omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ρε κερατουκλη ειναι απιστευτο το πως βρισκεις και χωνεις και το δικο σου συμφερον!
ρε κερατουκλη ειναι απιστευτο το πως βρισκεις και χωνεις και το δικο σου συμφερον!
Ροζε κρασι ειναι..5 ευρω απο σουβλατζιδικο το.πηρα
Να κι ο γιος μου τυποι... μου μοιαζει?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=255628.0;attach=844319;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τι καύλα φώτο!!! :erection:
Καύλα οι ποδάρες σας κύριε Ampelales... να ξέρετε ότι κάνω ιδιαίτερη περιποίηση σε πόδια, εξού και το nickname μου. :humpleg:
με σκυλιά έχω δει αρκετές τσόντες... αλλά μεγάλα.... αυτό ... :2funny: είναι φατσούλα όμως. σαν το αφεντικό του θέλω να πιστεύω. :-*
Ασε τυπε το παω να γαμησει να πουλησουμε κανα κουταβι και δεν ακουμπαει τα θυληκα... δεν ασχολειται καν... δεν εχει καυλες καθολου.. το αντιθετο απο μενα ειναι
το πολυ πολυ να κανεις εναν πουτανας γιο
Τι καύλα φώτο!!!
Καύλα οι ποδάρες σας κύριε Ampelales... να ξέρετε ότι κάνω ιδιαίτερη περιποίηση σε πόδια, εξού και το nickname μου.
με σκυλιά έχω δει αρκετές τσόντες... αλλά μεγάλα.... αυτό ... είναι φατσούλα όμως. σαν το αφεντικό του θέλω να πιστεύω. :-*
Τι καύλα φώτο!!!
Καύλα οι ποδάρες σας κύριε Ampelales... να ξέρετε ότι κάνω ιδιαίτερη περιποίηση σε πόδια, εξού και το nickname μου.
με σκυλιά έχω δει αρκετές τσόντες... αλλά μεγάλα.... αυτό ... είναι φατσούλα όμως. σαν το αφεντικό του θέλω να πιστεύω. :-*
ο τυπος ειναι πατερας πλεον μην προσπαθεις να διαλυσεις μια οικογενεια για τις καυλες σου ρε ποδολαγνε
ντροπη!
ο τυπος ειναι πατερας πλεον μην προσπαθεις να διαλυσεις μια οικογενεια για τις καυλες σου ρε ποδολαγνε
ντροπη!
Ναι αλλά αγαπάει τα σκυλιά. κι εγώ έτσι θέλω να μου φέρονται...
Ρε σεις ανοίξτε ένα θρεντ να λέμε τις βλακείες μας και να ανεβάζω ελεύθερα ότι φώτος θέλω... ντρέπομαι στα ξένα θρεντ.
Πρέπει να σε προσλάβει η durex να κάνεις test drive στις καπότες!
Ναι αλλά αγαπάει τα σκυλιά. κι εγώ έτσι θέλω να μου φέρονται...
Ρε σεις ανοίξτε ένα θρεντ να λέμε τις βλακείες μας και να ανεβάζω ελεύθερα ότι φώτος θέλω... ντρέπομαι στα ξένα θρεντ.
teddy βγηκε το συμπερασμα οτι το σκυλακι του δεν γουσταρει θηλυκα αλλα μαλλον ειναι κωλομπαρας.πως το βλεπεις το θεμα,ευνοικα :S :S :S
αυτο δεν σημαινει οτι δε θα λες την παντα βαρυνουσα γνωμη σου στα θρεντ.δεν μπορουμε να αποστειρωθουμε απλα εκει :S :S :SΕίμαι σε μία ηλικία που θέλω να δοκιμάζω τα πάντα.
ΥΓ το άνοιξα παίδες!!! και δεν εννοώ αυτό που πήγε το μυαλό σας, ένα θρεντ για εμάς εννοώ.
αυτο δεν σημαινει οτι δε θα λες την παντα βαρυνουσα γνωμη σου στα θρεντ.δεν μπορουμε να αποστειρωθουμε απλα εκει :S :S :S
Φυσικά αφέντη κύριε ΝΑΣΟ
απλά για εσάς το άνοιξα, αφού δεν μου στέλνετε πμ και για όσους θέλουν να με ρωτήσουν κάτι, ή να με βρούν/αφήσουν εκεί ένα μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω όλο το φόρουμ.
Τα πάντα για εσάς τα κάνω. Εσείς θα κάνετε τίποτα για εμένα?