Νέα

ταλιμπαν εκτελεσαν ενα-ενα 123 παιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μακελειό στο Παρίσι: 12 νεκροί από επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo

που σαι τσαμπο πες μας παλι για τους ακροδεξιους κλωνους που διαστρεφουν τα γεγονοτα
12 αθωους σκοτωσαν σημερα στο παρισι τα γουρουνια για να τους κλεισουν το στομα
υπερασπισου τους φασιστες αρκει να ειναι ταξικα αδερφια
κανε μας λιγο ακομα κηρυγμα περι ισλαμοαγαπης
Ηταν ή δεν ηταν χρονια ψυχοπαθης και δεν το ανεφερες καν? Εισαι ή δεν εισαι ακροδεξιος κλωνος με 11 μηνυματα ανα ημερα και ηλικια 1,5 μηνα? Πού εχει λαθος το ποστ μου που παραθετεις? Πουθενα. Κλασε μου τ'αρχιδια τωρα κλωνε.

Νομίζεις πως δεν προσήλθε να μας πει τις παπαριές του κι εκεί!
Θυμήθηκε τον Μπρέιβηκ στην Νορβηγία που είχε σκοτώσει Νορβηγούς, "άρα καλά κάνανε κι αυτοί! Γάλλοι ήταν, Γάλλους σκότωσαν"...
Ειχα καταλαβει οτι εισαι χαζουλι απο την τελευταια φορα που σου απαντησα και το βουλωσες, αλλα δεν ηξερα οτι εισαι και μουνακι γκεμπελισκος και θα μου εβαζες λογια που δεν ειπα. Τωρα ξερω. Εκτος κι αν δεν αντιλαμβανεσαι βασικα ελληνικα, οποτε το παιρνω πισω. ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Πάρε φόρα και κλάσσε μας μια μάντρα αρχίδια ρε καθυστερημένε που να με πεις χαζό και μουνάκι!

Και ούτε που σε παρέθεσα, στον άλλον απάντησα που του είχες λείψει...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ηταν ή δεν ηταν χρονια ψυχοπαθης και δεν το ανεφερες καν? Εισαι ή δεν εισαι ακροδεξιος κλωνος με 11 μηνυματα ανα ημερα και ηλικια 1,5 μηνα? Πού εχει λαθος το ποστ μου που παραθετεις? Πουθενα. Κλασε μου τ'αρχιδια τωρα κλωνε.
Ειχα καταλαβει οτι εισαι χαζουλι απο την τελευταια φορα που σου απαντησα και το βουλωσες, αλλα δεν ηξερα οτι εισαι και μουνακι γκεμπελισκος και θα μου εβαζες λογια που δεν ειπα. Τωρα ξερω. Εκτος κι αν δεν αντιλαμβανεσαι βασικα ελληνικα, οποτε το παιρνω πισω. ;)
ποσα μακελεια πρεπει να γινουν ακομα για να μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου; εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ μας λες πιπες. το συγκεκριμενο τελευταιο ποστ σου το παρεθεσα για λογους συντομιας, για να καταδειξω την υπερασπιστικη γραμμη που ειχες απεναντι στα ισλαμοφασιστικα γουρουνια αντι να βγεις και να καταδικασεις το εγκλημα σαν αντρας. οταν γινουν 500 τα μεμονομενα περιστατικα μας ξανααναπτυσεις τη θεωρια σου για το φιλησυχο ισλαμ. ως τοτε σου ευχομαι να μη νιωσεις κι εσυ ως κουφουρ την κρυα λαμα στο λαιμο και τη βρωμερη κρεμμυδοανασα λαθροισλαμοφασιστα στο σβερκο σου. κλωνε του πορνοπαπου

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πάρε φόρα και κλάσσε μας μια μάντρα αρχίδια ρε καθυστερημένε που να με πεις χαζό και μουνάκι!

Και ούτε που σε παρέθεσα, στον άλλον απάντησα που του είχες λείψει...
Τουλαχιστον εσυ ξερεις οτι μερικες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Εννοειται οτι δε με παρεθεσες επειδη γραφεις αρλουμπες και θα ηταν πιο ευκολο στον καθενα να δει τι χαζουλι/γκεμπελισκος/μουνακι εισαι. Αυτο δε σημαινει οτι δε μου εβαλες λογια που δεν ειπα ομως, τρια ποστ εχω σ'εκεινο το θρεντ της πουτσας και μονο το ενα ειναι σοβαρο, οποτε ειναι ξεκαθαρο σε ποιο αναφερεσαι. Τεσπα, μ'αρεσει να σε βλεπω να τρεχεις. Αντε γεια. ;)

ποσα μακελεια πρεπει να γινουν ακομα για να μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου; εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ μας λες πιπες. το συγκεκριμενο τελευταιο ποστ σου το παρεθεσα για λογους συντομιας, για να καταδειξω την υπερασπιστικη γραμμη που ειχες απεναντι στα ισλαμοφασιστικα γουρουνια αντι να βγεις και να καταδικασεις το εγκλημα σαν αντρας. οταν γινουν 500 τα μεμονομενα περιστατικα μας ξανααναπτυσεις τη θεωρια σου για το φιλησυχο ισλαμ. ως τοτε σου ευχομαι να μη νιωσεις κι εσυ ως κουφουρ την κρυα λαμα στο λαιμο και τη βρωμερη κρεμμυδοανασα λαθροισλαμοφασιστα στο σβερκο σου. κλωνε του πορνοπαπου
Κλωνε ταραχτηκες? Αν δεν ηθελες να σε λενε κλωνο ας ειχες αρχιδακια να μπεις με το πραγματικο σου νικ. Εκτος κι αν εισαι καποιος που απειλησε ή εβρισε μανες και πηγε για μπανιο, δε ξερω.

Την εφαγες την ταπα σου και το γυρισες στις γενικοτητες κι εσυ, ε? Καταδικαστικη γραμμη προς ακροδεξιους κλωνους που προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις εχω χαζουλι μου, δε τα πιανεις κι εσυ καλα τα ελληνικουλια. Αν θες να παραθεσεις καποιο ποστ μου και να σε ξεβρακωσω καν'το, αλλιως αντε γεια κι εσυ, καλη τρεχαλα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κλωνε ταραχτηκες? Αν δεν ηθελες να σε λενε κλωνο ας ειχες αρχιδακια να μπεις με το πραγματικο σου νικ. Εκτος κι αν εισαι καποιος που απειλησε ή εβρισε μανες και πηγε για μπανιο, δε ξερω.

Την εφαγες την ταπα σου και το γυρισες στις γενικοτητες κι εσυ, ε? Καταδικαστικη γραμμη προς ακροδεξιους κλωνους που προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις εχω χαζουλι μου, δε τα πιανεις κι εσυ καλα τα ελληνικουλια. Αν θες να παραθεσεις καποιο ποστ μου και να σε ξεβρακωσω καν'το, αλλιως αντε γεια κι εσυ, καλη τρεχαλα.
απαντηση επι της ουσιας μηδεν
γυρω γυρω ολοι επι της διαδικασιας
αντε γεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom