boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εννοει νομιζω Α'Δημοτικου, Β'Δημοτικου, Β'Λυκειου κλπ.τι εννοεις [size=20pt]ΤΑΞΗ ????[/size]
Εννοει νομιζω Α'Δημοτικου, Β'Δημοτικου, Β'Λυκειου κλπ.τι εννοεις [size=20pt]ΤΑΞΗ ????[/size]
Μη μασας ρε Dur!!!
ρίχτης κι από μας ένα, γιατι τωρα τελευταια μας έχει φάει η
Ολονυχτια; Ειναι της θρησκειας η κυρια; Αντε , βοηθεια σας! ;)Μόλις ήρθα στο γραφείο, μετά από ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ στο σπίτι τής κυρίας
Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή για το καμάκι στο μετρό. 3 χρόνια έχω στην κατοχή μου smartphone και καμία γυναίκα δεν με προσέγγισε. Φταίει η συνηθισμένη μάρκα φαίνεται (nokia).
Ολονυχτια; Ειναι της θρησκειας η κυρια; Αντε , βοηθεια σας! ;)
Πω Πω τι χιούμορ.Μπράβο!
Γράψτε τώρα και ένα ξερό σας.
Τι; Πως είπατε; Δεν κάνετε τέτοια πράγματα;
Γιατί ρε μάγκες,Δεν έχετε το ανάλογο χίουμορ
μπροστά της;; Δεν έχετε τι να πείτε;; Κολλάτε;;
Στα δύσκολα παιδιά,στα δύσκολα φαινόμαστε,στο δρόμο
έξω. Εδώ, όλοι μπορούν να γαμήσουν και να δείρουν.
Τι;; πως;; δέσατε το γαιδαράκο σας. Α κατάλαβα, πιάσατε
γκόμενα την Angelina.Μπράβο καλά γαμήσια.
Καμάκηδες, πάμε όλοι μαζί να φωνάξουμε "Εμείς καμάκια και σεις γεροντάκια"
Γιαούυυυυρτιιι !!!!!!
Μην απαντας Ενφορσερ. Δινεις αξια στα σχολια του ετσι. ;)Εσυ μάστορα έχεις ξεφύγει και δεν ξέρεις τι λες.
Αγαπητέ φίλε Duracell τα συγχαρητήρια μου για την πρόσφατη επιτυχία σου!
Δε μας περιέγραψες όμως για χάρην διδασκαλίας πως πέρασες στο ραντεβού, δηλαδή που πήγατε και πως την έψησες να πάτε σπίτι της.
Μ'ενα Αρλεκιν ξεχνιέμαι
οταν πηγαίνουμε κάπου και οι 3, σε όποιο μέρος και να είμαστε, πιάνουμε κουβέντα ή προσπαθούμε να πιάσουμε κουβέντα με κοπέλες που δε ξερουμε, χωρίς να μας νοιάζει αν θα πάρουμε κινητά ή οτιδήποτε! Απλά κάνουμε τη πλάκα μας!
Έχουν εδώ κατα καιρούς ακουστεί διάφορες ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τα καμάκια, πολλές φορές και αντικρουόμενες. Να θέσω και εγώ ένα ερώτημα : Που οφείλεται το γεγονός ότι οι παραπάνω απο εμάς ντρεπόμαστε τόσο πολύ να κάνουμε ένα καμάκι; Από προσωπική εμπειρία αλλά και γνώμες από ειδικούς <<καμακολόγους>> λένε οτι κάθε φορά που πάνε να μιλήσουνε σε μια άγνωστη έχουν κάποια ταχυπαλμία.Που να οφείλεται αυτή;
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ! Το ίδιο κάνω κι εγώ... χρόνια τώρα... άλλες φορές πιάνει, άλλες όχι... αλλά σε τελική "τι είχαμε, τι χάσαμε" παρόλο που είναι στατιστικά βέβαιο ότι αν την πέσεις σε 10 σ' ένα βράδυ, η μια τουλάχιστον θα σου κάτσει... οπότε θα περάσεις μια χαρά ;)