Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και φυσικά θα επικροτήσουν τέτοιες απόψεις

" Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Και δεν θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να απομακρυνθούμε από τη Νορβηγία, γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Και γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους.

Αλλά αφήστε το Grønland να γίνει το δικό μας. Κλείστε αυτή την περιοχή της πόλης και αφήστε μας να την ελέγχουμε με τον τρόπο που θέλουμε να το κάνουμε. Αυτό είναι το καλύτερο για τα δύο μέρη.

Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν κι εσάς."

:2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φυσικα και ειναι καργα διακριση...Καποιος ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ δεν συμπληρωνει τα ενσημα και αυτοματως εκπεπτει σε ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ.

Αυτο ειναι διακρισαρα.

ποντικομικρούλη.. ακόμη περιμένω απάντηση εδώ

πόθεν και από πότε ισχύει τουτο πάλι?? από που και ως πού είναι παράνομο το να μην νομιμοποιείς την παρανομία????? τι είδους διάκριση είναι αυτή???

εκτός φυσικά αν εσύ δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις διάκριση μεταξύ ενός επισκέπτη που τον κάλεσες και ενός που προσπάθησε να μπεί στο σπίτι σου με το έτσι θέλω...

και η μη θέση θέση είναι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Aντί να παραδεχτείς - στα ΙΣΙΑ και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ- ότι η συγκεκριμένη έκφρασή σου υπήρξε το λιγότερο άστοχη, εξακολουθείς να επιμένεις, καθυβρίζοντας όποιον σου το επισημαίνει.

Προσφέρεις κάκιστη υπηρεσία στις ιδέες που πρεσβεύεις με το ύφος των εκφράσεών σου. Η "ιδοελογική επικράτηση" της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία στο πρόσφατο παρελθόν, έγινε -και- λόγω της ηθικής ανωτερότητας που απέπνεε με την εν γένει παρουσία της.

Δεν αντιμάχεται κανείς την "ακροδεξιά" με το να γίνεται εξίσου απεχθής και δογματικός με αυτήν. Γίνεται απλά το αντικαθρέφτισμά της.

να παραδεκτω στα ισα και παλικαρια οτι αυτο που ειπα ειναι πως θες να το διαβασεις εσυ ; με κανεις πλακα μανα μου;
Θα παιξουμε με τις λεξεις αν θες με τις ωρες. Πες με αριστερη αγαμητη οτι δεν ειμαι παλικαρι, ξερεις.. λογια να αγαπιομαστε.
Μιλω τοση ωρα για ενα θεμα και το προβλημα σου εσενα και πολλων δεν ειναι η ουσια. Ειναι αν ειμαι αριστερη που δεν ειμαι ειτε το θες ειτε οχι.
Λεω αποψεις για πολλα πραγματα αλλα εσενα σε πιασαν οι ευαισθησιες σου ενω εξηγησα πληρως τι εννοω, και ξαφνικα ο λογος μου γιγαντωσε την χρυση αυγη.
Δηλαδη μεγαλε εσυ λες οτι ο κοσμος εινα τοσο αβουλος μαλακας που απο την φουρια του να την πει σε αριστερους γινεται χρυσαυγιτης; τετοια ευστροφια και ωριμοτητα εχουν οι πολιτες για σενα; Δεν τους ενδιαφερει η ζωη τους, το αν την πουν στα κουμουνια τους νοιαζει ωστε φτανουν να επικροτουν τον φασισμο φτανει να τους μπουν στο ματι; και αυτο ειναι ανιδραση υγιης της φτωχολογιας που με τοση ευαισθησια υπερασπιστηκες; ειναι χρακτηριστικο πολιτων με σκεψη και με μορφωση; χαχαχαχ ρε πατε καλα εδω μεσα; αυτοαναιρεισαι ο ιδιος με αυτα που λες.
δεν θα αναφερθω στο γεγονος οτι σπευδεις να μου κανεις παρατηρηση ενω δεν μαζεψες κανενα απο τους κυριους που ειπαν ακομα χοντραδες για το πσιτι μου γιατι την τακτικη ευαισθησιας οπου μας συμφερει καλα κρατει. :grin:
αλλα μην μας περνας και για μαλακες που σε επιασε η ευαισθησια για την εκφραση που προδιδει αυτα που πιστευω λες και ξερεις πως ζω και το πιστευω... μην ξερασω  :rolleyes: 

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Από τα οποία (πολυφυλετικά κράτη) βγάζεις απ'έξω την Ελλάδα φαντάζομαι, έτσι??
Και μιλάω για την Ελλάδα προ Αλβανών-Πακιστανών κτλ.
Για πες λοιπόν, ισχυρίζεσαι πως η Ελλάδα πριν από τους μετανάστες των τελευταίων ετών δεν ήταν πολυφυλετικό κράτος??

γιατι ποιες εθνοτητες υπηρχαν?  :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τους Βλάχους και τους Αρβανίτες τους έχεις ακουστά??

Ας είναι.
Για πες μας λοιπόν, πρώτον τις φυλετικές τους διαφορές και δεύτερον την τακτική φυλετικών διακρίσεων που εφάρμοσε το Ελληνικό Κράτος απέναντι τους, τέτοιες βέβαια που να τους δημιουργήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα και να διαμαρτυρηθούν για αυτές. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να μιλάμε για καθεστώς φυλετικών διακρίσεων σοβαρά...

ρεντσκάι γουόρνινγκ και τ'αρχίδια μας κουνιούνται..

Ο Παραλίμνιος το πόσταρε σε άλλο θέμα...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οι αριστεροί μια ζωη δεν τρεχει μία να προσβάλλει ο κάθε μαλάκας και Αγίους και σοφούς της εκκλησίας και τη χριστιανική θρησκεία γενικά..Αν βγω αύριο όμως και πω γαμώ το Ταλμούδ ή για την αδερφή του Μωάμεθ για πότε θα τρέξουν να με κατασπαράξουν!!Γιατί όλα τα αλλοδαπά μουσουλμανικά σκατά υποστηρίζουν και τους αναρχικούς εμετούς που τους ψηφίζουν.

Η προσβολη νεκρου ειναι κακουργημα εαν προκειται για το βελουχιωτη και ειναι αλλοδαπος σαν το νατσο... εκτος βεβαια εαν ειναι χριστιανος και λεγετε "παστιτσιος"

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τους Βλάχους και τους Αρβανίτες τους έχεις ακουστά??

και ποιο ποσοστο επι του συνολικου ποσοστου του ελληνικου πληθυσμου αριθμουσαν αυτοι? μιλας για το 0,5% επι του 100% για να πεισεις οτι η ελλαδα ειναι πολυεθνικη?  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εντάξει κοπελλιά.. αν δεν πιστεύεις αυτό το μπλόγκ πάρε την επίσημη νορβηγική εφημερίδα να το διαβάσεις

κοιτα να δεις κανεις μας δεν ξερει ποιος ειναι ο οποιοσδηποτε εδω μεσα... ειτε ειναι ηλιθιος ειτε ειναι πρακτορας...δυστυχως ο πολυς νατσος δεν εχει καταλαβει οτι οι αποψεις του ανεβαζουν τα ποσοστα του φρενοβλαβη μιχαλολιακου...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
να παραδεκτω στα ισα και παλικαρια οτι αυτο που ειπα ειναι πως θες να το διαβασεις εσυ ; με κανεις πλακα μανα μου;
Θα παιξουμε με τις λεξεις αν θες με τις ωρες. Πες με αριστερη αγαμητη οτι δεν ειμαι παλικαρι, ξερεις.. λογια να αγαπιομαστε.
Μιλω τοση ωρα για ενα θεμα και το προβλημα σου εσενα και πολλων δεν ειναι η ουσια. Ειναι αν ειμαι αριστερη που δεν ειμαι ειτε το θες ειτε οχι.
Λεω αποψεις για πολλα πραγματα αλλα εσενα σε πιασαν οι ευαισθησιες σου ενω εξηγησα πληρως τι εννοω, και ξαφνικα ο λογος μου γιγαντωσε την χρυση αυγη.
Δηλαδη μεγαλε εσυ λες οτι ο κοσμος εινα τοσο αβουλος μαλακας που απο την φουρια του να την πει σε αριστερους γινεται χρυσαυγιτης; τετοια ευστροφια και ωριμοτητα εχουν οι πολιτες για σενα; Δεν τους ενδιαφερει η ζωη τους, το αν την πουν στα κουμουνια τους νοιαζει ωστε φτανουν να επικροτουν τον φασισμο φτανει να τους μπουν στο ματι; και αυτο ειναι ανιδραση υγιης της φτωχολογιας που με τοση ευαισθησια υπερασπιστηκες; ειναι χρακτηριστικο πολιτων με σκεψη και με μορφωση; χαχαχαχ ρε πατε καλα εδω μεσα; αυτοαναιρεισαι ο ιδιος με αυτα που λες.
δεν θα αναφερθω στο γεγονος οτι σπευδεις να μου κανεις παρατηρηση ενω δεν μαζεψες κανενα απο τους κυριους που ειπαν ακομα χοντραδες για το πσιτι μου γιατι την τακτικη ευαισθησιας οπου μας συμφερει καλα κρατει. :grin:
αλλα μην μας περνας και για μαλακες που σε επιασε η ευαισθησια για την εκφραση που προδιδει αυτα που πιστευω λες και ξερεις πως ζω και το πιστευω... μην ξερασω  :rolleyes: 

1. Δεν είμαι παιδονόμος του μπου κομ να "μαζεύω" όποιον παρεκτρέπεται φραστικά. Εξέφρασα την ειλικρινή λύπη μου για το γεγονός ότι άτομα που (υποτίθεται -;- ότι) ευαγγελίζονται την ισότητα και την δικαιοσύνη εκφράζονται σαν αφιονισμένοι καραγωγείς.

2. Επιμένεις να εκφράζεσαι υποτιμητικά για τα πιο φτωχά και περιθωριοποιημένα κομμάτια της αστικής κοινωνίας, που -καταπροδωμένα και κατασυκοφαντημένα από τα "παραδοσιακά" κόμματα- στράφηκαν σε μια μη comme il faut εκλογική επιλογή. Ναι, οι περισσότεροι έχουν τελειώσει τη βασική εκπαίδευση με τις κλωτσιές, και κανείς δεν φρόντισε να τους μεταλαμπαδεύσει κάποιες βασικές ανθρωπιστικές αξίες. Να τους σκοτώσουμε, να μη μας ενοχλούν με την ψήφο τους; Ή μήπως να τους δώσουμε μία αξιόπιστη, ανθρώπινη εναλλακτική καλύτερα;

3. Η ειρωνία είναι ότι το ίδιο, πανω-κάτω, σκεπτικό είχαν πριν από εσένα κάποιοι άλλοι, όταν η ίδια "λούμπεν" φτωχολογιά πύκνωνε μαζικά τις τάξεις της αριστεράς στην Ελλάδα και έκανε προπύργιό της την περιοχή που ειρωνεύεσαι, και την είχαν καταδικάσει σε ρόλό πολιτών γ' κατηγορίας για δεκάδες χρόνια.

Βλέπεις παντού εχθρούς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σε αντιμετωπίζουν όπως αντιμετώπιζες εσύ τους άλλους;
έχει ο καιρός γυρίσματα. δούναι και λαβείν.
Σωστα. Κι ολα αυτα στο νετ.
Μισο να κλαψω που οτι πηρα εδωσα στα νικ σε ενα σαιτ. τα σκεφτεστε αυτα που λετε αραγε; :grin:

και πριν πως με αντιμετωπιζαν δηλαδη με το σεις και με το σας; :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μια πολύ σωστή τοποθέτηση αφορά αυτό το αρθράκι

www.ipanic.gr/diafora-misc/1383-%CE%A4%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BE%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82.html]
Το "θαύμα" του γέροντα Παστίτσιου που έτσουξε πολλούς [/url]

Περιληπτικά αναφέρει την πορεία μιας τρολιάς του Παστίτσιου που κατέφερε να γίνει πρωτοσέλιδο σε καθημερινή εφημερίδα. Οπότε όπως είναι προφανές κάποιοι θιχτήκαν που έπεσαν τόσο εύκολα θύματα ενός πιτσιρικά στο fb.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Σε ένα πόστ όλη η ψυχοσύνθεση της αριστεροσύνης.
Ελιτισμός, Τραμπουκισμός κ Απαξία.

Επισκέπτης
Ας είναι.
Για πες μας λοιπόν, πρώτον τις φυλετικές τους διαφορές και δεύτερον την τακτική φυλετικών διακρίσεων που εφάρμοσε το Ελληνικό Κράτος απέναντι τους, τέτοιες βέβαια που να τους δημιουργήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα και να διαμαρτυρηθούν για αυτές. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να μιλάμε για καθεστώς φυλετικών διακρίσεων σοβαρά...

Το θέμα μας νομίζω ήταν το κατά πόσο η Ελλάδα είναι πολυφυλετικό κράτος.
Τουλάχιστον σ'εκείνο το σημείο είχα την ένστασή μου εγώ. Τώρα βέβαια σαφώς και δεν υπήρξε θέμα φυλετικών διακρίσεων τη στιγμή που αυτές οι φυλές πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του κράτους αυτού.
Τώρα πάλι σε ότι αφορά τις φυλετικές διακρίσεις κάποιες φυλές όπως οι πομάκοι ας πούμε κάτι βίωσαν από δαύτες..
Τώρα βέβαια τέτοιες διακρίσεις έζησαν και οι Μικρασιάτες με το που ήρθαν, αλλά αυτό δεν πολυακούγεται..

Ο Παραλίμνιος το πόσταρε σε άλλο θέμα...

Και πάλι δεν ανέβηκε το συγκεκριμένο μπλογκ στην εκτίμησή μου..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
1. Δεν είμαι παιδονόμος του μπου κομ να "μαζεύω" όποιον παρεκτρέπεται φραστικά. Εξέφρασα την ειλικρινή λύπη μου για το γεγονός ότι άτομα που (υποτίθεται -;- ότι) ευαγγελίζονται την ισότητα και την δικαιοσύνη εκφράζονται σαν αφιονισμένοι καραγωγείς.

2. Επιμένεις να εκφράζεσαι υποτιμητικά για τα πιο φτωχά και περιθωριοποιημένα κομμάτια της αστικής κοινωνίας, που -καταπροδωμένα και κατασυκοφαντημένα από τα "παραδοσιακά" κόμματα- στράφηκαν σε μια μη comme il faut εκλογική επιλογή. Ναι, οι περισσότεροι έχουν τελειώσει τη βασική εκπαίδευση με τις κλωτσιές, και κανείς δεν φρόντισε να τους μεταλαμπαδεύσει κάποιες βασικές ανθρωπιστικές αξίες. Να τους σκοτώσουμε, να μη μας ενοχλούν με την ψήφο τους; Ή μήπως να τους δώσουμε μία αξιόπιστη, ανθρώπινη εναλλακτική καλύτερα;

3. Η ειρωνία είναι ότι το ίδιο, πανω-κάτω, σκεπτικό είχαν πριν από εσένα κάποιοι άλλοι, όταν η ίδια "λούμπεν" φτωχολογιά πύκνωνε μαζικά τις τάξεις της αριστεράς στην Ελλάδα και έκανε προπύργιό της την περιοχή που ειρωνεύεσαι, και την είχαν καταδικάσει σε ρόλό πολιτών γ' κατηγορίας για δεκάδες χρόνια.

Βλέπεις παντού εχθρούς.

ειναι κατι μαθητες που οταν τους αναλυσεις κατι μπλεκονται. Τους λες πανω στο δασος οι βροχες κυλουν ηρεμα το χειμωνα και αυτο δημιουργει μπλα μπλα.. αγκιστρωνονται σε ενα πραγμα  στον χειμωνα και οτι και να τους πεις μετα βαση αυτου το κρινουν και το αναλυουν. Ολα τα αλλα σαν να μην ειπωθηκαν. Ο χειμωνας το α και το ωμεγα.Δεν ανεπτυξαν ποτε νευρωνες ωστε να δουν περα , να σκεφτουν. Βεβαια παντα οπως τωρα δα εσυ με στομφο και τα λενε αλλα ο βαθμος ιδιος. μικρος και ολο αναρωτιουνται γιατι. Αυτο μου θυμιζεις.  

Επισκέπτης
δυστυχως ο πολυς νατσος δεν εχει καταλαβει οτι οι αποψεις του ανεβαζουν τα ποσοστα του φρενοβλαβη μιχαλολιακου...

Άμα είμαι τόσο φίρμα που ανεβοκατεβάζω ποσοστά, πες του νταβατζαφέρη να ξηγηθεί κανά φράγκο γιατί θα τονε στείλω στο 0,0002%.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τώρα πάλι σε ότι αφορά τις φυλετικές διακρίσεις κάποιες φυλές όπως οι πομάκοι ας πούμε κάτι βίωσαν από δαύτες..
Τώρα βέβαια τέτοιες διακρίσεις έζησαν και οι Μικρασιάτες με το που ήρθαν, αλλά αυτό δεν πολυακούγεται..

Μιλάμε για θεσμικές διακρίσεις. Νομικής υφης δηλαδή. Ναι οι Πομάκοι τις βίωσαν για τους Μικρασιάτες δεν τυγχάνει να γνωρίζω τέτοιας υφής διακρίσεις. Πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν και ευνοϊκες διακρίσεις υπερ μειονοτήτων κατά συνέπεια κάθε διάκριση οφείλεται να εξετάζεται ξεχωριστά κ όχι απλά και μόνο ως τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom