επειδη με εχει πεταξει εξω το νετ πολλες φορες μεχρι τωρα...κ δεν απαντας κιολας σε ολες τις ερωτησεις καλη μου
...εχασα επεισοδια!!!
ρωτα οτι θες!!!
επειδη με εχει πεταξει εξω το νετ πολλες φορες μεχρι τωρα...κ δεν απαντας κιολας σε ολες τις ερωτησεις καλη μου
κριστι μου εσυ εχεις τον ανατολ,εμενα με εφτυσες κανονικα κ με το νομο
τι να ρωτησω?κ εμενα με πετουσε.απλα ειπες να διαλεξω μια απο τις δυο κ ειπα οτι με εγραφες κανονικα κ με το νομο.....επειδη με εχει πεταξει εξω το νετ πολλες φορες μεχρι τωρα...
...εχασα επεισοδια!!!
ρωτα οτι θες!!!
τα καταφεραμε αγαπη μου silva
Δεν μπορεί ! Ο φίλτατος Jack Daniels που φιλοξενώ στο στομάχι μου φταίει ! Αν βλέπω καλά και δεν έχω παραισθήσεις , από την κραιπάλη , ζούμε ιστορικούς συμβιβασμούς ! Ούτε η εκεχειρία στην Μ. ANATOLI !
Σόδομα και Γόμορα ! Τα ύστερα του cosmo ! Magentaaaaaaa ... Ετοίμασε μου το χαμομήλι μου !
Ξέρω , ξέρω ...θα ρωτήσεις : - Τι είναι χαμομήλι ???
Το παρόν threadάκιον , πρέπει να δρέπει δάφνες του ταχύτερα αναπτυσσόμενου !
Τρελλή συμμετοχή και ακόμα πιό τρελλή θέαση !
ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ BOURDELA ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ !
εγω τετοιο πραμα???? ποτε!!!! αφου σε λατρευω!!!!ελπιζω να μην το παρεξηγησες.....
που γυρναγες εσυ αγαπημενο φιλαρακι μου???
Δεν μπορεί ! Ο φίλτατος Jack Daniels που φιλοξενώ στο στομάχι μου φταίει ! Αν βλέπω καλά και δεν έχω παραισθήσεις , από την κραιπάλη , ζούμε ιστορικούς συμβιβασμούς ! Ούτε η εκεχειρία στην Μ. ANATOLI !
Σόδομα και Γόμορα ! Τα ύστερα του cosmo ! Magentaaaaaaa ... Ετοίμασε μου το χαμομήλι μου !
Να. Γι αυτό μ' αρέσεις.
Στο θεμα αυτο ο βοθρος,εγω και αλλα εκλεκτα μελη του φορουμ
οπως ο apolyto_arseniko κ.α.
θα αναλυσουμε το σωστο καμακι ή αλλιως πως να βγαζετε γκομενα.
ειμαι πολυ περηφανη για μας αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!τα καταφεραμε αγαπη μου silva
αχ λατρεια μου,λοιπον απο δω κ περα λατρεια θα σε λεω.δεν εχεις προβλημα ε?εγω τετοιο πραμα???? ποτε!!!! αφου σε λατρευω!!!!
ελα βρε....δεν με συμπαθει το νετ φαινεται....γη καλει κριστη γη καλει κριστη με λαμβανεισ?χαχα εστω οτι αν γουμε τα χρονια του πλανιτησου σε γηηνα ...τοτε σε ποια κατηγορια εισαι 28- η 28+ ??? και ποια συμπεριφορα ακολουθει το ρευμα ....τη δικια σου θα την καταλαβω σε λιγο χαχα
εγω να δεις.επειδη ομως σε καλομαθα,τι φαγητο εχεις κανει κ ασε τις γλυκεςειμαι πολυ περηφανη για μας αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!
οχι οχι κανενα αντρα μου!!!!!!!!!!!!!αχ λατρεια μου,λοιπον απο δω κ περα λατρεια θα σε λεω.δεν εχεις προβλημα ε?
καρμποναρα!!!!!!!!!! σαρεσει??? αν θες κανω οτιθες εσυ!εγω να δεις.επειδη ομως σε καλομαθα,τι φαγητο εχεις κανει κ ασε τις γλυκες
... Και δεν παίρνω πίσω , ούτε λέξη απ'όσα είπα ! ... Και φυσικά δεν αφορούσε εσένα το σχόλιο !που γυρναγες εσυ αγαπημενο φιλαρακι μου???
γιατι απορεις ??....
εσυ δεν ειχες γραψει οτι ειμαι γαμω τα παιδια και γλυκουλα??
μ αρεσει μωρο μου,μ αρεσει.επειδη δεν μπορω να το παιζω σκληρος μαζι σου,οτι κ να κανεις με τα χερακια σου μ αρεσεικαρμποναρα!!!!!!!!!! σαρεσει??? αν θες κανω οτιθες εσυ!
... Και δεν παίρνω πίσω , ούτε λέξη απ'όσα είπα ! ... Και φυσικά δεν αφορούσε εσένα το σχόλιο !
Αλλά τέτοιον anatoli , ούτε παραγγελία στον Άδειο Βασίλη να τον είχαμε κάνει !
Ρε σεις ... σίγουρα γράφει ο ίδιος ? ? ? ? ? ?
σημερα τον εχει πιασει το πνευμα των εορτων,μην τον χαλατε... Και δεν παίρνω πίσω , ούτε λέξη απ'όσα είπα ! ... Και φυσικά δεν αφορούσε εσένα το σχόλιο !
Αλλά τέτοιον anatoli , ούτε παραγγελία στον Άδειο Βασίλη να τον είχαμε κάνει !
Ρε σεις ... σίγουρα γράφει ο ίδιος ? ? ? ? ? ?
αντε καλα!!!!!!! εγω ομωσ δεν σου χαλαω χατιρακι!!!!!!!!!μ αρεσει μωρο μου,μ αρεσει.επειδη δεν μπορω να το παιζω σκληρος μαζι σου,οτι κ να κανεις με τα χερακια σου μ αρεσει