You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.898
- Πόντοι
- 5.506
Καλά τα λες τύπε, ας προσέχατε, θα σας τα πάρουμε όλα.Βασικά τα τελευταία χρόνια ξεπουλάτε και τα τελευταία ασημικά της χώρας και είστε τόσο κομματόσκυλα που το βαφτίσατε ανάπτυξη. Από κυβερνητικό site
Ραγδαία υποχώρηση της ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια - Οι νέοι ζουν στο ενοίκιο, ενώ οι Boomers στο δικό τους σπίτι
Το ποσοστό έπεσε από το 84,6% στο 61% τις τελευταίες δύο δεκαετίες - Οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες έχουν αλλάξει το πώς αντιμετωπίζουν οι Έλληνες την υπόθεση κατοικία - Απατηλό όνειρο το εξοχικόwww.protothema.gr
πτώση ποσοστού ιδιοκατοίκησης από 85 σε 60%
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.215
- Πόντοι
- 3.656
δεν υπάρχει τίποτα καθολικό ούτε καμιά οντότητα....πουθενά και ποτέ.όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε...
κατ άλλους καταστρεφόμαστε....κατ άλλους πάμε καλά
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ λοιπόν
κάποιοι καταστρέφονται την ίδια ώρα που κάποιοι πάνε καλά και τις περισσότερες φορές από την καταστροφή των πρώτων.
Είναι 1400 νέτο,1800 μπρούτο το μήνα.Βαρσοβία φτάνουν τα 1800 καθαρά μηνιαίως.
Ο ελάχιστος μισθός είναι πλέον στα 1000 ευρώ το μήνα.
Average Salary in Europe: Insights and Trends
Set competitive 2024 salary ranges in Europe to attract top talent. Navigate labor costs effectively and ensure your company's success in the market.www.eurodev.com
2024: Wages in Poland - Minimum and average salary |
Sept. 2024: the minimum wage in Poland is fixed at 4,300 zlotys (1.004 euros) per month. Average salary is around 8,040 zlotys (1,880 €) |copernic-avocats.com
List of European countries by average wage - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Επίσης λόγω ζλότυ η Πολωνία είναι φτηνότερη από τις χώρες του ευρώ ιδίως στα τοπικά προιόντα.
Για κάποιον πιτσιρικά, όλα αυτά περνάνε στο ντούκου.
Για τους λίγο μεγαλύτερους όμως που τα βλέπουν, είναι στενοχώρια, για το πού φτάσαμε και ποιοί μας πέρασαν. Τους έβλεπες όλους αυτούς να πάνε εποχικοί εργάτες για να θρέψουν οικογένειες πίσω στην πατρίδα τους και τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Έχω πετύχει αρκετούς όταν ήμουν στη Γερμανία να εργάζονται σε εποχικές εργασίες, θερμοκήπια, εργοτάξια κλπ.
Και κάτι άσχετο, οι Πολωνοί για μένα είναι ίσως ο πιο σκληρόπετσος λαός της Ευρώπης.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.686
- Πόντοι
- 3.936
Ρώτησε τους αν ζούσαν στην κατοχή αυτοί και η κουλό ομάδα με ποιους θα ηταν; με τους γεγμανους ή με τους συμμάχους. Νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε με ποιους θα ηταν.. αλλά δε μιλάμεΒασικά τα τελευταία χρόνια ξεπουλάτε και τα τελευταία ασημικά της χώρας και είστε τόσο κομματόσκυλα που το βαφτίσατε ανάπτυξη. Από κυβερνητικό site
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.451
- Πόντοι
- 786
μιλάς με αυτόν που έχει ίνδαλμα τον αλέξη γρηγορόπουλο,Δεν πειράζει τύπε, εσείς είστε το μέλλον του τόπου, βασιζόμαστε σε εσάς, άσε εμάς τους ληγμενους.
θα' ρθει και ο άλλος που θεωρεί λύση τον κουφοντίνα.
η αριστερή παιδεία έχει κάνει δουλείτσα
δυστυχώς, το 1/3 των ελλήνων θαυμάζει τον στάλιν
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.898
- Πόντοι
- 5.506
Κάποιος πρέπει να του μιλήσει μη βγει έξω και αρχίσει να πετάει μπουκάλια στους μπάτσους.μιλάς με αυτόν που έχει ίνδαλμα τον αλέξη γρηγορόπουλο,
θα' ρθει και ο άλλος που θεωρεί λύση τον κουφοντίνα.
η αριστερή παιδεία έχει κάνει δουλείτσα
δυστυχώς, το 1/3 των ελλήνων θαυμάζει τον στάλιν
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.077
- Πόντοι
- 2.306
Για κάποιον πιτσιρικά, όλα αυτά περνάνε στο ντούκου.
Για τους λίγο μεγαλύτερους όμως που τα βλέπουν, είναι στενοχώρια, για το πού φτάσαμε και ποιοί μας πέρασαν. Τους έβλεπες όλους αυτούς να πάνε εποχικοί εργάτες για να θρέψουν οικογένειες πίσω στην πατρίδα τους και τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Έχω πετύχει αρκετούς όταν ήμουν στη Γερμανία να εργάζονται σε εποχικές εργασίες, θερμοκήπια, εργοτάξια κλπ.
Και κάτι άσχετο, οι Πολωνοί για μένα είναι ίσως ο πιο σκληρόπετσος λαός της Ευρώπης.
Είναι πιο εργατικοί από τους Ελληνες και ιδιαίτερα ικανοί σε χειρωνακτικές δουλειές,αγροτικές και τεχνικές εργασίες.Πολωνία δε βλέπεις κακοτεχνίες όπως Ελλάδα,σπασμένα πεζοδρόμια,κτίρια άλλα αντάλλων κτλ.Είναι όλα καλοκατασκευασμένα.
Είναι πολύ δυνατοί σωματικά οι Πολωνοί,ψηλοί με μύες και μεγάλα πνευμόνια δε συγκρίνονται με τους Ελληνες σε απόδοση.Σε εργοστάσια,ορυχεία κτλ είναι ασύγκριτοι.Και στροφάρουν και στο σέρβις πολύ,είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί.
Με το Brexit που φύγανε από το UK κατέρρευσε ουσιαστικά η αγγλική οικονομία.Πού να βρουν τέτοιους εργάτες?Και Ελλάδα με την κρίση που έφυγαν οι Πολωνοί,πήγαν όλα κατά διαβόλου.
Τώρα που δουλεύουν για το καλό της Πολωνίας έχει σηκωθεί η χώρα πολύ.
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.451
- Πόντοι
- 786
ε τώρα είναι τριαντάρης,Κάποιος πρέπει να του μιλήσει μη βγει έξω και αρχίσει να πετάει μπουκάλια στους μπάτσους.
στα πενήντα μπορεί να ωριμάσει,
έχει ελπίδα ακόμη,
ο βολκάνο, νομίζω, είναι χαμένη περίπτωση,
πάσχει από ανεπίστρεπτη κομπανιερίαση
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.898
- Πόντοι
- 5.506
O βολκανο δικαιολογειται είναι περήφανος κομμουνιστής.ε τώρα είναι τριαντάρης,
στα πενήντα μπορεί να ωριμάσει,
έχει ελπίδα ακόμη,
ο βολκάνο, νομίζω, είναι χαμένη περίπτωση,
πάσχει από ανεπίστρεπτη κομπανιερίαση
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.686
- Πόντοι
- 3.936
Ενώ η δεξιά βγάζει κάτι αστεριαη αριστερή παιδεία έχει κάνει δουλείτσα
Συνημμένα
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.686
- Πόντοι
- 3.936
Ενώ πριν τον Αντρέα είμασταν Σουηδία .Ευτυχως που υπάρχουν και οι ελληνικές ταινίες και βλέπουμε την κατάντια μας, όλοι έτρεχαν στο εξωτερικό για να μην ψοφήσουν της πείνας- όπως κ σημερα.ο στάλιν φταίει για την αριστερή παιδεία ή ο Ανδρέας που έχτισε το κράτος της διαφθοράς και των δικαιωματάκιδων?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.898
- Πόντοι
- 5.506
Στο καλό και από το πεζοδρόμιο τύπε.Ενώ πριν τον Αντρέα είμασταν Σουηδία .Ευτυχως που υπάρχουν και οι ελληνικές ταινίες και βλέπουμε την κατάντια μας, όλοι έτρεχαν στο εξωτερικό για να μην ψοφήσουν της πείνας- όπως κ σημερα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.215
- Πόντοι
- 3.656
αυτό τι σημασία έχει?Ενώ πριν τον Αντρέα είμασταν Σουηδία .Ευτυχως που υπάρχουν και οι ελληνικές ταινίες και βλέπουμε την κατάντια μας, όλοι έτρεχαν στο εξωτερικό για να μην ψοφήσουν της πείνας- όπως κ σημερα.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 1.106
Είμαστε όλοι με τον Κπυλη
Επιτέλους πετάξαμε τα Cayenne και πήραμε Range Rover
Πηγαίναμε με το Αίολος Λευτέρης στη Μύκονο σε 45 λεπτά τώρα πάμε σε 3 ώρες
Περνάμε σπέσιαλ στο Γρήγορη και μιλκο με 250 δρχ και κεσκιζομαστε στο χεσιμο τώρα δίνουμε 750 δρχ για ένα φρεδο και προστάτευουμε και το περιβαλλον με 60 δρχ το καλαμάκι καπακι
Επιτέλους πετάξαμε τα Cayenne και πήραμε Range Rover
Πηγαίναμε με το Αίολος Λευτέρης στη Μύκονο σε 45 λεπτά τώρα πάμε σε 3 ώρες
Περνάμε σπέσιαλ στο Γρήγορη και μιλκο με 250 δρχ και κεσκιζομαστε στο χεσιμο τώρα δίνουμε 750 δρχ για ένα φρεδο και προστάτευουμε και το περιβαλλον με 60 δρχ το καλαμάκι καπακι
Διακοσια πενήντα ευρώ από τα κάλαντα και ακόμα ο ήλιος είναι ψηλά..
Χωρίς τους παππούδες..
Γουρουνάκι από το Ταμιευτήριο πήρατε;
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.686
- Πόντοι
- 3.936
Άνοιξες το κουτακι πάλι.. ωχ ξέχασα εσύ το χεις μονίμως ανοικτό κ πετάς μ@λακιεςΣτο καλό και από το πεζοδρόμιο τύπε.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.898
- Πόντοι
- 5.506
Γιατί ρε μαλακα, αφού όλα είναι μαύρα και καταστρεφόμαστε και στα εξωτερικά είναι παράδεισος, γιατί δεν παίρνεις τον πουλο και άσε μας εμάς στη μιζέρια.Άνοιξες το κουτακι πάλι.. ωχ ξέχασα εσύ το χεις μονίμως ανοικτό κ πετάς μ@λακιες
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.686
- Πόντοι
- 3.936
Ρε καραμ@λακα έχω δύο προσφορές γαμ@τες από εξωτερικό αλλά δεν είμαι μόνος μου. Αλλά εδώ και στο εξωτερικό έχω κάνει τη μπάζα μ, δεν είμαι σαν εσένα.Γιατί ρε, αφού όλα είναι μαύρα και καταστρεφόμαστε και στα εξωτερικά είναι παράδεισος,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K