anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
αρχιζω να ανυσηχω για σενα.... :-* :-*
Ε, βρίζω, μου τη λέτε. Σας μιλάω ωραία, δε σας αρέσει. Θα πάω στα Ρωσάκια μου.
αρχιζω να ανυσηχω για σενα.... :-* :-*
υπερβολης...Σε τί δόση;
τα καλα παιδια ειναι προβλεψιμα και βαρετα και ποτε δεν θα νιωσεις την αδρεναληνη σου να σου σκιζει....τις φλεβεσ χαχα για σκεψου καλητερανα δεις που εχω δικιο
ΠΩΣ ΡΙΧΝΕΙς ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΜΑΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΟΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Α ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΚΛΟ
ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΠΗΔΑΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΚΗΝΗΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Β ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΧΑ
Ε, βρίζω, μου τη λέτε. Σας μιλάω ωραία, δε σας αρέσει. Θα πάω στα Ρωσάκια μου.
πες μου που εισαι κ τι κανεις τωρα.τελοςΕΛΑ Ερωτα μου αγιατρευτε!!!!!! σε περιμενω!!!
οχι παιδι μου πλακα κανω....Ε, βρίζω, μου τη λέτε. Σας μιλάω ωραία, δε σας αρέσει. Θα πάω στα Ρωσάκια μου.
πες μου οτι εισαι ατριχος αυτο πες μου μονο!!!!!!!!!!!!πες μου που εισαι κ τι κανεις τωρα.τελος
να τα μας.αρχιζουν κ οι ερωτησεις οι εμμεσες για τα ραντεβουοχι παιδι μου πλακα κανω....
μια χαρα εισαι ετσι!!!
εκτος κ αν εχεις ραντεβου...εκει αλλαζει το θεμα!!! ;)
οχι παιδι μου πλακα κανω....
μια χαρα εισαι ετσι!!!
εκτος κ αν εχεις ραντεβου...εκει αλλαζει το θεμα!!! ;)
αχ,που να δεις κ τη βυζαρα μου....πες μου οτι εισαι ατριχος αυτο πες μου μονο!!!!!!!!!!!!
να μου πεταξεις εξω το γρυλλο!!!!!!! ;) ;)αχ,που να δεις κ τη βυζαρα μου....
ναι αλλα ξερεις τι δε θελω αγαπη μου?αφου στα κανω ολα αυτα δε θελω να μαλωσουμε οπως κανουν αυτοι στη φαρσα.θα με πληγωσειςνα μου πεταξεις εξω το γρυλλο!!!!!!! ;) ;)
Να σου πω, αφού σου αρέσουν τα πλουσιοκόριτσα πήγαινε εδώ να πεις άποψη...Σ' αφήνω εγώ τώρα κοριτσάκι?? Να χαλάσει τ' όνειρο??
οχι μωρο μου!!! αφου ειμαστε γεννημενοι ο ενασ για τοα αλλο τελος!!!!!!! ;) ;)ναι αλλα ξερεις τι δε θελω αγαπη μου?αφου στα κανω ολα αυτα δε θελω να μαλωσουμε οπως κανουν αυτοι στη φαρσα.θα με πληγωσεις
Η ΚΑΛΟΠΗΔΗΓΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΗΝΗΤ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΣ ΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ? Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΦΙΛΗΣ? ΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
αχ,αυτο σκεφτομουν βρε,εισαι μες το μυαλο μου.πονηρουλα γατουλαοχι μωρο μου!!! αφου ειμαστε γεννημενοι ο ενασ για τοα αλλο τελος!!!!!!! ;) ;)
τι λες ρε φιλε ???Η ΚΑΛΟΠΗΔΗΓΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΗΝΗΤ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΣ ΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ? Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΦΙΛΗΣ? ΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
το ξερω αφου γ σενα μπηκα εδω μεσα!!!!!!!!!! εισαι ο ερωτασ τησ ζωησ μου!!!!!!αχ,αυτο σκεφτομουν βρε,εισαι μες το μυαλο μου.πονηρουλα γατουλα