και οποιος εχει χρηματα δλδ ειναι καλο παιδι???
Τώρα θα αρχίσει ο κυκεώνας προσπαθειών ώστε να τους πείσεις ότι ψάχνεις το "καλό παιδί"..
Γιατί παιδεύεσαι??!
οχι,αλλα μεγαλη μεριδα γυναικων θα πηγαιναν ανετα μαζι του.....δεν μιλαω για ολες αλλα για πολλες.ρε συ κριστι,εδω εχουμε αλλαγη του ανατολ για παρτη σου κ ασχολουμαστε με ασχετα θεματα?
δωσε τα φωτα σου
Τώρα θα αρχίσει ο κυκεώνας προσπαθειών ώστε να τους πείσεις ότι ψάχνεις το "καλό παιδί"..
Γιατί παιδεύεσαι??!
mr gandy.....αυτα που λεμε δεν νομιζω να ειναι τοσο ασχετα!!!!σωστα συνεχιστε το τσατ κ το διαδικτυακο καμακι αλλες 10 σελιδες γιατι δεν δοκιμαζεις το live αληθεια?? μετα φταιμε εμεις που σπαμαρουμε κ χαλαμε το σαιτ
Όχι, βρε κοριτσάκι. Αλλά εσύ βγάζεις έναν άλλο αέρα. Πώς να το πώ. Έναν αριστοκρατικό αέρα, που δείχνει χρήμα, αλλά και μόρφωση. Κουλτούρα.
ειδες?πριν απο μια ωρα που εκαν αυτη την παρατηρηση ειχαμε τους μισους.τραβαει η ομαδα.βαλ τε κ αλλο ερωταδημοφιλεστατο θεμα με πολλουσ να μας διαβαζουν αποτι βλεπω..
ντεκερ μωρο μου σε γουσταρω ελα να τη βρουμε!!!!!!ειδες?πριν απο μια ωρα που εκαν αυτη την παρατηρηση ειχαμε τους μισους.τραβαει η ομαδα.βαλ τε κ αλλο ερωτα
αμαν μανουλα,πες μου κ αλλα......κ θα σου κανω εγω......περιμενε μεντεκερ μωρο μου σε γουσταρω ελα να τη βρουμε!!!!!!
Και μετα ξυπνας απο το ονειρο....ΠΩΣ ΡΙΧΝΕΙς ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΜΑΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΟΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Α ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΚΛΟ
ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΠΗΔΑΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΚΗΝΗΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Β ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΧΑ
ρε κριστι μην το χαλας,εδω βαζουμε ερωτα.....Και μετα ξυπνας απο το ονειρο....
ειπα καλα παιδια ,οχι χαλαβαδες!!!!τα καλα παιδια ειναι προβλεψιμα και βαρετα και ποτε δεν θα νιωσεις την αδρεναληνη σου να σου σκιζει....τις φλεβεσ χαχα για σκεψου καλητερανα δεις που εχω δικιο
ΕΛΑ Ερωτα μου αγιατρευτε!!!!!! σε περιμενω!!!αμαν μανουλα,πες μου κ αλλα......κ θα σου κανω εγω......περιμενε με
εδω βαζουμε ερωτα.....