Επισκέπτης
Προφανώς το αρχικό post ξεκίνησε σαν "αστείο", αλλά κατά την άποψή μου, μόνο αστείο δεν είναι. Είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό, που επιδέχεται πολύύύύύύ συζήτηση... Αυτός ο οδηγός θα ήταν χρήσιμος στη περίπτωση που υπάρχει οικογένεια.... Αλήθεια, τη σημερινή εποχή, πιστεύεται οτι υπάρχει πραγματικά ο θεσμός της οικογένειας; Κατά την γνώμη μου, @@ υπάρχει... Τώρα απλά υπάρχουν συμβιώσεις, τίποτα παραπάνω! Τόσο οι άντρες, .οσο και οι γυναίκες έχουν χάσει το μπούσουλα. Έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι και οι ευθύνες, στο όνομα της ισότητας και της προόδου... Ναι, πέστε με φαλλοκράτη και όπως αλλιώς θέλετε, αλλα δεν πιστεύω στην ισότητα! Υπάρχουν πράγματα που μια γυναίκα είναι ανίκανη να τα κάνει, όπως αντίστοιχα υπάρχουν πράγματα που ο άντρας είναι ανίκανος να τα κάνει. Αυτό το ρόλο κατά τη γνώμη μου έπαιζε η οικογένεια! Ο ένας συμπλήρωνε τα κενά του άλλου. Τώρα δεν είναι όμως έτσι... Ο καθένας θέλει να κάνει το δικό του και χέστηκε για τον άλλο... Το αποτέλεσμα; Αναλογικά 8 στα 10 ζευγάρια χωρίζουν... Η εύκολη λύση...
Δεν έχεις άδικο. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά γενικά πιστεύω ότι υπάρχει αυτή η κατρακύλα γιατί η "ισότητα" πλέον νοείται στο να γέρνει η πλάστιγκα προς την μεριά των γυναικών. Κι αυτός είναι ο λόγος που έχουν χάσει λίγο την μπάλα. Οι απότομες αλλαγές αυτά φέρνουν.