Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

  • Φοβούνται την απόρριψη

    Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

    Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

    Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

    Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

    Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

    Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

    Ψήφοι: 4 4,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Άκου μιά καλύτερη έκδοση:

"Ωραίες μπότες... θέλεις να σε γαμήσω;"
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ναι μετα απο μερικα ποτακια πιανει κ αυτη η εκδοχη!
 

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
180
Like
0
Πόντοι
1
ΜΛΚΙΕΣ στο Τετράγωνο... .Μου χει τυχει να φερθω σε γκομενα αισχος-δε πληρωνα σε κανενα ραντεβου, δεν ελεγα κοπλιμαν δε συνοδευα σπιτι δε δε δε και μου κατσε.Γιατι? Γιατι α) με γουσταρε β) ηταν σε χαλια ψυχολογικη κατασταση -ειχε μολισ χωρισει.

Και εχω φερθει ιπποτικα-λουλουδια,καλα λογια, ακουγα ολεσ τις μαλακοιστοριεσ τησ με ενδιαφερον τηλεφωνακια sms κτλ και υστερα απο ενα μηνα που δε πηγαινε πουθενα ξεκοψα αποτομα.
Γουσταρει ? οκ. Δε γουσταρει? Τι να φλερταρεις να το ψαχνεις να να ... Παμε γι αλλα...
 

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
193
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
θα συμπληρωνα ποσο παει η ταριφα σου........ειναι πιο chick....
 

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
761
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Χαιρετώ το forum! Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν χάρηκα που κάποιοι αποζήτησαν την
"παρουσία" μου! Δείχνει ότι σε ένα εικονικό περιβάλλον ανωνυμίας υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ ανθρώπων με τα ίδια ενδιαφέροντα..!

Παιδιά, θα σάς απογοητεύσω, αλλά δεν έχω κάνει σχεδόν καμία προσέγγιση τις τελευταίες ημέρες. Πιστέψτε με, όχι επειδή δεν το ήθελα, κάθε άλλο, αλλά επειδή εδώ που είμαι περνάω πιο πολύ χρόνο με παρέες και την οικογένεια. Οι συγκυρίες ευθύνονται δηλαδή, είναι κάτι σαν ανάπαυλα (ή δικαιολογία!)...

Άλλος λόγος: Στην τερατούπολη αισθάνομαι πιο ΑΝΕΤΑ να μιλάω σε γυναίκες, τις οποίες ξέρω ότι δεν θα συναντήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου -εννοείται αν δεν πετύχει το "καμάκι"!. Ενώ εδώ ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη -ίσως και Πάτρα- αυτός είναι μάλλον κανόνας.
Όχι πως αυτό εμποδίζει τα "καμάκια" να τήν "πέφτουν" σε αλλοδαπές ή και εντόπιες, ακόμη και σε πόλεις των 3 χιλιάδων κατοίκων φερ' ειπείν. Το λέω για να μην απογοητευτούν οι συναγωνιστές. :)
Ωστόσο, θέτω ως θέμα προς συζήτηση την αρνητική αντιμετώπιση του σπορ του "καμακιού" από πολλούς απογοητευμένους ή συμβιβασμένους συνομηλίκους μου, με τους οποίους είχα την ευκαιρία να θίξω το ζήτημα. Σκέφτομαι αν έχει σχέση με τη μόρφωση, οι πτυχιούχοι το θεωρούν ένδειξη λιγούρη να τήν "πέφτεις" σε ικανό αριθμό γυναικών τακτικά -και εγώ βέβαια είμαι στο επίπεδο διδακτορικού και ίσως να μην φαίνεται και πολύ "σωστό". Αυτό το τελευταίο όμως ποιος το αποφασίζει? Και στο κάτω-κάτω, ΟΛΕΣ οι προσεγγίσεις γυναικών που έχω κάνει ήταν απολύτως ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ -ίσως και για τούτο αποτυχημένες  :) 

Περαιτέρω, να υπογραμμίσω ότι (δυστυχώς?), τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα, είχα υιοθετήσει την πρακτική του "μοναχικού" καμακιού, δηλαδή χωρίς τη συνοδεία φίλου ή wingman, κάτι το οποίο, ξαναλέω, εδώ δεν είχα την ευκαιρία και το χρόνο να κάνω. Είναι ένα ζήτημα που με απασχολεί τώρα, ΑΛΛΑ επειδή δεν είχα ούτε θα έχω εναλλακτική λύση, ΔΕΝ μπορώ να πράξω διαφορετικά.

Περαιτέρω, να πω ότι συνεχίζω με τη μελέτη των «θεωρητικών» και ανυπομονώ όσο τίποτα να τα εφαρμόσω στην επαρχία ή στον ελεύθερο χρόνο μου άμα τη αφίξει στην Αθήνα.
Ακούω επίσης τα podcasts του approachanxiety.com.

Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή για το καμάκι στο μετρό. 3 χρόνια έχω στην κατοχή μου smartphone και καμία γυναίκα δεν με προσέγγισε. Φταίει η συνηθισμένη μάρκα φαίνεται (nokia).  :2funny: Eύχομαι να πάνε όλα καλά, προτείνω μελέτη της τακτικής του πρώτου ραντεβού από τα σχετικά ιστολόγια και ιστοσελίδες

Ερρωσθε
Γιάννης ΧΧΧΧ
Καλησπέρα Γιάννη Παρακολούθησα όλο το θρέντ και πραγματικά χάρηκα που μπήκες στο νόημα και κάνεις ξερό καμάκι και ό,τι βγει.Συμφωνώ με όλα τα λεγόμενα σου.Είναι σίγουρο οτι αργα γρήγορα θα σπρώξεις.Τώρα μόλις αγόρασα από το ιντερνετ και το βιβλίο που συνέστησες του αμερικάνου double your dating.Επίσης σου προτείνω να πας στο w και να πάρεις κάποιo από τα cd.Καλο βόλι.
Πιστευω ότι όλοι μας ανυπομονούμε να μάθουμε τι έγινε τελευταία Έπεσε καμία

Χαιρετισμοί
 

Επισκέπτης
είναι στατιστικά βέβαιο ότι αν την πέσεις σε 10 σ' ένα βράδυ, η μια τουλάχιστον θα σου κάτσει...

Το "θα σου κάτσει" πως ακριβώς το εννοείς;
Ότι θα τη γαμήσεις το ίδιο βράδυ;
Ότι θα τη γαμήσεις αλλά στο μέλλον;
Ή ότι θα σου δώσει τηλέφωνο και μπορεί να την ξαναδείς;

Αν εννοείς τα πρώτα 2, οι δικές μου εμπειρίες δεν συμφωνούν.Αν εννοείς το 3ο συμφωνεί με τη δική μου εμπειρία, αλλά έχει και συνέχεια.
Σύμφωνα πάντα με τη δική μου εμπειρία και τα συμπεράσματα από αυτή, από τις 10 που θα σου δώσουν τηλέφωνο , τις 5 τουλάχιστον δεν πρόκειται να τις δεις ποτέ ξανά. Με τις άλλες 5 θα βγείς για καφέ μια πρώτη φορά. Το θέμα είναι ότι με 10 που καταλήγαμε τελικά (καταλαβαίνεις τι νούμερα έπρεπε να χτυπήσω για να μαζευτούν 10 που θα έβγαιναν τελικώς για καφέ) , στην καλύτερη περίπτωση έτρωγα 1-2 όπως θα ήθελα. Θα μπορούσα ίσως 1-2 παραπάνω αν δεχόμουν να γίνω σπόνσορας, ξεφτύλας ή να περιμένω τίποτε βδομάδας. Αυτό που μετρά όμως είναι ότι με τις μισές και βάλει όσων  έβγαιναν τελικά για καφέ μετά από όλα αυτά , έπαιρνα τα @@ μου ...

Από την άλλη όμως αν χτυπάς μεγάλους πραγματικά αριθμούς, δεν μένεις ρέστος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει όμως να είναι μεγάλοι οι αριθμοί ...
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Εννοείται ότι αν δεν ασχολείσαι με τίποτε άλλο όλη μέρα, οι αριθμοί σε ευνοούν.
 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Λοιπόν της λες... Κοπελιά ξέρεις τι θα ταίριαζε περισσότερο πάνω σου ?Αυτή απαντάει Τι?? Και εσύ λες εγώ... Επίσης λες ... Έχω βάλει στοίχημα 50 € με τους φίλους μου ότι θα πάρω το τηλέφωνό σου...Τί λες τα μοιραζόμαστε ??? χαχαχα
 

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Μηνύματα
485
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εχω και κοτερο παμε μια βολτα?
 

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μια φορά, στα 23 μου, ήμουν στις μαύρες μου μετά από χωρισμό και καθόμουν μόνος σε μπαράκι (3 άτομα μέσα, εντελώς παρακμή). Ήταν ένα ψιλομπαζέ ξεκωλάκι, γύρω στα 30, η οποία με κοιτούσε επίμονα και χαμογελούσε (για να μην πω ότι σχεδόν γελούσε). Λέω από μέσα μου: "ώπα, κάνε κίνηση, είναι έτοιμη να πέσει (όχι από το καρεκλάκι, αν και τα είχε τα κιλάκια της)".  :rockon:
Σηκώνομαι, λοιπόν, σιγά-σιγά, την πλησιάζω και της λέω με ελάχιστη αυτοπεποίθηση: "Γεια σου, έχω παρατηρήσει ότι κοιτάς πολύ έντονα εδώ και ώρα. Να καθίσω;" (άκυρη παρατήρηση και ερώτηση!).  :jerking: :jerking:
Και απαντάει στην ψύχρα: "Αν πας πρώτα να καθαρίσεις την οδοντόκρεμα από τα γένια!". Και σκάει στα γέλια (γι' αυτό γελούσε!).  :rockon: :rockon: :rockon:
Τα χάνω προς στιγμήν, πάω στην τουαλέτα, καθαρίζομαι (τι μαλάκας!!!  :headbang: :headbang: ), κάθομαι ίσα με κανά πεντάλεπτο μέσα να σκεφτώ πού βρίσκομαι και επιστρέφω στη θέση μου, αλλά παρατηρώ ότι είχε φύγει. Πληρώνω, από τα νεύρα μου, και σηκώνομαι να φύγω. Βγαίνω έξω και... βλέπω ένα αμάξι να με περιμένει. Μου χαμογελάει και λέει: "έλα μέσα, ρε χαζέ".  :think:
Τα χάνω, διστάζω, μπαίνω τελικά, αυτή είχε σκάσει στα γέλια, πάμε σπίτι της και έγινε...  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
 

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Μηνύματα
485
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
μηπως μενεις στο χολιγουντ?

εναλλακτικη ερωτηση: ηταν ελληνιδα σιγουρα????
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ο deicidious ειναι γνωστο οτι καταγεται απο τον πλανητη αρη οπου τπτ δεν ειναι φυσιολογικο!
 

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Μηνύματα
1.162
Like
6
Πόντοι
16
Η ποιο κουφή ατάκα που έχω ακούσει να ρωτάει κάποιος γκόμενα είναι 'και δε μου λες: το πλένεις το μουνάκι σου?'. Η κοπέλα πρέπει να είχε σαστίσει για καμιά 30 δευτερόλεπτα και η cpu είχε πετάξει μπλε οθόνη.

:-) Για όσους βαριόνται να σκέφτονται μπορεί να χρησιμοποιήσουν ανακριτική τακτική. Παίρνεις το σοβαρό ύφος του 'γοητευμένου' και της λες πρώτη ατάκα π.χ. 'Ποιος θα ήταν ένας πρωτότυπος τρόπος για να σε πλησιάσει κάποιος?' Αν δεν γουστάρει θα σου πετάξει καμιά ειρωνία, οπότε το γυρίζεις και εσύ στο καλαματιανό και ανταποδίδεις.

 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
2.048
Like
11
Πόντοι
16
Οτι κ να ετοιμαζουμε να τις πουμε οταν τις προσεγγισουμε, παντα το αναποδο γινεται κ δεν λεμε αυτα που σκεφτικαμε...

το θεμα ειναι να σου κοβει με 1000 οταν πας εκει, κ να μην κολας!!!

οποτε πας χαλαρος κ οτι βγει!! αμα θελει θα παιξει μπαλα η γκομενα!!! Εαν οχι, κ τη πιο σουπερ ατακα να της πεις, δεν γινεται τπτ...

ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ...
 

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Μηνύματα
1.162
Like
6
Πόντοι
16
:-) Εννοείται ότι οι προοπτικές σε τέτοιες γνωριμίες είναι δυσοίωνες. Αν η άλλη είναι εντελώς άγνωστη δύσκολα θα καμφεί από μια ατάκα. Εκτός αν μόλις σε έχει δει να παρκάρεις μια 911 έξω από το μπαρ και ξέρει ότι δεν είσαι ο παρκαδόρος. 
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Γεια σε όλους

Πίστεύω ότι την τέχνη του φλέρτ ή την μαθαίνεις μικρός η πετάει το πουλάκι, σα το ποδήλατο.

Τι λέτε?

Την μαθαινεις μια ζωη την τεχνη
και θελει πρακτικη συνεχεια
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η γνωμη μου ειναι οτι μαθενεται το καμακι.το παν ειναι η καλη φαντασια.η καθε γκομενα θελει και διαφορετικη προσεγκιση.
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Συμφωνω με το συναγωνιστη iaswnas και συμπληρωνω το σοφοτατο αρχαιοελληνικο ρητο
''Γηρασκω αει διδασκομενος''

 

Επισκέπτης
Καθε καραβι και καημος καθε μουνι και στεναγμος και οποιος καταλαβε καταλαβε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom