xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι να τις κανουμε?Πωλούνται 120 τεμ αποδείξεις διοδίων αττικής οδού (2.80) Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
αξία 336.00 ευρώ....ΜΟΝΟ 40.00 ευρώ (σχεδόν το φπα 23% )
τι να τις κανουμε?Πωλούνται 120 τεμ αποδείξεις διοδίων αττικής οδού (2.80) Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
αξία 336.00 ευρώ....ΜΟΝΟ 40.00 ευρώ (σχεδόν το φπα 23% )
χαρτοπολεμο για τις αποκριες δικε μουτι να τις κανουμε?
ειναι χρωματιστες σν τον χαρτοπολεμο?χαρτοπολεμο για τις αποκριες δικε μου
χαρτοπολεμο για τις αποκριες δικε μου
μου φαινεται οτι ζηταει πολλα χρηματα.το γαμησατε το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος!!!αιντε να χαθειτε μπαχαλακηδες!!!!
τυπε ειναι μερικοι αλητηριοι που δεν μπορουν να αντιληφθουν την σοβαροτητα καποιου θρεντ :-το γαμησατε το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος!!!αιντε να χαθειτε μπαχαλακηδες!!!!
Σωστος τύπε.το γαμησατε το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος!!!αιντε να χαθειτε μπαχαλακηδες!!!!
κυριακη θα σκασει αλλος ρε τυπεΣωστος τύπε.
Ας το ανοιγε Κυριακη να το βλέπαμε με ποιο ζεστό ματι!
παντα δεν σκαει ρε τυπε?εχεις πληροφορια;
Παντως αν σκάσει ο τύπος σύμφωνα με πληροφορίες που διαχέονται δεξία αριστερα θα γίνει χαμος!παντα δεν σκαει ρε τυπε?
τυπε και εμενα μου το ρουφιανεψαν πριν λιγοΠαντως αν σκάσει ο τύπος σύμφωνα με πληροφορίες που διαχέονται δεξία αριστερα θα γίνει χαμος!
Δυστυχως είναι μονοφαγας ο μεσολαβητης και θα λακίσει το πουλέν μαςτυπε και εμενα μου το ρουφιανεψαν πριν λιγο
μιλαμε για τρομερη μορφη
κατω οι ενδιαμεσοι τυπεΔυστυχως είναι μονοφαγας ο μεσολαβητης και θα λακίσει το πουλέν μας
Αμέση καταγγελία στην Τρόικα χρειάζεται τυπε.κατω οι ενδιαμεσοι τυπε
με βερμουδα και σανδαλι τυπε?Αμέση καταγγελία στην Τρόικα χρειάζεται τυπε.
Εχω πληροφορίες οτι συνεργάζεται στενα με τον Τσίπρα!
Καναν μαζι διακοπες!