st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
Ελα μαν...girlfriend experience σημαινειτι σημαίνει το gfe?
Ελα μαν...girlfriend experience σημαινειτι σημαίνει το gfe?
Μία ιδιαίτερη ταινία. Θυμάστε τον τηλεφωνικό θάλαμο που όλη η ταινία γυρίστηκε μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο.
Στο ίδιο στυλ και αυτή εδώ, αν θέλετε να δείτε ταινία με μόνο έναν ηθοποιό μέσα στο αμάξι του... Εμένα μου άρεσε, είναι διαφορετική και έχει βαθμολογία 7 οπότε...
[size=20pt]Locke (2013)[/size] - Drama - www.imdb.com/title/tt2692904/][size=14pt]IMDB[/size][/url]
[size=14pt]Torrent[/size] | www.small-industry.com/movie-m219280bd3f.html][size=14pt]Υπότιτλοι[/size][/url]
[size=14pt](i)[/size] Για όσους τους αρέσουν τα διαφορετικά και ο Tom Hardy .
Την έχω δεί και είναι ωραία ταινία, αν και το τέλος δεν μπορώ να πώ ότι ήταν στρωτό. Είχε περιθώριο για
μεγαλύτερη σεναριακή ανάπτυξη καθώς σε καθηλώνει και περνάει η ώρα σφαίρα. Γι' αυτό και θα μπορούσαν
να το επεκτείνουν για να κλείσει πιο στρωτά.
Πάντως, ο Χάρντυ δίνει ρέστα στον ρόλο του και αποδεικνύεται ηθοποιός μεγάλων ικανοτήτων. Εύγε για την πρόταση.
Συμφωνώ μαζί σας, (αν και από τις άπειρες ταινίες που έχω δει, θυμάμαι πάνω κάτω τι γίνεται, αλλά συνήθως ξεχνάω το τέλος). Όλες οι ταινίες που σας προτείνω εδώ είναι ωραίες οπότε μπορείτε να τις βλέπετε με σιγουριά.
Είδα ότι σας αρέσουν οι κορεάτικες ταινίες. Σε περίπτωση που δεν έχετε δεί το εξαιρετικό αστυνομικό θρίλερ
"Memories of Murder" (2003) θα σας το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Αν τυχόν το έχετε, θα ήταν καλό να το ανεβάζατε
στη συλλογή σας, καθώς είναι αληθινό αριστούργημα και με φοβερές ερμηνείες.