Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.672
Πόντοι
19.795
΄Έριξα μια ματιά στα ποσταρίσματα σου πιο πριν, αν λες την αλήθεια ήσουνα την μια στην Κούβα, την άλλη στην Ταϊλάνδη, την τρίτη Ισπανία, ε, τα συνδίασα και με τον τίτλο του thread, γιατί δεν ήταν ας πούμε : ''H ζωή στο εξωτερικό σε σχέση με την Ελλάδα'', αλλά διαφορετικό πράγμα. Φαίνεσαι από την πονηριά σου ότι είσαι ο άνθρωπος του στυλ:''κορόιδα εγώ περνάω καλά''. Άσε που στο ακριβώς από πάνω post είχε γραφτεί:''Όποτε η ουσία ειναι ότι τα ταξίδια και τα ξύδια δεν ειναι να τα ζηλεύεις!''. Έλα, έλα να επιδειχτείς ήθελες και ποιός ξέρει και τι σόι άνθρωπος είσαι και με ποιά σεξουαλικά γούστα για να μην δείχνεις καμία ευαισθησία.
Ανθρωπε μου, δουλευω 14 ωρες την ημερα, επι 7 ημερες την εβδομαδα, επι 7 μηνες τον χρονο. Μαλλον το κοροιδο ειμαι εγω, ασχετα αν οτι χρηματα βγαζω τα ξοδευω σε ταξιδια και δεν με ενδιαφερουν τα υπολοιπα υλικα αγαθα. Οσο για τα σεξουαλικα γουστα, τα αναφερω στην υπογραφη του προφιλ μου.
Σου ευχομαι καλες γιορτες και υγεια πανω απο ολα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.134
Πόντοι
6.056
Κοιτάξτε γύρω σας, πόσα μπαράκια υπήρχαν, πόσα μπουζούκια, πόσα κωλόμπαρα, πόσα...πόσα...Και πόσα είναι τώρα.
Μην τρώτε αμάσητη τη φράση "...όλα γεμάτα είναι...". Ναι γεμάτα είναι, αλλά έμειναν ελάχιστα μαγαζιά. Ακόμα και στο πιο φτωχό κράτος του κόσμου να πας, τα ξενυχτάδικα γεμίζουν. Κάποιοι υπάρχουν που θα τα επισκεφτούν.
Η μάζα όμως είναι άφραγκη.
Ο Χατζηφωτίου, έχει γράψει βιογραφία.
Μεταξύ άλλων ... περιγράφει τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ , μπουζουξίδικο παλιά ... βουκουρεστίου ... υπόγειο ...

Το χειμώνα του 1942 ... που τα κάρα δεν προλάβαιναν να μαζεύουν πτώματα ....
εκεί τα βράδια μέχρι πρωϊας τρώγαν και πίναν ....

ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ....

Οι μαλάκες της εποχής ... θα έλεγαν τι ;;;
ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 1942 .... οι έλληνες τρώγαν πίναν και χορεύαν ;;;

Οι αντίστοιχοι μαλάκες το λένε τώρα .........

Ας έρθουν μια καθημερινή .... να τους πάω βόλτα με το αμάξι ... από τα φανάρια της κηφισιάς
μέχρι το φλοίσβο .... μετά τις 00.30 .... σε 5 λεπτά ....

δεν θα συναντήσουμε ούτε 10 αυτοκίνητα .... κι αυτά θα είναι περιπολικά ... και υποστήριξης της εθνικής οδού ..........

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ... ΠΆΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ .. . ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ........

Ναι και τα χιονοδρομικα και τα καταλύματα ... είναι γεμάτα κάθε ΣΚ ....

πόσες κλίνες έχουν όλα μαζί ;;;;
50.000 όλα μαζί ;;;;;;

Ναι πάνε 25.000 ζευγάρια στους χειμερινούς προορισμούς .....

Τα 5.000 ζευγάρια .... είναι 2500 λεφτάδες με την πουτάνα του συγκεκριμένου ΣΚ ....

και τα άλλα 20.000 ζευγάρια .... είναι που τρώνε μακαρόνια ετικέτας
όλο το χειμώνα ... για να πάνε ένα ΣΚ ....

τα @@ μας κουνιούνται .........

άρα είναι βάρκες ........

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.134
Πόντοι
6.056
Ο Έλληνας έχει την κλάψα στο αίμα του και περίεργη νοοτροπία για τι είναι περιουσία. Ξέρω περιπτώσεις ηλικιωμένων που κλαίγονται ότι παίρνουν χαμηλές συντάξεις και δε βγαίνουν ενώ έχουν ακίνητα (σπίτι, εξοχικό κλπ.). Όταν δε βγαίνεις πουλάς ένα ακίνητο. Αν τους το πεις αρχίζουν ότι τα σπίτια τα φτιάξαμε για να βρουν κάτι τα παιδιά και παπάρια μάντολες. Τα παιδιά ας δουλέψουν.

Και οι μαλάκες που είναι υπερ του ΕΝΦΙΑ και του τεκμηρίου
ας ψοφήσουν να πάνε στο διάολο . Να φτιάξει η ράτσα ... και να μην ξαναψηφίσουν με τον ίδιο τρόπο ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.134
Πόντοι
6.056
Γιορτές πάλι,η μισή Ελλάδα ταξίδια στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό με τις τιμές 3πλάσιες και βάλε,η άλλη μισή θα τα φάει στα μπουζούκια,ο κόσμος στην πλειοψηφία του έξω χαλαρός και στ'αρχιδια του όλα,μαγαζιά γεμάτα,αυτοκίνητα καινούρια,τελικά με Κούλη μάλλον ξαναζούμε τα χρυσά πασοκικά χρόνια :rockon:

Τη τζακίλα ... τη μυρίζεις ρε παπάρα ;;;
Γιατί καίνει όλοι καυσόξυλα ;;;
Δεν έχουν καλοριφέρ ;;;;

ή από κουλτούρα ;;;;
Λιγούρια του κερατά είναι .

Παίρνουν κούπρα σουβ .... ή φαβε ... ή μπεμβε ... και πάνε για ύπνο στις 21.30 ....
μην κάψουν φώτα ... ή θέρμανση ... να κάψει μόνο η ηλεκτρική κουβέρτα ... που είναι 50 βάττ !

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.619
Πόντοι
4.615
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση πιστεύω, με την εξής έννοια:

Τα ''δηλωθέντα'' εισοδήματα δεν αποτελούν μία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για την πραγματική οικονομική κατάσταση των Ελλήνων: υπάρχει ΠΟΛΥ μαύρο χρήμα στις περισσότερες επαγγελματικές ομάδες. Αν αρχίσω να απαριθμώ, δε θα υπάρχει τελειωμός.

Όσο πολλά παιδιά ζούνε με γονείς, στην ουσία έχουν μηδέν έξοδα και όλο το εισόδημά τους διαθέσιμο: ένας μισθωτός των 800 ευρώ που μένει με γονείς, έχει περίπου 11 χιλιάρικα να ξοδέψει για γούστα, ενώ εάν έμενε μόνος και πλήρωνε τα πάντα δε θα είχε ούτε μαντήλι να κλάψει.

Τέλος, πολλοί από όσους βλέπουμε να ''ξοδεύουν'' έξω, γυρίζοντας στην πολυκατοικία τους κρύβονται από το διαχειριστή που τους κυνηγάει να πληρώσουν τα κοινόχρηστα από την περασμένη χρονιά, και παράλληλα χρωστάνε σε όποιον κινείται.

Εν κατακλείδι: στην Ελλάδα κάποιοι έχουν (και δε φαίνεται), και κάποιοι δεν έχουν ενώ δίνουν την εικόνα ότι το φυσάνε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.237
Πόντοι
6.515
Ποιά χλιδή και κολοκύθια-τούμπανα;
Τύποι, έχουν ξενιτευτεί 800.000 άτομα από την αρχή της κρίσης. Τους έχετε για μαλάκες να τρέχουν στα εξωτερικά ξαφνικά;
Σε άλλη χώρα ζείτε;
Δεν έχουν φύγει όλοι από φτώχια, οι γιατροί πχ φεύγουν για 5πλασιες αποδοχές
Κι εδώ δεν θα πεινουσαν

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.370
Πόντοι
2.420
Εγώ που δουλεύω σερβιτόρος σε ταβέρνα στη Βάρη βλέπω κάτι πελάτες πριν πληρώσουν να έχουν στα χέρια τους μετρητά και να μετράνε 100ρικα 50ρικα μέχρι και 200ρικο Μ έχουν δώσει για 55 ευρώ λογαριασμό. Και φυσικά έξω παρκαρισμένα πορσε αουντι bmw τεσλα λαμποργκινι. Μάλιστα ένας τύπος είχε σκάσει με τη γυναίκα του και από πίσω τους συνόδευε μπράβος
Κανα τιπ αφήνουνε; Η μπα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.794
Πόντοι
1.446
Κατά καιρούς έχω στην Ελλάδα κάποιους φίλους/συνεργάτες από εξωτερικό (κυρίως UK αλλά όχι μόνο). Πολλοί εντυπωσιάζονται από τρία πράγματα:
1) πόσα ωραία εστιατόρια και γενικά μαγαζιά για φαγητό έχει η Αθήνα και πώς είναι γεμάτα ενώ οι τιμές είναι τιμές UK σε πολλές περιπτώσεις (αλλά τo GDP/C και οι μισθοί χονδρικά στο μισό).
2) πόσα delivery κυκλοφορούν και πώς σε χώρα που έχει περάσει τόσα χρόνια κρίσης τόσοι άνθρωποι τρώνε απ'έξω αντί να μαγειρεύουν.
3) πόσοι παίρνουν έτοιμο καφέ και δίνουν 2-3 ευρώ αντί να τον φτιάξουν στο σπίτι ή τη δουλειά τους.
Και έχουν δίκιο. Εννοείται ότι όποιος παίρνει φαγητό ή καφέ απ'έξω δεν είναι πλούσιος, αλλά, ΟΚ, σίγουρα δεν πολυζορίζεται.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.239
Πόντοι
3.846
Κατά καιρούς έχω στην Ελλάδα κάποιους φίλους/συνεργάτες από εξωτερικό (κυρίως UK αλλά όχι μόνο). Πολλοί εντυπωσιάζονται από τρία πράγματα:
1) πόσα ωραία εστιατόρια και γενικά μαγαζιά για φαγητό έχει η Αθήνα και πώς είναι γεμάτα ενώ οι τιμές είναι τιμές UK σε πολλές περιπτώσεις (αλλά τo GDP/C και οι μισθοί χονδρικά στο μισό).
2) πόσα delivery κυκλοφορούν και πώς σε χώρα που έχει περάσει τόσα χρόνια κρίσης τόσοι άνθρωποι τρώνε απ'έξω αντί να μαγειρεύουν.
3) πόσοι παίρνουν έτοιμο καφέ και δίνουν 2-3 ευρώ αντί να τον φτιάξουν στο σπίτι ή τη δουλειά τους.
Και έχουν δίκιο. Εννοείται ότι όποιος παίρνει φαγητό ή καφέ απ'έξω δεν είναι πλούσιος, αλλά, ΟΚ, σίγουρα δεν πολυζορίζεται.
Στην Αθήνα έχουμε πολλά εστιατόρια αφού έχει έρθει και εδώ η λαίλαπα του food culture και τρέχουν όλα τα ψώνια να φάνε ό,τι πιο μαλακία τους σερβίρουν οι σεφ και το χρεώνουν μια περιουσία. Αυτό βέβαια το κάνουν κυρίως 30ρηδες και πάνω, εργαζόμενοι που δεν έχουν παιδιά και ζήτημα είναι αν πηγαίνουν μια φορά το μήνα.

Για τον καφέ έξω και το φαγητό delivery είναι αλήθεια σαν λαός είμαστε κακομαθημένοι, βαριόμαστε. Έχω την ίδια απορία με τους Άγγλους, πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα καφέ στο σπίτι ή να μάθεις να φτιάχνεις 4-5 απλά φαγητά ,στο ίντερνετ υπάρχουν όλες οι συνταγές. Εκεί βγάζει ο Έλληνας την τεμπελιά του. Σαν παιδί θυμάμαι πηγαίναμε με τους γονείς σε σπίτια φίλων ή καλούσαμε κόσμο στο σπίτι και η νοικοκυρά μαγείρευε για 20 άτομα φαγητά που δεν τα έχω ξαναφάει ποτέ έξω. Πολύ πιο ακριβό για τον οικοδεσποτη παρά να ταϊσει την οικογένειά του σε εστιατόριο, ήξερες όμως ότι θα σε καλέσουν και εσένα οι φίλοι σου.
Τώρα απλά οι πιο πολλοί και οι πιο πολλές βαριούνται.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
915
Πόντοι
96

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.794
Πόντοι
1.446
Στην Αθήνα έχουμε πολλά εστιατόρια αφού έχει έρθει και εδώ η λαίλαπα του food culture και τρέχουν όλα τα ψώνια να φάνε ό,τι πιο μαλακία τους σερβίρουν οι σεφ και το χρεώνουν μια περιουσία. Αυτό βέβαια το κάνουν κυρίως 30ρηδες και πάνω, εργαζόμενοι που δεν έχουν παιδιά και ζήτημα είναι αν πηγαίνουν μια φορά το μήνα.
Δε μιλάω για εστιατόρια επιπέδου creative kitchen κλπ αδελφέ. Έχουμε γεμίσει προσεγμένα μαγαζιά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο menu, που απλά έχουν ωραίο χώρο και σέρβις και χρεώνουν 50-60 ευρώ/2 άτομα για μακαρονάδα, σαλάτα της πλάκας και δυο ποτήρια κρασί. Όλα αυτά τα μέρη αυξάνονται ενώ έχουν τιμές Βόρειας Ευρώπης και είναι overvalued, προφανώς γιατί πολλοί είναι ΟΚ να πληρώνουν 25 ευρώ για ένα απλό γεύμα σε έναν ωραίο χώρο. Δεν τους κατακρίνω (και εγώ το κάνω περιστασιακά), αλλά objectively όλο αυτό δείχνει ότι πολύς κόσμος δεν πιέζεται.

Για τον καφέ έξω και το φαγητό delivery είναι αλήθεια σαν λαός είμαστε κακομαθημένοι, βαριόμαστε. Έχω την ίδια απορία με τους Άγγλους, πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα καφέ στο σπίτι ή να μάθεις να φτιάχνεις 4-5 απλά φαγητά ,στο ίντερνετ υπάρχουν όλες οι συνταγές. Εκεί βγάζει ο Έλληνας την τεμπελιά του. Σαν παιδί θυμάμαι πηγαίναμε με τους γονείς σε σπίτια φίλων ή καλούσαμε κόσμο στο σπίτι και η νοικοκυρά μαγείρευε για 20 άτομα φαγητά που δεν τα έχω ξαναφάει ποτέ έξω. Πολύ πιο ακριβό για τον οικοδεσποτη παρά να ταϊσει την οικογένειά του σε εστιατόριο, ήξερες όμως ότι θα σε καλέσουν και εσένα οι φίλοι σου.
Τώρα απλά οι πιο πολλοί και οι πιο πολλές βαριούνται.
Στην Ελλάδα τους άντρες μας χαλάνε πολύ οι μάνες μας. Ξέρω έξυπνους τύπους που στα επαγγελματικά τους δεν είναι τεμπέληδες αλλά δε ξέρουν να μαγειρέψουν. Ενώ στην Αγγλία π.χ. ακόμα και βλάκες μια ομελέτα ξέρουν να τη φτιάξουν γιατί οι Αγγλίδες δε χαϊδεύουν τα παιδιά τους τόσο.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.637
Πόντοι
506
Οι γονεις αρκετων ενηλικων του σημερα δεν ηξεραν να κανουν "κουμαντο", οπως ελεγε ο πατηρ μου.
Oi γονεις τους ηταν ετσι, οποτε αυτο μαθανε στους σημερινους ενηλικες.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.179
Πόντοι
3.446
Αυτή την κουβέντα την ακούω απο τότε με τα μνημόνια και σχεδόν σε κάθε γιορτή (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καθαρά Δευτέρα, Αγίου Πνεύματος κλπ) . Είναι δεδομένο ότι κάποιοι ναι έχουν πολλά λεφτά . Αυτό ομως δεν σημαίνει οτι έτσι ειναι η πλειοψηφία του πληθυσμού μας. Γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε;Δεν μπορεί να είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν παίρνουμε όλοι τους ίδιους μισθούς, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες υποχρεώσεις κλπ κλπ.
Επίσης το σημαντικότερο ειναι ΓΙΟΡΤΕΣ. Αν δεν βγει τώρα ο κόσμος, ποτε θα βγει; Δηλαδή να μην πάει μια βόλτα , να μην πάει να πάρει ενα δυο πράγματα , δώρα , κάτι. Τι να κάνει. Να κλειδωθεί μέσα στο σπίτι του και να περιμένει τον θανατο του; :cry:
Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει. Ειναι πολύ απλό. Ειδικά με τους ρυθμούς που ζούμε κάθε μέρα. Άλλοι μαζευουν λεφτά όλο τον χρονο απο τις δουλειές τους για να μπορέσουν να πάνε τις γιορτές μια μικρή απόδραση . Δεν πάει να πει οτι ειναι Ωνάσηδες, απλώς έχουν την ανάγκη λίγο να ξεφύγουν και αυτοι.
Η ζωή παιδιά δεν είναι μονο φαί, δουλειά, και ύπνος , θέλει και άλλα πράγματα, όπως και διασκέδαση. Αλλιώς θα τρελαθούμε στο τέλος. Ο καθένας λοιπον διασκεδάζει οσο και οπως μπορει και πολύ καλά κάνει. Εγώ τους χαίρομαι, θέλω να βλέπω τον κόσμο χαρούμενο. :hi:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.430
Πόντοι
2.356
Ο Χατζηφωτίου, έχει γράψει βιογραφία.
Μεταξύ άλλων ... περιγράφει τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ , μπουζουξίδικο παλιά ... βουκουρεστίου ... υπόγειο ...

Το χειμώνα του 1942 ... που τα κάρα δεν προλάβαιναν να μαζεύουν πτώματα ....
εκεί τα βράδια μέχρι πρωϊας τρώγαν και πίναν ....

ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ....

Οι μαλάκες της εποχής ... θα έλεγαν τι ;;;
ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 1942 .... οι έλληνες τρώγαν πίναν και χορεύαν ;;;

Οι αντίστοιχοι μαλάκες το λένε τώρα .........

Ας έρθουν μια καθημερινή .... να τους πάω βόλτα με το αμάξι ... από τα φανάρια της κηφισιάς
μέχρι το φλοίσβο .... μετά τις 00.30 .... σε 5 λεπτά ....

δεν θα συναντήσουμε ούτε 10 αυτοκίνητα .... κι αυτά θα είναι περιπολικά ... και υποστήριξης της εθνικής οδού ..........

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ... ΠΆΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ .. . ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ........

Ναι και τα χιονοδρομικα και τα καταλύματα ... είναι γεμάτα κάθε ΣΚ ....

πόσες κλίνες έχουν όλα μαζί ;;;;
50.000 όλα μαζί ;;;;;;

Ναι πάνε 25.000 ζευγάρια στους χειμερινούς προορισμούς .....

Τα 5.000 ζευγάρια .... είναι 2500 λεφτάδες με την πουτάνα του συγκεκριμένου ΣΚ ....

και τα άλλα 20.000 ζευγάρια .... είναι που τρώνε μακαρόνια ετικέτας
όλο το χειμώνα ... για να πάνε ένα ΣΚ ....

τα @@ μας κουνιούνται .........

άρα είναι βάρκες ........
You got a point there, Τέλη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φάτε , πιείτε , γαμήστε κ ότι αρπάξει ο κώλος σας . δεύτερη ζωή δεν έχει
You got a point there, too!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.227
Πόντοι
2.356
Τα ''δηλωθέντα'' εισοδήματα δεν αποτελούν μία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για την πραγματική οικονομική κατάσταση των Ελλήνων: υπάρχει ΠΟΛΥ μαύρο χρήμα στις περισσότερες επαγγελματικές ομάδες. Αν αρχίσω να απαριθμώ, δε θα υπάρχει τελειωμός.
+1

Η Ελληναρία έχει άπειρο χρήμα. Η πραγματική οικονομία δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτά που δηλώνονται στο taxis.

Όταν καταργηθεί το fiat currency, θα φανεί το τι συμβαίνει. Δε θα αργήσει και πολύ, με όσα συμβαίνουν στα cryptos και όσα αναμένονται με το ψηφιακό €.

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
505
Πόντοι
21
ρε υπαρχει πιο κλαψο-μουνης απο τον Ελληνα?
εχει και παραεχει
εδω χαλαμε και τις αλλες φυλες του εθνους που εχουν κατακλησει αυτην εδω την χωρα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
306
Φυσικά και έχει χρήμα ο έλληνας με κάποιο τρόπο βρίσκουν.
Όλα γεμάτα ταβέρνες και μπουζούκια που περιμένουν στην ουρά για να μπουν.
Εδώ περιμένουν για την λάβα σοκολάτας και άλλες τέτοιες ομορφιές .εδω εγώ αύξησα της υπηρεσίες μου κατά 30% και κανείς δεν λέει τίποτα ίσα ίσα που η δουλειά αυξήθηκε.
Της πρόβαλες πάω σε ένα να whine bar το φτηνότερο μπουκάλι κρασί είχε 32 ευρώ όλα τα τραπέζια είχαν μπουκάλι κρασί πολύ πιο ακριβά.
Καλά για εξωτερικό που παντού ακούς ελληνικά ή για Παρνασσό και καλαβριτα ή Τρίκαλα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις φτηνό δωμάτιο.
Ο έλληνας έχει χρήμα έκανε φοβερή δουλειά το ΠΑΣΟΚ και έδωσε χρήμα στους γονείς μας και όλοι φτιάχτηκαν αρκεί να ήσουν λίγο έξυπνος οι μισή Ελλάδα έχει εξοχικά και σπίτι.
Τι να λέμε τώρα πιστεύω είμαστε ο πιο κακομαθημένος λαός.
Βλέπω τώρα τους βαλκανιους που βγάλανε λίγα ευρώ και πουλάνε ακραίο νεοπλουτισμό τι να μας πούνε που ο έλληνας χάλαγε ένα σπίτι στα μπουζούκια και έχει ταΐσει όλα τα καζίνο άσε της πανάκριβες τσάντες όπου κυκλοφορούσαν όλες απλά ο έλληνας έγινε μίζερος με το χρήμα λόγο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μαζευτεί όλο αυτό και μαζεύτηκε για λίγο καιρό τώρα άρχισε το χρήμα να κινείται πάλι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom