urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.561
- Πόντοι
- 1.706
Τι θελεις να μαθεις τύπε.καποιος που σκεφτεται να ταξιδεψει προς αυτη τη χωρα?
Βρισκομαι βραζιλία
Τι θελεις να μαθεις τύπε.καποιος που σκεφτεται να ταξιδεψει προς αυτη τη χωρα?
Γενικα πραγματαΤι θελεις να μαθεις τύπε.
Βρισκομαι βραζιλία
Φιλε αν θελεις σε πμ δωσε whatsapp/viber γιατι ειναι πολυ το γραψιμο.Γενικα πραγματα
πως ειναι καλυτερα να ταξιδεψεις με γκρουπ απο τουριστικο γραφειο η με ακομη εναν?
Σε ποια πολη βρισκεσαι πως ειναι η κατασταση εκει με τις ts ?...ποσο ευκολο ειναι να
την πεσεις και να δεχθουν παιχνιδι..καλυτερα ειναι Rio and Sao Paolo απο οτι διαβαζω
ειναι επικινδυνες πολεις?..
Έχει καλό καφέ;Τι θελεις να μαθεις τύπε.
Βρισκομαι βραζιλία
Τύπε όταν λες ts τι εννοείς;Γενικα πραγματα
πως ειναι καλυτερα να ταξιδεψεις με γκρουπ απο τουριστικο γραφειο η με ακομη εναν?
Σε ποια πολη βρισκεσαι πως ειναι η κατασταση εκει με τις ts ?...ποσο ευκολο ειναι να
την πεσεις και να δεχθουν παιχνιδι..καλυτερα ειναι Rio and Sao Paolo απο οτι διαβαζω
ειναι επικινδυνες πολεις?..
Από μπάτζετ για να είσαι χαλαρός πχ για 10-15 ημέρες πόσο να υπολογίζεις; Χωρίς το ξενοδοχείο.Φιλε αν θελεις σε πμ δωσε whatsapp/viber γιατι ειναι πολυ το γραψιμο.
Ειμαι Ριο απο τον φεβρουαριο αλλα φευγω αυριο
Σαν τον φραμπέ, να τον λιβανιζεις κανα τριωρο με 0,99€ δεν εχειΈχει καλό καφέ;
Χοντρα χοντραΑπό μπάτζετ για να είσαι χαλαρός πχ για 10-15 ημέρες πόσο να υπολογίζεις; Χωρίς το ξενοδοχείο.
Τύπε όταν λες ts τι εννοείς;
Δεν πίνω φραπέ, εσπρεσάκι μπαμ και κάτω έχει;Σαν τον φραμπέ, να τον λιβανιζεις κανα τριωρο με 0,99€ δεν εχει
Εχει εχειΔεν πίνω φραπέ, εσπρεσάκι μπαμ και κάτω έχει;
Ρε συ μη μου μιλας για λεφτά, αν είναι καλός με νοιάζει....Εχει εχει
Απο 0,40 εως 1,20€
Επιστρέφεις Γερμανία;Ειμαι Ριο απο τον φεβρουαριο αλλα φευγω αυριο
Ρωτα αν παιζει κανα επιδομα για τουριστεςΡε συ μη μου μιλας για λεφτά, αν είναι καλός με νοιάζει....
Οχι παω νοτια βραζιλιαΕπιστρέφεις Γερμανία;
Καλος καλοςΡε συ μη μου μιλας για λεφτά, αν είναι καλός με νοιάζει....
Να πεις στο φίλο που του δίνεις το viber αν έχει εκεί ts ή πρέπει να τραβηχτεί μόνο Βόρεια....Οχι παω νοτια βραζιλια
δεν μπορω να σου στειλω μυνημα για το my viber μπορεις να μου στειλεις εσυ μυνημα?Φιλε αν θελεις σε πμ δωσε whatsapp/viber γιατι ειναι πολυ το γραψιμο.
Ειμαι Ριο απο τον φεβρουαριο αλλα φευγω αυριο
Cost of living in Rio...δεν ξερω αν ειναι πραγματι ετσιΧοντρα χοντρα
1000 εισητηρια
15 μερες επι 50-100€ διαμονη
100€ την ημερα.
Εισαι οκ ετσι χαλαρος
Περνας καλα
Δεν γαμας και δερνεις ομως
Καλησπερα! Ξερει κανεις γενικα τι τιμες παιζουν εκει για μιση ωρα η μια ωρα; Οπως εδω για παραδειγμα οι καλυτερες ζητανε 100-150;