Πάρε φόρα και κλάσσε μας μια μάντρα αρχίδια ρε καθυστερημένε που να με πεις χαζό και μουνάκι!
Και ούτε που σε παρέθεσα, στον άλλον απάντησα που του είχες λείψει...
Τουλαχιστον εσυ ξερεις οτι μερικες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Εννοειται οτι δε με παρεθεσες επειδη γραφεις αρλουμπες και θα ηταν πιο ευκολο στον καθενα να δει τι χαζουλι/γκεμπελισκος/μουνακι εισαι. Αυτο δε σημαινει οτι δε μου εβαλες λογια που δεν ειπα ομως, τρια ποστ εχω σ'εκεινο το θρεντ της πουτσας και μονο το ενα ειναι σοβαρο, οποτε ειναι ξεκαθαρο σε ποιο αναφερεσαι. Τεσπα, μ'αρεσει να σε βλεπω να τρεχεις. Αντε γεια. ;)
ποσα μακελεια πρεπει να γινουν ακομα για να μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου; εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ μας λες πιπες. το συγκεκριμενο τελευταιο ποστ σου το παρεθεσα για λογους συντομιας, για να καταδειξω την υπερασπιστικη γραμμη που ειχες απεναντι στα ισλαμοφασιστικα γουρουνια αντι να βγεις και να καταδικασεις το εγκλημα σαν αντρας. οταν γινουν 500 τα μεμονομενα περιστατικα μας ξανααναπτυσεις τη θεωρια σου για το φιλησυχο ισλαμ. ως τοτε σου ευχομαι να μη νιωσεις κι εσυ ως κουφουρ την κρυα λαμα στο λαιμο και τη βρωμερη κρεμμυδοανασα λαθροισλαμοφασιστα στο σβερκο σου. κλωνε του πορνοπαπου
Κλωνε ταραχτηκες? Αν δεν ηθελες να σε λενε κλωνο ας ειχες αρχιδακια να μπεις με το πραγματικο σου νικ. Εκτος κι αν εισαι καποιος που απειλησε ή εβρισε μανες και πηγε για μπανιο, δε ξερω.
Την εφαγες την ταπα σου και το γυρισες στις γενικοτητες κι εσυ, ε? Καταδικαστικη γραμμη προς ακροδεξιους κλωνους που προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις εχω χαζουλι μου, δε τα πιανεις κι εσυ καλα τα ελληνικουλια. Αν θες να παραθεσεις καποιο ποστ μου και να σε ξεβρακωσω καν'το, αλλιως αντε γεια κι εσυ, καλη τρεχαλα.