Νέα

Τέα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
3.107
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Μέσα σε αυτό το χαμό ας γράψω και το highlight της ημέρας..... τα σχολία την άποψη και τα συμπεράσματα Τα αφήνω σε σας ελεύθερα.
Μήνυμα στο Viber τα κλασικά θέλω Τα θέλω Τέα θέλω θέλω θέλω να μου κάνεις squirting και το θέλω και σε θέλω και μπλα μπλα μπλα... δεν έχω διαθεσιμότητα του λέω είμαι φουλ ωραία μου λέει τι άλλο υπάρχει... Κατά τα άλλα μόνο εσένα θέλω και τέτοια σε θέλω και σε θέλω κλαίω... του λέω λοιπόν ότι τρέχει η προσφορά και ότι μέσα συμπεριλαμβάνονται τα έξτρα και ότι έχει άμεσα διαθεσιμότητα Ίριδα βλέπει φώτο τα κλασικά βλέπει ότι είναι και πολύ οικονομικό βλέπει ότι περιλαμβάνει και κάμποσα την κλείνει την κοπέλα.. Α μου λέει σε παρακαλώ όμως θέλω να φοράει και πολύ ψηλό τακούνι γόβες και σε παρακαλώ θέλω να είναι και σέξι εμφάνιση της στο ντύσιμο... Άντε λέω ναι... ενημερώνω λοιπόν εγκαίρως το κορίτσι να ντυθεί Χαρούμενα Χριστούγεννα προσοχή νωρίς νωρίς το μεσημέρι το ραντεβού 13:00 έπρεπε να βγει σε πρωτοχρονιάτικη βερσιόν η Ίριδα + μαλλί στην πένα ζαρτιέρα μακιγιάζ αρώματα ξύπνησε χαράματα το κοριτσάκι πάει στον τύπο ραντεβού στο Θεό Σκαραμαγκά Crystal blue okay γ*** την κίνηση εκείνη την ώρα Άστο να πάει στο διάολο δεν το σχολιάζω άλλο αυτό.
Πάντα οι θεραπεύτριες φρεσκάρισμα λίγο... αργεί 5 λεπτά να ανέβει με το ρολόι πέντε λεπτά... πάντα ενημερώνω τα κορίτσια ότι θα τηρηθούν οι χρόνοι όπως έχουμε συμφωνήσει δεν τρώμε χρόνους τα κορίτσια το ξέρουν για οποιοδήποτε λόγο και να υπάρχει καθυστέρηση είτε από τον πελάτη είτε από μας Πάντα καθόμαστε παραπάνω... αλλά τώρα μιλάμε για 5 λεπτά με το ρολόι Τέλος πάντων. Γίνεται ότι γίνεται αυτός Εν τω μεταξύ μου έχει στείλει μήνυμα ότι θέλει on time Γιατί δεν έχει χρόνο κρατήστε το αυτό.. τελειώνει η συνεδρία παίρνω το feedback από την Ίριδα μου στέλνει βγήκα Ωχ βλέπω την ώρα της λέω τι έγινε μου λέει βιαζόταν να φύγει ωραία της λέω Πώς πήγε η συνεδρία πάρα πολύ ευχαριστημένος μου λέει σοκ είπε ο πελάτης.... η μικρή βγήκε όμως 15 λεπτά νωρίτερα και εγώ πάντα θέλω να ξέρω τι συμβαίνει για να διατηρούνται οι ώρες και η συμφωνία. Και μου γράφει μηνύματα Ο τύπος... Ενώ τώρα μιλάμε ότι έχει πάρει ένα πρόγραμμα με έκπτωση τρελή και με τα έξτρα μέσα και ξέρεις κάτι δεν τελείωσα δεύτερη φορά και της είπα να τελειώσω δεύτερη και μου είπε δεν προλαβαίνουμε και μ****** έκανα που έδωσα για 90 λεπτά μασάζ έπρεπε να πληρώσω για 60 λεπτά μασάζ και bb μανταλάκια και του απαντώ την είχατε μπροστά σας? Και το κινητό το είχατε δίπλα σας? Είναι τόσο δύσκολο να μου στείλετε ένα μήνυμα να σας το φτιάξω αμέσως το οποιοδήποτε θεματάκι υπάρχει? Είναι τόσο δύσκολο εφόσον έχετε τη θεραπεύτρια να επικοινωνήσετε όμορφα και γλυκά αυτό που θέλετε με την ίδια ενώ της έχετε πει ότι όλα σούπερ Όλα τέλεια... και καταλήγουμε στο υπέροχο highlight ότι ο τύπος μου λέει το κορυφαίο παιδιά εγώ μου λέει παρήγγειλα μία πορτοκαλάδα και η θεραπεύτρια ήπιε και ένα νερό, συν τις βενζίνες στην μου λέει ότι πλήρωσα 31 ευρώ το ξενοδοχείο συν τα 90 λεπτά μασάζ με την προσφορά 110 ευρώ.... ωραία του λέω τι θέλετε να σας κάνω επιστροφή χρημάτων να σας πληρώσω και την πορτοκαλάδα?? Παρόλα αυτά λοιπόν του είπα γιατί στα α****** μου κιόλας να του κάνω επιστροφή χρημάτων του ζήτησα και το iban Τώρα μιλάμε για τρελό σκηνικό απλά το αναφέρω για να καταλάβετε τι τραβάμε και φυσικά ο Πανγυφτας έστειλε IBAN και ζήταγε τα χρήματα πίσω και Μπράβο και τι ωραίο γραφείο είστε εσείς κάνετε επιστροφή χρημάτων... το δεύτερο πάρτυ της ιστορίας θα σας το πω κάποια άλλη στιγμή αλλά πραγματικά... τόσα χρόνια Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο γυφταριο.
Θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα το κρατήσω το γραφείο και μετά το Πάσχα λοιπόν εγώ προσωπικά Έχω κουραστεί απίστευτα με όλες αυτές τις μαλακίες τους συν πολλά άλλα που σκαρφίζονται.. Τα συμπεράσματα δικά σας
Και μου ειπε και της ειπα , και αφου αυτοι εμεις θελαμε τοτε αυτοι δεν και τοτε και εμεις δε θελαμε.
Αυτα , τιποτε αλλο
Θωμας Ματσιος Αντιπροεδρος ΠΑΕ Εδεσαικος
 

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.531
Και μου ειπε και της ειπα , και αφου αυτοι εμεις θελαμε τοτε αυτοι δεν και τοτε και εμεις δε θελαμε.
Αυτα , τιποτε αλλο
Θωμας Ματσιος Αντιπροεδρος ΠΑΕ Εδεσαικος

Αν και καμία σχέση.. Αν το δεις με σοβαρότητα αλλά okay δεν θα στο χαλάσω το χιούμορ. καταλαβαίνω ότι δεν είναι η δουλειά σου αλλά για μας που είναι η δουλειά μας όμως φίλε μου είναι κάπως ...
Φιλιά καλό βράδυ
 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.883
Κριτικές
19
Like
3.127
Πόντοι
7.195
Το θέμα ξέρετε ποιο είναι ....
ότι δεν ξέρω Το περιστατικό... και από τη στιγμή που έχει μπλοκαριστεί το τηλέφωνο σας αν έχει μπλοκαριστεί. .δεν ξέρω δεν το γνωρίζω αυτό δεν μπορούμε να το λύσουμε κιόλας Και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αυτά από δω όπως ξέρετε όχι για μένα φυσικά για σας.
Οπότε προτείνω Εάν το επιθυμείτε και εσείς βέβαια να μου στείλετε το τηλέφωνό σας εδώ στο pm να ξεμπλοκάρω το νούμερο σας από το τηλεφωνικό κέντρο ώστε να δούμε τι έχει γίνει στο παρελθόν ως παρεξήγηση που λέτε και πολύ ευχαρίστως πολύ καλοπροαίρετα να το δούμε μαζί . Διαφορετικά πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι δεν μπορώ να σας βοηθήσω Δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω Οπότε αναγκαστικά το θέμα το αφήνουμε ως έχει.
Οπότε είναι στην Ελεύθερη βούληση σας όπως επιθυμείτε να πράξετε, εγώ όπως βλέπετε Σας αφήνω το χωρο ώστε να το δούμε μαζί το τι συνέβη τότε...
Καλό βράδυ Τα φιλιά μου
Καλημερα και ευχαριστω ΤΕΑ
ακολουθω την συμβουλη σου πιστευω θα δεις ολη την προιστορια.
Ευχαριστω για τα φιλια θελω ομως να τα απολαυσω live !!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.531
Καλημερα και ευχαριστω ΤΕΑ
ακολουθω την συμβουλη σου πιστευω θα δεις ολη την προιστορια.
Ευχαριστω για τα φιλια θελω ομως να τα απολαυσω live !!!

Καλημέρα και να έχουμε ένα καυλωτικο ερωτικό Σαββατοκύριακο σε όλα τα μέλη!!!
Ευχαριστώ πολύ είδα το pm που στείλατε.
Διάβασα και εν συντομία λίγο το ιστορικό για να καταλάβω και εγώ τι συνέβη κανονικά δεν τα ανοίγω τα PM γιατί έχουν μαζευτεί πάρα πολλά,
Σήμερα έγινε μία εξαίρεση μόνο και μόνο για να κάνω έναν έλεγχο στον αριθμό του κινητού σας και επειδή μου το επισημάνατε.
1. Εννοείται είναι αυτονόητο ότι δεν διοχετεύεται το νούμερο σας και τα προσωπικά σας στοιχεία πουθενά και ότι παραμένει στο τηλεφωνικό κέντρο αν μη τι άλλο μετά από τόσα χρόνια υπάρχει εμπιστοσύνη και εχεμύθεια.
2.Όσον αφορά το περιστατικό λοιπόν πιθανόν ο τρόπος γραφής από ότι κατάλαβα ο δικός σας έφερε σύγκρουση/ παρεξήγηση γιατί έβγαλε ειρωνεία και κάποιοι άτυποι χαρακτηρισμοί τύπου Ζεν και φαιδρότητα Εγώ αυτό κατάλαβα .
3.Θα προτιμούσα προσωπικά μιλώντας να κρατήσετε για τον εαυτό σας την οποία γνώμη και άποψη έχετε περι ζεν,αυτογνωσίας ,διαλογισμό, ασκητισμό, τάντρα,Σαμανισμος,πνευματικό, ενεργειακό κλπ ή οτιδήποτε άλλο εφόσον δεν έχετε προσωπική εμπειρία και δεν γνωρίζετε τους όρους αλλά και βιωματικά δεν έχετε προσωπική εμπειρία αλλά το σημαντικότερο δεν γνωρίζετε τι εκπροσωπώ εγώ.
Εσείς όμως αυτή τη στιγμή αυτό που γνωρίζετε είναι μία γραφή δική μου και μία από τις ιδιότητες/δραστηριότητα η οποία είναι "μασεζ" δεν γνωρίζετε κάτι άλλο για μένα. Εμείς οι άνθρωποι όμως δεν έχουμε μόνο μία ιδιότητα σε αυτό τον κόσμο οι περισσότεροι από μας.
Οπότε Καλό είναι να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί εφόσον και εμένα δεν γνωρίζετε και πώς λειτουργώ και τι κάνω επαγγελματικά και όχι μόνο στη ζωή μου και αν εγώ τα παραπάνω το έχω κατακτήσει ή όχι Και με ποιον τρόπο δραστηριοποιούμαι και σε άλλους χώρους.
4.Αν έχετε όμως εσείς προσωπική εμπειρία από τα παραπάνω Σαφώς και μην τα κρατάτε για τον εαυτό σας μπορείτε να τα γράψετε σε κείμενα να τα διαβάσουμε όχι όμως να τοποθετήστε ή να χαρακτηρίζεται και μάλιστα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο που η επικοινωνία είναι μόλις δύο λεπτά για να κλείσει ένα ραντεβού αυτή είναι η δουλειά του τηλεφωνικού κέντρου για κάτι που αφορά εμένα ατομικά προσωπικά εφόσον δεν έχετε εμπειρία μαζί μου δεν γνωρίζετε πως λειτουργώ επαγγελματικά δεν γνωρίζετε τη δραστηριότητά μου και δεν γνωρίζετε Τι κάνω στην προσωπική μου ζωή πάνω σε αυτά και Αν τα έχω κατακτήσει ή όχι .
5. Επιπλέον εγώ έχω πει ότι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν Ευγένεια η χαρακτηρίζουν η υπάρχει ειρωνεία δεν επιθυμώ εγω ραντεβού.
Οπότε αν δεν σας έδωσε ραντεβού το τηλεφωνικό κέντρο ήταν επειδή εγώ το είπα.
Αυτα λοιπόν .....και νομίζω ότι Κάπως έτσι έγινε Το ξεκαθάρισμα Εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω .
6.Πάμε όμως στο ζητούμενο που αφορά το τηλέφωνό σας γιατί έκανα έλεγχο στο νούμερο που μας στείλατε δεν έχει γίνει ποτέ μπλοκάρισμα δεν έχει γίνει ποτέ διαγραφή υπάρχει το τηλέφωνό σας και στο κινητό μου γιατί μου το είχανε προωθήσει αν θυμάστε υπήρχαν screenshot για να δω τους χαρακτηρισμούς σας υπάρχει το τηλέφωνό σας κανονικά ενεργό και στο τηλεφωνικό κέντρο και όχι δεν το μπλοκάραμε ποτέ.
Οπότε Έχετε στείλει κάπου λάθος Έχετε στείλει κάπου αλλού μήνυμα γιατί εμείς σας βλέπουμε κανονικά χωρίς κανένα μπλοκάρισμα .
Οπότε νομίζω ότι λύθηκε το όποιο θέμα Δεν ήταν κάτι απλό ήταν.
-------
Το παρακάτω μήνυμα δεν αφορά εσάς είναι γενικό.
______
(Παρακαλώ πολύ μη στέλνετε άλλα PM έχει γεμίσει με 250 μηνύματα δεν πρόκειται να το ανοίξω, γενικότερα μόνο με γραπτό μήνυμα στο Viber παρακαλώ δεν κλείνονται ραντεβού με pm από το μπου σε καμία περίπτωση όλες οι πληροφορίες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και φωτογραφικό υλικό μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο
Viber
message
6979398952)
-------
Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη για την υπέροχη διάθεση σας και πραγματικά για μερικούς για την τρομερή συμπεριφορά στα κορίτσια με εκτίμηση
ΤΕΑ
-------
 
Τελευταία τροποποίηση:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Μηνύματα
1.690
Κριτικές
99
Like
14.549
Πόντοι
25.186
Tι ομορφη Κυριακη;Σαββατιατικα
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.883
Κριτικές
19
Like
3.127
Πόντοι
7.195
Καλημέρα και να έχουμε ένα καυλωτικο ερωτικό Σαββατοκύριακο σε όλα τα μέλη!!!
Ευχαριστώ πολύ είδα το pm που στείλατε.
Διάβασα και εν συντομία λίγο το ιστορικό για να καταλάβω και εγώ τι συνέβη κανονικά δεν τα ανοίγω τα PM γιατί έχουν μαζευτεί πάρα πολλά,
Σήμερα έγινε μία εξαίρεση μόνο και μόνο για να κάνω έναν έλεγχο στον αριθμό του κινητού σας και επειδή μου το επισημάνατε.
1. Εννοείται είναι αυτονόητο ότι δεν διοχετεύεται το νούμερο σας και τα προσωπικά σας στοιχεία πουθενά και ότι παραμένει στο τηλεφωνικό κέντρο αν μη τι άλλο μετά από τόσα χρόνια υπάρχει εμπιστοσύνη και εχεμύθεια.
2.Όσον αφορά το περιστατικό λοιπόν πιθανόν ο τρόπος γραφής από ότι κατάλαβα ο δικός σας έφερε σύγκρουση/ παρεξήγηση γιατί έβγαλε ειρωνεία και κάποιοι άτυποι χαρακτηρισμοί τύπου Ζεν και φαιδρότητα Εγώ αυτό κατάλαβα .
3.Θα προτιμούσα προσωπικά μιλώντας να κρατήσετε για τον εαυτό σας την οποία γνώμη και άποψη έχετε περι ζεν,αυτογνωσίας ,διαλογισμό, ασκητισμό, τάντρα,Σαμανισμος,πνευματικό, ενεργειακό κλπ ή οτιδήποτε άλλο εφόσον δεν έχετε προσωπική εμπειρία και δεν γνωρίζετε τους όρους αλλά και βιωματικά δεν έχετε προσωπική εμπειρία αλλά το σημαντικότερο δεν γνωρίζετε τι εκπροσωπώ εγώ.
Εσείς όμως αυτή τη στιγμή αυτό που γνωρίζετε είναι μία γραφή δική μου και μία από τις ιδιότητες/δραστηριότητα η οποία είναι "μασεζ" δεν γνωρίζετε κάτι άλλο για μένα. Εμείς οι άνθρωποι όμως δεν έχουμε μόνο μία ιδιότητα σε αυτό τον κόσμο οι περισσότεροι από μας.
Οπότε Καλό είναι να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί εφόσον και εμένα δεν γνωρίζετε και πώς λειτουργώ και τι κάνω επαγγελματικά και όχι μόνο στη ζωή μου και αν εγώ τα παραπάνω το έχω κατακτήσει ή όχι Και με ποιον τρόπο δραστηριοποιούμαι και σε άλλους χώρους.
4.Αν έχετε όμως εσείς προσωπική εμπειρία από τα παραπάνω Σαφώς και μην τα κρατάτε για τον εαυτό σας μπορείτε να τα γράψετε σε κείμενα να τα διαβάσουμε όχι όμως να τοποθετήστε ή να χαρακτηρίζεται και μάλιστα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο που η επικοινωνία είναι μόλις δύο λεπτά για να κλείσει ένα ραντεβού αυτή είναι η δουλειά του τηλεφωνικού κέντρου για κάτι που αφορά εμένα ατομικά προσωπικά εφόσον δεν έχετε εμπειρία μαζί μου δεν γνωρίζετε πως λειτουργώ επαγγελματικά δεν γνωρίζετε τη δραστηριότητά μου και δεν γνωρίζετε Τι κάνω στην προσωπική μου ζωή πάνω σε αυτά και Αν τα έχω κατακτήσει ή όχι .
5. Επιπλέον εγώ έχω πει ότι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν Ευγένεια η χαρακτηρίζουν η υπάρχει ειρωνεία δεν επιθυμώ εγω ραντεβού.
Οπότε αν δεν σας έδωσε ραντεβού το τηλεφωνικό κέντρο ήταν επειδή εγώ το είπα.
Αυτα λοιπόν .....και νομίζω ότι Κάπως έτσι έγινε Το ξεκαθάρισμα Εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω .
6.Πάμε όμως στο ζητούμενο που αφορά το τηλέφωνό σας γιατί έκανα έλεγχο στο νούμερο που μας στείλατε δεν έχει γίνει ποτέ μπλοκάρισμα δεν έχει γίνει ποτέ διαγραφή υπάρχει το τηλέφωνό σας και στο κινητό μου γιατί μου το είχανε προωθήσει αν θυμάστε υπήρχαν screenshot για να δω τους χαρακτηρισμούς σας υπάρχει το τηλέφωνό σας κανονικά ενεργό και στο τηλεφωνικό κέντρο και όχι δεν το μπλοκάραμε ποτέ.
Οπότε Έχετε στείλει κάπου λάθος Έχετε στείλει κάπου αλλού μήνυμα γιατί εμείς σας βλέπουμε κανονικά χωρίς κανένα μπλοκάρισμα .
Οπότε νομίζω ότι λύθηκε το όποιο θέμα Δεν ήταν κάτι απλό ήταν.
-------
Το παρακάτω μήνυμα δεν αφορά εσάς είναι γενικό.
______
(Παρακαλώ πολύ μη στέλνετε άλλα PM έχει γεμίσει με 250 μηνύματα δεν πρόκειται να το ανοίξω, γενικότερα μόνο με γραπτό μήνυμα στο Viber παρακαλώ δεν κλείνονται ραντεβού με pm από το μπου σε καμία περίπτωση όλες οι πληροφορίες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και φωτογραφικό υλικό μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο
Viber
message
6979398952)
-------
Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη για την υπέροχη διάθεση σας και πραγματικά για μερικούς για την τρομερή συμπεριφορά στα κορίτσια με εκτίμηση
ΤΕΑ
-------
Ευχαριστω που επι τελους λυθηκε η παρεξηγηση
Πρεπει να τονισω για αλλη μια φορα γραπτως οτι ποτε δεν προχωρησα σε χαρακτηρισμους ειδικα σε θεματα που τονισα γραπτως οτι δεν γνωριζω.
οπωσδηποτε δεν χαρακτηρισα εσενα προσωπικα η καποιον - καποια απο τους συνεργατες σου.
μετα το σημερινο σου μηνυμα θα προσπαθησω να ελθω και παλι σε επαφη με το τηλεφωνικο κεντρο.
οπωσδηποτε ευχομαι να περνας ωραια εκει που εισαι και ανυπομονω να γνωριστουμε απο κοντα οταν με το καλο επιστρεψεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: TEA

lionfish

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Μηνύματα
4
Like
12
Πόντοι
0
Νάγια --- μασάζ και ποδολαγνεία .



Οι εμπειρίες με την Τεα είναι διάφορες πάνω στα γούστα μου και ήθελα να γράψω και εγώ την/τις κριτικές μου. Δεν έχω συγκεκριμένο pattern μπορεί να θέλω μασαζ μόνο , μπορεί με special περιποίηση και μπορεί με ποδολαγνεία και διάφορα άλλα παιχνίδια φετιχιστικά . Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και για την καύλα μου θα πληρώσω αλλά θέλω να αξίζει 100% .

Με την Τεα έχω αρκετές εμπειρίες πάνω σε αυτά τα παιχνίδια και χρειάζεται κάποιος να το υποστηρίζει και σωματικά (προσεγμένο και περιποιημένο σώμα) και εγκεφαλικά που είναι το πιο δύσκολο. Η Τεα τα έχει στον μέγιστο βαθμό και τα 2 . Μόνο έτσι μπορεί να καταλάβει την πολυπλοκότητα των φαντασιώσεών μας και ταυτόχρονα να ικανοποιήσει τα γούστα μας στον βαθμό που θέλουμε .

Αυτό που θέλει έτσι και αλλιώς εκείνη είναι να είναι να βλέπει τους άλλους να τρέμουν από καύλα να γυρνάνε τα μάτια τους να μιλάνε ασυνάρτητα να χάνουν τις αισθήσεις τους να χάνουν τον κόσμο όλο.

Γενικά έχω ακριβά γούστα και έχω αρκετές εμπειρίες από το 1994 και μετά στο χώρο των φετιχ .

Η Κυρία Τεα με κέρδισε εδώ και καιρό με τον δυναμισμό της , την εγκεφαλικότητα της και προφανώς την ομορφιά της . Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αυτός ο συνδυασμός , ο οποίος χρειάζεται και διάρκεια είναι πάρα πολύ σπάνιος όπως και η Τεα είναι πολύ σπάνια.



Η Τέα λόγο απουσίας στο εξωτερικό μου πρότεινε την Νάγια . Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αφού με ξέρει και ξέρει τι πραγματικά θα με κάνει να τρέμω από καύλα , που είναι και το ζητούμενο στην τελική…

Είδα τις photos της Ναγιας .

Τατουάζ , gothic style (κάτι τέτοιο μου έβγαλε) με πολύ καλοσχηματισμένα πόδια και περιποιημένα άκρα .

Η Νάγια ήρθε ακριβώς στην ώρα της . Είχε πολύ θετική αύρα πολύ ευγενική και ήτανε ακριβώς όπως τις photos . Λεπτή με τέλεια και γυμνασμένα πόδια και ωραίο κώλο.

Είχα μπροστά μου μία όμορφη κοπέλα με φινέτσα προσεγμένη . Γνώριζε για την καύλα μου με τα πόδια και αμέσως μετα το μπάνιο κάθισε στο κρεβάτι και με έβαλε να τα λατρέψω για λίγη ώρα…Τα πόδια της είναι καλοσχηματισμένα και περιποιημένα , η γλώσσα μου είχε πάρει φωτιά.

Μετά από λίγη ώρα ξεκινήσαμε το μασάζ . Της είπα ότι με ενδιαφέρει χαλαρωτικό και όχι κάτι πιο δυναμικό και αφέθηκα στα χέρια της . Η Νάγια σε «ψάχνει» σωματικά και εγκεφαλικά , εμένα αυτό μου έβγαλε , δεν με ήξερε ήτανε πρώτη φορά και το άγγιγμά της ήτανε απόλυτα χαλαρωτικό. Υπήρχανε και εναλλαγές με λίγο πιο δυναμικό χωρίς να ξεπερνάει όρια . Ανέβηκε πάνω μου για το body2body , μετά πάλι συνέχιζε με τα χέρια , μετά ανέβηκε και έκανε και ashiatsu , μετά πάλι body2body , αυτή η τριπλή εναλλαγή με έστειλε αδιάβαστό !!! Ολο το σώμα μου είχε χαλαρώσει με μία απίστευτη αίσθηση . Συνέχισε και στα πόδια μου το μασαζ με υπομονή και αισθησιασμό και μετά με γύρισε ανάσκελα . Εκεί πάλι το άγγιγμά της ήτανε πολύ αισθησιακό σε όλα τα σημεία ακόμα και στον λαιμό. Η εκτόνωση έγινε με το χέρι από εκείνη και εγώ έγλυφα τις υπέροχες πατούσες της και τα υπέροχα δάκτυλα των ποδιών της . Δεν άργησα να τελειώσω προφανώς !!! Στο τέλος κάναμε μπάνιο μαζί . Απίστευτη εμπειρία που συνδύασε καλό μασάζ και ποδολαγνέια από μία κοπέλα που το έχει !!!

Περιμένω πως και πως την επιστροφή σου Τεα για να κάνουμε τριπλό με την Νάγια !!!
 

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
234
Like
43
Πόντοι
1
Συνάντηση με Νάγια , νέα άφιξη , φιλική και ευγενική, ωραία ντυμένη με τζιν σορτσάκι πολύ σεξυ , , ωραία παρουσία γυμνάστρια δυνατό και σφιχτοδεμένο κορμί με τατου και πιρσινγκ που τα βρηκα καλαίσθητα , έναρξη τυπικής προετοιμασίας geisha by Diamonds ντουζάκι και μια πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη στην ευαίσθητη περιοχή όπου κρατήθηκα μην αρχίσουμε απο τα αποδυτήρια , ζήτησα απλό χαλαρωτικό μασάζ οχι body to body λόγω θέματος δικού μου στην πλάτη , απαλή μουσική γλυκά λόγια ,ψιθυριστά πως νιώθω και γύρισμα ανάσκελα με τον φίλο να αρχίζει να ξυπνάει πάλι , χάδια απαλά στο στήθος και μαλάξεις εναλλάξ με ρουφήγματα στο πέος φρόντισαν για την επαρκή αιμάτωση, το ποθούμενο τέλος όμως ήρθε με ενα εκπληκτικό footjob απο τις υπέροχες πατούσες ! Ξανά ντουζακι μαζί και αποχαιρετισμός , εγώ με ζωγραφισμένο χαμόγελο ξεκούρασης και ηρεμίας ! Πριν παρα πολύ καιρό η Τεα που αρέσκεται να κάνει εκπλήξεις στους ανθρώπους της , έστησε σκηνικό τρελού μασαζοκαβγά στα αστεία βέβαια μεταξύ δυο κοριτσιών της , ήταν παιχνίδι φυσικά αλλα είχε πλάκα να ανταγωνίζονται απο το ντουζ κιόλας πια ειναι καλύτερη, κρίμα που δεν το είχα γράψει τότε , ελπίζω και απευθύνω πρόκληση/πρόκληση σε συνάντηση Δασκάλας / Νέας θεραπεύτριας με αμερόληπτο Κριτή εμενα φυσικά σε διάφορα test of strength και τύπους μασάζ με την ηττημένη να υφίσταται τιμωρία τύπου .....χμμμ δεν ξέρω θα δουμε ! Τεα σε αναμένω !
 

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.531
Συνάντηση με Νάγια , νέα άφιξη , φιλική και ευγενική, ωραία ντυμένη με τζιν σορτσάκι πολύ σεξυ , , ωραία παρουσία γυμνάστρια δυνατό και σφιχτοδεμένο κορμί με τατου και πιρσινγκ που τα βρηκα καλαίσθητα , έναρξη τυπικής προετοιμασίας geisha by Diamonds ντουζάκι και μια πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη στην ευαίσθητη περιοχή όπου κρατήθηκα μην αρχίσουμε απο τα αποδυτήρια , ζήτησα απλό χαλαρωτικό μασάζ οχι body to body λόγω θέματος δικού μου στην πλάτη , απαλή μουσική γλυκά λόγια ,ψιθυριστά πως νιώθω και γύρισμα ανάσκελα με τον φίλο να αρχίζει να ξυπνάει πάλι , χάδια απαλά στο στήθος και μαλάξεις εναλλάξ με ρουφήγματα στο πέος φρόντισαν για την επαρκή αιμάτωση, το ποθούμενο τέλος όμως ήρθε με ενα εκπληκτικό footjob απο τις υπέροχες πατούσες ! Ξανά ντουζακι μαζί και αποχαιρετισμός , εγώ με ζωγραφισμένο χαμόγελο ξεκούρασης και ηρεμίας ! Πριν παρα πολύ καιρό η Τεα που αρέσκεται να κάνει εκπλήξεις στους ανθρώπους της , έστησε σκηνικό τρελού μασαζοκαβγά στα αστεία βέβαια μεταξύ δυο κοριτσιών της , ήταν παιχνίδι φυσικά αλλα είχε πλάκα να ανταγωνίζονται απο το ντουζ κιόλας πια ειναι καλύτερη, κρίμα που δεν το είχα γράψει τότε , ελπίζω και απευθύνω πρόκληση/πρόκληση σε συνάντηση Δασκάλας / Νέας θεραπεύτριας με αμερόληπτο Κριτή εμενα φυσικά σε διάφορα test of strength και τύπους μασάζ με την ηττημένη να υφίσταται τιμωρία τύπου .....χμμμ δεν ξέρω θα δουμε ! Τεα σε αναμένω !

Αγαπημένε μου!!!
Πρώτον Μου έχεις λείψει πολύ. ..δεύτερον Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την κριτική σου αν και δεν τα έγραψες όλα ....εγώ Έμαθα πολλά περισσότερα βέβαια.... Χαίρομαι πάντα όταν κλείνεις συνεδρίες και μας αφήνεις να αυτοσχεδιάσουμε μας δίνεις χώρο να κάνουμε τα πειράματα μας πάνω σου!!!. Όσο αφορά τη σημερινή σου εμπειρία Χαίρομαι για άλλη μία φορά που το επιβεβαιώνεις και δημόσια ότι είμαι τρελή και γουστάρω πολύ Να περνάτε καλά!!!
Η αλήθεια είναι ότι και η Νάγια και η Ίνα μέχρι στιγμής το πάνε πραγματικά εξαιρετικά Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι για αυτές βέβαια.
Κρίμα πραγματικά που δεν έγραψες εκείνη τη κριτική...τα κορίτσια έκαναν δύο μέρες πρόβες... αν θυμάσαι ήταν όλο στημένο ο καβγάς να ξεκινήσει από έξω από την πόρτα... γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν είναι απλό το
female catfight wrestling αλλά πραγματικά ήθελα να σου κάνω ένα σπάνιο δώρο πού θα μπορούσα να το συνδυάσω με το μασάζ και τις υπηρεσίες με το πάθος την έκρηξη αδρεναλίνης την τρέλα και την καύλα που θα σε αφήνε άφωνο και φυσικά Το πέτυχα! Δύο θεραπεύτριες να διαγωνίζονται ποια κάνει την καλύτερη πίπα ποτέ ξανά.. Έπαιξα Βέβαια και με το μυαλό σου και με τα γούστα σου γιατί τυχαίνει να λέμε Πολλά εμείς οι δύο και να σε ξέρω.
Και φυσικά Δέχομαι την πρόκληση -πρόσκληση (άλλο που δεν θέλω λέει εγώ) και θα γίνει μάχη φίλε μου αλλά έχουμε πει αυτή τη φορά λίγο πιο οργανωμένο σφυρίχτρα/ κάρτες κλπ.. Ενα πράγμα θέλω μόνο από σένα να έχεις πολύ φαντασία για τις τιμωρίες Εγώ είμαι ανοιχτή σε όοοοοολες.
Σε φυλάω να περνάμε καλά και να ξεδίνουμε όσο μπορούμε.
 

Συνημμένα

  • video-1a9f7db79778992254a013bf16038ab5-V.mp4
    8,7 MB · Εμφανίσεις: 0

UpSideDown69

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Μηνύματα
7
Κριτικές
4
Like
52
Πόντοι
0
Πώς μπορούμε να βρούμε ένα τηλ η κάποιον τρόπο να κλείσουμε ραντεβού κλπ
 

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.531
Πώς μπορούμε να βρούμε ένα τηλ η κάποιον τρόπο να κλείσουμε ραντεβού κλπ

Μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο Viber
6979398952
Δευτέρα έως Σάββατο ώρες λειτουργίας γραφείου καθημερινά
11:00-00:30
Κυριακή κλειστά
Τελευταία στιγμή δεν υπάρχουν ραντεβού μόνο με κρατήσεις γίνεται book
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20230905_152947_Chrome.jpg
    Screenshot_20230905_152947_Chrome.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 58

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.936
Κριτικές
5
Like
8.050
Πόντοι
2.306
Το παρόν νήμα μιλάει για τα Τάγματα Εθνοφυλακής Αμύνης = ΤΕΑ ;;;
 

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.531
Το παρόν νήμα μιλάει για τα Τάγματα Εθνοφυλακής Αμύνης = ΤΕΑ ;;;
Το παρόν νήμα και ευχαριστούμε πολύ για το χιουμοράκι πραγματικά ευφυέστατο .
Μιλάει για υπηρεσίες που πραγματικά Δεν πρόκειται να τις βρεις πουθενά αλλού Γιατί αν διαβάζεις και αν ενημερώνεσαι τι παίζει εκεί έξω θα κλάψεις. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σε φροντίσουμε και εσένα καλό απόγευμα
Φιλιά
ΤΕΑ
 

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.936
Κριτικές
5
Like
8.050
Πόντοι
2.306
Το παρόν νήμα και ευχαριστούμε πολύ για το χιουμοράκι πραγματικά ευφυέστατο .
Μιλάει για υπηρεσίες που πραγματικά Δεν πρόκειται να τις βρεις πουθενά αλλού Γιατί αν διαβάζεις και αν ενημερώνεσαι τι παίζει εκεί έξω θα κλάψεις. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σε φροντίσουμε και εσένα καλό απόγευμα
Φιλιά
ΤΕΑ
Ευχαριστώ πολύ!
Έτυχε να διαβάζω για τα ΤΕΑ, τις ΜΑΥ και τα ΜΑΔ.
Είστε πολλές που προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ή μόνο η Τέα, παρακαλώ;
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.531
Ευχαριστώ πολύ!
Έτυχε να διαβάζω για τα ΤΕΑ, τις ΜΑΥ και τα ΜΑΔ.
Είστε πολλές που προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ή μόνο η Τέα, παρακαλώ;


Όχι πολλές ... δεν ήταν ποτέ στόχος μου να έχω μεγάλη ομάδα για να δείχνω Απλά πρόσωπα ότι έχω θεραπεύτριες και να είναι μάπα το έργο .
Εγώ κρατάω μόνο αυτές που είναι σωστές απέναντί σας ,ξέρουν πραγματικά μασάζ, και δεν μαδάνε τον κόσμο και κάνουν κάποια συγκεκριμένα έξτρα.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και φωτογραφικό υλικό, διάρκεια και κόστος υπηρεσιών
Μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο Viber
6979398952
Δευτέρα έως Σάββατο ώρες λειτουργίας γραφείου καθημερινά
11:00-00:30
Κυριακή κλειστά
Τελευταία στιγμή δεν υπάρχουν ραντεβού μόνο με κρατήσεις γίνεται book

ΤΕΑ
 

xxppaadd

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2015
Μηνύματα
21
Like
73
Πόντοι
0
Τεα επειδή έχουμε πολλά χρόνια να βρεθούμε... Από τότε που είχες δικό σου χώρο... Αν θες βοήθησε με λίγο για να μην διαβάζω ολόκληρες σελίδες και πες μου λίγο τις υπηρεσίες, τα κόστη κλπ... Από ότι βλέπω υπάρχουν αλλαγές στο τότε με το τώρα...

Τα φιλιά μου!!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.531
Τεα επειδή έχουμε πολλά χρόνια να βρεθούμε... Από τότε που είχες δικό σου χώρο... Αν θες βοήθησε με λίγο για να μην διαβάζω ολόκληρες σελίδες και πες μου λίγο τις υπηρεσίες, τα κόστη κλπ... Από ότι βλέπω υπάρχουν αλλαγές στο τότε με το τώρα...

Τα φιλιά μου!!!
Καλησπέρα χαίρομαι πολύ να συναντάω παλιά μέλη και παλιούς μου φίλους από το χώρο τότε θα χαρώ πολύ να βρεθούμε από κοντά.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και φωτογραφικό υλικό, διάρκεια και κόστος υπηρεσιών
Μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο Viber
6979398952
Δευτέρα έως Σάββατο ώρες λειτουργίας γραφείου καθημερινά
11:00-00:30
Κυριακή κλειστά
Τελευταία στιγμή δεν υπάρχουν ραντεβού μόνο με κρατήσεις γίνεται book

ΤΕΑ
 

beu_mindd

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Μηνύματα
8
Like
52
Πόντοι
0
Αντικρύζω μία πολύ όμορφη Elegant παρουσία (Νάγια) , ήρθε και φόραγε μία στενή φούστα πολύ ψηλές γόβες με λουράκια δερμάτινα , βαμμένα νύχια κόκκινα στα πόδια και λευκά νύχια μακριά στα χέρια.

Εσώρουχα δαντελωτά με καλτσοδέτα και ένα διάφανο λευκό πουκάμισο , καρέ μαλλί με αφέλειες , υπέροχα ίσια πόδια, ψηλή γυναίκα εντυπωσιακή μπήκε μέσα στο σπίτι ήρθε στην ώρα της και κάναμε μαζί ένα τσιγάρο ξέρει να μιλάει ξέρει να φέρεται.

Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο μπάνιο και απότομα μου έσφιξε τα αρχίδια και μου τα τράβηξε με τρεις κινήσεις. Τελείωσα στη χούφτα της και είδα τη γλώσσα της να τα δοκιμάζει και να με κοιτάζει στα μάτια δεν έβγαλε άχνα με σκούπισε με πήρε από το χέρι και με πήγε στο κρεβάτι μου ψιθύρισε να ξαπλώσω μπρούμυτα έβαλε μία περίεργη μουσική (!!!) στο κινητό της και άρχισε να λικνίζεται ολόγυμνη και να αναπνέει με ανάσες που με ανατρίχιασαν ….Ο κώλος της έκανε μασάζ στο κρανίο μου έπαθα σοκ όπως ήμουν μπρούμυτα μου έπιασε τα αρχίδια μου τα έφτυσε και μου είπε να γυρίσω ανάσκελα . Ξάπλωσε επάνω μου και μου έκανε ένα κόλπο που μου το έκανε και η Τέα , πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω αναπνέουμε ταυτόχρονα μαζί ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα αλλά δεν με άφηνε να τελειώσω με τίποτα και η καύλα έφτανε στο εγκέφαλο.

Κατεβαίνει κάτω με κοιτάζει στα μάτια και τον βάζει όλον μέχρι τέρμα μέσα , τον πιάνει στα χέρια και τον χτυπάει στα μάγουλα και στο λαιμό της , ξανά πάλι όλος μέσα… τελείωσα στο στόμα της και τα έφτυσε όλα αργά-αργά πάνω μου ….

Η εμπειρία μαζί της είναι περίπου τρία σκαλοπάτια πιο κάτω από την Τέα σίγουρα καλή μαθήτρια και θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Είχαμε ακόμα λίγο χρόνο και κάναμε ακόμα ένα τσιγάρο μαζί όση ώρα έπαιζε με τα δαχτυλάκια των ποδιών της στον πούτσο μου και μιλάγαμε για τα ταξίδια μας του καλοκαιριού ώσπου κάποια στιγμή ξεκινάει ένα τρελό footjob.

Τεα σε ευχαριστώ για τη μαγεία που μου χάρισες απόψε !!!
 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.883
Κριτικές
19
Like
3.127
Πόντοι
7.195
Καλησπερα. Επιστρεφοντας απο την συναντηση μου με την Ναγια οφειλω να ομολογησω οτι πρωτη φορα απολαυσα και ενιωσα τετοια περιποιηση.
Ολες οι περιγραφες για την Ναγια των προηγουμενων απο μενα ανταποκρινοντγαι πληρως στην πραγματικοτητα αυτων που ζεις και της αισθησης που σου μεταδιδει.
Μια λεπτη , ωραιας πολυ προσεγμενης εμφανισης , κοινωνικοτατη κυρια !!!!
Με το κτυπημα της πορτας υποδεχθηκα την Ναγια ντυμενη με ενα απλο αλλα τοσο σεξυ μαυρο φορεμα που αγκαλιαζε και αναδυκνειε το γυμνασμενο κορμι της και ενα ζευγαρι σεξυ μαυρα σανδαλια.
Φιλι καλωσορισμα και οι δυο γυμνοι στο μπανιο οπου πραγματικα απολαυσα περιποιηση γκεισας με σαπουνισμα ξεβγαλμα στεγνωμα σε ολο το κορμι.
στη συνεχεια στο κρεβατι απλωμα λαδιου μασαζ ωρα πολυ παντου με επιμελεια στα πονεμενα και κουρασμενα μερη και στη συνεχεια body to body με το απιθανο κορμι σε ολο το σωμα.
γυρισμα μπροστα περιποιηση παντου και ξαφνικα αισθανεσαι τα περασματα στην ευαισθητη περιοχη.
ενα "ζεματιστο" φιδισιο κορμι σε αγκαλιαζει κολημενο επανω και φυσικα καπου εκει ολοκληρωσαμε την επαφη μας.
συζητηση σοβαρη και η συνεχεια στο μπανιο οπου με παλι με "υπηρεσιες γκεισας" με ετοιμασε για αναχωρηση.
Ραντεβου 2ωρο και θελω και αλλο !!!
Συντομα θα επιδιωξω νεα συναντηση μαζι της !!!
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom