BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Της λες: Γουστάρεις να μου ρίξεις χυλόπιτα ε; Πριτς που θα στην πέσω!!! *P
να μια ωραια ατακα μπραβο παιδι μου
Της λες: Γουστάρεις να μου ρίξεις χυλόπιτα ε; Πριτς που θα στην πέσω!!! *P
να μια ωραια ατακα μπραβο παιδι μου
να μας πουν τα κοριτσια ποια ειναι η καλυτερη ατακα που εχουν ακουσει [ και ποια η χειροτερη ]
"Γεια σου κοπελιά, επειδή mou aresei h mounila και μου αρέσει να ειμαι doritis spermatos και να προσφέρω με τον Βρασίδα μου απέραντη pleasure έλα μαζί μου αν και είμαι pantremenos θα δεις ότι είμαι bull στο κρεβάτι και θα σε κάνω να ανέβεις στην ταράτσα!
ναι αλλα εαν της πει αυτο στην καλη ατακα θα μεινει....
να μας πουν τα κοριτσια ποια ειναι η καλυτερη ατακα που εχουν ακουσει [ και ποια η χειροτερη ]
επιμονος εισαιβασικα ειτε πεις την πιο εξυπνη ατακα ειτε οχι εαν μετα δεν μπορεις να αρθρωσεις προταση κ πεις χιλιες δυο αλλες μαλακιες παει η πρωτη ατακα εκανε φτερα
περνα κατα τις 7 - 7.30Με λένε Άλκη. Να περάσω να σε πάρω για καφέ στο Cote d' Azure? πιάνει
εγραψες παλι."Γεια σου κοπελιά, επειδή mou aresei h mounila και μου αρέσει να ειμαι doritis spermatos και να προσφέρω με τον Βρασίδα μου απέραντη pleasure έλα μαζί μου αν και είμαι pantremenos θα δεις ότι είμαι bull στο κρεβάτι και θα σε κάνω να ανέβεις στην ταράτσα!
Θα της πεις πως το κάνεις και ινδιανάτο;;;"Γεια σου κοπελιά, επειδή mou aresei h mounila και μου αρέσει να ειμαι doritis spermatos και να προσφέρω με τον Βρασίδα μου απέραντη pleasure έλα μαζί μου αν και είμαι pantremenos θα δεις ότι είμαι bull στο κρεβάτι και θα σε κάνω να ανέβεις στην ταράτσα!
κατι ξερεις εσυ...βασικα ειτε πεις την πιο εξυπνη ατακα ειτε οχι εαν μετα δεν μπορεις να αρθρωσεις προταση κ πεις χιλιες δυο αλλες μαλακιες παει η πρωτη ατακα εκανε φτερα
"ή έχω καιρό να γαμήσω ή είσαι πολύ όμορφη"