενη. Θα παραθέσω την άποψη μου διότι είχα σχέσεις με εκδιδόμενες, μην με ρωτήσετε αν έχω ακόμα.

Αρχικά ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας "γιατί". Γιατί να συναψουμε σχέση με εκδιδόμενη. Η απάντηση φαντάζει απλή, αν και δεν είναι. Αρχικά κάποιος το κάνει διότι λειτουργεί ως shortcut. Τι εννοώ; Εάν όλες οι γυναίκες με τις οποίες συναναστρεφεσαι είναι εκδιδόμενες, λογικό είναι να κυνηγησεις κάτι παραπάνω. Δίκοπο μαχαίρι, επειδή αφενός φαντάζει πιο εύκολο από το να "κερδίσεις" μια γυναίκα "εκεί έξω", αφετέρου διότι αν τελικά καταφέρεις να συνάψεις σχέση με εκδιδόμενη θα τα βρεις σκούρα. Εάν διαβάσατε με προσοχή τι έγραψα, θα σας πω "γιατί" η σχέση με εκδιδόμενη είναι... καλύτερη.

Πριν απαντήσω όμως, ας κάνουμε έναν ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ σχέσης χορηγού, πελάτη και ατόμου που δεν ήταν ποτέ πελάτης της. Ο πρώτος ΔΕΝ είναι σχέση, είναι ξεκάθαρη συναλλαγή. Ο δεύτερος ΔΕΝ μπορεί ποτέ να δημιουργήσει πραγματικές συνθήκες αγάπης, όσο κι αν βαράει το κεφάλι του κάτω. Ο τρίτος μόνο μπορεί.

Η απάντηση στο "γιατί" επομένως είναι η εξής: γιατί με μια τέτοια γυναίκα διαπιστώνεις ξεκάθαρα τα συν και τα μείον σου ως άντρας. Δεν περιμένατε αυτή την απάντηση, το ξέρω. Ακούστε με όμως.

Η σχέση με μια εκδιδόμενη είναι περίπλοκη σε μήκη και πλάτη. Αρχικά το σεξ είναι απαιτητικό, άρα εκτός από καλό προϋποθέτει να μπορείτε να το... κάνετε και καλά. Δεύτερον, θα δοκιμαστείτε στον τομέα του εγωισμού, διότι όλοι οι πελάτες της αρχικα φαντάζουν ως ανταγωνιστές. Τρίτον, βλέπετε όλες τις ανασφάλειες που μπορει να σας διακατεχουν, από μέγεθος, απόδοση, κατωτεροτητα, κτλ. Τεταρτον και κυριοτερον, διαπιστώνετε τις δυνάμεις σας ως άντρες. Τι εννοώ;

Μια εκδιδόμενη είναι αυτό που στο ίντερνετ λένε "άλφα", αλλά σε γυναικεία έκδοση. Δυνατές, ανεξάρτητες, με εναλλαγές συντρόφων, και με άφθονο χρήμα. Συγχωρέστε τον απαίσιο όρο "αλφα", for lack of a better word as they say. Το να ρίξετε μια τέτοια γυναίκα δεν είναι δύσκολο, το δύσκολο είναι να την κρατήσετε. Εάν είστε ανεύθυνοι, ανώριμοι και αεργοι, δεν θα τα καταφέρετε. Εάν δεν έχετε στοιχειώδεις τρόπους συμπεριφοράς, χιούμορ, αυθορμητισμό, ξεχάστε το. Εάν δεν έχετε μια σωστή δουλειά, δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας, εάν δεν παίρνετε πρωτοβουλίες, ξεχάστε το. Επομένως μια τέτοια σχέση βάζει στο τραπέζι ΟΛΑ αυτά τα κριτήρια που κάθε άντρας πρέπει να φροντίζει να έχει. Αν δεν τα έχει, θα φανεί. Αν τα έχει, η εκδιδόμενη είναι η γυναίκα που μπορεί να τα κάνει να φτάσουν στο μέγιστο.

Από αυτής της άποψης, ναι, η σχέση με μια εκδιδόμενη ως μη πελάτης και μη χορηγός είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα σχέση.

Θα μπορούσαμε να εντρυφήσουμε πολύ περισσότερο στις λεπτομέρειες αλλά είναι ήδη ξημερώματα. Ίσως μιαν άλλη φορά.

Εξάλλου, όπως λένε... if you know, you know.
Άλφα λέει οι εκδιδόμενες :2funny:
Τύπε έχεις πάρει χαμπάρι ότι είναι οι πεταμένες της κοινωνίας;
Ποιό Άλφα.
Έχεις ακούσει εκδικόμενη να το λέει και να της λένε μπράβο κοπέλα μου;
Στη μάνα σου τη σύστησες τη σχέση και σου είπε "εύγε γιόκα μου"; :2funny:
Τα πιο περιθωριακά άτομα είναι μαζί με τα πρεζάκια και τους ζητιάνους.
Στο μυαλό τους είναι μόνο άλφα και στο μυαλό των τελειωμένων που κάνουν "σχέση", όπως και το πρεζάκι στο μυαλό του είναι ο βασιλιάς. :2funny:

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
201
Οι περισσότερες πουτάνες αισθάνονται ότι μας κάνουν χάρη που τις πηδάμε και ότι προσφέρουν κοινωνικό έργο έναντι σχετικής αμοιβής!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom