Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 637
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.067
Πόντοι
3.425
όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε...

κατ άλλους καταστρεφόμαστε....κατ άλλους πάμε καλά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ λοιπόν

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
Βασικά τα τελευταία χρόνια ξεπουλάτε και τα τελευταία ασημικά της χώρας και είστε τόσο κομματόσκυλα που το βαφτίσατε ανάπτυξη. Από κυβερνητικό site

πτώση ποσοστού ιδιοκατοίκησης από 85 σε 60%
Καλά τα λες τύπε, ας προσέχατε, θα σας τα πάρουμε όλα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.215
Πόντοι
3.656
όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε...

κατ άλλους καταστρεφόμαστε....κατ άλλους πάμε καλά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ λοιπόν
δεν υπάρχει τίποτα καθολικό ούτε καμιά οντότητα....πουθενά και ποτέ.

κάποιοι καταστρέφονται την ίδια ώρα που κάποιοι πάνε καλά και τις περισσότερες φορές από την καταστροφή των πρώτων.

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.645
Πόντοι
456
Είναι 1400 νέτο,1800 μπρούτο το μήνα.Βαρσοβία φτάνουν τα 1800 καθαρά μηνιαίως.
Ο ελάχιστος μισθός είναι πλέον στα 1000 ευρώ το μήνα.

Επίσης λόγω ζλότυ η Πολωνία είναι φτηνότερη από τις χώρες του ευρώ ιδίως στα τοπικά προιόντα.

Για κάποιον πιτσιρικά, όλα αυτά περνάνε στο ντούκου.
Για τους λίγο μεγαλύτερους όμως που τα βλέπουν, είναι στενοχώρια, για το πού φτάσαμε και ποιοί μας πέρασαν. Τους έβλεπες όλους αυτούς να πάνε εποχικοί εργάτες για να θρέψουν οικογένειες πίσω στην πατρίδα τους και τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Έχω πετύχει αρκετούς όταν ήμουν στη Γερμανία να εργάζονται σε εποχικές εργασίες, θερμοκήπια, εργοτάξια κλπ.
Και κάτι άσχετο, οι Πολωνοί για μένα είναι ίσως ο πιο σκληρόπετσος λαός της Ευρώπης.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.686
Πόντοι
3.936
Βασικά τα τελευταία χρόνια ξεπουλάτε και τα τελευταία ασημικά της χώρας και είστε τόσο κομματόσκυλα που το βαφτίσατε ανάπτυξη. Από κυβερνητικό site
Ρώτησε τους αν ζούσαν στην κατοχή αυτοί και η κουλό ομάδα με ποιους θα ηταν; με τους γεγμανους ή με τους συμμάχους. Νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε με ποιους θα ηταν.. αλλά δε μιλάμε

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
Δεν πειράζει τύπε, εσείς είστε το μέλλον του τόπου, βασιζόμαστε σε εσάς, άσε εμάς τους ληγμενους.
μιλάς με αυτόν που έχει ίνδαλμα τον αλέξη γρηγορόπουλο,
θα' ρθει και ο άλλος που θεωρεί λύση τον κουφοντίνα.
η αριστερή παιδεία έχει κάνει δουλείτσα
δυστυχώς, το 1/3 των ελλήνων θαυμάζει τον στάλιν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
μιλάς με αυτόν που έχει ίνδαλμα τον αλέξη γρηγορόπουλο,
θα' ρθει και ο άλλος που θεωρεί λύση τον κουφοντίνα.
η αριστερή παιδεία έχει κάνει δουλείτσα
δυστυχώς, το 1/3 των ελλήνων θαυμάζει τον στάλιν
Κάποιος πρέπει να του μιλήσει μη βγει έξω και αρχίσει να πετάει μπουκάλια στους μπάτσους. :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.215
Πόντοι
3.656
ο στάλιν φταίει για την αριστερή παιδεία ή ο Ανδρέας που έχτισε το κράτος της διαφθοράς και των δικαιωματάκιδων?

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.077
Πόντοι
2.306
Για κάποιον πιτσιρικά, όλα αυτά περνάνε στο ντούκου.
Για τους λίγο μεγαλύτερους όμως που τα βλέπουν, είναι στενοχώρια, για το πού φτάσαμε και ποιοί μας πέρασαν. Τους έβλεπες όλους αυτούς να πάνε εποχικοί εργάτες για να θρέψουν οικογένειες πίσω στην πατρίδα τους και τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Έχω πετύχει αρκετούς όταν ήμουν στη Γερμανία να εργάζονται σε εποχικές εργασίες, θερμοκήπια, εργοτάξια κλπ.
Και κάτι άσχετο, οι Πολωνοί για μένα είναι ίσως ο πιο σκληρόπετσος λαός της Ευρώπης.

Είναι πιο εργατικοί από τους Ελληνες και ιδιαίτερα ικανοί σε χειρωνακτικές δουλειές,αγροτικές και τεχνικές εργασίες.Πολωνία δε βλέπεις κακοτεχνίες όπως Ελλάδα,σπασμένα πεζοδρόμια,κτίρια άλλα αντάλλων κτλ.Είναι όλα καλοκατασκευασμένα.
Είναι πολύ δυνατοί σωματικά οι Πολωνοί,ψηλοί με μύες και μεγάλα πνευμόνια δε συγκρίνονται με τους Ελληνες σε απόδοση.Σε εργοστάσια,ορυχεία κτλ είναι ασύγκριτοι.Και στροφάρουν και στο σέρβις πολύ,είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί.
Με το Brexit που φύγανε από το UK κατέρρευσε ουσιαστικά η αγγλική οικονομία.Πού να βρουν τέτοιους εργάτες?Και Ελλάδα με την κρίση που έφυγαν οι Πολωνοί,πήγαν όλα κατά διαβόλου.
Τώρα που δουλεύουν για το καλό της Πολωνίας έχει σηκωθεί η χώρα πολύ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
Κάποιος πρέπει να του μιλήσει μη βγει έξω και αρχίσει να πετάει μπουκάλια στους μπάτσους. :confused:
ε τώρα είναι τριαντάρης,
στα πενήντα μπορεί να ωριμάσει,
έχει ελπίδα ακόμη,
ο βολκάνο, νομίζω, είναι χαμένη περίπτωση,
πάσχει από ανεπίστρεπτη κομπανιερίαση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
ε τώρα είναι τριαντάρης,
στα πενήντα μπορεί να ωριμάσει,
έχει ελπίδα ακόμη,
ο βολκάνο, νομίζω, είναι χαμένη περίπτωση,
πάσχει από ανεπίστρεπτη κομπανιερίαση
O βολκανο δικαιολογειται είναι περήφανος κομμουνιστής.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.686
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• D7LkfXEXkAYQ63G.jpg
    D7LkfXEXkAYQ63G.jpg
    100,9 KB · Εμφανίσεις: 5

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.686
Πόντοι
3.936
ο στάλιν φταίει για την αριστερή παιδεία ή ο Ανδρέας που έχτισε το κράτος της διαφθοράς και των δικαιωματάκιδων?
Ενώ πριν τον Αντρέα είμασταν Σουηδία .Ευτυχως που υπάρχουν και οι ελληνικές ταινίες και βλέπουμε την κατάντια μας, όλοι έτρεχαν στο εξωτερικό για να μην ψοφήσουν της πείνας- όπως κ σημερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
Ενώ πριν τον Αντρέα είμασταν Σουηδία .Ευτυχως που υπάρχουν και οι ελληνικές ταινίες και βλέπουμε την κατάντια μας, όλοι έτρεχαν στο εξωτερικό για να μην ψοφήσουν της πείνας- όπως κ σημερα.
Στο καλό και από το πεζοδρόμιο τύπε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.215
Πόντοι
3.656
αυτό τι σημασία έχει?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.717
Πόντοι
1.106
Είμαστε όλοι με τον Κπυλη
Επιτέλους πετάξαμε τα Cayenne και πήραμε Range Rover
Πηγαίναμε με το Αίολος Λευτέρης στη Μύκονο σε 45 λεπτά τώρα πάμε σε 3 ώρες
Περνάμε σπέσιαλ στο Γρήγορη και μιλκο με 250 δρχ και κεσκιζομαστε στο χεσιμο τώρα δίνουμε 750 δρχ για ένα φρεδο και προστάτευουμε και το περιβαλλον με 60 δρχ το καλαμάκι καπακι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
Άνοιξες το κουτακι πάλι.. ωχ ξέχασα εσύ το χεις μονίμως ανοικτό κ πετάς μ@λακιες
Γιατί ρε μαλακα, αφού όλα είναι μαύρα και καταστρεφόμαστε και στα εξωτερικά είναι παράδεισος, γιατί δεν παίρνεις τον πουλο και άσε μας εμάς στη μιζέρια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.686
Πόντοι
3.936
Γιατί ρε, αφού όλα είναι μαύρα και καταστρεφόμαστε και στα εξωτερικά είναι παράδεισος,
Ρε καραμ@λακα έχω δύο προσφορές γαμ@τες από εξωτερικό αλλά δεν είμαι μόνος μου. Αλλά εδώ και στο εξωτερικό έχω κάνει τη μπάζα μ, δεν είμαι σαν εσένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom