να τρομαξω πολυ με το ονειρο?!?!?!Σ' αφήνω εγώ τώρα κοριτσάκι?? Να χαλάσει τ' όνειρο??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
για δες τα νουμερα,καλα παμε?η αληθεια ειναι οτι απο καιρο σε βλεπω να ποσταρεις κ φανταζομαι τα δαχτυλακια σου να πατανε το πληκτρολογιο.....το ξερω αφου γ σενα μπηκα εδω μεσα!!!!!!!!!! εισαι ο ερωτασ τησ ζωησ μου!!!!!!
να τρομαξω πολυ με το ονειρο?!?!?!
Έλα βρε, που ξέρεις? μπορεί τελικά να σ' αρέσει!
πεσαμε λιγο!!!! μα εγω μπηκα εδω με το ονειρο να σε γνωρισω ντεκερ μου!!!! ειναι ονειρο ζωησ!!!!!για δες τα νουμερα,καλα παμε?η αληθεια ειναι οτι απο καιρο σε βλεπω να ποσταρεις κ φανταζομαι τα δαχτυλακια σου να πατανε το πληκτρολογιο.....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
να τρομαξω πολυ με το ονειρο?!?!?!
Όχι, καλέ. Είμαι ένα φτωχό πλην τίμιο παληκάρι. Κι εσύ μια πλούσια, αλλά μορφωμένη κοπέλα. Που ξέρεις να εκτιμάς τα ψυχικά μου χαρίσματα...
ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΥΠΑΤΕ ΟΧΙ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΟ?
Όχι, δεν μου έχει τύχει.
Τι είναι ο γκόμενος για να μου τον φάνε? Λουκάνικο?...
(οκ deker?)
το προσεξα κ εγω οτι πεσαμε γαμω...το ονειρο σου γινεται πραγματικοτητα καρδια μου.τα χλμ ειναι λιγα κ η αποσταση μικρη,κανε εσυ το πρωτο βημα.......πεσαμε λιγο!!!! μα εγω μπηκα εδω με το ονειρο να σε γνωρισω ντεκερ μου!!!! ειναι ονειρο ζωησ!!!!!
πες καλυτερα λουκανικο,ταιριαζει με το σχημαΌχι, δεν μου έχει τύχει.
Τι είναι ο γκόμενος για να μου τον φάνε? Μπιφτέκι?...
....και θα κανω την αρχη.......το προσεξα κ εγω οτι πεσαμε γαμω...το ονειρο σου γινεται πραγματικοτητα καρδια μου.τα χλμ ειναι λιγα κ η αποσταση μικρη,κανε εσυ το πρωτο βημα.......
πες καλυτερα λουκανικο,ταιριαζει με το σχημα
Μισό θα κάνω τροποποίηση!
ΧΑΧΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΥΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΧΑΧΑ.ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΗΜΕΣ ΝΑ...ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΧΑΧΑ
το "πλουσια" ειναι μαλλον λαθος!!!Όχι, καλέ. Είμαι ένα φτωχό πλην τίμιο παληκάρι. Κι εσύ μια πλούσια, αλλά μορφωμένη κοπέλα. Που ξέρεις να εκτιμάς τα ψυχικά μου χαρίσματα...
τωρα μπορεις να ξυπνησεις απο το ονειρο...
εισαι το αλλο μου μισο τελικα......με ολοκληρωνεις....και θα κανω την αρχη.......
ετσι μαλιστα
Μισό θα κάνω τροποποίηση!
εσυ εχεις "μελλον"....ΧΑΧΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΥΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΧΑΧΑ.ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΗΜΕΣ ΝΑ...ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΧΑΧΑ
να το κοιταξεις!!!!
ps:μην γραφεις με κεφαλαια,στο νετ σημαινει οτι φωναζεις!!
βλεπω εισαι πολυ καλος στην ορθογραφια!!
εισαι ταλλο μου μισο χωρις εσενα δεν μπορω να ζησω ντεκερ μου!!!!!!!εισαι το αλλο μου μισο τελικα......με ολοκληρωνεις
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
το "πλουσια" ειναι μαλλον λαθος!!!
τωρα μπορεις να ξυπνησεις απο το ονειρο...
Γιατί καλέ κοριτσάκι? Αφού μένεις βόρεια...Σε προάστειο που χιονίζει...
πλακα στην πλακα τα νουμερακια μας παιρνουν την πανω βολτα παλι.πες μου τωρα προστυχα λογια εκτος κ αν δεν μπορεις γιατι εισαι παντρεμενη,εισαι η οχι?γιατι ειπες πριν οτι δεν εισαι διαθεσιμηεισαι ταλλο μου μισο χωρις εσενα δεν μπορω να ζησω ντεκερ μου!!!!!!!
κατι σου εχει ξεφυγει ομως....για σκεψου λιγο!!!Γιατί καλέ κοριτσάκι? Αφού μένεις βόρεια...Σε προάστειο που χιονίζει...