Επισκέπτης
τι κουβέντες και παπαριές βρε μαθητευόμενα καμάκια η γυναίκα κατ αρχήν πέφτει με τα μάτια.
όλα τα καλά αρχίζουν με τα μάτια από εκεί και πέρα όλα τα άλλα αν δεις και το πάει η γκόμενα το γράμμα απλά.Σωστός arion πάντως κανείς δεν μπορεί να ξέρει και η πιο όμορφη γκόμενα τι κουβαλάει στο μυαλό της... και αυτές έχουν τις ανασφαλιές τους. Ξέρω από τον κύκλο μου θεογκόμενες να τα έχουν με κάτω του μετρίου άνδρες χωρίς εμφανή οικονομικό λόγο...
Αμα η άλλη ειναι μουνάρα δε νομίζω να είναι και τόσο ανασφαλής.Ξέρει ότι αμα κουνησει λίγο το κώλο της έχει όλο το μαγαζί.
Το θέμα είναι ότι οταν πας για πέσιμο και γαμώ τα άτομα να είσαι ,και εμφανίσιμος και όλα , σε βλέπουν σα λιγούρη.
Στην Ελληνίδα δυστυχώς ισχύει το φαινόμενο "παρέα" που έχει αναφερθει και σε άλλο θρεντ.
για να τελειώνουμε με ότι γράφετε εδώ...λοιπόν την κοιτάτε με το γλαρό μάτι σας.της ρίχνετε το χαμόγελο που σκοτώνει έτσι ώστε να φανεί το χρυσό δόντι,φυσάτε την μύτη σας στην χαρτοπετσέτα,την καθαρίζετε με το μακρύ νύχι στο μικρό δακτυλάκι έτσι ώστε να φανεί η δακτυλιδιά με το κόκκινο ρουμπίνι που φοράτε ξύνετε τα παπάρια σας,σηκώνετε το παντελόνι να καλύψει την κοιλιά,πέρνετε ύφος 10 καρδιναλίων,περπατάτε βαριά να τρέμει η γη,την πλησιάζετε και της λέτε με ύφος καζανόβα και πολύ ευγενικα....ίσα μωρή χαμούρα,πάρε τον κώλο σου και ακολούθα......αποκλείεται να μην πετύχει...η γκόμενα θα σπαρταρήσει για χάρη σας......
+999999999999η μαλακία του μυαλού της γυναίκας ρίχνει τζάμπο747 απο 30.000 πόδια καρφωτό με την μύτη.....
τι κουβέντες και παπαριές βρε μαθητευόμενα καμάκια η γυναίκα κατ αρχήν πέφτει με τα μάτια.