peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Ροζε κρασι ειναι..5 ευρω απο σουβλατζιδικο το.πηρα
Να κι ο γιος μου τυποι... μου μοιαζει?
αμα το ζευγαρωσεις και εχεις κανενα κουταβι πες και απο εδω
Ροζε κρασι ειναι..5 ευρω απο σουβλατζιδικο το.πηρα
Να κι ο γιος μου τυποι... μου μοιαζει?
τυπε λες να πηγαν για τον χυσολαγνο,να προλαβουν μην αφησει τα μαγαζια χωρις κρεμοσαπουνο :S :S :Sτυπε πηγα και εγω προχθες μεταξι αλλα εφυγα πολυ αστυνομια και φιλης τα ιδια
ειναι ακορεστη η αναγκη του για σπερμα(κρεμα κατα τον ιδιο) και εχει φτασει πολυ μακρια για αυτο!
να και οι κουμπαριες :S :S :Sαμα το ζευγαρωσεις και εχεις κανενα κουταβι πες και απο εδω
τυπε λες να πηγαν για τον χυσολαγνο,να προλαβουν μην αφησει τα μαγαζια χωρις κρεμοσαπουνο :S :S :S
αμα το ζευγαρωσεις και εχεις κανενα κουταβι πες και απο εδω
Τύποι μπορει να τον κραζετε αλλά μια μερα να μην μπει τον αναζητατε χχααχαχαχαχαχαχαχαυτος θα μας τα κλεισει ολα
σε λιγο θα τον παρακαλαμε να του δωσουμε σπερμα για να μην μας κανει αλλη ζημια
τυπε σε βλεπω ετοιμο να ενδωσεις :S :S :Sαυτος θα μας τα κλεισει ολα
σε λιγο θα τον παρακαλαμε να του δωσουμε σπερμα για να μην μας κανει αλλη ζημια
να και οι κουμπαριες :S :S :S
Τυπε το χω παει να γαμησει θυληκο κι ουτε ασχολείται με τα θυληκα.. δε το χει με τις γυναικες χαχαχα
τυπε εχει γινει απαραιτητος :S :S :SΤύποι μπορει να τον κραζετε αλλά μια μερα να μην μπει τον αναζητατε χχααχαχαχαχαχαχαχ
Τύποι μπορει να τον κραζετε αλλά μια μερα να μην μπει τον αναζητατε χχααχαχαχαχαχαχαχ
τυπε σε βλεπω ετοιμο να ενδωσεις :S :S :S
χωνομαι παντου!
αχαχαχαχα καλα αλλα ποσο πανε αυτα περιπου;
Ασε τυπε το παω να γαμησει να πουλησουμε κανα κουταβι και δεν ακουμπαει τα θυληκα... δεν ασχολειται καν... δεν εχει καυλες καθολου.. το αντιθετο απο μενα ειναι
τυπε θα θυσιαστεις για το γενικο καλο :S :S :Sτα αποτελεσματα της παρουσιας του αλλα και της απουσιας του ειναι φανερα στο σιτε!
για τα δικα σας γαμισια ρε κεραταδες θα πεσω πολυ χαμηλα...
για το σιτε θα το κανω
τυπε θα θυσιαστεις για το γενικο καλο :S :S :S
Δεν ειναι φιδι τυπε.. προσωπικα ειναι τριτη φορα που μου συμβαινει να σπασει η καποτα και να τελειώσω μεσα σε τανα.. να σπασει απλα το προφυλακτικο και να βαλω αλλο που χει τυχει δεκαδες φορες
60 μελη 90 επισκεπτες, ο λαος του bou com διψαει για σοβαρα θεματα :S
Ρε τι του λέτε του ανθρώπου ρε!!!
Εγώ πάντως όταν το διάβασα πήγα να βάλω τα κλάματα!!! και έχυσα πολλάαα λέει ο καύλαρος
και πήγαν χαμένα!!!
παιδί αποκλείεται ρε καύλαρε να κρατηθεί σε μήτρα που σφυροκοπιέται όλη μέρα τουλάχιστον... μην αγχώνεσαι. αν μείνει έγκυος το παίρνω και εγώ που δεν θα κάνω δικά μου
να κόλησες τίποτα... τύχη είναι. ότι είναι γραμμένο να συμβεί θα συμβεί, μπορεί να πας για κατούρημα και να σου πέσει αμάξι πάνω...dont worry, και εξετάσεις πρέπει να κάνεις μετά από 3 μήνες, οπότε σου προτείνω.... δώσε μου κι εμένα καμία πίπα αυτές τις μέρες, και πας μετά για εξετάσεις να τα ελέγξεις όλα
ο τεντι που ολοι αγαπησαμεΡε τι του λέτε του ανθρώπου ρε!!!
Εγώ πάντως όταν το διάβασα πήγα να βάλω τα κλάματα!!! και έχυσα πολλάαα λέει ο καύλαρος
και πήγαν χαμένα!!!
παιδί αποκλείεται ρε καύλαρε να κρατηθεί σε μήτρα που σφυροκοπιέται όλη μέρα τουλάχιστον... μην αγχώνεσαι. αν μείνει έγκυος το παίρνω και εγώ που δεν θα κάνω δικά μου
να κόλησες τίποτα... τύχη είναι. ότι είναι γραμμένο να συμβεί θα συμβεί, μπορεί να πας για κατούρημα και να σου πέσει αμάξι πάνω...dont worry, και εξετάσεις πρέπει να κάνεις μετά από 3 μήνες, οπότε σου προτείνω.... δώσε μου κι εμένα καμία πίπα αυτές τις μέρες, και πας μετά για εξετάσεις να τα ελέγξεις όλα