tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εχω βαλει ερωτηματικο...διαβαζε καλυτερα πριν απαντησεις σε οτι εγω απανταω σε νατσο
Μμμμμάλιστα ! Πάμε πάλι απ'τήν αρχή .
Αυτοί που προσφωνούσαν τους Μικρασιάτες « Τουρκόσπορους » και « παστρικές » , ήταν οι Τούρκοι ;
Μμμμμάλιστα ! Πάμε πάλι απ'τήν αρχή .
Αυτοί που προσφωνούσαν τους Μικρασιάτες « Τουρκόσπορους » και « παστρικές » , ήταν οι Τούρκοι ;
εξαχρειώτης και υμείς
Αφού την έχετε παρακολουθήσει την συζήτηση... τι ρωτάτε;
Πάντα πετάει ένα δυό τσιτάτα και μόλις τον ρωτάς κάτι συγκεκριμμένο ή εξαφανίζεται ή πετάει την μπάλα στην εξέδρα.
Τί ήταν ;
μην το κουραζουμε...οι μικρασιαστες ειναι ελληνες...
Ερώτηση : - Πόσο κάνει ένα και ένα ;
Απάντηση : - Δύο και δύο κάνει τέσσερα !
εισαι κλωνος του παπαζολ? γιατι μου κανεις χαζες ερωτησεις?
Κατά τον μεζέ και το πιρούνι .
οι μικρασιατες δεν ειναι ελληνες? εισαι μαλακας ή μας το παιζεις?
Ερώτηση : - Πόσο κάνει ένα και ένα ;
Απάντηση : - Δύο και δύο κάνει τέσσερα !
Να σου απαντήσω εγώ που δεν έχω συμπλέγματα;
Λοιπόν. Τα "τουρκόσποροι" και "παστρικιές" τα έλεγαν οι προϋπάρχοντες Έλληνες για τους ομοίως Έλληνες εκ Μικράς Ασίας.
Το "Τουρκόσποροι" ήταν απόλυτη ανοησία. Ενδέχεται οι Μικρασιάτες να ήταν φυλετικά πιο "καθαροί" Έλληνες από τους στην παλαιά Ελλάδα ευρισκόμενους. Το "παστρικιές" όμως είχε όχι μια αλλά δυο αλήθειες! Και πιο συχνά πλενόταν οι Μικρασιάτισες γιατί είχαν μάθει σε καλύτερα επίπεδα διαβίωσης και υγιεινής και συχνά, οι πιο ωραίες τουλάχιστον, έκαναν την γνωστή "δουλειά". Η Ανάγκη! Και η συνήθεια του να περνάνε καλά. Και σήμερα υπάρχουν τέτοια παραδείγματα.
Συμφωνούμε; Και λοιπόν;!
Όμως ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και γι αυτό αφομοιώθηκαν κοινωνικά σε λίγα χρόνια.
Οι Πάκηδες θα αφομοιωθούν ποτέ;
οι μικρασιατες ηρθαν εδω και μπορουσαν να συννενοηθουν μια χαρα με τους ελληνες...οπως και και οι βορειοηπειρωτες..
γιατι ηταν/ειναι ελληνικες μειονοτητες
οι πακηδες ειναι μειονοτητα μεσα στην ελλαδα πλεον..γυρω στο εκατομυριο
Χέστο που δεν ξέρουν Ελληνικά! Πες θα μάθουν.
Το φανατισμό της αιμοδιψούς θρησκείας τους θα τον ξεπεράσουν ποτέ;
ΠΟΤΕ!!
Ίσα-ίσα όσο χορταίνουν τόσο θα τον θυμούνται. Τα παραδείγματα της δυτικής Ευρώπης αυτό λένε.
Στην Αγγλία τις βόμβες στο μετρό του Λονδίνου τις είχαν βάλει Πάκηδες γιατροί! Και Βρεττανοί υπήκοοι!
Είναι που πρέπει εμείς να φροντίσουμε να τους αφομοιώσουμε. Αφού αυτοί ΔΕΝ θέλουν να αφομοιωθούν...
Κατά τον μεζέ και το πιρούνι .
να φροντιστουμε τι εμεις;;;
ηδη τους δινουμε την δυνατοτητα με 5 χρονια δουλεια εδω να φυγουν για την πατριδα τους και να ζησουν πλουσιοπαροχα (χονδρικα οπως εχω γραψει και σ αλλο ποστ 5 ετη σκληρης δουλειας γι αυτους εδω και μετα επιστροφη στην χωρα τους , ισοδυναμουν σαν να επιστρεφαμε εμεις ελλαδα με 500,000 ευρω..γιατι πολυ απλα το μηνιατικο εκει ειναι 20-25 ευρω)