εγώ την έπεσα σε μία φίλη μου που γνωριζόμασταν 2 μήνες και ήμασταν μαζί συνέχεια.μου έλεγε όλα τα δικά της και της έλεγα όλα τα δικά μου,κοιμόμουν σπίτι της χωρίς να έχει αυτή κανένα πρόβλημα. της λέω ότι θέλω να έιμαστε μαζί για χρόνια και τέτοια και παθαίνει ένα σοκ και μου λέει ότι είναι αλλού αλλά αυτό το αλλού δεν είναι σίγουρο,μου είπε επίσης ότι ένιωσε για μένα κάτι πριν μια βδομάδα από τότε που της το είπα- αλλά δεν μου είπε τίποτα- και σαν αποτέλεσμα αυτή θέλει να με ξεχάσει, ούτε να με δει και τέτοια. οπότε το θέμα είναι κατά πόσο γουστάρει αυτή και όχι εσύ. από την πλευρά της κοπέλας λοιπόν γίνονται όλα. αν θέλει η άλλη να πηδηχτεί θα πηδηχτεί με τον 1ο που θα βρει.. είναι όλα θέμα timing και αμοιβαιότητας -πράγματα τα οποία είναι πολύ σπάνιο να συμβούν και να κρατήσουν-
το κατά πόσο συμβάλεις εσύ μετράει μόνο στις περιπτώσεις που η άλλη έχει πάθει κρίση μητρότητας και θέλει να παντρευτεί... οπότε το παίζεις καλός και σοβαρός και την τουμπάρεις... κάνεις παιχνίδι ή οικογένεια ... και η ζωή συνεχίζεται