Kundalini Tantra
This Book presents a systematic and pragmatic approach to the awakening of kudalini, which arouses greater intelligence from it's sleep a...
www.goodreads.com
Patricia Sundari με προφιλ στο ινσταγραμ; Από Βραζιλία;;; Αν ναι, εχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει κριτική αναλυτική χαμένη στις πίσω σελίδες.. Βάλε στην αναζήτηση και θα βρειςΤην πατρισια που κανει ταντρα την εχει δοκιμασει κανεις;
Πόσο την ώρα;Αυτή την Patricia Sundari την πήρε κανένας πρόσφατα; Αφήνει αγγίγματα τώρα, βγάζει τίποτα ή άδικα τα λεφτά;
Λοιπόν ..... Για την ΠατρίτσιαΑυτή την Patricia Sundari την πήρε κανένας πρόσφατα; Αφήνει αγγίγματα τώρα, βγάζει τίποτα ή άδικα τα λεφτά;
Μπορω να εχω τηλ της πατριτσια σε πμ ευχαριστωΛοιπόν ..... Για την Πατρίτσια
Στο Κολωνάκι εχει χώρο οπου προσφέρει μασαζ χωρίς εσώρουχα εκείνη ειναι ελαφρα ντυμένη οχι ομως εσώρουχα . Ντυμένη ειναι ετσι ...
Παίρνει 50€ για μασαζ με φραπε στο τελος
Αλλα καλο μασαζ .
Αυτά τελος
Είσαι σίγουρος για το 50€ μασάζ με φραπέ σε δικό της χώρο? Γιατί εμένα μου είπε 100€ σε ξενοδοχείο ή στον χώρο μουΛοιπόν ..... Για την Πατρίτσια
Στο Κολωνάκι εχει χώρο οπου προσφέρει μασαζ χωρίς εσώρουχα εκείνη ειναι ελαφρα ντυμένη οχι ομως εσώρουχα . Ντυμένη ειναι ετσι ...
Αλλα καλο μασαζ .
Αυτά τελος
για δωσε κατι παραπανω τηλ επικοινωνιας αν προχωραειΛοιπόν ..... Για την Πατρίτσια
Αλλα καλο μασαζ .
Αυτά τελος
Πριν 2 ωρες μου εστειλε μηνυμα η ιδια 60 ευρω μασαζ 100 ευρω ταντρα σε ξενοδοχειο δεν εχει χωρο δικο τηςγια δωσε κατι παραπανω τηλ επικοινωνιας αν προχωραει
Λοιπόν ..... Για την Πατρίτσια
Αλλα καλο μασαζ .
Αυτά τελος
Πριν 2 ωρες μου εστειλε μηνυμα η ιδια 60 ευρω μασαζ 100 ευρω ταντρα σε ξενοδοχειο δεν εχει χωρο δικο της
Συναγωνιστή, ξέρεις μήπως που έχει παει η Ζωή; Ή καποιος άλλος συνάδελφοςUnpopular opinion: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Tantra massage στην Ελλάδα.
Όχι, το να στον παίξει με χάρη, να σου τριφτεί, να σου βάλει δάχτυλο δεν είναι tantra.
Έχω πάρει Ζωές, Τέες, κτλ. κι ενώ πέρασα πολύ καλά, δεν το θεωρώ tantra.
Ελπίζω να μην ξεκινήσω πόλεμο
Πισω απο τον αρειο παγοΣυναγωνιστή, ξέρεις μήπως που έχει παει η Ζωή; Ή καποιος άλλος συνάδελφος
Κατσε μήπως λεμε άλλη. Λεω για μια Ζωή που ηταν στο Μουσες και έκανε ταντρα. Την ίδια λεμε; Και που τη βρίσκω; Εχει αγγελία;Πισω απο τον αρειο παγο
Στις πισω σελιδες εχει τηλΚατσε μήπως λεμε άλλη. Λεω για μια Ζωή που ηταν στο Μουσες και έκανε ταντρα. Την ίδια λεμε; Και που τη βρίσκω; Εχει αγγελία;
Έχει εδω μέσα δικό της θέμα. Μπορείς να μπεις να βρεις ό,τι πληροφορία θέλειςΚατσε μήπως λεμε άλλη. Λεω για μια Ζωή που ηταν στο Μουσες και έκανε ταντρα. Την ίδια λεμε; Και που τη βρίσκω; Εχει αγγελία;
Καμμία σχέση η Patricia Sundari με την Πατρίτισα που αναφέρεις εσυ.Λοιπόν ..... Για την Πατρίτσια
Αλλα καλο μασαζ .
Αυτά τελος
η sundari τι κανει ρε τυπε???Μη χασουμε τσαμπα τη 100αρου φαινετε εκπληκτικο μουνι αλλα μου πε δεν χουφτωνεις δε γαμας...Θα μου πεις τι περιμενεις να σου πει ρε τυπε??Καμμία σχέση η Patricia Sundari με την Πατρίτισα που αναφέρεις εσυ.