apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα παει πολλα χρονια φυλακα ο πατσιτσιος τυποι?
ΕΦΟΣΟΝ με την εισοδο τους στην ελλαδα παρανομα τελεσαν μια παρανομια... να μπουν σε αγροτικες φυλλακες και να δουλεψουν...δεν ειναι δυνατον να δινουμε κρουασαν σε οποιον πακη ερχεται σε ελλαδα και να πεινανε τα ελληνοπουλα στα σχολεια..
Και βέβαια . Το ρωτάς ; Σάμπως θα στ'απαγόρευα ;Να σου απαντήσω εγώ που δεν έχω συμπλέγματα;
Οι οποίοι , όπως γράφεις παρακάτω , ενδεχομένως ήταν «πιό» Έλληνες από τους ντόπιους .Λοιπόν. Τα "τουρκόσποροι" και "παστρικιές" τα έλεγαν οι προϋπάρχοντες Έλληνες για τους ομοίως Έλληνες εκ Μικράς Ασίας.
Ήταν μιά ανοησία που την κουβάλαγαν γιά κάμποσα χρόνια .Το "Τουρκόσποροι" ήταν απόλυτη ανοησία.
Ορθόν . Ενδέχεται !Ενδέχεται οι Μικρασιάτες να ήταν φυλετικά πιο "καθαροί" Έλληνες από τους στην παλαιά Ελλάδα ευρισκόμενους.
Σαφέστατα . Την « ρετσινιά » την βίωναν όλες , όμως .Το "παστρικιές" όμως είχε όχι μια αλλά δυο αλήθειες! Και πιο συχνά πλενόταν οι Μικρασιάτισες γιατί είχαν μάθει σε καλύτερα επίπεδα διαβίωσης και υγιεινής και συχνά, οι πιο ωραίες τουλάχιστον, έκαναν την γνωστή "δουλειά". Η Ανάγκη! Και η συνήθεια του να περνάνε καλά. Και σήμερα υπάρχουν τέτοια παραδείγματα.
Απόλυτα !Συμφωνούμε;
Έλα ντε ;Και λοιπόν;!
Και τόσο λίγα δεν ήταν ... και μπορώ να σε βεβαιώσω πως δεν έφταιγαν και τόσο .Όμως ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και γι αυτό αφομοιώθηκαν κοινωνικά σε λίγα χρόνια.
Αν αποβάλλουν τα ανάλογα « Αντιπαστίτσια » τους ( που δεν το πολυπιστεύω ) . . . ενδέχεται .Οι Πάκηδες θα αφομοιωθούν ποτέ;
οχι
θα αναλάβει η Ζωή την υπεράσπιση...
Εν τάξει μαλακία η ιστορία της σύλληψης, αλλά έπρεπε να δείξει και το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος τις δυνατότητές του που φτάνουν μέχρι τα Ψαχνά Ευβοίας!
(Πλάκα-πλάκα αυτοί την ξέρουν τη δουλειά τους, κάτι που σπάνια συμβαίνει σε δημόσιες υπηρεσίες.)
Τώρα μην το μεγαλοποιήσουμε. Θα σχηματισθεί δικογραφία, θα αφεθεί ελεύθερος, θα ορισθεί δικάσιμος μετά δυο χρόνια, θα πάρει δυο αναβολές και θα τελειώσει με 2-3 μήνες με αναστολή.
Στο μεταξύ ο τύπος θα γίνει διάσημος (ήδη έγινε!), θα δίνει συνεντεύξεις κλπ.
Για να έκανε κάποιος κάτι αντίστοιχο σε μουσουλμανική χώρα να βλέπαμε αν θα ξανακούγαμε την φωνή του...
οχι
θα αναλάβει η Ζωή την υπεράσπιση...
Λενε τι λεει ο νομος και μεχρι εκει.επειδη δεν ειδα ....
τι λενε οι ακρο-μεσο-δεξιούληδες για τον παστίτσιο?
κουμάντο με τίποτε.. από κει και πέρα δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κανέναν που θεωρεί ότι θίγεται να προσφύγει στην δικαιοσύνη.. και η δικαιοσύνη να το εξετάσει με ανεξαρτησία και να λάβει τα μέτρα που αυτή κρίνει στα πλαίσια των νόμων...
επειδη δεν ειδα ....
Ξέρεις ... ένας τέτοιος « Τουρκόσπορος » , γεννημένος από κάτι « παστρικές » , είμαι κι'εγώ .
Κι'απ'ό,τι μού'λεγαν , στην Κων/πολη ή στην Σμύρνη , οι Τούρκοι δεν μας προσφωνούσαν έτσι ... εμάς τους « Γκιαούρηδες » .
Ρε φίλε , πριν γράψεις κάτι , σκέψου λίγο . Αν θες , βέβαια !
Λενε τι λεει ο νομος και μεχρι εκει.
Τυπικο δειγμα:
επειδη δεν ειδα ....
Πες μου ρε Λαυρέντη στην επανάσταση που περιμένεις δλδ.
Γράφω πως οι μικρασιάτες έζησαν το ρατσισμό με το που ήρθαν και ο ηλίθιος καταλαβαίνει πως δεν τους θεωρώ έλληνες.
Πως να συνεννοηθείς γαμώ τη ράφτρα που'ραβε της Εύας τα φουστάνια??
ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ....ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ,ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.......ΡΟΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑ(Η)ΜΕΝΑ?????ειπαμε στην ελλαδα παει κανεις μεσα για προσβολη νεκρου μονο εαν βριζει το βελουχιωτη