Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φυλετικές Διακρίσεις λοιπόν δεν υφίστανται στην Ελλάδα, κ δεν νομίζω να υπήρξαν και ποτέ στην σύγχρονη εποχή. Οι μόνες διακρίσεις είναι θρησκευτικές στον βαθμό που κάποιες εξ αυτών υπάρχουν ακόμη σε ισχύ.

υπάρχουν δυστυχως .. εις βάρος των Ελλήνων όμως...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και αυτοι που μεγαλώσανε με την αρχή "τι θα αρπάξουμε τι θα κονομήσουμε" δεν κατοικούν στην Β! Πειραιώς όπου η ΧΑ ανέβασε ποσοστά αλλά στα "καλά" προάστεια όπου ανέβασε ποσοστά η αριστερά..
Ότι θες γράφεις...στην Β' Πειραιώς ο Σύριζα είχε το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό του!!!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
ο καθενας λεει οτι θελει δηλαδη,εγω παλι λεω οτι εσυ εισαι αριστερος και τους φασιστες τους εφτιαξες με τα χερακια σου. Και τα ματια σου βεβαιως βεβαιως που δεν βλεπουν τι διαβαζουν.. επισης λεω οτι εισαι και χαζος. Γιατι παυεις να βλεπεις την ουσια και κοιτας το δεντρο μου.

Aντί να παραδεχτείς - στα ΙΣΙΑ και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ- ότι η συγκεκριμένη έκφρασή σου υπήρξε το λιγότερο άστοχη, εξακολουθείς να επιμένεις, καθυβρίζοντας όποιον σου το επισημαίνει.

Προσφέρεις κάκιστη υπηρεσία στις ιδέες που πρεσβεύεις με το ύφος των εκφράσεών σου. Η "ιδοελογική επικράτηση" της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία στο πρόσφατο παρελθόν, έγινε -και- λόγω της ηθικής ανωτερότητας που απέπνεε με την εν γένει παρουσία της.

Δεν αντιμάχεται κανείς την "ακροδεξιά" με το να γίνεται εξίσου απεχθής και δογματικός με αυτήν. Γίνεται απλά το αντικαθρέφτισμά της.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
υπάρχουν δυστυχως .. εις βάρος των Ελλήνων όμως...

Θεωρητικά η νομοθετική δραστηριότητα λοιπόν αφού είναι στα χέρια του κυρίαρχου λαού ας κάνει τον κόπο να τις αλλάξει. Οι Βουλευτές δεν είναι μόνο για ρουσφέτια. Ας γίνουν ομάδες πίεσης να αλλάξουν τα πράγματα υπέρ των συμφερόντων τους. Εννοείται όχι στενά οικονομικών αποκλειστικά, αλλά ιδεολογικών και αξιακών.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
να σηκωθει ο αγιος που εχει εννομο συμφερον να κανει αγωγες λεω εγω.
η αστυνομια τι ειναι ο κηδεμονας του νεκρου; αχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα με πιασουν γελια με αυτες τις παπαριες που λετε ρε γαμω τω δια. (μπορω να λεω γαμω τον δια η δεν πειραζει γιατι  ειμαστε χριστιανοι;)
δεν χρειάζεται, κάποια αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως :booty:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο καθενας λεει οτι θελει δηλαδη,εγω παλι λεω οτι εσυ εισαι αριστερος και τους φασιστες τους εφτιαξες με τα χερακια σου. Και τα ματια σου βεβαιως βεβαιως που δεν βλεπουν τι διαβαζουν.. επισης λεω οτι εισαι και χαζος. Γιατι παυεις να βλεπεις την ουσια και κοιτας το δεντρο μου.
δεν ειμαι αριστερος και αν κατι πρεπει να ειμαι τοτε ειμαι παοκ  :2funny: εγω βλεπω την διαφημιση που κανουν στην χρυση αυγη οι αριστεροι και το χειροτερο ατομα σαν εσενα που δεν εχουν ιδεα γενικα να βαζουν στο κεντρο του κοσμου την χρυση αυγη.Ναι υπαρχει ζωη και εκει εξω..
Τον παστιτσιο τον ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν εδωσα σημασια.Μετα απο αυτα που καναν οι αντιπαστιτσιοι το διαβασα και το βρηκα αστειο.Ειναι φυσιολογικη αντιδραση..Και βεβαια δεν καθησα να μαθω τι ειναι ο παστιτσιος γιατι και πως και ποτε..Απλα πραγματα που φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις.

Επισκέπτης
Θα γίνεις Εθνικοσοσιαλιστής και όλα πρίμα
Αυτο ειναι αλλο καπελο,ετσι το βλεπω εγω.

Αλλο το δεν γουσταρω φυλετικες διακρισεις ΝΟΜΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ και αλλο δε γουσταρω να φυστικωνω μαυρες ας πουμε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο κοσμος του θρυλου στην Β πειραια θελει ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτικοτητα, ζωη χωρις στερεοτυπα, και αναπτυξη

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕΕ ΜΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΕ ΜΟΥΥ

article_image1_57878.jpg

URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν χρειάζεται, κάποια αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως :booty:

ο κυριος πιο πανω αναφερθηκε σε αδικημα που διωκεται  αυτεπαγγελτα ; για κουνα το κεφαλι δεξια δεξια δεξια..  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
την μεγαλύτερη αύξηση ποσοστών που την είχε???
Εκεί που είχε πολλούς πασόκους και γενικά κεντροαριστερούς!Αλλά το συμπέρασμα που θέλεις να βγάλεις δεν προκύπτει από πουθενά...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αλλο το δεν γουσταρω φυλετικες διακρισεις ΝΟΜΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ και αλλο δε γουσταρω να φυστικωνω μαυρες ας πουμε.

Για να υπάρξουν πολιτικές και νομικές φυλετικές διακρίσεις πρέπει να υπάρχουν πολυφυλετικά κράτη. Τα πολυφυλετικά κράτη είναι αποτέλεσμα του ιμπεριαλισμού. Δεν μπορεί να καταδικάζεις τον ιμπεριαλισμό αλλά να αποδέχεσαι τα δημιουργήματα του.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο κυριος πιο πανω αναφερθηκε σε αδικημα που διωκεται  αυτεπαγγελτα ; για κουνα το κεφαλι δεξια δεξια δεξια..  :2funny:
όχι αυτός αναφέρθηκε στο κατ' έγκληση, εσύ το πήγες στον άγιο γι'αυτό ανέφερα το αυτεπάγγελτο, πάντως  σε αμφότερες τις περιπτώσεις υπάρχει έδαφος να την φάει ο υβριστής :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom