πλακα στην πλακα τα νουμερακια μας παιρνουν την πανω βολτα παλι.πες μου τωρα προστυχα λογια εκτος κ αν δεν μπορεις γιατι εισαι παντρεμενη,εισαι η οχι?γιατι ειπες πριν οτι δεν εισαι διαθεσιμη
αποφασισε ποια απο τα 2 κοριτσακια θελεις πρωτα...
πλακα στην πλακα τα νουμερακια μας παιρνουν την πανω βολτα παλι.πες μου τωρα προστυχα λογια εκτος κ αν δεν μπορεις γιατι εισαι παντρεμενη,εισαι η οχι?γιατι ειπες πριν οτι δεν εισαι διαθεσιμη
κατι σου εχει ξεφυγει ομως....για σκεψου λιγο!!!
οχι ελευθερη ειμαι!!! ε τα προστυχολογα μετα που θα ρθεις απτο σπιτιπλακα στην πλακα τα νουμερακια μας παιρνουν την πανω βολτα παλι.πες μου τωρα προστυχα λογια εκτος κ αν δεν μπορεις γιατι εισαι παντρεμενη,εισαι η οχι?γιατι ειπες πριν οτι δεν εισαι διαθεσιμη
αν ειναι ετσι...τοτε παω πασο!!!!στην ορθογραφεια ειμαι...σαν το πηδημα χαχ ποτε δεν κανω αυτο που περιμενει να δει η γκομενα .αντι να κανει ωωωω κανει οοοοο καταλαβες?
θες να σε παντρευτω?ποσο χρονων εισαι?οχι ελευθερη ειμαι!!! ε τα προστυχολογα μετα που θα ρθεις απτο σπιτι
κριστι μου εσυ εχεις τον ανατολ,εμενα με εφτυσες κανονικα κ με το νομο
αποφασισε ποια απο τα 2 κοριτσακια θελεις πρωτα...
ε μικρο ειμαι μωρε περιμενε λογουλακι να μεγαλωσω!!!!!θες να σε παντρευτω?ποσο χρονων εισαι?
κ γω μικρο ειμαιε μικρο ειμαι μωρε περιμενε λογουλακι να μεγαλωσω!!!!!
ε κατσε να μεγαλωσουμε μαζι τοτε!!!!!!!! αλλα λεσ να σε αδελφικα μετα?????κ γω μικρο ειμαι
μαλλον εχεις δικιο,αλλαζουν τα δεδομενα αναλογα με τις ηλικιες!!πασο? βαλε κατι στο παιχνιδι να...δωσω ρεστα χαχα.εσυ πως πυστευεις οτι ειναι ο καλυτεροσ τροποσ να ριξεισ μια κοπελα 18-28 και πωσ μια 28+ γιατι αλαζει το παιχνιδι κατεμενα
δεν με πειραζει κ το αδελφικο.....πλακιτσα ανοστηε κατσε να μεγαλωσουμε μαζι τοτε!!!!!!!! αλλα λεσ να σε αδελφικα μετα?????
κ δεν απαντας κιολας σε ολες τις ερωτησεις καλη μουμαλλον εχεις δικιο,αλλαζουν τα δεδομενα αναλογα με τις ηλικιες!!
αλλα εγω δεν μπορω να σου πω τι γινεται,γιατι σε αυτα ειμαι
απο αλλο "πλανητη"!
ποτε δεν πηγα μαζι με το "ρευμα" της συμπεριφορας/νοοτροπιας καποιων κοριτσιων!
δεν πειραζει εγω σε θελω κι ασ λες χαζα που κ που!!!!δεν με πειραζει κ το αδελφικο.....πλακιτσα ανοστη
α,να σαι καλα για τα καλα σου λογια κ ας μου τη λες....εγω παλι σε θελω επειδη λες χαζα ολη την ωραδεν πειραζει εγω σε θελω κι ασ λες χαζα που κ που!!!!
ποτε δεν πηγα μαζι με το "ρευμα" της συμπεριφορας/νοοτροπιας καποιων κοριτσιων!
:-* :-* :-* :-* :-*α,να σαι καλα για τα καλα σου λογια κ ας μου τη λες....εγω παλι σε θελω επειδη λες χαζα ολη την ωρα
ελπιζω να μην το παρεξηγησες.....:-* :-* :-* :-* :-*