Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το θέμα μας νομίζω ήταν το κατά πόσο η Ελλάδα είναι πολυφυλετικό κράτος.
Τουλάχιστον σ'εκείνο το σημείο είχα την ένστασή μου εγώ. Τώρα βέβαια σαφώς και δεν υπήρξε θέμα φυλετικών διακρίσεων τη στιγμή που αυτές οι φυλές πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του κράτους αυτού.
Τώρα πάλι σε ότι αφορά τις φυλετικές διακρίσεις κάποιες φυλές όπως οι πομάκοι ας πούμε κάτι βίωσαν από δαύτες..
Τώρα βέβαια τέτοιες διακρίσεις έζησαν και οι Μικρασιάτες με το που ήρθαν, αλλά αυτό δεν πολυακούγεται..

Και πάλι δεν ανέβηκε το συγκεκριμένο μπλογκ στην εκτίμησή μου..

οι μικρασιατες δεν ειναι ελληνες?  :2funny: εισαι μαλακας ή μας το παιζεις?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
ειναι κατι μαθητες που οταν τους αναλυσεις κατι μπλεκονται. Τους λες πανω στο δασος οι βροχες κυλουν ηρεμα το χειμωνα και αυτο δημιουργει μπλα μπλα.. αγκιστρωνονται σε ενα πραγμα  στον χειμωνα και οτι και να τους πεις μετα βαση αυτου το κρινουν και το αναλυουν. Ολα τα αλλα σαν να μην ειπωθηκαν. Ο χειμωνας το α και το ωμεγα.Δεν ανεπτυξαν ποτε νευρωνες ωστε να δουν περα , να σκεφτουν. Βεβαια παντα οπως τωρα δα εσυ με στομφο και τα λενε αλλα ο βαθμος ιδιος. μικρος και ολο αναρωτιουνται γιατι. Αυτο μου θυμιζεις.  

Goodnight and good luck.

Συγγνώμη για την ενόχληση.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Άμα είμαι τόσο φίρμα που ανεβοκατεβάζω ποσοστά, πες του νταβατζαφέρη να ξηγηθεί κανά φράγκο γιατί θα τονε στείλω στο 0,0002%.

καλα δεν μιλαμε για εσενα...αφου εισαι ενα σκουπιδι... αλλα των περιθωριακων "συντροφων" (στην παρανομια) σου...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πες τα τατσοπουλε

με τον καθε παπαρα, που μας εχει γονατισει με τα μνημονια

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΛΤΙΚΑΛΤΙΟΥΡΑΛ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ειναι κατι μαθητες που οταν τους αναλυσεις κατι μπλεκονται. Τους λες πανω στο δασος οι βροχες κυλουν ηρεμα το χειμωνα και αυτο δημιουργει μπλα μπλα.. αγκιστρωνονται σε ενα πραγμα  στον χειμωνα και οτι και να τους πεις μετα βαση αυτου το κρινουν και το αναλυουν. Ολα τα αλλα σαν να μην ειπωθηκαν. Ο χειμωνας το α και το ωμεγα.Δεν ανεπτυξαν ποτε νευρωνες ωστε να δουν περα , να σκεφτουν. Βεβαια παντα οπως τωρα δα εσυ με στομφο και τα λενε αλλα ο βαθμος ιδιος. μικρος και ολο αναρωτιουνται γιατι. Αυτο μου θυμιζεις.  

Τί είπε το άτομο ρε σεις; "Δεν ανέπτυξαν ποτέ νευρώνες!"

Σοβαρά τώρα εσύ είσαι εκπαιδευτικός ή λάθος έχω καταλάβει; :think:

Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχω πλέον μικρά παιδιά!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
πες τα τατσοπουλε

με τον καθε παπαρα, που μας εχει γονατισει με τα μνημονια

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΛΤΙΚΑΛΤΙΟΥΡΑΛ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
....χαραχτηριστικος τραμπουκος της αριστερας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μιλάμε για θεσμικές διακρίσεις. Νομικής υφης δηλαδή. Ναι οι Πομάκοι τις βίωσαν για τους Μικρασιάτες δεν τυγχάνει να γνωρίζω τέτοιας υφής διακρίσεις. Πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν και ευνοϊκες διακρίσεις υπερ μειονοτήτων κατά συνέπεια κάθε διάκριση οφείλεται να εξετάζεται ξεχωριστά κ όχι απλά και μόνο ως τέτοια.

συμφωνα με τον μάστερ πορδόπαπο δεν υπάρχουν πομάκοι.. έχουν υποχρέωση να αυτοπροσδιοριστούν ως Τούρκοι...

νομικές και θεσμικές διακρίσεις δεν υπήρχαν γενικά για τους μουσουλμάνους υπηκόους της χώρας (συμπεριλαμβάνονται και οι Πομάκοι σε αυτούς)...

υπήρχε η περίφημη επιτηρούμενη ζώνη η οποία εκτεινόταν όμως σε όλα τα βόρεια σύνορα και τελικά περιορίστηκε στα ορεινά Ξάνθης και Ροδόπης.. όπου δεν κατοικούν μονο μουσουλμάνοι (τουρκογενείς ή πομάκοι) αλλά και χριστιανοί (οι οποίοι είχαν ακριβως τους ίδιους περιορισμούς με τους μουσουλμάνους)

για παράδειγμα στην επιτηρούμενη ζώνη για να γίνει αγοραπωλησία ακινήτου απαιτείτο άδεια στρατιωτικής αρχής.. αλλά απαιτείτο για όλους...

ομοίως για την έκδοση διπλώματος οδήγησης απαιτείται να μην είσαι αναλφάβητος.. αυτό ισχύει για όλους... το ίδιο και για δίπλωμα αγροτικού ελκυστήρος (τρακτέρ)...

αυτά...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
....χαραχτηριστικος τραμπουκος της αριστερας...

Δυστυχως ομως η ιδια η Χ.Α στα ιστολογια της (τομεας γυναικων της Χ.Α) αναφερει οτι ο εθνικοσοσιαλησμος ειναι μια ταση της αριστερας και δηλωνουν και αριστεροι....(α ρε λακη33!!!!)

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

18-9-2012-217x300.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
απο το φεισμπουκ; δεν νομιζω. Αν μαθεις κατι που δεν ξερω πες το μου.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012
Άρση απορρήτου επικοινωνίας στο Internet

Το πράσινο φως για την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας στο Ιντερνέτ ανάβει γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα με τον προκάτοχό του, Γιώργο Σανιδά.
Ο ανώτατος εισαγγελέας διευκρινίζει σε ερώτημα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι οι δράστες που διακινούν μέσω του διαδικτύου υβριστικά ή απειλητικά ή δυσφημιστικά μηνύματα δεν καλύπτονται από το απόρρητο. Κατά τον ανώτατο εισαγγελέα, οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας υποχρεούνται να αποκαλύπτουν άμεσα στα Όργανα της Δικαιοσύνης την ταυτότητα των δραστών έπειτα από παραγγελία εισαγγελέα ή τακτικού ανακριτή κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ή προανάκρισης ή κύριας ανάκρισης.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες με σημερινή γνωμοδότησή του (12/2009) απαντάει σε ερώτημα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), σχετικά με την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας μέσω Internet, στις περιπτώσεις που αναρτούν υβριστικά κ.λπ. κείμενα. Το διευκρινιστικό ερώτημα της ΑΔΑΕ τέθηκε μετά την γνωμοδότηση (9/2009) του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά με την οποία τάχθηκε υπέρ της άρσης του απορρήτου της επικοινωνίας μέσω Internet σε περίπτωση που διαπράττουν τα αδικήματα της εξύβρισης, δυσφήμισης κ.λπ.Ο κ. Τέντες αναφέρει στη γνωμοδότησή του ότι για την επικοινωνία μέσω Internet "δεν συντρέχει δικαιολογητικός λόγος προστασίας του απορρήτου" στις περιπτώσεις που αναρτούν υβριστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά δημοσιεύματα.
Ειδικότερα, ο Τέντες αναφέρει, μεταξύ των άλλων, στη γνωμοδότησή του ότι "οι περιπτώσεις στις οποίες οι ανακριτικές αρχές για την εντόπιση του δράστη εξυβριστικών, συκοφαντικών, απειλητικών, εκβιαστικών τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων, κατά την διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως, προανακρίσεως ή κυρίας ανακρίσεως, κατόπιν εγκλήσεως κατά κανόνα του παθόντος, δέκτη των εν λόγω κλήσεων κλπ., ζητούν την ανακοίνωση εκ μέρους των παρόχων υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στοιχείων σχετικών με την ταυτότητα ή τη θέση της συνδέσεως ή του χρήστη, εκφεύγουν του προστατευτικού πεδίου της διατάξεως του άρθρου 19 § 1 του Συντάγματος.
Στις προαναφερόμενες περιπτώσεις δεν πρόκειται για επικοινωνία ή ανταπόκριση κατά την έννοια της συνταγματικής διατάξεως. Οι επαφές αυτές ως, εκ του σκοπού και του περιεχομένου τους, το οποίο είναι ευθέως εγκληματικό, αφενός δεν συνιστούν "ανταλλαγή απόψεων, διανοημάτων κλπ.» και αφετέρου δεν γίνονται στο πλαίσιο σχέσεως οικειότητας και εμπιστευτικότητας".
Και συνεχίζει στην γνωμοδότησή του ο Τέντες ότι "οι ανακριτικές αρχές, ανταποκρινόμενες στο προστατευτικό καθήκον του Κράτους, εκδηλούμενο ως θετική υποχρέωση αυτού προς διασφάλιση της ανεμπόδιστης και αποτελεσματικής ασκήσεως των δικαιωμάτων του ατόμου, κατ’ άρθρο 25§1 του Συντάγματος, και ενεργούσες σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή για παροχή έννομης προστασίας (άρθρο 20 του Συντάγματος) και τιμωρήσεως των εγκλημάτων (άρθρα 96§1 και 87§1 του Συντάγματος) μπορούν, στα πλαίσια του δικαιώματός τους να συγκεντρώνουν τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για τη βεβαίωση του εγκλήματος, να ζητούν τα προαναφερόμενα στοιχεία, χωρίς την προηγούμενη τήρηση της διαδικασίας άρσεως του απορρήτου του εκτελεστικού της διατάξεως του άρθρου 19 § 1 εδ. β΄ του Συντάγματος Ν. 2225/1994, αφού, όπως ελέχθη, δεν πρόκειται για απόρρητο.
Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να διενεργείται κυρία ανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση ή προανάκριση μετά από παραγγελία εισαγγελέα καθώς και ότι ο τακτικός ανακριτής ή ο παραγγέλλων εισαγγελέας, σύμφωνα με βασική αρχή ισχύουσα επί των ανακρίσεων, θα ζητήσει τα στοιχεία για τα οποία γίνεται λόγος αφού, μετά τήρηση των αρχών της αναλογικότητας, κρίνει ότι, βάσει των στοιχείων που μέχρι τη στιγμή εκείνη διαθέτει, είναι δυνατόν να υποτεθεί ευλόγως ότι μόνο με αυτό το μέσο θα γίνει δυνατή η βεβαίωση του εγκλήματος και η ανακάλυψη του δράστη".

βολεύει βέβαια και να την χαρακτηρίσεις ως "απλώς μια γνωμοδότηση"

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στατιστικά ισχύει ...

Π.χ. στα Εξάρχεια οι κάτοικοι είναι μια χαρά άνθρωποι.
Οι θαμώνες όμως της περιοχής (το συνάφι της erinal)
είναι οι γνωστοί αναρχικοί , ξεσκισμένων πουτάνων γιοί .
Οι δε γυναίκες του συναφιού (σαν την erinal)
είναι βρωμερές μπαζόλες σιχαμερές και αποκρουστικές,
που λόγω της αγαμίας που τους επιβάλει η ασχήμια τους
έχουν ενταχθεί σε αυτή τη βρωμερή ιδεολογία/υπόκοσμο.
ουτε γω θρεφω τα καλυτερα των συναισθηματων για το "συναφι",αλλα ο λογος σου αποπνεει μια ανεξηγητη οργη.
χωρις καμια απολυτως διαθεση πικαρισματος,σου λεω απλα να τους γραψεις στον πουτσο σου..

αποτελουν εναν ιδιαιτερο τυπο "fashion victim",και τιποτα περισσοτερο..
οι περισσοτεροι μεγαλωνοντας θα αναπολουν αυτα τα χρονια ως ξεφρενη νιοτη,θα διηγουνται πως φαγανε το δακρυγονο λες και βρεθηκαν στην καρδια της μαχης του ελ αλαμειν..παραλληλα βεβαια θα ναι πληρως βυθισμενοι σε μικροαστικες ζωες που τοσο κατακεραυνωναν στα νιατα τους...

οσο αφορα τις γυναικες,μιας και λογω ηλικιας ερχομαι αναποφευκτα σε επαφη με αρκετο τετοιο κοσμο
θα ελεγα πως εμφανισιακα ειναι στο μ.ο του επιπεδου της καθημερινης ελληνιδας..
το πιθανοτερο ειναι τα ταγαρια,τα τρυπημενα ολ σταρ και τα αμπεχονα να σε ξεκαβλωνουν..

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οι μικρασιατες δεν ειναι ελληνες?  :2funny: εισαι μαλακας ή μας το παιζεις?

Ξέρεις ... ένας τέτοιος « Τουρκόσπορος » , γεννημένος από κάτι « παστρικές » , είμαι κι'εγώ .  :)
Κι'απ'ό,τι μού'λεγαν , στην Κων/πολη ή στην Σμύρνη , οι Τούρκοι δεν μας προσφωνούσαν έτσι ... εμάς τους « Γκιαούρηδες » .
Ρε φίλε , πριν γράψεις κάτι , σκέψου λίγο . Αν θες , βέβαια !  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ουτε γω θρεφω τα καλυτερα των συναισθηματων για το "συναφι",αλλα ο λογος σου αποπνεει μια ανεξηγητη οργη.
χωρις καμια απολυτως διαθεση πικαρισματος,σου λεω απλα να τους γραψεις στον πουτσο σου..

αποτελουν εναν ιδιαιτερο τυπο "fashion victim",και τιποτα περισσοτερο..
οι περισσοτεροι μεγαλωνοντας θα αναπολουν αυτα τα χρονια ως ξεφρενη νιοτη,θα διηγουνται πως φαγανε το δακρυγονο λες και βρεθηκαν στην καρδια της μαχης του ελ αλαμειν..παραλληλα βεβαια θα ναι πληρως βυθισμενοι σε μικροαστικες ζωες που τοσο κατακεραυνωναν στα νιατα τους...

γιατί έχεις την εντύπωση ότι τώρα δεν είναι??

πρώτοι πρώτοι θα τρέξουν να αγοράσουν το καινούργιο αιφον...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ξέρεις ... ένας τέτοιος « Τουρκόσπορος » , γεννημένος από κάτι « παστρικές » , είμαι κι'εγώ .  :)
Κι'απ'ό,τι μού'λεγαν , στην Κων/πολη ή στην Σμύρνη , οι Τούρκοι δεν μας προσφωνούσαν έτσι ... εμάς τους « Γκιαούρηδες » .

όπως επίσης και εγώ.. και έτσι προσφωνούσαν αυτοί που σήμερα το παίζουν υπέρμαχοι της πολυφυλετικότητας κλπ κλπ κλπ...

δες τους φίλους σου...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

εχω βαλει ερωτηματικο...διαβαζε καλυτερα πριν απαντησεις σε οτι εγω απανταω σε νατσο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
Στατιστικά ισχύει ...

Π.χ. στα Εξάρχεια οι κάτοικοι είναι μια χαρά άνθρωποι.
Οι θαμώνες όμως της περιοχής (το συνάφι της erinal)
είναι οι γνωστοί αναρχικοί , ξεσκισμένων πουτάνων γιοί .
Οι δε γυναίκες του συναφιού (σαν την erinal)
είναι βρωμερές μπαζόλες σιχαμερές και αποκρουστικές,
που λόγω της αγαμίας που τους επιβάλει η ασχήμια τους
έχουν ενταχθεί σε αυτή τη βρωμερή ιδεολογία/υπόκοσμο.

Μπα... Τι βλέπω;

Αφήσατε τα σχόλια και περάσατε στην εμπεριστατωμένη στατιστικά ανάλυση;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
γιατί έχεις την εντύπωση ότι τώρα δεν είναι??

πρώτοι πρώτοι θα τρέξουν να αγοράσουν το καινούργιο αιφον...

θες να σου πω την ιστορια μια συναδελφου που ο πατερας της ειχε στο βολο μεγαλη βοιοτεχνια και αυτη κατεβαινε σε απεργια με τους υπαλληλους της μεχρι που χρεοκοπησε η βοιτεχνια και πηρε τα αρχιδια μου? ας φαει τροτσκι τωρα...

...και ο θειος της, μεγαλος ξενοδοχος των Αθηνων δεν την παιρνει υπαλληλο για να μην του κλεισει την εταιρια...  :2funny:.... και η πλακα ειναι οτι αυτη διερωτατε για ποιο λογο την εχει κανει περα...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom