You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
χαχα πλακα έχουν. Πλεον το χχχ ειναι πιο καλη επιλογη βεβαια!The view from the Windmill
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Πριν 15 χρονια... ισως και να μη ζει πια...Aπλα respectΕιναι 9 το βράδυ και δουλεύω ακόμη, ανοίγω το laptop κοιτώ τις φωτογραφίες από το Koh Chang και κλαίω. Να πω λίγα πράγματα για την Tawan. Κατ'αρχήν το Thai Boxing Bar είναι πριν μπεις στο walking street και όχι εντός, κάτω από το Marine. Η Tawan ήταν από τα πολλά κορίτσια εντός του μπάρ με αριθμό 4 (είχε καμμιά 12αριά μπαρ γύρω γύρω από το ρίγκ). Πλήρωσα γι αυτήν 1000 βατ (25 ευρώ περίπου) και 300 στο μαγαζί. Όταν την είδα το πρωί ότι ήθελε παρει πρωινό μαζί μου και δεν έφευγε, και εμένα μου άρεσε το σεξ της βραδιάς έκανα συμφωνία μαζι της μένει μαζί μου κάθε μέρα για 1500 βατ και μου κάνει παρέα έως βαρεθούμε. Οπως είπα και πριν χωρίσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανε πράγματα που με εντυπωσιάσανε (αφού δεν ξεχνάμε το κορίτσι είναι της δουλειάς, όσο και να λέει σ'αγαπώ, δεν μας διαφεύγει). Δεν ζήτησε έξτρα τίποτε, πλην ψευτογυαλιά ηλίου από παζάρι (ούτε 5 ευρώ) και μία κρέμα σώματος κάπου 10 Ευρώ. Σε 12 μέρες αυτά τα έξτρα μόνο. Με πήγαινε σε φθηνά, καλά όμως εστιατόρια, παζάρευε για μένα ενοικίαση για μηχανάκι, τιμές κλπ. Πλην νοικιάσουμε μηχανάκι, έλεγε να πηγαίνουμε με ταξί (20 Βατ) να μην χρεώνομαι. Για ξενοδοχείο στο Κoh Chang έψαξε να βρει φθηνό και καλό, πάντα στο παζάρι. Πήγαμε και ήρθαμε από το νησί (Koh Chang) με λεωφορείο για να μην πληρώσω πολλά. Οταν με εγραψε τροχαία για κράνος, εγώ πήγα ξενοδοχείο και αυτή μόνη της εκεί στον δρόμο, έδωσε 2 ώρες μάχη να σβηστεί η κλήση. Πήρε μόνη της τα ρούχα μου να τα πλύνει, πάντα έβλεπε να είμαι ντυμένος καλά και σιδερωμένος και όταν έβαζα τα παπούτσια μου έσκυβε μου δέσει τα κορδόνια.... Οταν ήθελε πάρει κάτι δικό της από φαρμακείο ή κανένα φρούτο από τα καροτσάκια στον δρόμο ή κάτι απο σουπερ μάρκετ (πχ εμφυαλωμένα νερά), κομμωτήριο, πηγαινε μόνη και δεν μου ζητούσε τίποτε να πληρώσω. Οταν απο το ξενοδοχείο πήγαινε για λίγο σπίτι της να πάρει ρούχα, ποτέ δεν μου ζήτησε να της δώσω για ταξί. Στην αναχώρηση, μου έκανε δώρο και ενα πουκάμισο μαζί με ένα πολύχρωμο βραζιολάκι του Βούδα (μετράει η πράξη και όχι η αξία). Στο σεξ πάντα με ρωτούσε τι μου αρέσει, ενώ μου έλεγε τι να της κάνω για να χύσει και αυτή να το ευχαριστηθεί. Κοιμόταν κολλημένη αγκαλιά επάνω μου όλο το βράδυ δεν πήγαινε ούτε 10 εκατοστά πιο μακρυά. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε αυτό δεν μου αρέσει ή δεν μουρμούρησε για οτιδήποτε σε διάστημα 10 ημερών. Αυτά τα ολίγα...
Καλησπέρα και καλή χροιά κι απο εμένα!!!
Η όλη φάση που περιγράφεις φίλε είναι οτι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί με μία γυναίκα της "δουλειας". Εμένα μου συνέβει με μία στην Ελλάδα πριν αρκετά χρόνια, αλλά ίσως έπεσα στο 1/1000000. Ποτέ ξανά δε μου προέκυψε κάτι τέτοιο.
Αν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες, πχ που τη γνωρισες κλπ.
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Γερο κομποδεμα βλεπω κραταει!Λαδοκόρη του χιλιάρικου στο soi Honey.
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Καλος βυζοπαρδος!Και ενα μωρακι του διχιλιαρου απο Πουκετ
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Ποιον Αύγουστο? Του 21 ή του 22?Καλησπέρα και καλη χρονια σε όλους.
Ειμαι πολύ αισιοδοξος που εχω κλεισει ξενοδοχεια ( με ακυρωση εννοειται) για Αυγουστο?
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
γιατι ξεθαψατε το αμαρτωλο 2007/08 ρεΠριν 15 χρονια... ισως και να μη ζει πια...Aπλα respectΕιναι 9 το βράδυ και δουλεύω ακόμη, ανοίγω το laptop κοιτώ τις φωτογραφίες από το Koh Chang και κλαίω. Να πω λίγα πράγματα για την Tawan. Κατ'αρχήν το Thai Boxing Bar είναι πριν μπεις στο walking street και όχι εντός, κάτω από το Marine. Η Tawan ήταν από τα πολλά κορίτσια εντός του μπάρ με αριθμό 4 (είχε καμμιά 12αριά μπαρ γύρω γύρω από το ρίγκ). Πλήρωσα γι αυτήν 1000 βατ (25 ευρώ περίπου) και 300 στο μαγαζί. Όταν την είδα το πρωί ότι ήθελε παρει πρωινό μαζί μου και δεν έφευγε, και εμένα μου άρεσε το σεξ της βραδιάς έκανα συμφωνία μαζι της μένει μαζί μου κάθε μέρα για 1500 βατ και μου κάνει παρέα έως βαρεθούμε. Οπως είπα και πριν χωρίσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανε πράγματα που με εντυπωσιάσανε (αφού δεν ξεχνάμε το κορίτσι είναι της δουλειάς, όσο και να λέει σ'αγαπώ, δεν μας διαφεύγει). Δεν ζήτησε έξτρα τίποτε, πλην ψευτογυαλιά ηλίου από παζάρι (ούτε 5 ευρώ) και μία κρέμα σώματος κάπου 10 Ευρώ. Σε 12 μέρες αυτά τα έξτρα μόνο. Με πήγαινε σε φθηνά, καλά όμως εστιατόρια, παζάρευε για μένα ενοικίαση για μηχανάκι, τιμές κλπ. Πλην νοικιάσουμε μηχανάκι, έλεγε να πηγαίνουμε με ταξί (20 Βατ) να μην χρεώνομαι. Για ξενοδοχείο στο Κoh Chang έψαξε να βρει φθηνό και καλό, πάντα στο παζάρι. Πήγαμε και ήρθαμε από το νησί (Koh Chang) με λεωφορείο για να μην πληρώσω πολλά. Οταν με εγραψε τροχαία για κράνος, εγώ πήγα ξενοδοχείο και αυτή μόνη της εκεί στον δρόμο, έδωσε 2 ώρες μάχη να σβηστεί η κλήση. Πήρε μόνη της τα ρούχα μου να τα πλύνει, πάντα έβλεπε να είμαι ντυμένος καλά και σιδερωμένος και όταν έβαζα τα παπούτσια μου έσκυβε μου δέσει τα κορδόνια.... Οταν ήθελε πάρει κάτι δικό της από φαρμακείο ή κανένα φρούτο από τα καροτσάκια στον δρόμο ή κάτι απο σουπερ μάρκετ (πχ εμφυαλωμένα νερά), κομμωτήριο, πηγαινε μόνη και δεν μου ζητούσε τίποτε να πληρώσω. Οταν απο το ξενοδοχείο πήγαινε για λίγο σπίτι της να πάρει ρούχα, ποτέ δεν μου ζήτησε να της δώσω για ταξί. Στην αναχώρηση, μου έκανε δώρο και ενα πουκάμισο μαζί με ένα πολύχρωμο βραζιολάκι του Βούδα (μετράει η πράξη και όχι η αξία). Στο σεξ πάντα με ρωτούσε τι μου αρέσει, ενώ μου έλεγε τι να της κάνω για να χύσει και αυτή να το ευχαριστηθεί. Κοιμόταν κολλημένη αγκαλιά επάνω μου όλο το βράδυ δεν πήγαινε ούτε 10 εκατοστά πιο μακρυά. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε αυτό δεν μου αρέσει ή δεν μουρμούρησε για οτιδήποτε σε διάστημα 10 ημερών. Αυτά τα ολίγα...
Η όλη φάση που περιγράφεις φίλε είναι οτι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί με μία γυναίκα της "δουλειας". Εμένα μου συνέβει με μία στην Ελλάδα πριν αρκετά χρόνια, αλλά ίσως έπεσα στο 1/1000000. Ποτέ ξανά δε μου προέκυψε κάτι τέτοιο.
θα τριζουν πολλα κοκκαλα τωρα, διαφορων γερων.
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
LOL πολύ μεγάλο διάλογο ανοίγεις τώρα.Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Πρώτα απ όλα λόγω του ιου δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε όταν ξανανοίξει κανονικά η αγορά εκεί.
Αν θες ασυδοσία δεν φτάνουν 2000 ευρώ.
Πόλη Πατάγια.
Για ξενοδοχείο έχει άπειρες καλές επιλογές (Το agoda βοηθάει πολύ). θα σύστηνα αν μπορούσες να πήγενες ένα μήνα και να εκληνες condo με το μηνα. πολυ πιο φτηνα.
Ειναι αρκετα ασφαλες μερος εκτος και αν εισαι διαρκως προκλητικος.
Δυστηχως οι εποχες που επερνε κανεις υπερμουναρες και εμενε ευχαριστιμενος τελιωσαν. αν ψαχνεις κοπελες οπως στη φωτογραφια, θα πληρωσεις παρα πολλα και το service που θα σου κανουν θα ειναι μαπα. οι λεγομενες μη μου απτου...
ζητανε πληρωμη μονο για να τις κοιτας ουσιατικα λολ
Η μονη εξερεση αν μεινεις πολλους μηνες που ισως τυχαία σου κατσει καμια καλη περιπτωση.(πχ να εχει ανάγκη χρηματα κτλ)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
γιατι ξεθαψατε το αμαρτωλο 2007/08 ρεΠριν 15 χρονια... ισως και να μη ζει πια...Aπλα respectΕιναι 9 το βράδυ και δουλεύω ακόμη, ανοίγω το laptop κοιτώ τις φωτογραφίες από το Koh Chang και κλαίω. Να πω λίγα πράγματα για την Tawan. Κατ'αρχήν το Thai Boxing Bar είναι πριν μπεις στο walking street και όχι εντός, κάτω από το Marine. Η Tawan ήταν από τα πολλά κορίτσια εντός του μπάρ με αριθμό 4 (είχε καμμιά 12αριά μπαρ γύρω γύρω από το ρίγκ). Πλήρωσα γι αυτήν 1000 βατ (25 ευρώ περίπου) και 300 στο μαγαζί. Όταν την είδα το πρωί ότι ήθελε παρει πρωινό μαζί μου και δεν έφευγε, και εμένα μου άρεσε το σεξ της βραδιάς έκανα συμφωνία μαζι της μένει μαζί μου κάθε μέρα για 1500 βατ και μου κάνει παρέα έως βαρεθούμε. Οπως είπα και πριν χωρίσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανε πράγματα που με εντυπωσιάσανε (αφού δεν ξεχνάμε το κορίτσι είναι της δουλειάς, όσο και να λέει σ'αγαπώ, δεν μας διαφεύγει). Δεν ζήτησε έξτρα τίποτε, πλην ψευτογυαλιά ηλίου από παζάρι (ούτε 5 ευρώ) και μία κρέμα σώματος κάπου 10 Ευρώ. Σε 12 μέρες αυτά τα έξτρα μόνο. Με πήγαινε σε φθηνά, καλά όμως εστιατόρια, παζάρευε για μένα ενοικίαση για μηχανάκι, τιμές κλπ. Πλην νοικιάσουμε μηχανάκι, έλεγε να πηγαίνουμε με ταξί (20 Βατ) να μην χρεώνομαι. Για ξενοδοχείο στο Κoh Chang έψαξε να βρει φθηνό και καλό, πάντα στο παζάρι. Πήγαμε και ήρθαμε από το νησί (Koh Chang) με λεωφορείο για να μην πληρώσω πολλά. Οταν με εγραψε τροχαία για κράνος, εγώ πήγα ξενοδοχείο και αυτή μόνη της εκεί στον δρόμο, έδωσε 2 ώρες μάχη να σβηστεί η κλήση. Πήρε μόνη της τα ρούχα μου να τα πλύνει, πάντα έβλεπε να είμαι ντυμένος καλά και σιδερωμένος και όταν έβαζα τα παπούτσια μου έσκυβε μου δέσει τα κορδόνια.... Οταν ήθελε πάρει κάτι δικό της από φαρμακείο ή κανένα φρούτο από τα καροτσάκια στον δρόμο ή κάτι απο σουπερ μάρκετ (πχ εμφυαλωμένα νερά), κομμωτήριο, πηγαινε μόνη και δεν μου ζητούσε τίποτε να πληρώσω. Οταν απο το ξενοδοχείο πήγαινε για λίγο σπίτι της να πάρει ρούχα, ποτέ δεν μου ζήτησε να της δώσω για ταξί. Στην αναχώρηση, μου έκανε δώρο και ενα πουκάμισο μαζί με ένα πολύχρωμο βραζιολάκι του Βούδα (μετράει η πράξη και όχι η αξία). Στο σεξ πάντα με ρωτούσε τι μου αρέσει, ενώ μου έλεγε τι να της κάνω για να χύσει και αυτή να το ευχαριστηθεί. Κοιμόταν κολλημένη αγκαλιά επάνω μου όλο το βράδυ δεν πήγαινε ούτε 10 εκατοστά πιο μακρυά. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε αυτό δεν μου αρέσει ή δεν μουρμούρησε για οτιδήποτε σε διάστημα 10 ημερών. Αυτά τα ολίγα...
θα τριζουν πολλα κοκκαλα τωρα, διαφορων γερων.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
αυτη ρε φιλε εχει εκατο κιλα φωτοσοπ σε καθε φωτοΚαλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
θελω να πηδαω μερα μερα παρα μερα να κανω τις βολτες μου τπτ να πινω τπτ ποτα και επισκεψεις σε κωλομοπαρα και να κατσω δυο βδομαδες....δηλαδη η κοπελα που ποσταρε ο τυπος 2.000 μπατ η ευρω???δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει....γι αυτα που ειπα ποσα πιστευεις χρειαζονται??ειμαι μακρια ακομα?LOL πολύ μεγάλο διάλογο ανοίγεις τώρα.Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Πρώτα απ όλα λόγω του ιου δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε όταν ξανανοίξει κανονικά η αγορά εκεί.
Πόλη Πατάγια.
Για ξενοδοχείο έχει άπειρες καλές επιλογές (Το agoda βοηθάει πολύ). θα σύστηνα αν μπορούσες να πήγενες ένα μήνα και να εκληνες condo με το μηνα. πολυ πιο φτηνα.
Δυστηχως οι εποχες που επερνε κανεις υπερμουναρες και εμενε ευχαριστιμενος τελιωσαν. αν ψαχνεις κοπελες οπως στη φωτογραφια, θα πληρωσεις παρα πολλα και το service που θα σου κανουν θα ειναι μαπα. οι λεγομενες μη μου απτου...
Η μονη εξερεση αν μεινεις πολλους μηνες που ισως τυχαία σου κατσει καμια καλη περιπτωση.(πχ να εχει ανάγκη χρηματα κτλ)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Ξεκινα τις πρωτες 1000 σελιδες, (ετσι και αλλιως μεχρι του χρονου τετοιο καιρο που θ αρχισουν τα ταξιδια για εκει, εχεις καιρο) βαλε και 50% πανω στις τιμες και οτι απορια εχεις για αυτα που θα διαβαζεις, εδω ειμαστε.θελω να πηδαω μερα μερα παρα μερα να κανω τις βολτες μου τπτ να πινω τπτ ποτα και επισκεψεις σε κωλομοπαρα και να κατσω δυο βδομαδες....δηλαδη η κοπελα που ποσταρε ο τυπος 2.000 μπατ η ευρω???δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει....γι αυτα που ειπα ποσα πιστευεις χρειαζονται??ειμαι μακρια ακομα?LOL πολύ μεγάλο διάλογο ανοίγεις τώρα.Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Πόλη Πατάγια.
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
ευχαριστω πολλυ γεροντα!!!!Ξεκινα τις πρωτες 1000 σελιδες, (ετσι και αλλιως μεχρι του χρονου τετοιο καιρο που θ αρχισουν τα ταξιδια για εκει, εχεις καιρο) βαλε και 50% πανω στις τιμες και οτι απορια εχεις για αυτα που θα διαβαζεις, εδω ειμαστε.θελω να πηδαω μερα μερα παρα μερα να κανω τις βολτες μου τπτ να πινω τπτ ποτα και επισκεψεις σε κωλομοπαρα και να κατσω δυο βδομαδες....δηλαδη η κοπελα που ποσταρε ο τυπος 2.000 μπατ η ευρω???δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει....γι αυτα που ειπα ποσα πιστευεις χρειαζονται??ειμαι μακρια ακομα?LOL πολύ μεγάλο διάλογο ανοίγεις τώρα.Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Πόλη Πατάγια.
Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Εντάξει αν κάνεις το πρόγραμμα που είπες τώρα ισως σε φτάσουν. Ούτως η άλλως, έχεις ενα χρόνο ακόμη μπροστα σου περίπου. Ξεχνα πάντως τέτοιες όπως στη φώτο. Θα πληρώσεις πολλά. Ειδικά αν τις θες και για πανω από μια ώρα.θελω να πηδαω μερα μερα παρα μερα να κανω τις βολτες μου τπτ να πινω τπτ ποτα και επισκεψεις σε κωλομοπαρα και να κατσω δυο βδομαδες....δηλαδη η κοπελα που ποσταρε ο τυπος 2.000 μπατ η ευρω???δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει....γι αυτα που ειπα ποσα πιστευεις χρειαζονται??ειμαι μακρια ακομα?LOL πολύ μεγάλο διάλογο ανοίγεις τώρα.Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Πόλη Πατάγια.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
]Ξεκινα τις πρωτες 1000 σελιδες, (ετσι και αλλιως μεχρι του χρονου τετοιο καιρο που θ αρχισουν τα ταξιδια για εκει, εχεις καιρο) βαλε και 50% πανω στις τιμες και οτι απορια εχεις για αυτα που θα διαβαζεις, εδω ειμαστε. [/quote]
ευχαριστω πολλυ γεροντα!!!! [/quote]
Σου ειπα να διαβασεις τις πρωτες 1000 σελιδες για να μπεις στο νοημα του τι ηταν και πως συμπεριφερονταν παλια οι εργαζομενες εκει. και τι πρεπει να αναζηταμε οταν πηγαινουμε εκει. Να ξερεις οτι ακομα και τωρα, που η παγκοσμιοποιηση εχει αλλαξει καποια πραγματα, δεν θα πας στην Ταυλανδη για να βρεις υπηρεσιες σεξ, τυπου Ανατολικης Ευρωπης.
ευχαριστω πολλυ γεροντα!!!! [/quote]
Σου ειπα να διαβασεις τις πρωτες 1000 σελιδες για να μπεις στο νοημα του τι ηταν και πως συμπεριφερονταν παλια οι εργαζομενες εκει. και τι πρεπει να αναζηταμε οταν πηγαινουμε εκει. Να ξερεις οτι ακομα και τωρα, που η παγκοσμιοποιηση εχει αλλαξει καποια πραγματα, δεν θα πας στην Ταυλανδη για να βρεις υπηρεσιες σεξ, τυπου Ανατολικης Ευρωπης.
Singhas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2017
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Καλησπερα φιλτατε,
θα προσπαθησω κι εγω με τη σειρα μου να απαντησω στις αποριες σου ωστε να εχεις μια ιδεα πριν βαλεις στοχο ενα ταξιδι στη μακρινη Land of Smiles.
Επιγραμματικά λοιπον για το μπατζετ που θα χρειαστεις εχουμε και λεμε:
Εισητιρια : 700 euro απο Αθηνα για Μπανγκοκ.
Διαμονη : εδω εχεις τις εξης δυο επιλογες :
α) μισθωση condo με το μηνα (περιπου 270 ευρω για 30 μερες) πλεονεκτημα το χαμηλο κοστος, μειονεκτηματα: no room service, οτι θα δεθεις σε ενα μερος και θα εχεις επιλογες μονο για μονοημερες εκδρομες σε γειτονικα νησακια.
β) ξενοδοχειο με 20 - 30 ευρω τη μερα. πλεονεκτηματα : πισινα, ειναι σε στρατηγικο σημειο για φορτωματα , nightlife , και φαγητο. μειονεκτηματα: ακριβο κοστος,
Για πολη που ρωτας θα σου προτεινα σαν Rookie του ειδους που εισαι να ξεκινησεις απο Παταγια που συνδιαζει σχεδον τα παντα.
Nightlife-ποτα etc : κι εδω αρκετες επιλογες . Ξεκινωντας απ τα μικρα beer bar οπως αποκαλούνται το κοστος μιας μπυρας ειναι 2 ευρω και του απλου ποτου 3. Σε αυτου του ειδους τα μαγαζια μπορεις να περασεις την ωρα σου χαζευοντας την περατζαδα , να παιξεις μπιλιαρδο, και να καυλαντισεις με τα κορτιτσια κερνωντας τα γυναικια ποτα με κοστος 4 ευρω.
Στα μεγαλα κλαμπ υπολογισε +1 ε στις παραπανω τιμες των ποτων που σου ειπα. Το ανοιγμα φυαλης ειναι σχεδον ιδιο με τις τιμες της Ελλαδας μιας και σου χρεωνουν μεχρι και τα παγάκια σε ορισμενα κλαμπ.
Αγοραιος ερωτας: εδω οι επιλογες ειναι αμετρητες και δεν φτανει ενα post για να τις αναλυσουμε. Πολλες κατηγοριες γυναικων , συνθηκων και αλλα χιλιαδυο που μπορει να σου τυχουν αρα δεν υπαρχει κανονας. Κρατα οτι σχεδον καμια δεν θα σε ακολουθησει το βραδυ στο δωματιο σου για λιγοτερο απο 30 ευρω. Αν θες να πηδηξεις κοπελα που εχει κανει καριερα στο instagram οπως αυτη που εστειλες παραπανω υπολογιζε 100 ευρω για short time απο agogo . Agogo ειναι τα κωλωμπαρα που εχουν και κοπελες αυτου του βεληνικους. Ακομα κι αυτο ομως δεν ειναι κανονας μιας και ολες αυτες οι κοπελες αν δεν φορτωθουν κι εχουν αναγκη απο χρημα θα καταληξουν μετα τις 3:00 που κλεινουν τα Agogo να ψαχνονται στα κλαμπ της walking street οπου μπορεις να διαπραγματευτεις μαζι της χωρις barfines και τιμοκαταλογους που ισχυουυν στα agogo.
Φαγητο: απο 10 εως 20 ευρω τη μερα. street food , εστιατοριο η 7/11 (τα σουπερμαρκετ τους που ειναι ολα 24ωρα)
συνοψίζοντας θα σου ελεγα οτι για δυο εβδομαδες με καλη ζωη θα χρειαστεις minimum 2.000 με φορτωμα μερα παρα μερα.
ps: Ουδεις κατάφερε να μεινει πιστος σε μπατζετ στη γη της επαγγελιας.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
ΧαχαχαΞεκινα τις πρωτες 1000 σελιδες, (ετσι και αλλιως μεχρι του χρονου τετοιο καιρο που θ αρχισουν τα ταξιδια για εκει, εχειςθελω να πηδαω μερα μερα παρα μερα να κανω τις βολτες μου τπτ να πινω τπτ ποτα και επισκεψεις σε κωλομοπαρα και να κατσω δυο βδομαδες....δηλαδη η κοπελα που ποσταρε ο τυπος 2.000 μπατ η ευρω???δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει....γι αυτα που ειπα ποσα πιστευεις χρειαζονται??ειμαι μακρια ακομα?LOL πολύ μεγάλο διάλογο ανοίγεις τώρα.Καλησπερα κυριοι!!εχω ονειρο να καταφερω καποια στιγμη να παω ταυλανδη,δηλαδη σχετικα συντομα καθως καβατζωνω....Εχω ηδη μαζεμενα 2.000 γι αυτο το σκοπο...ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια στα 33....Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες οπως ποσα λεφτα χρειαζεσε για 2 εβδομαδες(με σχετικη ασειδωσια),ποια ειναι η πιο καλη καβλοπολη,καποια φτηνα αλλα και ασφαλη ξενοδοχεια και αν ειναι επικυνδινο να ταξιδεψεις μονος σου εκει!!.....ευχαριστω προκαταβολικα θα εψαχνα στο νημα αλλα με τη μορφη που εχει πλεον το site ειναι δυσκολο εως ακατορθοτο σε 4000 σελιδες....ευχαριστω προκαταβολικα τους πιο σεβαστους στο φορουμ που ειναι οι πραγματικοι μυστες και προτυπα μου που γραφετε εδω επισης ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μουναρες σαν αυτη με τις βυζαρες πιο πανω ,η σαν κατι απιστευτα κορμια που εχει στο ινσταγραμ οπως αυτη https://www.instagram.com/kunthada_baifern/
Πόλη Πατάγια.
καιρο) βαλε και 50% πανω στις τιμες και οτι απορια εχεις για αυτα που θα διαβαζεις, εδω ειμαστε.
Αμαν ρε γέρο,
Πες στον ανθρωπο ότι έχουν στενά μουνιά,
Μη βαριεσαι
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Στα 2000 μπατ σαν αυτή στο insta ίσως να βρεις παρόμοιο ladyboy με βυζαρες,κολο και βεργα αν δεν σε ενοχλεί..