mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
οι γυναικες αξιζαν?
και εγω θελω να παω καποια στιγμη Sao paolo ...Βραζιλιανες τρανς θεες!!Μετα απο πολλα χρονια θα ξαναπαω Βραζιλια τελος καλοκαιριου αφου πρωτα περασει ο απαραιτητος χρονος απο το 2ο εμβολιο. Αν και το αρχικο πλανο ηταν να ταξιδεψω μονος και να ψαχτω απο πριν με dating sites κλπ ευτυχως εκατσε φαση και θα παμε παρεα. Δε σκοπευω να φορτωνω επαγγελματιες αλλα να δοκιμασω την τυχη μου με κανονικες γυναικες. Το γεγονος οτι μιλαω καλα τη γλωσσα, εχω γνωσεις για τη χωρα, πολιτισμο και ειμαι εμφανισημος ειναι υπερ μου. Και στο πρωτο ταξιδι αν και στα 20κατι και ψιλοαβγαλτος με οπλο τη γλωσσα επαιζες μπαλα ανετα παντου. Ελπιζω lapa, santa teresa και τα μαγαζια στο νοτιο RJ να ειναι ανοιχτα και να γουσταρουμε. Επισης απο επικοινωνια με κοπελες απο εκει ειναι ολες σκασμενες απο καραντινες κλπ και ετοιμες να το δωσουν. Αυτα
Δεν υπαρχει μονο το διπολο σαο παουλο, ριο ντε ζανεϊρο.Πως μπηκα στο side εδω, ποτε εφτασα στη συζητηση για το ταξιδι στη Βραζιλια ουτε που το καταλαβα ! Λοιπον αλανια , εκανα εγγραφη απλα για να σας γραψω καποια πραγματα.
Αρχικα, να σας πω οτι εχω κατεβει αρκετες φορες στη Βραζιλια ( θα παω ξανα ). Τρεις στο Ριο κ η τεταρτη ηταν Ριο με μονο 4 ημερες στο Σαο Παολο. Τελευταια φορα ηταν το 2017. Γενικα οποιος κατεβει Βραζιλια πρεπει να μεινει min. 15 ημερες, αλλιως δεν εχει νοημα το ταξιδι. Στο Rio de Janeiro μερη οπως Copacabana, Ipanema & Leblon ειναι αρκετα safe. Απο την αλλη, οσο πιο απλα ειναι καποιος ντυμενος, τοσο το καλυτερο ! Γυναικες + trans παντου ! Οκ, εγω μονο με γυναικες αλλα γουστα ειναι αυτα. Η via atlantica εχει παιχνιδι, αλλα οχι τοσο πολυ οπως υποστηριζει ο παραπανω φιλος. Ωστοσο, υπαρχουν καποια σημεια ( κοντα στο mab's ), που αν εισαι τυχερος και δεν τις εχουν μαζεψει , θα βρεις φοβερα κομματια. Στο centro του Rio το ιδιο, αν και εκει χρειαζεται πολυ προσοχη! Ειδικα το βραδυ !! Κατα την αποψη μου το καλυτερο ( ή συνδιασμος ) ειναι να επισκεφτεις διαδικτυακα sides κ ετσι μπορεις να κανεις δυνατα παιχνιδια. Το Ριο γενικα ειναι μια τρελα, μια απολαυση!! Ηλιος, παραλια, samba, χαλαρωση κλπ. To Sao Paolo ειναι μια βιομηχανικη πολη, σκεφτειτε οτι ειναι 2 φορες το Rio σε πληθυσμο. Εχει φοβερα/top κοματια αλλα δεν εχει ολα τα υπολοιπα. Σκεφτειτε και αποφασιστε. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Πρεπει να πατε, αξιζει !! Τελος, το βραζιλιανικο real , το τοπικο τους νομισμα εχει υποτιμηθει αρκετα. 1 Euro= 6,5 Real. Σημερα που μιλαμε, για ενα δυνατο κομματι θα πληρωσει καποιος ( για μια ωρα ) απο 150 Real εως 300 Real ( παραπανω δεν αξιζει να δωσει καποιος ) δλδ maximum κοντα στα 50 Ε και μνμ 25 Ε !!. Γενκα η Βραζιλια ειναι πολυ φτηνη σε συγκριση με την Ελλαδα ή με τα ευρωπαικα προτυπα ! Καλο ταξιδι αλανια....VIVA BRAZIL
Εγω βλεπω πως μπορει να ρθει βραζιλιανος-βραζιλιανα στην ευρωπη ελευθερα με αποδεικτικο εμβολιασμου ή αρνητικο τεστ. Αυτα ισχυουν για το γερμανικο plf. Αλλα και το ελληνικο plf δεν το απαγορευει.Αλανια θα σας παρακαλεσω οποιοq ξερει να μου πει τι συμβαινει με τους τουριστες απο Βραζιλια. Θελω να κανονισω να ερθει η δικια μου και μου λενε απο παντου Χ. Σε πρεσβιες σε ταξιδιοτικα γταφεια. Οποιαδηποτε πληροφορια εχετε απο εκει η κατι παραπανω θα μου ηταν χρησιμη. Δλδ εμεις παμε και αυτοι οχι; Γαμω τον ΚΟΥΛΗ και τον πουσταρα τον BOLSONARO
Ανώμαλος είσαι τυπε????έχω πάει πολλές φόρες άλλα δεν ειμαι του σπορ των τρανς για γυναίκες μπορώ να σου πω
Σασ γαμαει πατόκορφα ο μπολσαναρας.. Και εσχάτως και το κουλιΑλανια θα σας παρακαλεσω οποιοq ξερει να μου πει τι συμβαινει με τους τουριστες απο Βραζιλια. Θελω να κανονισω να ερθει η δικια μου και μου λενε απο παντου Χ. Σε πρεσβιες σε ταξιδιοτικα γταφεια. Οποιαδηποτε πληροφορια εχετε απο εκει η κατι παραπανω θα μου ηταν χρησιμη. Δλδ εμεις παμε και αυτοι οχι; Γαμω τον ΚΟΥΛΗ και τον πουσταρα τον BOLSONARO
Εγω βλεπω πως μπορει να ρθει βραζιλιανος-βραζιλιανα στην ευρωπη ελευθερα με αποδεικτικο εμβολιασμου ή αρνητικο τεστ. Αυτα ισχυουν για το γερμανικο plf. Αλλα και το ελληνικο plf
Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα οχι για τουριστες. Μονο αν εχεις αδεια παραμονης ή visa ή υπηκοότιτα. Ο Bolsonaro μου φταιει διοτι ειμαι οικολογος και εκαψε τον Αμαζονιο.Εγω βλεπω πως μπορει να ρθει βραζιλιανος-βραζιλιανα στην ευρωπη ελευθερα με αποδεικτικο εμβολιασμου ή αρνητικο τεστ. Αυτα ισχυουν για το γερμανικο plf. Αλλα και το ελληνικο plf δεν το απαγορευει.
Ο μπολσοναρο τι σου φταιει?
Για γερμανια επειδη κανω τακτικα το γερμανικο plf στο λεω σιγουρα πως ειναι οκ. Μαλιστα η βραζιλια δεν ειναι καν υψηλου κινδυνου. Ας ερθει φραγκφουρτη κ μετα πουλμαν μεχρι ελλαδα.Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα οχι για τουριστες. Μονο αν εχεις αδεια παραμονης ή visa ή υπηκοότιτα. Ο Bolsonaro μου φταιει διοτι ειμαι οικολογος και εκαψε τον Αμαζονιο.
Πω ρε φίλε τι πράγματα είναι αυτά ;;;; Αστεριαααα. Viva Brazilπροετοιμάσου...
Acompanhante Trans São Paulo - SP ⋆ Travesti Com Local
[18+] As bonecas mais belas da Capital São Paulo - SP. Perfis com fotos amadoras, profissionais, depoimentos reais. Tenha momentos de muito prazer com a Transex dos sonhos.www.travesticomlocal.com.br
Αυτή εδώ ειδικά μου έχει κλέψει την καρδιά:Πω ρε φίλε τι πράγματα είναι αυτά ;;;; Αστεριαααα. Viva Brazil
και εγω ψηνομαι για Βραζιλια και κυτταω αν υπαρχει καποιος αλλος συναγωνιστης που θελει να παμε παρεαΜετα απο πολλα χρονια θα ξαναπαω Βραζιλια τελος καλοκαιριου αφου πρωτα περασει ο απαραιτητος χρονος απο το 2ο εμβολιο. Αν και το αρχικο πλανο ηταν να ταξιδεψω μονος και να ψαχτω απο πριν με dating sites κλπ ευτυχως εκατσε φαση και θα παμε παρεα. Δε σκοπευω να φορτωνω επαγγελματιες αλλα να δοκιμασω την τυχη μου με κανονικες γυναικες. Το γεγονος οτι μιλαω καλα τη γλωσσα, εχω γνωσεις για τη χωρα, πολιτισμο και ειμαι εμφανισημος ειναι υπερ μου. Και στο πρωτο ταξιδι αν και στα 20κατι και ψιλοαβγαλτος με οπλο τη γλωσσα επαιζες μπαλα ανετα παντου. Ελπιζω lapa, santa teresa και τα μαγαζια στο νοτιο RJ να ειναι ανοιχτα και να γουσταρουμε. Επισης απο επικοινωνια με κοπελες απο εκει ειναι ολες σκασμενες απο καραντινες κλπ και ετοιμες να το δωσουν. Αυτα