Νέα

ταλιμπαν εκτελεσαν ενα-ενα 123 παιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συγγνώμη, αυτό δεν το σχολίασα πριν. Σημειώνεις; Το Ιράκ το έκαναν ίσωμα με ψεύτικες παπαριές για πυρηνικά. Ιράκ, Αφγανιστάν (φιλαράκια), Βαλκάνια (ΜΗΝ τα ξεχνάμε), Συρία, Λιβύη κτλ. Πες μου και για τα Βαλκάνια σε παρακαλώ.

Φιλε μου μαλλον εισαι πολυ μπερδεμενος. Στο Ιρακ επιτεθηκαν στο Σανταμ οχι επειδη ηταν μουσουλμανοι. Και αυτο το εκανε οχι η Δυση αλλα οι ΗΠΑ και η Αγγλια μεμονωμενα.
Στο Αφγανισταν επιτιθονται στους Ταλιμπαν.
Βαλκανια??? Τι σχεση εχουν? Ισα ισα εκει η Δυση υπερασπισε μουσουλμανος !!! Κοσοβο και Βοσνια!!!  :idiot: Συρια?!!!! Μα Συρια οι ιδιοι οι φανατικοι μουσουλμανοι δεν μπακαρονται απο τη Σ. Αραβια και πολεμουνε κατα του αντιδυτικου Ασαντ??? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ?!
ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ( ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ) ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ!! ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Εισαι πολυ μπερδεμενος τυπε, ξεκαθαρισε τα πρωτα διοτι προφανως δεν γνωριζεις τι λες και για τι μιλας. Διχως προσβολη , απλα εχεις αγνοια  :think:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ο μπρειβικ ηταν ενας μουρλος. δεν ειναι αυτο αντισταθμισμα σε εκατονταδες χιλιαδες φανατικους που εχουν απο πισω οργανωση (αλ καιντα - ταλιμπαν) η κρατος (χαλιφατο).

Εκατοντάδες χιλιάδες;;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυπε εγω συγκρινω ιδεολογιες και την πιθανότητά τους να εξελιχθουν σε εξτρεμισμο και τρομοκρατια στην Ευρωπη. Και εννοειται οτι σημερα η πιθανη ακροδεξια τρομοκρατια συνεχιζει να ειναι επικαιρη στην Ευρωπη. Εδω διαφωνουμε.

Κατα τα αλλα ουτε εγω ουτε εσυ θελουμε να απαγορευτει συνολικα ουτε το Ισλαμ ουτε η ακροδεξια. Τι μας τυραννας?

Το μονο λαθος μου που θα παραδεχτω ειναι οτι η αλυσιδα επιχειρηματων μου (που την επιασες απο τη μεση, ενω ειχε λαβει ηδη εξειδικευση) ηταν ειδικα προσαρμοσμενη να χτυπησει ακροδεξιους/φασιστακια/τρολ, οχι νοημονες.

Κοιτα ο ακροδεξιος ( η αριστερος η οτιδηποτε αλλο)φανατικος και  τρολ οτι και να πεις θα πει τα δικα του . Εγω για αυτο συζηταω με σενα η τον pgp πχ διοτι μπορει να γινει μια κουβεντα εν πασει περιπτωσει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
πραγματι γιατι οι πηγες λενε την αληθεια. πριν τον ισλαμοφασισμο και την τρομοκρατια του η μονη τρομοκρατια που υπηρχε στη ευρωπη ηταν η ακροαριστερη τρομοκρατια. ερυθρες ταξιαρχιες στην ιταλια, raf στη γερμανια, 17νοεμβρη και ελα στην ελλαδα, λαικες δυναμεις στην πορτογαλια, ccc στο βελγιο και παει λεγοντας. ισως γι αυτο συμπαθιουνται ααναρχοτρομοκρατες και ισλαμοτρομοκρατες. συναντιουνται στον αγωνα. ρε ουστ
Α, μαλιστα. Δεν εχεις και ιδεα τι σημαινει "πηγη". Μηπως εισαι αριστερος ρε τυπε και προσπαθεις να κανεις προπαγανδα για το ποσο αμορφωτα ζωα ειναι η ακροδεξιοι? Μονο ετσι εξηγειται.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Συγγνώμη, αυτό δεν το σχολίασα πριν. Σημειώνεις; Το Ιράκ το έκαναν ίσωμα με ψεύτικες παπαριές για πυρηνικά. Ιράκ, Αφγανιστάν (φιλαράκια), Βαλκάνια (ΜΗΝ τα ξεχνάμε), Συρία, Λιβύη κτλ. Πες μου και για τα Βαλκάνια σε παρακαλώ.

Για πες για τα Βαλκάνια! Όπου οι αδερφοί μας ορθόδοξοι Σέρβοι επιχειρούσαν γενοκτονίες μειονοτήτων.
Τους υποστήριζε (τους ορθόδοξους Σέρβους εννοώ) και ο μητροπολίτης Άνθιμος, ως γνωστόν

Σαν να έβγαιναν οι συμπαθούντες τους Οθωμανούς μετά την Ναυμαχία του Ναυαρίνου να ζητούσαν τα ρέστα από τις τρεις δυνάμεις, για επέμβαση στα εσωτερικά κυρίαρχου κράτους. Τεχνικά έτσι ήταν εξ άλλου...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
"themuslimissue"

"Incidentally the left-wingers have always been the terrorists of Europe before Islam began terrorising everyone. Left-wingers were regularly investigated by security services pre 1990 for violence and inciting violence and stirring up problems that undermined peace and order for others. No wonder they fit so well with Muslims."

Τρελες πηγες. Τυπε εισαι τοσο χαζος που δε διαβαζεις καν τι λινκ μας βαζεις? ΕΙΣΑΙ Ο STEVEGR ΜΗΠΩΣ? Αυτος ειναι ο τελευταιος (πρωην, αντε και στα δικα σου τυπε) κλωνος που θυμαμαι να ειναι ΤΟΣΟ χαζος.

Καταλαβαινεις απολυτα τωρα και το παραπανω που ειπα, γιατι δε μπορω να σε αποχωριστω, ετσι?
πραγματι γιατι οι πηγες λενε την αληθεια. πριν τον ισλαμοφασισμο και την τρομοκρατια του η μονη τρομοκρατια που υπηρχε στη ευρωπη ηταν η ακροαριστερη τρομοκρατια. ερυθρες ταξιαρχιες στην ιταλια, raf στη γερμανια, 17νοεμβρη και ελα στην ελλαδα, λαικες δυναμεις στην πορτογαλια, ccc στο βελγιο και παει λεγοντας. ισως γι αυτο συμπαθιουνται ααναρχοτρομοκρατες και ισλαμοτρομοκρατες. συναντιουνται στον αγωνα. ρε ουστ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
1 εδώ, 1 εκεί... Ας σταματήσουν οι νεοναζί τις επιθέσεις και θα δεις πόσο θα ηρεμήσουν όλα.

Αν σταματήσουν οι νεοναζί θα σταματήσουν κι οι ισλαμιστές; Έχεις τέτοια πληροφόρηση από τα μέσα τύπε;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το είπα και πριν: ο Μπρέιβικ στη Νορβηγία σκότωσε Νορβηγούς. Οι Αμερικάνοι σκοτώνονται μεταξύ τους. Σκέψου να τους είχαν βομβαρδίσει κι έπρεπε να φύγουν απ΄τα σπίτια τους και να ψάξουν την μοίρα τους.
ο μπρειβικ ηταν ενας μουρλος. δεν ειναι αυτο αντισταθμισμα σε εκατονταδες χιλιαδες φανατικους που εχουν απο πισω οργανωση (αλ καιντα - ταλιμπαν) η κρατος (χαλιφατο).

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Παρακολουθήστε αυτό το ντοκυμανταίρ για να καταλάβετε πληρέστερα τι εστί Ισλάμ...
Δεν υπάρχουν φανατικοί και μετριοπαθείς Ισλαμιστές, αυτά είναι παπαρολογίες που ταίζουν εμάς τους δυτικούς...Ολοι είναι φανατικοί, απλά κάποιοι το κρύβουν για να επιτύχουν το στόχο τους...
Ποιος είναι αυτός; Ο εξισλαμισμος όλου του κόσμου....Τι θα κερδίσουν;; Τις 72 παρθένες και λοιπά κουραφέξαλα που γράφει το Αθλιο βιβλίο τους...
Τουλάχιστον η άλλη Αθλια Βίβλος διδάσκει κι έναν ηθικό κώδικα ( αντιγραφή βεβαίως των διδαχών των αρχαίων Ελλήνων κυρίως.) στο Β μέρος της, γιατί στο Α γίνεται της π...ς.    
Με λίγα λόγια μήπως μετά από 2700 χρόνια ιστορικής περιόδου της ανθρωπότητας θα πρεπε να βάλουμε "στη μπάντα" τις θρησκείες;; Αρχίζοντας από την πλέον επικίνδυνη φυσικά......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είπες για Πακιστανούς που σκότωσαν Πακιστανούς. Δες την παράθεση που έκανα.

Το πα ακριβως για να δειξω οτι δεν υπαρχει ζητημα ισλαμ-δυση. Η μαλλον αν υπαρχει ειναι πιο πολυ "ιδεολογικο"- κατασκευασμενο. Και οχι πραγματικο προβλημα μεταξυ ανθρωπων απο τις χωρες εκεινες και ανρθωπων απο χωρες της ευρωπης και των ΗΠΑ. Το οποιο μαλιστα οξυνεται και υποστηριζεται συμφωνα με ενδειξεις απο τα ιδια τα υφηλα κλιμακια της...δυσης!
Οι ιδιοι οι ανθρωποι που κατοικουν εκει ( και ναι ειναι μουσουλμανοι ) ειναι ΚΑΤΑ της ισλαμικης τρομοκρατιας. Η δες πχ το Ιραν. Οι περισσοτεροι κατοικοι εκει νομιζεις θελουν να τρωνε στη μαπα τους οποιους μουλαδες?
Το θεμα ειναι οτι τα δυτικα καθεστωτα υποστηριζουν και προμοταρουν και ακραιφνως πλεον την λεγομενη " ισλαμικη τρομοκρατια". Οταν βομβαρδιζαν το Σανταμ δε χτυπουσαν το εξτρεμιστικο ισλαμ αλλα το βοηθουσαν. Οπως και τον Κανταφι. Οπως και τον Μουμπαρακ. Αυτο που εκανε η δυση ηταν να διαλυσει και να υπονομευσει τα εθνικιστικα καθεστωτα στις μουσουλμανικες χωρες ( τα οποια ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΛΕΣ ) και παραλληλα να δωσει χωρο στους φανατικους ( και να τους υποβοηθησει ) και στις δικες τους χωρες να τους χαιδευει.
Οσο για τα ερωτηματα τι να τους κανουμε, να τους κανουν οτι τους κανουν στις δικες τους χωρες! Δηλαδη στο Πακισταν, στην Αιγυπτο, οτι τους εκανε ο Κανταφι, οτι τους κανουν στην Αλγερια ( 20 χρονια ειχαν εμφυλιο εκει με αυτους ),οτι τους κανει ο Ασαντ κλπ...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φιλε μου μαλλον εισαι πολυ μπερδεμενος. Στο Ιρακ επιτεθηκαν στο Σανταμ οχι επειδη ηταν μουσουλμανοι. Και αυτο το εκανε οχι η Δυση αλλα οι ΗΠΑ και η Αγγλια μεμονωμενα.
Στο Αφγανισταν επιτιθονται στους Ταλιμπαν.
Βαλκανια??? Τι σχεση εχουν? Ισα ισα εκει η Δυση υπερασπισε μουσουλμανος !!! Κοσοβο και Βοσνια!!!  :idiot: Συρια?!!!! Μα Συρια οι ιδιοι οι φανατικοι μουσουλμανοι δεν μπακαρονται απο τη Σ. Αραβια και πολεμουνε κατα του αντιδυτικου Ασαντ??? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ?!
ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ( ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ) ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ!! ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Εισαι πολυ μπερδεμενος τυπε, ξεκαθαρισε τα πρωτα διοτι προφανως δεν γνωριζεις τι λες και για τι μιλας. Διχως προσβολη , απλα εχεις αγνοια  :think:

Όχι η Δύση αλλά οι ΗΠΑ και η Αγγλία.
Και είμαι ΕΓΩ μπερδεμένος. ΟΚ!
Και τα Βαλκάνια ποια χώρα τα βομβάρδισε (είπες ότι ΗΠΑ και Αγγλία δεν είναι Δύση).

Α, η απάντηση μου ήταν για να δεις ΠΟΣΟ άκυρο ήταν το προηγούμενο που έγραψες για βομβαρδισμούς μόνο σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Τώρα βρήκες κι άλλα, ε;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Για πες για τα Βαλκάνια! Όπου οι αδερφοί μας ορθόδοξοι Σέρβοι επιχειρούσαν γενοκτονίες μειονοτήτων.
Τους υποστήριζε (τους ορθόδοξους Σέρβους εννοώ) και ο μητροπολίτης Άνθιμος, ως γνωστόν

Σαν να έβγαιναν οι συμπαθούντες τους Οθωμανούς μετά την Ναυμαχία του Ναυαρίνου να ζητούσαν τα ρέστα από τις τρεις δυνάμεις, για επέμβαση στα εσωτερικά κυρίαρχου κράτους. Τεχνικά έτσι ήταν εξ άλλου...

Ποιοι αδερφοί ορθόδοξοι Σέρβοι ρε μαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έχεις πάει εκεί; Γιατί εγώ πήγα 5 χρόνια μετά τον πόλεμο.

Στο πέος μου ο Άνθιμος, για την ουσία πες μου.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αν σταματήσουν οι νεοναζί θα σταματήσουν κι οι ισλαμιστές; Έχεις τέτοια πληροφόρηση από τα μέσα τύπε;

Όχι, απλή λογική εκφράζω. Εσένα σου είπε κάτι η ουρανία ή τρώει ακόμα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω ξερω οτι οταν ακους την ειδηση "ταλιμπαν εκτελεσαν ενα ενα με σφαιρα στο κεφαλι 123 παιδια" δε βγαινεις να πεις "ναι αλλα οι αμερικανοι εκαναν πολεμο στο ιρακ". δηλαδη τι θα πει οτι εγινε πολεμος στο ιρακ; δικαιολογειται η πραξη τους; τι μαλακιες ειναι αυτες; σκοτωνουν παιδια, απαγαγουν κοριτσια, βαζουν βομβες μες στον κοσμο, και θα πρεπει ολα αυτα να τα δικαιολογησω γιατι εκαναν πολεμο οι αμερικανοι. τι σκατα λογικη ειναι αυτη;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το πα ακριβως για να δειξω οτι δεν υπαρχει ζητημα ισλαμ-δυση. Η μαλλον αν υπαρχει ειναι πιο πολυ "ιδεολογικο"- κατασκευασμενο. Και οχι πραγματικο προβλημα μεταξυ ανθρωπων απο τις χωρες εκεινες και ανρθωπων απο χωρες της ευρωπης και των ΗΠΑ. Το οποιο μαλιστα οξυνεται και υποστηριζεται συμφωνα με ενδειξεις απο τα ιδια τα υφηλα κλιμακια της...δυσης!
Οι ιδιοι οι ανθρωποι που κατοικουν εκει ( και ναι ειναι μουσουλμανοι ) ειναι ΚΑΤΑ της ισλαμικης τρομοκρατιας. Η δες πχ το Ιραν. Οι περισσοτεροι κατοικοι εκει νομιζεις θελουν να τρωνε στη μαπα τους οποιους μουλαδες?
Το θεμα ειναι οτι τα δυτικα καθεστωτα υποστηριζουν και προμοταρουν και ακραιφνως πλεον την λεγομενη " ισλαμικη τρομοκρατια". Οταν βομβαρδιζαν το Σανταμ δε χτυπουσαν το εξτρεμιστικο ισλαμ αλλα το βοηθουσαν. Οπως και τον Κανταφι. Οπως και τον Μουμπαρακ. Αυτο που εκανε η δυση ηταν να διαλυσει και να υπονομευσει τα εθνικιστικα καθεστωτα στις μουσουλμανικες χωρες ( τα οποια ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΛΕΣ ) και παραλληλα να δωσει χωρο στους φανατικους ( και να τους υποβοηθησει ) και στις δικες τους χωρες να τους χαιδευει.
Οσο για τα ερωτηματα τι να τους κανουμε, να τους κανουν οτι τους κανουν στις δικες τους χωρες! Δηλαδη στο Πακισταν, στην Αιγυπτο, οτι τους εκανε ο Κανταφι, οτι τους κανουν στην Αλγερια ( 20 χρονια ειχαν εμφυλιο εκει με αυτους ),οτι τους κανει ο Ασαντ κλπ...

Τελικά ΗΠΑ και Αγγλία είναι Δύση ή όχι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όχι η Δύση αλλά οι ΗΠΑ και η Αγγλία.
Και είμαι ΕΓΩ μπερδεμένος. ΟΚ!
Και τα Βαλκάνια ποια χώρα τα βομβάρδισε (είπες ότι ΗΠΑ και Αγγλία δεν είναι Δύση).

Α, η απάντηση μου ήταν για να δεις ΠΟΣΟ άκυρο ήταν το προηγούμενο που έγραψες για βομβαρδισμούς μόνο σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Τώρα βρήκες κι άλλα, ε;

Ρε φιλε μου δε συννενουμαστε. Δυση ειναι και η Ολλανδια και η Γαλλια και η Αυστρια και η Τσεχια. Οκ? Η Γαλλια μαλιστα εναντιωθηκε σε αυτη την εισβολη και η Γερμανια. Αν αυριο γινει μια επιθεση ισλαμιστων στη Γαλλια ομως θα πεις την καραμελα " ααα η εισβολη στο Ιρακ".
Το Ιρακ ηταν ΜΙΑ ΧΩΡΑ! Οταν ενας αλγερινος η ενας Σαουδαραβας βαζει μια βομδα στη Σουηδια η πχ στην Αυστραλια αυτο ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ μια επιθεση των ΗΠΑ στο Ιρακ  το 2003 ουτε καν να συσχετιζεται. Κατανοητο ως εδω??? ( για να μη πω οτι το 1990 ειχαν συμμετασχει στο συνασπισμο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ με κυριους συμμετεχοντες την Σ. Αραβια και την Αιγυπτο ).
Για τα Βαλκανια δε καταλαβα τι θες να πεις? Υπηρξε επιθεση σε μουσουλμανους απο τη δυση? Πως το συσχετιζεις δεν εχω καταλαβει . Οσο για τα αλλα που βρηκα ΑΚΡΙΒΩΣ Γ ΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ! Ελληνικα γραφω τυπε, καταλαβαινομαστε ελπιζω ε?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ποιοι αδερφοί ορθόδοξοι Σέρβοι ρε μαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έχεις πάει εκεί; Γιατί εγώ πήγα 5 χρόνια μετά τον πόλεμο.

Στο πέος μου ο Άνθιμος, για την ουσία πες μου.

Για πες μας που πήγες και τί σου είπαν τύπε μου;
Στη Σρεμπρένιτσα πήγες ας πούμε; ;) Ή δεν ξέρεις που πέφτει αυτή;

Και τί είδες βέβαια πέντε χρόνια μάλιστα μετά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom