Λοιπον Κυριοι, συμφωνα με τα ΜΜΕ, η Ελβετια ειναι γεματη Ελληνες εκδρομεις, στα χιονοδρομικα δεν βρισκεις θεση, χιλιαδες πρωτευουσιανοι την εκαναν για επαρχια, μεχρι και για 10ημερες διακοπες. Τωρα υπαρχουν δεν υπαρχουν γκαφρα, who knows? Τεινω να πιστεψω, οτι το διεθνες συστημα,μας μετατρεπει σιγα σιγα σε χωρα, πολυ φραγκατων και πολυ μπατιρατων. (καλα για ληγουρια δεν το συζητω, παντα ειχαμε)
Μαυρο χρημα παντως κυκλοφορει πολυ! Δεν μπορω να κατηγορισω τα διαφορα λαμογια, γιατι εχουν να αντιμετωπισουν το πιο ληστρικο κρατος, all over the world. Kαι μην ξεχναμε την νοοτροπια του Ελληνα, που μεχρι πριν λιγα χρονια, δανειο για διακοπες, δανειο για αυτοκινητο, δανειο για να αγορασει σωβρακα κτλ κτλ.
Να πω κατι στον φιλο που κατηγορισε αυτους που αγοραζαν μεταχειρισμενα πολυτελη "καρα" απο εξωτερικο. Αν ξερεις που να κοιταξεις, υπαρχουν πραγματικες ευκαιριες. Εχω αγορασει 2 μεταχειρισμενα κι 1 καινουργιο απο εξωτερικο. Ενα απο αυτα, Πορσε, μεταχειρισμενη 10ετιας απο Γιβραλταρ. Κοστος αγορας 2400000 δρχ. βαλε κανα κατοσταρικο, τελη, ασφαλεια κτλ πες κανα διομυσαρι. Λογω ειδικοτητας, ναυτικος, ειχα δικαιομα να την κυκλοφορισω 6 μηνες στο Ελλαδα. Εκανα το κεφι μου, πουλησα την μουρη μου, ζηλια να δειτε απο τα ληγουρια στο χουριο. Κορωπι ειπαμε, 23 χιλ απο πλατεια Ομονοιας, αλλα χουριο. Την εβγαλα Ιταλια, φυλαγμα σε γκαραζ, εκανα το επομενο μπαρκο μου, την ξαναφερα στο Ελλαντα, αλλους 6 μηνες. Μετα την πουλησα σε λαμογιο εισαγωγεα, για ανταλλακτικα ειπε, δεν τον πιστευω, περι τα 3000000 δρχ. Εβγαλα και το κατιτις μου.
Καπως ετσι, την εκαναν οι περισσοτεροι με τα πολυτελη ευρωπαικα αυτ/τα. Πιστευω οτι θα υπαρχουν πατεντες μεχρι και σημερα.
Να τονισω, οτι δεν ανανεωσα αδεια, τελη κυκλοφοριας, ασφαλιστρα και τις ελαχιστες φορες που με σταματησαν τα τροχονομακια, εδειχνα την καταχωριση στο ναυτικο μου φυλαδιο, την μη ανανεωμενη αδεια, κανενας δεν μπορουσε να την διαβασει, ασε το οτι με κοιτουσαν με δεος, σου λεει πορσε ειναι αυτη, κανενας ανηψιος, εφοπλιστη η υπουργου η φραγγατου θαναι αυτος, μην βρεθουμε και σε κανα Σουφλι ξαφνικα. Αφου εγω την εκανα ετσι, ενας απλος μισθωτος, καλοαμοιβομενος δεν λεω, τα καραβια πληρωναν και πληρωνουν ακομα, αλλα μισθωτος. Φανταστειτε τι κανουν τα επαγκελματιες λαμογια. Ετσι λειτουργουμε σε αυτα τα αγια χωματα με τα ισχυρα ενεργειακα πεδια. Αυτο ειναι το κρατος μας, κι αυτη η νοοτροπια μας. Οποιος θελει περισσοτερες λεπτομεριες η εχει απορριες, ξερετε PM. Για τυχον καταγγελιες, εχει περασει 20ετια
Χρονια πολλα. να περνατε καλα και να θυμαστε μαγγες πρωτα απο ολα αγαπατε και φροντιστε τον εαυτο σας. Τωρα αν σας περισεψει και λιγη αγαπη, ΟΚ δωστε την και σε καναναλλο