Νέα

Ταξιδάκι στο Λονδίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Σε πολλές περιπτώσεις, ο (νεο)-Έλληνας του Λονδίνου (συνήθως φοιτητής, πολλές φορές σε μεταπτυχιακό στα...30) αδυνατεί να κατανοήσει το protestant work ethic και μοιραία τρώει χλαπάτσα όταν την πέφτει σε φιλόδοξες γκόμενες που τους φαίνεται μάλλον παράλογο κάποιος να είναι τριάντα και τα μόνα ενδιαφέροντα του είναι το PS3 και το online poker. Φυσικά, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχουν πολύ διαφορετική νοοτροπία από τις cash is king  ;) του πάλαι ποτέ iron curtain.

Aλλά, ας μη γενικεύω  :grin: :grin: :grin:

respect

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σε πολλές περιπτώσεις, ο (νεο)-Έλληνας του Λονδίνου (συνήθως φοιτητής, πολλές φορές σε μεταπτυχιακό στα...30) αδυνατεί να κατανοήσει το protestant work ethic και μοιραία τρώει χλαπάτσα όταν την πέφτει σε φιλόδοξες γκόμενες που τους φαίνεται μάλλον παράλογο κάποιος να είναι τριάντα και τα μόνα ενδιαφέροντα του είναι το PS3 και το online poker. Φυσικά, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχουν πολύ διαφορετική νοοτροπία από τις cash is king  ;) του πάλαι ποτέ iron curtain.

Aλλά, ας μη γενικεύω  :grin: :grin: :grin:

φοιτητης, huh? - εχει 'γεμισει' το City/LSE μ μεταπτυχιακους της πλακας  :grin:

οσο για το...γκομενιλικι, εχω πολυ καιρο να δω success stories σε Tier I venue...

συνη8ως, εχει τελειωσει τ...μεταπτυχιακο για να κατανοησουν πως με Tods/dsquared πας μεχρι...Stringfellows  :grin: :grin:

Επισκέπτης
φοιτητης, huh? - εχει 'γεμισει' το City/LSE μ μεταπτυχιακους της πλακας  :grin:

οσο για το...γκομενιλικι, εχω πολυ καιρο να δω success stories σε Tier I venue...

συνη8ως, εχει τελειωσει τ...μεταπτυχιακο για να κατανοησουν πως με Tods/dsquared πας μεχρι...Stringfellows  :grin: :grin:

Χμ, το 95% επιστρέφει και γίνονται "σύμβουλοι" του εκάστοτε υπουργού. Κανείς/καμία δε χάνεται...Γνωστή μου με iq in the single digits βρέθηκε attache σε μεγάλη πρεσβεία μας στην Άπω Ανατολή  :grin:

Σε Τier I, το βλέπω πολύ δύσκολο. Πέριξ του Regent's Park οι γυναίκες 20-35 έχουν μέσο ύψος 5'11''. Why bother?  :grin:

To Tod's μου θύμισε γιο γνωστό μου που ήλθε πέρυσι και ανέβηκε St. Andrews για ΜSc in Finance. Παιδί 23, το πολύ. Αγγλικά δεν πολυμιλάει (sic) αλλά την πρώτη ημέρα έτρεξε στο Harrods, μήπως χάσει τα κουστούμια Hugo Boss (που κυρίως αγοράζουν οι αντίστοιχοι Άραβες...)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Χμ, το 95% επιστρέφει και γίνονται "σύμβουλοι" του εκάστοτε υπουργού. Κανείς/καμία δε χάνεται...Γνωστή μου με iq in the single digits βρέθηκε attache σε μεγάλη πρεσβεία μας στην Άπω Ανατολή  :grin:

Σε Τier I, το βλέπω πολύ δύσκολο. Πέριξ του Regent's Park οι γυναίκες 20-35 έχουν μέσο ύψος 5'11''. Why bother?  :grin:

To Tod's μου θύμισε γιο γνωστό μου που ήλθε πέρυσι και ανέβηκε St. Andrews για ΜSc in Finance. Παιδί 23, το πολύ. Αγγλικά δεν πολυμιλάει (sic) αλλά την πρώτη ημέρα έτρεξε στο Harrods, μήπως χάσει τα κουστούμια Hugo Boss (που κυρίως αγοράζουν οι αντίστοιχοι Άραβες...)

χαχα - Harrods/Harvey Nichols (...ειδικα στον..πεμπτο)/ ετ αλ

ιντιντ, χαι κορελεισον μεταξυ (νεο) Ελληνα κ Αραβα - go after same EE chicks...(almost) same results (Aramco tips the scale....sometimes)  :grin: :grin:

Regent's park....τ μ 8υμιζεις... :grin: :grin:

BigTitsRoundAsses

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όχι πάντοτε. Βέβαια, στις περισσότερες των περιπτώσεων τους διακρίνω από το ότι έρχονται αξύριστοι (ή/και με καπελάκι μπέιζμπολ), πίνουν τους κώλους τους (δεν είναι οι μόνοι αλλά παραγίνονται ρόμπα) και συνήθως είναι μπάκουροι.

11 χρόνια, στα clubs που (με τον ένα ή αλλον τρόπο) έγραψαν ιστορία (και παρήκμασαν) δηλ. MoS, Pacha, The Egg, The Cross, The Key, Fabric, τα CW και Μaddox που αναφέρεις κ.ά. δεν έχω δει αξιόλογη εμφανισιακά Ελληνίδα. Όλες "βυζάντιο" για φρεντουτσίνο και μπουζουκιά Ελιζέ... :jerking: :jerking: :jerking:

Α ρε τύπε τι μου θύμησες, χαίρομαι που έζησα το The Cross, τι απίθανο μέρος, υπέροχο crowd...και φυσικά το διπλανό CANVAS....
πριν λίγες μέρες ξαναπήγα The Egg μετα απο κανα χρονο+, παπάρια μάντολες....

Επισκέπτης
Α ρε τύπε τι μου θύμησες, χαίρομαι που έζησα το The Cross, τι απίθανο μέρος, υπέροχο crowd...και φυσικά το διπλανό CANVAS....

Ναι, το Canvas. Ήταν για πιο special events  ;) αλλά πραγματικά φανταστικά venues και τα τρία του complex. Κι ύστερα ήλθαν οι μπουλντόζες  :'(

Το Egg "πέθανε" το Μάιο του 2006 με την εν ψυχρώ εκτέλεση εκείνου του τύπου.

Ahh, those were the days.

PS. Ξέχασα και το Turnmills  :idiot: :idiot: :idiot:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Νομιζω οτι η γενικευση του στυλ, οι Αγγλιδες ειναι οι πιο ξεκωλες της Ευρωπης, ειναι αρκετα ευστοχη. Επειδη πινουν τ'αντερα τους οντως απο αποψη pulling γινεται της μουρλης και αν πας στο school disco στο Hammersmith, θα δεις τι παιζει  :dancing:. Ομως, δεν ισχυει το ιδιο οταν δεν ειναι πιωμενες (σπανιο φαινομενο αλλα συμβαινει). Παντως, οποια γκομενα ειναι πιωμενη γενικα χανει τα ταμπου, δεν ειναι θεμα λαου.

Οταν ειχα σχεση με μια Αγγλιδα πριν χρονια, η οποια ηταν αρκετα μαζεμενη (ισως επειδη δεν γινομουν εγω κωλοτρυπιδα) εβλεπα τις φιλες της που οταν πινανε φασωναν αρκετους αλλα για σεξ ηταν καπως πιο δυσκολο, αλλα το πρωι ηταν αλλοι ανθρωποι. Οταν συζητουσαμε για αυτο και τους ρωτουσα για την φαση (για να καταλαβω την κουλτουρα ρε παιδι μου σε ξενη χωρα ειμαι να μη μαθω τα εθιμα?), μου λεγανε οτι πινουν για να χαλαρωσουν διοτι αν δεν πιουν δυσκολα τους βγαινει.

Π

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.725
Πόντοι
216

Και την άλλη μέρα βόλτα σε Bicester Village και Hackney Burberry factory ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• JD.jpg
    JD.jpg
    163,2 KB · Εμφανίσεις: 64

BigTitsRoundAsses

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, το Canvas. Ήταν για πιο special events  ;) αλλά πραγματικά φα νταστικά venues και τα τρία του complex. Κι ύστερα ήλθαν οι μπουλντόζες  :'(

Το Egg "πέθανε" το Μάιο του 2006 με την εν ψυχρώ εκτέλεση εκείνου του τύπου.

Ahh, those were the days.

PS. Ξέχασα και το Turnmills  :idiot: :idiot: :idiot:

Ξέχασες και το The End + AKA, κορυφαίο, το τελευταίο απο τα μεγαλα κλαμπ του Λονδινου...μεγάλες στιγμές...

νοσταλγία...αναρωτιέμαι πότε πότε ο κόσμος που πήγαινε The Cross που πάει σήμερα, δεν εχω συναντήση πουθενά κατι παρόμοιο....

Επισκέπτης
Ξέχασες και το The End + AKA, κορυφαίο, το τελευταίο απο τα μεγαλα κλαμπ του Λονδινου...μεγάλες στιγμές...

νοσταλγία...αναρωτιέμαι πότε πότε ο κόσμος που πήγαινε The Cross που πάει σήμερα, δεν εχω συναντήση πουθενά κατι παρόμοιο....

Xμ, αν αρχίσω να τα αναφέρω όλα, π.χ. Scala, White Horse κτλ., θα ξημερώσουμε  :grin: και κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να με κατηγορήσει ως promoter  :2funny: :2funny: :2funny:

Eδώ ο ΔεΓαμαικανός μου έγραψε ότι "είναι πικρή η ζωή μου των 1000 ευρώ". Τι να μιλήσω κι εγώ για club crawling όταν έχουμε στο σάιτ σούπερ τυπάδες που ξημεροβραδιάζονται στου Βουογκ κι στου ΣΣΣαρκ της Σαλονίκης  :idiot: :idiot: :idiot:

BigTitsRoundAsses

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Xμ, αν αρχίσω να τα αναφέρω όλα, π.χ. Scala, White Horse κτλ., θα ξημερώσουμε  :grin: και κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να με κατηγορήσει ως promoter  :2funny: :2funny: :2funny:

Eδώ ο ΔεΓαμαικανός μου έγραψε ότι "είναι πικρή η ζωή μου των 1000 ευρώ". Τι να μιλήσω κι εγώ για club crawling όταν έχουμε στο σάιτ σούπερ τυπάδες που ξημεροβραδιάζονται στου Βουογκ κι στου ΣΣΣαρκ της Σαλονίκης  :idiot: :idiot: :idiot:

Διέπραξες ιεροσυλία, να συγκρίνεις τα super club με το SCALA, ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου!!!
το White Horse που ειναι?

Επισκέπτης
Διέπραξες ιεροσυλία, να συγκρίνεις τα super club με το SCALA, ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου!!!

Δεν ανέφερα ότι πήγαινα Scala  >:(. Δες το πρώτο μου ποστ, εκεί υπάρχει και η κατ' εμέ αξιολόγηση.

YΓ. Θα μας σκίσει ο Αντισθένης, στείλε πμ  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης

Παλιά ήταν απέναντι από το σταθμό του King's Cross. Τώρα, Shoreditch.

ΥΓ. Έχει αλλάξει θεματολογία όμως  :grin: :grin: :grin:. Είναι για αγόρια του "σωλήνα"  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης

Διαβάζω πολύ διαγώνια, ένα-ένα μου έρχονται  :huh: :huh: :huh:

Προφανώς, λατρεύεις το σημερινό Cable?

gix_s

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Με Αγγλιδες 5 στις 10 θα σου κατσουν και με ενα σουβλακι μονο!  :grin:

Και το σουβλάκι που θα το βρω εκεί?!? :cheesy:

Εντάξει, θα δούμε, αν δεν κάτσει κάτι δεν έκατσε...!

Και μόνο να δω αντιδράσεις στο καμάκι πλάκα και ενδιαφέρον θα έχει... Εγκυκλοπαιδικά έστω!!! :cheesy:

Πότε εσύ ρε φίλε έριξες Αγγλίδα με σουβλάκι;;

Αν δεν ξέρετε ρε παιδιά μη λέτε χοντρές..Και οι Αγγλίδες μια χαρά κορίτσια είναι.Τις βαπτίζουν όλες πουτάνες και όλες ότι γαμιούνται αβέρτα επειδή υπάρχουν μερικά σκατά που κυκλοφορούν σε κάτι μέρη τύπου Λαγανά και Μάλια...Αν είστε μάγκες τραβάτε μεσημεριάτικα και δείτε ένα ωραιο κορίτσι και δικιμάστε να δούμε είναι τόσο εύκολες;;

Οι δικές μας όμως είναι όπως τη δεκαετία του 90' δεν ενδίδουν σε καμάκι,δεν κάνουν one night stand και φυσικά δεν υπάρχουν τσούλες!!

Μια χαρά τσούλες υπάρχουν κι εδώ, ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Τύπε, μόνο να σε μαζέψουν παίζει...

Γιατί?

------------------------

Κατά τα άλλα καλά τα λέτε αλλά ρε παιδιά για καμιά εμπειρία ρωτάμε εδώ, όχι για αγάπες κτλ... Αυτά μόνο Ελλάδα έτσι κι αλλιώς!

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, καταλαβαινόμαστε πιστεύω...

Επισκέπτης

Πολύ απλά, γυναίκα που εμφανισιακά αρέσει (και για να της την πέσεις στο δρόμο, αρέσει) δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κάποιον που της κάνει καμάκι έξω από το Debenhams της Οxford Street. Δεν, απλά δεν...

Επισκέπτης

E, μα...Λες και είμαστε στο Φαληράκι...Τα καλύτερα μουνιά βέβαια παίζουν πιο χαμηλά, απέναντι (σχεδόν, οκ) στο Selfridges. Primark, παιδιά. Εύκολο καμάκι, σεξ χωρίς δεσμεύσεις  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: (μπούρκα φοράτε;)

ΥΓ. Εγώ πάντως όλες τις συμπάθειες μου από Ελλάδα, τις συμβουλεύω για ψώνια να πάνε Oxford/Regent's St. το Σάββατο-Κυριακή που είναι πολύ χαλαρά. Έτσι και τα παλικάρια...θα υπάρχει άπλετος χώρος για καμάκι, τι να λέμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom