να παραδεκτω στα ισα και παλικαρια οτι αυτο που ειπα ειναι πως θες να το διαβασεις εσυ ; με κανεις πλακα μανα μου;
Θα παιξουμε με τις λεξεις αν θες με τις ωρες. Πες με αριστερη αγαμητη οτι δεν ειμαι παλικαρι, ξερεις.. λογια να αγαπιομαστε.
Μιλω τοση ωρα για ενα θεμα και το προβλημα σου εσενα και πολλων δεν ειναι η ουσια. Ειναι αν ειμαι αριστερη που δεν ειμαι ειτε το θες ειτε οχι.
Λεω αποψεις για πολλα πραγματα αλλα εσενα σε πιασαν οι ευαισθησιες σου ενω εξηγησα πληρως τι εννοω, και ξαφνικα ο λογος μου γιγαντωσε την χρυση αυγη.
Δηλαδη μεγαλε εσυ λες οτι ο κοσμος εινα τοσο αβουλος μαλακας που απο την φουρια του να την πει σε αριστερους γινεται χρυσαυγιτης; τετοια ευστροφια και ωριμοτητα εχουν οι πολιτες για σενα; Δεν τους ενδιαφερει η ζωη τους, το αν την πουν στα κουμουνια τους νοιαζει ωστε φτανουν να επικροτουν τον φασισμο φτανει να τους μπουν στο ματι; και αυτο ειναι ανιδραση υγιης της φτωχολογιας που με τοση ευαισθησια υπερασπιστηκες; ειναι χρακτηριστικο πολιτων με σκεψη και με μορφωση; χαχαχαχ ρε πατε καλα εδω μεσα; αυτοαναιρεισαι ο ιδιος με αυτα που λες.
δεν θα αναφερθω στο γεγονος οτι σπευδεις να μου κανεις παρατηρηση ενω δεν μαζεψες κανενα απο τους κυριους που ειπαν ακομα χοντραδες για το πσιτι μου γιατι την τακτικη ευαισθησιας οπου μας συμφερει καλα κρατει.
αλλα μην μας περνας και για μαλακες που σε επιασε η ευαισθησια για την εκφραση που προδιδει αυτα που πιστευω λες και ξερεις πως ζω και το πιστευω... μην ξερασω