Θα βρισκομαι ταξιδι στο Λονδινο για μια εβδομαδα και θα ηθελα καποιες πληροφοριες.
Βρηκα αυτο το σαιτ
το οποιο εχει απειρα λινκ με πρακτορεια και κολγκερλσ. Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα φερεγγυο πρακτορειο? Οι πιο πολλες εσκορτ ειδα παιρνουν 150-200 λιρες και στις υπηρεσιες περιλαμβανεται DFK, OWO kai Anal. Ειναι αληθεια αυτο η' μουφα? Εχω δει και πολλα σαιτ με ασιατισες και θα ηθελα να δοκιμασω και καποιο απο αυτα. Προτεινεται κανενα καλο δοκιμασμενο γκομενακι? Επισης ειδα οτι σχεδον ολες οι ασιατισες κανουν πρωκτικο. Ειναι αληθεια αυτο η' διαφημιστικο τρικ?
Επισης ειδα πολλα λινκ με μσατσιδικα/σαουνες, πιο φθηνες, οπου λεει εχει πολλες κοπελες και διαλεγειας. Αλλα δεν εχει φωτογραφιες. Μηπως αυτο αξιζει περισσοτερο?
Ειναι καλυτερα να δοκιμασω καμια αγγλιδα εσκορτ η' να παρω καμια ανατολικοευρωπαια? Ειδα οτι εχει και πολλες λατινες, βραζιλιανες κτλ? Αυτες τι λενε?
Αυτα τα παρτουζωματα που ακουσα παραπανω δεν ειναι λιγο επικυνδυνα για λογους υγιεινης. Δεν ξερω, ρωταω.
Ισως οι ερωτησεις μου ακουγονται λιγο αφελεις αλλα θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες των εμπειροτερων.
Θελω επισης να ρωτησω απο αποψη ασφαλειας πως ειναι γιατι ειναι η πρωτη φορα που παω Λονδινο. Εννοω οι γειτονιες που βρισκονται τα σπιτια. Γιατι διαβασα πως σε μερικες γειτονιες υπαρχει εξαρση της βιας και ειδικα των μαχαιρωματων και αν δεν τις ξερεις δεν ειναι καλα να πας.
Ευχαριστω προκαταβολικα.