Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 617
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Είναι 1400 νέτο,1800 μπρούτο το μήνα.Βαρσοβία φτάνουν τα 1800 καθαρά μηνιαίως.
Ο ελάχιστος μισθός είναι πλέον στα 1000 ευρώ το μήνα.

Επίσης λόγω ζλότυ η Πολωνία είναι φτηνότερη από τις χώρες του ευρώ ιδίως στα τοπικά προιόντα.
Εδώ γράφει average οχι minimum. Οι πιο πολλοί παντού παίρνουν το μινιμ. Κι αν δε το θέλουν οι ντόπιοι το παίρνουν οι ξένοι
Ξερω πολλού Πολωνούς που δουκευιυν Γερμανία για 1800 νετοο. Εκεί που μένουν τα μισά παίρνουν. Δεν είναι Βαρσοβία η Πολωνία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε και μαλτεζους ξερω και μαλτεζες ξερουμε και μπατιρηδες που δουλευουν για 1300 στις ΒΕΤ365 νοβιμπετ και λοιπες εταιριες εκει περα ξερουμε. σταματηστε να νομιζετε οτι γαμει και δερνει εκει περα η φαση... εδω περα γαμει και δερνει περισσοτερο και δε σε τρωει η κλειστοφοβια του ανυπαρκτου οδικου δικτυου αριστεροτιμονων....

τα σουπερκαρς που εχει η μεδινα ειναι αλλη και ειδικη κατηγορια και αφου υποτιθεται οτι ξερεις απο μαλτα θα ηξερες για να μη γραψεις αυτην την παπαρια για τις εντυπωσεις και μονο....

για να μη μαζεψω υπογραφες και δε ξαναπατησεις το ποδι σου εκει

ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

τραβα βουτα στα γλιτσωμενα βραχια εσυ
Η Μάλτα είναι υπομετρια φάση και κάπως τσιγκανοκατασταση

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.339
Πόντοι
6.515
για αμαξι 1600 cc 15ετειας 280 ευρω τελη, αυτα ειναι τα πλεονασματα του κουλη

παταξε τη φοροδιαφυγη στο ΙΧ 15τειας :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Είναι κάνα δίωρο Βουδαπέστη στο αεροδρόμιο αναμένοντας ανταπόκριση για Ελλάδα Δύο συμπεράσματα
Το παλιό ότι οι κορυφαίες καβλιαρεε σώματα καβλοφατσες είναι οι ουγγαρεζες,
Δεύτερο. Ο πιο ατσουμπαλος λαός άντρες γυναίκες είμαστε εμείς
Αντρές έχω δει μερικους καμμια δεκαριά, στους πενηντα, της προκοπής
Γυναίκες, μια.... Οι άλλες ότι πιο άκυρο υπάρχει μετά τις λατινες σε καλούπια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Καλά τα λες τύπε, ας προσέχατε, θα σας τα πάρουμε όλα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Αρχιναυαγιο έχεις ρεπό αύριο? Αντε ρε μλκα να ξεκουραστείς σ έφαγε το ντελιβερυ κάθε μέρα με τον πούστη τον πεθερό τον μανάβη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Εμένα μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ανεγείρονται συνεχώς καινούριες οικοδομές με πολυκατοικίες λες και βρισκόμαστε στην περίοδο παχιων αγελαδων 2000-2008;

Και όχι μόνο αυτό αλλά ξεπουλιονται και τα διαμερίσματα πριν καν ολοκληρωθούν οι κατασκευές.

Αν ο Έλληνας δεν είχε λεφτά θα αγόραζε διαμερίσματα σε τιμές μάλιστα διπλάσιες και τριπλάσιες από την εποχή των παχιων αγελαδων;

Στην γειτονιά μου διαμέρισμα καινούριο είχε 200Κ περίοδο μέχρι το 2010 και τώρα που χτίζεται κοντά μου μια πολυκατοικία διαμέρισμα με τα ίδια ακριβώς τετραγωνικά μέτρα έχει 350Κ.

Και μάλιστα ήδη πουλημένο πριν καν ξεκινήσει η ανέγερση της πολυκατοικίας.

Και όχι μόνο ένα διαμέρισμα πουλημενο αλλά από τα 14 συνολικά μόνο τα δύο είναι απουλητα μέχρι στιγμής.

Και ρωτώντας αυτό συμβαίνει παντού.

Που τα βρίσκουν όλοι αυτοί τόσα λεφτά και αγοράζουν διαμερίσματα των 300Κ την στιγμή που οι τράπεζες δεν δίνουν καν δάνεια ή αν δίνουν είναι με το σταγονόμετρο;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί διάολο συμβαίνει;
Πρώτον υπάρχει ΠΟΛΎ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
Δεύτερον ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΊ.
Τρίτον ΠΟΛΛΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΤΙΖΟΥΝ)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Είναι κάνα δίωρο Βουδαπέστη στο αεροδρόμιο αναμένοντας ανταπόκριση για Ελλάδα Δύο συμπεράσματα
Το παλιό ότι οι κορυφαίες καβλιαρεε σώματα καβλοφατσες είναι οι ουγγαρεζες,
Δεύτερο. Ο πιο ατσουμπαλος λαός άντρες γυναίκες είμαστε εμείς
Αντρές έχω δει μερικους καμμια δεκαριά, στους πενηντα, της προκοπής
Γυναίκες, μια.... Οι άλλες ότι πιο άκυρο υπάρχει μετά τις λατινες σε καλούπια
Ό,τι πιο ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.017
Πόντοι
216

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Γιατί λάθος τους;
Γιατί το ακίνητο ως επένδυση εισοδήματος είναι τρελή χασούρα ΕΚΤΟΣ αν είσαι επαγγελματίας σε αυτό. Αυτοί που απλά θέλουν κανα παθητικούλη έυκολα άνετα τελικά μόνο εύκολα άνετα δεν είναι... Η ιδιοκτησία ακινήτου και ειδικά σε μία χώρα σαν την Ελλάδα έχει μεγάλο κόστος (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΠΟΣΒΕΣΗ, Νοικια να στα πληρώνουν κλπ)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα λεφτά βγάζουν όσοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με ακίνητα και τα πουλάνε σε κορόιδα. Το ακίνητο στην Ελλάδα είναι γαμάτη λύση για ιδιοκατοίκηση. Μέχρι εκεί. Για επένδυση δεν συμφέρει. Είνια τέτοιοι νόμοι τη ςπολιτείας μας που σου βάζπυν τρικλοποδιές - ενώ και οι ενοικιαστές είναι πολλοί κακοπληρωτές.

Επίσης είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς μαστόρους ώστε να μπορείς συνέχεια να συντηρείς σωστά τα 2-3 ακίνητά σου (αν θα τα έχεις για να βγάζεις εισόδημα από ενοίκιο). Έτσι, θα εισαι συνεχώς με το χέρι στη τσέπη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ η επένδυση σε ακίνητο εισοδήματος.
Αν αξίζει κάτι είναι κάποιο κτήμα ή οικόπεδο να πάρεις - ΟΧΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και μάλιστα σε πολυκατοικίες...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.631
Πόντοι
1.106
Αυτό τα περί "η αγορά ακινήτου δεν είναι επενδυση" είναι ότι πιο Αμερικανια" αναμάσημα των δήθεν ινφλουενσερ επενδυτών πυραμιδων
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΤΑ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

ΟΠΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ 50% ΠΑΝΩ ΧΑΛΑΡΑ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.184
Πόντοι
7.216
Κλαψομούνιης μέχρι το κόκκαλο είναι ο Έλληνας. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και σήμερα δραστηριοπούνται σύλλογοι φίλων Στέλιου Καζαντζίδη! Του μεγαλύτερου κλαψομούνη και πάσης Ελλάδος νοούμε.
Ένα τυχαίο αλλά φρέσκο για εμένα παράδειγμα: Απο τα ζευγάρια με παιδί που γνωρίζω οι 9/10 γέννησαν σε ιδιωτικά οπου το κόστος ξεκινά από 3.000 και ανεβαίνει όσο θέλεις. Αν δεν είχαν θα προτιμούσαν τα δημόσια.-

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Κλαψομούνιης μέχρι το κόκκαλο είναι ο Έλληνας. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και σήμερα δραστηριοπούνται σύλλογοι φίλων Στέλιου Καζαντζίδη! Του μεγαλύτερου κλαψομούνη και πάσης Ελλάδος νοούμε.
Ένα τυχαίο αλλά φρέσκο για εμένα παράδειγμα: Απο τα ζευγάρια με παιδί που γνωρίζω οι 9/10 γέννησαν σε ιδιωτικά οπου το κόστος ξεκινά από 3.000 και ανεβαίνει όσο θέλεις. Αν δεν είχαν θα προτιμούσαν τα δημόσια.-
ΈΤΣΙ! Ακριβώς όπως τα λες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.638
Πόντοι
456
Η ασφάλεια δεν πληρώνει κάτι σε γέννες;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Αυτό τα περί "η αγορά ακινήτου δεν είναι επενδυση" είναι ότι πιο Αμερικανια" αναμάσημα των δήθεν ινφλουενσερ επενδυτών πυραμιδων
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΤΑ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

ΟΠΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ 50% ΠΑΝΩ ΧΑΛΑΡΑ
Αδερφάκο σε προσωπικό επιπεδο ξέρω ανθρώπους που είναι σχέδον ίσα βάρκα ίσα νερά με τα ακίνητα.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. ΤΟΝΙΖΩ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.631
Πόντοι
1.106
Αδερφάκο σε προσωπικό επιπεδο ξέρω ανθρώπους που είναι σχέδον ίσα βάρκα ίσα νερά με τα ακίνητα.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. ΤΟΝΙΖΩ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Δεν ισχύει
Μην αμφορείς την κυρά Κουλά που έπαιρνε 1000 ευρώ καο έβαλε δάνειο 1000 ούτε τον μπάρμπα Μήτσο που νοικοασε σε Αλβανό με ενοίκιο 800 πυ δήλωνε 100.
ΟΟΟΙΠΑΔΗΠΟΤΕΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ 100.000 ΕΟΤΕ 200.000 ΑΝΕΕΕΕΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ 50 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΔΟΦΟΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΑΚΡΑΑΑΑΑΝ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΞΙΑ

Μ
Ο
Ν
Ο

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ

ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Δεν ισχύει
Μην αμφορείς την κυρά Κουλά που έπαιρνε 1000 ευρώ καο έβαλε δάνειο 1000 ούτε τον μπάρμπα Μήτσο που νοικοασε σε Αλβανό με ενοίκιο 800 πυ δήλωνε 100.
ΟΟΟΙΠΑΔΗΠΟΤΕΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ 100.000 ΕΟΤΕ 200.000 ΑΝΕΕΕΕΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ 50 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΔΟΦΟΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΑΚΡΑΑΑΑΑΝ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΞΙΑ

Μ
Ο
Ν
Ο

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ

ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ
ΜΟΝΟ
ΕΣΥ βρε άνθρωπε μιλάς για μεταπωλήσεις εγω μιλάω για εισόδημα. Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.631
Πόντοι
1.106
ΕΣΥ βρε άνθρωπε μιλάς για μεταπωλήσεις εγω μιλάω για εισόδημα. Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μιλας για επένδυση και μάλιστα αναφέρεις:για επένδυση δεν συμφερει"
Και ξανά μανα
Η επένδυση στα ακίνητα στην Ελλάδα είναι ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΑΑΝ η αποδοτικοτερη επένδυση
Και ξανά μανα
Αν ένας κατσαπλιας νοικιάζει ενα διαμερισμα 800 ευρώ και δηλώνει τα 100 δεν του φταίει η επένδυση το κεφάλι του φταίει
Άμα κάνει μαγκιες τύπου "ανακαινισμενο " Επειδή απλά το έβαψε και τα υδραυλικά είναι του 1800 είναι βλακας

ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΠΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ
Ε
Π
Ε
Ν
Δ
Υ
Σ
Η

Όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων κλαίγονται είναι ΨΕΥΤΕΣ "τζάμπα κλαιγονται"

Τελευταία τροποποίηση: