xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι να τις κανουμε?Πωλούνται 120 τεμ αποδείξεις διοδίων αττικής οδού (2.80) Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
αξία 336.00 ευρώ....ΜΟΝΟ 40.00 ευρώ (σχεδόν το φπα 23% )
τι να τις κανουμε?Πωλούνται 120 τεμ αποδείξεις διοδίων αττικής οδού (2.80) Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
αξία 336.00 ευρώ....ΜΟΝΟ 40.00 ευρώ (σχεδόν το φπα 23% )
χαρτοπολεμο για τις αποκριες δικε μουτι να τις κανουμε?![]()
ειναι χρωματιστες σν τον χαρτοπολεμο?χαρτοπολεμο για τις αποκριες δικε μου
χαρτοπολεμο για τις αποκριες δικε μου
μου φαινεται οτι ζηταει πολλα χρηματα.το γαμησατε το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος!!!αιντε να χαθειτε μπαχαλακηδες!!!!
τυπε ειναι μερικοι αλητηριοι που δεν μπορουν να αντιληφθουν την σοβαροτητα καποιου θρεντ :-το γαμησατε το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος!!!αιντε να χαθειτε μπαχαλακηδες!!!!
Σωστος τύπε.το γαμησατε το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος!!!αιντε να χαθειτε μπαχαλακηδες!!!!
κυριακη θα σκασει αλλος ρε τυπεΣωστος τύπε.
Ας το ανοιγε Κυριακη να το βλέπαμε με ποιο ζεστό ματι!![]()
παντα δεν σκαει ρε τυπε?εχεις πληροφορια;![]()
Παντως αν σκάσει ο τύπος σύμφωνα με πληροφορίες που διαχέονται δεξία αριστερα θα γίνει χαμος!παντα δεν σκαει ρε τυπε?![]()
τυπε και εμενα μου το ρουφιανεψαν πριν λιγοΠαντως αν σκάσει ο τύπος σύμφωνα με πληροφορίες που διαχέονται δεξία αριστερα θα γίνει χαμος!
![]()
![]()
Δυστυχως είναι μονοφαγας ο μεσολαβητης και θα λακίσει το πουλέν μαςτυπε και εμενα μου το ρουφιανεψαν πριν λιγο
μιλαμε για τρομερη μορφη![]()
κατω οι ενδιαμεσοι τυπεΔυστυχως είναι μονοφαγας ο μεσολαβητης και θα λακίσει το πουλέν μας
![]()
![]()
Αμέση καταγγελία στην Τρόικα χρειάζεται τυπε.κατω οι ενδιαμεσοι τυπε![]()
με βερμουδα και σανδαλι τυπε?Αμέση καταγγελία στην Τρόικα χρειάζεται τυπε.
Εχω πληροφορίες οτι συνεργάζεται στενα με τον Τσίπρα!
Καναν μαζι διακοπες!
![]()