Νέα

Ταξίδι στο εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sadragino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Χρειάζεται visa για να ταξιδέψεις από την Ελλάδα στο Χονκ Κονγκ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Είναι σαν την Τουρκία για παραμονή μέχρι 90 μέρες δεν χρειάζεται Βίζα.

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Αν έχεις ελληνικό διαβατήριο δεν χρειάζεται.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Χρειάζεται visa για να ταξιδέψεις από την Ελλάδα στο Χονκ Κονγκ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ολοκληρο νεο thread εκανες απλα για να ρωτησεις εαν θες βιζα για χονκ κονγκ ??? :headbang: :jerking:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το διαβατήριο πόσες μέρες κάνει να βγει;
Έχω ένα που έληξε τον Απρίλη του 2012. Μπορώ να το ανανεώσω ή πρέπει να βγάλω άλλο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Το διαβατήριο πόσες μέρες κάνει να βγει;
Έχω ένα που έληξε τον Απρίλη του 2012. Μπορώ να το ανανεώσω ή πρέπει να βγάλω άλλο;
Τεσσερις μερες κανει.
Θα πας στην αστυνομια με το παλιο διαβατηριο και θα σου πουν εκει.
Α, και παραβολο 80 ευρω.

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Α μια χαρά. Και έλεγα το αμέλησα και έχω ταξίδι τέλη Νοέμβρη, δεν θα μπορώ να φύγω.

OP
OP
S

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Ευχαριστω και παλι οσους απαντησαν ηθελα να βεβαιωθω για κατι προσωπικο..οσο για το steve εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε αμα ανοιξα thread δικαιωμα μου ειναι δε σε ενοχλησα

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πώς προεκυψε τωρα ταξιδι Νοεμβρη?

Θα σου λείψω άμα φύγω μόνιμα εξωτερικό;  :tooth:
Το έχω δει ότι έχει λήξει και όλο λέω θα βγάλω άλλο , φάση θα είχε να μην μπορούσα να φύγω στο τέλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Θα σου λείψω άμα φύγω μόνιμα εξωτερικό;  :tooth:
Το έχω δει ότι έχει λήξει και όλο λέω θα βγάλω άλλο , φάση θα είχε να μην μπορούσα να φύγω στο τέλος.
Μετα απο μια ωρα απαντηση, παλι καλα.
Γιατι να φυγεις μονιμα?

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Θα σου πω σκάιπ, βαριέμαι τώρα να γράφω

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ευχαριστω και παλι οσους απαντησαν ηθελα να βεβαιωθω για κατι προσωπικο..οσο για το steve εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε αμα ανοιξα thread δικαιωμα μου ειναι δε σε ενοχλησα
ρε φιλε δεν ειπα οτι με ενοχλησες αλλα δεν μπορει τωρα ο καθε μαλακας να ανεβαζει οτι thread του ερθει στο μυαλο τελειως ακυρα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΧΟΝΓ ΚΟΝΓ ! για εξοικονομηση χρονου ρε φιλε ! εισαι σοβαρος ανθρωπος ? ρωτας σε ενα μπουρδελοσαητ εαν θες βιζα για χονγ κονγ ??? δεν επερνες ενα τηλεφωνο σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο ή στην πρεσβεια για να σου πουν ??? περιμενεις απο ενα σαητ που μιλαμε ολη την ωρα για πουτσες,κωλοτρυπιδες και χυσιματα να σου πουν για το εαν θες βιζα για το χονγ κονγκ ??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
ρε φιλε δεν ειπα οτι με ενοχλησες αλλα δεν μπορει τωρα ο καθε μαλακας να ανεβαζει οτι thread του ερθει στο μυαλο τελειως ακυρα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΧΟΝΓ ΚΟΝΓ ! για εξοικονομηση χρονου ρε φιλε ! εισαι σοβαρος ανθρωπος ? ρωτας σε ενα μπουρδελοσαητ εαν θες βιζα για χονγ κονγ ??? δεν επερνες ενα τηλεφωνο σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο ή στην πρεσβεια για να σου πουν ??? περιμενεις απο ενα σαητ που μιλαμε ολη την ωρα για πουτσες,κωλοτρυπιδες και χυσιματα να σου πουν για το εαν θες βιζα για το χονγ κονγκ ??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εδώ ανοίγουν τόσα ηλίθια θέματα κάθε ημέρα,σε πείραξε που ο άνθρωπος ρώτησε αν θέλει θεώρηση για να πάει στο Χονγκ Κονγκ;Θεωρείς πιο σοβαρό το θέμα [www.bourdela.com/forum/index.php?topic=182956.0]Κλάσιμο στη διάρκεια του πηδήματος[/url] ή το www.bourdela.com/forum/index.php?topic=169619.0]Πού την παίζετε;[/url] ];Πάντως το Χονγκ Κονγκ λείπει www.mfa.gr/theoriseis-eisodou-visas/theoriseis-gia-ellines-pou-taxidevoun-sto-exoteriko/ypohreosi-i-apallagi-katohis-theorisis-gia-ellines-ypikoous-pou-metavainoun-se-trites-hores.html]από τη λίστα του Υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα της βίζας[/url] διότι είναι Κινεζική επαρχία,για την Κίνα όμως είναι απαραίτητη η Βίζα.Δεν είναι δύσκολο κάποιος να πελαγώσει για να βρει πληροφορίες.Και ο άνθρωπος ρώτησε εδώ.Τόσο κακό το θεωρείς;

OP
OP
S

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511

Προφανως ο μαλακας της υποθεσης εισαι εσυ...Για οποιο λογο θελω ανοιξα το thread σιγα μη σου δωσω και αναφορα...αφου τη θεωρησες μλκια ας μην εμπαινες καν στη διαδικασια να απαντησεις...αλλα ειναι γνωστο για το ποσο κομπλεξικα ατομα υπαρχουν...

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616

Καλα να περασεις στο Χονγκ Κονγκ κι αν δεις πουθενα αυτη να μου τη φερεις......

images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom