Υπάρχει συμπληρωματική είδηση για το θέμα της γριάς,βρέθηκαν ακόμη 207.400 χ 500 περιπου = 200.000 περιπου
Σύνολο 607
Πόση αξία έχουν οι 607;
Υπάρχει συμπληρωματική είδηση για το θέμα της γριάς,βρέθηκαν ακόμη 207.400 χ 500 περιπου = 200.000 περιπου
Με την προυπόθεση ότι δεν έχουν αλλιωθεί από την φωτιά έτσι δεν είναι; ο χρυσός είναι μαλακό μέταλο, και παραπάνω ένα άλλο μέλος ανέφερε ότι η αξία της χτυπημένης λίρας πέφτει κατακόρυφα400 χ 500 περιπου = 200.000 περιπου
Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόταν τα σισιτια η γριάΥπάρχει συμπληρωματική είδηση για το θέμα της γριάς,βρέθηκαν ακόμη 207.
Σύνολο 607
Πόση αξία έχουν οι 607;
Όχι πολύ.Με την προυπόθεση ότι δεν έχουν αλλιωθεί από την φωτιά έτσι δεν είναι; ο χρυσός είναι μαλακό μέταλο, και παραπάνω ένα άλλο μέλος ανέφερε ότι η αξία της χτυπημένης λίρας πέφτει κατακόρυφα
Υπάρχει συμπληρωματική είδηση για το θέμα της γριάς,βρέθηκαν ακόμη 207.
Σύνολο 607
Πόση αξία έχουν οι 607;
δεν υπαρχει τουρισμος οχι. Μονο φοιτητες. Αναφορικα να αναφέρω οτι το 2016 αγόρασε συγγενεις μου σπιτι ολο καινουριο με 1500 το τετραγωνικο και πάσχησε ο εργολαβος να τα δωσει ολα. Παλιοτερα ειχε και 1000 το τετραγωνικο. και τωρα 8 χρονια μετα 3500 το τετραγωνικο και τα αγορασαν ολα πριν καν αρχιζετε να χτιζετε
Τι μαύρα ρε τύπε. Πλέον είναι παράνομη η αγορά σπιτιού με μαύρα και αυτοδικαίως άκυρη.ετσι ακριβως....και καποιοι Ελληνες που αγοραζουν το μεγαλυτερο ποσο μαυρα
για να στο λεω ξερω κατασκευαστες που το μεγαλυτερο μερος των χρηματων ειναι μαυραΤι μαύρα ρε τύπε. Πλέον είναι παράνομη η αγορά σπιτιού με μαύρα και αυτοδικαίως άκυρη.
Τι μπούρδες λες ρε τυπε;Πηγαινε και δουλεψε Μαλτα για 1 χρονο και να συναστραφεις μονο με γηγενεις για να καταλαβεις οτι εχουν σχεδον την ιδια νοοτροπια η πλειοψηφια στη διαχειρηση χρηματων με μας. Τα τρωνε σε ανουσια πραγματα.
Γκουγκλαρε τι ισχύει φέτος με τα τέλη κυκλοφορίας. Δεν δίνουν σίγουρα παράταση αλλά νομίζω δεν θα είναι οι ίδιες ποινές με τις περσινές.Αν δεν πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας ρε παιδιά πάνε αυτόματα στην εφορία; Γνωρίζει κάποιος;
Ναι το διάβασα αυτό.Απλα άλλο ρώτησα.Γκουγκλαρε τι ισχύει φέτος με τα τέλη κυκλοφορίας. Δεν δίνουν σίγουρα παράταση αλλά νομίζω δεν θα είναι οι ίδιες ποινές με τις περσινές.
Εσύ έχεις πάει διακοπές εκεί η έζησες πρόσφατα;Τι μπούρδες λες ρε τυπε;
Έχεις δει πολλούς άστεγους στη Μάλτα;
Έχεις δει να ψάχνουν στα σκουπίδια στη Μάλτα;
Καμία σχέση η ζωή και οι ντόπιοι της Μάλτας με Ελλάδα.
Μεσάνυχτα έχεις από τη ζωή εκεί και καλύτερα να μη ξαναγράψεις τέτοιες μπούρδες γιατί υπάρχει και κόσμος που ξέρει τι γίνεται εκεί καλύτερα από σένα
η μαλτα ειναι γεματη πακια και σιγα τους μισθους που δινουν στους ξενους.Τι μπούρδες λες ρε τυπε;
Έχεις δει πολλούς άστεγους στη Μάλτα;
Έχεις δει να ψάχνουν στα σκουπίδια στη Μάλτα;
Καμία σχέση η ζωή και οι ντόπιοι της Μάλτας με Ελλάδα.
Μεσάνυχτα έχεις από τη ζωή εκεί και καλύτερα να μη ξαναγράψεις τέτοιες μπούρδες γιατί υπάρχει και κόσμος που ξέρει τι γίνεται εκεί καλύτερα από σένα
Αργούν να πάνε εφορία ... αλλά όταν πάνε σε κυνηγάνε μια ζωή.Ναι το διάβασα αυτό.Απλα άλλο ρώτησα.
Αν δεν πληρώσω καθόλου τι γίνεται.
Ούτε για να φορτίζεις την μπαταρία δεν μπορείς να τις έχεις;Αργούν να πάνε εφορία ... αλλά όταν πάνε σε κυνηγάνε μια ζωή.
Οπότε άθλια ιδέα να μην τα πληρώσεις.
Αν είναι αμάξι που δεν κινείς , κάνεις ηλεκτρονική ακινησία , εύκολα, από το ίντερνετ.
Απλά να θυμάσαι ότι ο νόμος ορίζει ότι και με την ηλεκτρονική πρέπει να ξεβιδώνεις τις πινακίδες από το όχημα.
Τι πιστεύω εγώ ότι γίνεται, βάσει λογικής:Ναι το διάβασα αυτό.Απλα άλλο ρώτησα.
Αν δεν πληρώσω καθόλου τι γίνεται.
Στην ακινησία, επιβάλλει ο νόμος να είναι σε ιδιόκτητο χώρο .Ούτε για να φορτίζεις την μπαταρία δεν μπορείς να τις έχεις;
Δεν είμαστε όλοι Λιάπηδες και σόι πρωθυπουργού.Στην ακινησία, επιβάλλει ο νόμος να είναι σε ιδιόκτητο χώρο .
Σε γκαράζ μέσα, αυλή , πυλωτή το βάζεις το όχημα σε λειτουργία.
Έξω δεν επιτρέπουν κυκλοφορία.
Σου λέω τι έχω διαβάσει στο νόμο .Δεν είμαστε όλοι Λιάπηδες και σόι πρωθυπουργού.