johnxxxx εισαι ο david de angelo μηπως
κατα τα αλλα τυχαια ανακαλυψες το the game
στυνεχισε να ποσταρεις και μην δινεις καμμια σημασια στον todok
μαλλον ζηλευει
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Ομολογώ ότι δεν ξέρω τα πάντα, χθες μόλις ανακάλυψα το game , που είναι μόνο ένα από τα δεκάδες βιβλία, πρώτα ωστόσο ανακάλυψα τον David Deangelo, που έχω την τιμή να έχω avatar. Τώρα ψάχνω το 300 σελίδων βιβλίο με τον πιασάρικο τίτλο "how to talk to women"...
Αφού έχεις μελετήσει deangelo και game τότε τι ρωτάς συνέχεια ποιά είναι η μαγική ατάκα και πως θα ρίξεις γκόμενα;
Επειδή όπως αναγνωρίζει και ο todok άλλο θεωρία, και μάλιστα αμερικανόφερτη, και άλλο πράξη, γι’ αυτό επιθυμώ την κατάθεση εμπειριών.
Και ΔΕΝ αναζητώ τη μαγική ατάκα ή τον αλάνθαστο τρόπο να βρω γκόμενα, φίλε todok, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ DEANGELO Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΘΕΙ.
Απλά προσπαθώ να προσανατολίσω το θέμα στον φυσικό του προορισμό, που είναι η περιγραφή εμπειριών προς ΕΜΠΝΕΥΣΗ των συναγωνιστών..
Γιατί να υπάρχουν αναλυτικές περιγραφές του χρώματος της μοκέτας στο μπορντέλο και τού πόσες στάσεις σε άφησε η μαυρούλα να κάνεις στο στούντιο και τι σού είπε η τσατσά μόλις μπήκες, και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, και να μην υπάρχουν περιγραφές ενός επιτυχημένου καμακιού, που ΔΕΝ θα το επαναλάβει κάποιος άλλος πανομοιότυπα αλλά μπορεί να εμπνευστεί.