Ειναι 9 το βράδυ και δουλεύω ακόμη, ανοίγω το laptop κοιτώ τις φωτογραφίες από το Koh Chang και κλαίω. Να πω λίγα πράγματα για την Tawan. Κατ'αρχήν το Thai Boxing Bar είναι πριν μπεις στο walking street και όχι εντός, κάτω από το Marine. Η Tawan ήταν από τα πολλά κορίτσια εντός του μπάρ με αριθμό 4 (είχε καμμιά 12αριά μπαρ γύρω γύρω από το ρίγκ). Πλήρωσα γι αυτήν 1000 βατ (25 ευρώ περίπου) και 300 στο μαγαζί. Όταν την είδα το πρωί ότι ήθελε παρει πρωινό μαζί μου και δεν έφευγε, και εμένα μου άρεσε το σεξ της βραδιάς έκανα συμφωνία μαζι της μένει μαζί μου κάθε μέρα για 1500 βατ και μου κάνει παρέα έως βαρεθούμε. Οπως είπα και πριν χωρίσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανε πράγματα που με εντυπωσιάσανε (αφού δεν ξεχνάμε το κορίτσι είναι της δουλειάς, όσο και να λέει σ'αγαπώ, δεν μας διαφεύγει). Δεν ζήτησε έξτρα τίποτε, πλην ψευτογυαλιά ηλίου από παζάρι (ούτε 5 ευρώ) και μία κρέμα σώματος κάπου 10 Ευρώ. Σε 12 μέρες αυτά τα έξτρα μόνο. Με πήγαινε σε φθηνά, καλά όμως εστιατόρια, παζάρευε για μένα ενοικίαση για μηχανάκι, τιμές κλπ. Πλην νοικιάσουμε μηχανάκι, έλεγε να πηγαίνουμε με ταξί (20 Βατ) να μην χρεώνομαι. Για ξενοδοχείο στο Κoh Chang έψαξε να βρει φθηνό και καλό, πάντα στο παζάρι. Πήγαμε και ήρθαμε από το νησί (Koh Chang) με λεωφορείο για να μην πληρώσω πολλά. Οταν με εγραψε τροχαία για κράνος, εγώ πήγα ξενοδοχείο και αυτή μόνη της εκεί στον δρόμο, έδωσε 2 ώρες μάχη να σβηστεί η κλήση. Πήρε μόνη της τα ρούχα μου να τα πλύνει, πάντα έβλεπε να είμαι ντυμένος καλά και σιδερωμένος και όταν έβαζα τα παπούτσια μου έσκυβε μου δέσει τα κορδόνια.... Οταν ήθελε πάρει κάτι δικό της από φαρμακείο ή κανένα φρούτο από τα καροτσάκια στον δρόμο ή κάτι απο σουπερ μάρκετ (πχ εμφυαλωμένα νερά), κομμωτήριο, πηγαινε μόνη και δεν μου ζητούσε τίποτε να πληρώσω. Οταν απο το ξενοδοχείο πήγαινε για λίγο σπίτι της να πάρει ρούχα, ποτέ δεν μου ζήτησε να της δώσω για ταξί. Στην αναχώρηση, μου έκανε δώρο και ενα πουκάμισο μαζί με ένα πολύχρωμο βραζιολάκι του Βούδα (μετράει η πράξη και όχι η αξία). Στο σεξ πάντα με ρωτούσε τι μου αρέσει, ενώ μου έλεγε τι να της κάνω για να χύσει και αυτή να το ευχαριστηθεί. Κοιμόταν κολλημένη αγκαλιά επάνω μου όλο το βράδυ δεν πήγαινε ούτε 10 εκατοστά πιο μακρυά. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε αυτό δεν μου αρέσει ή δεν μουρμούρησε για οτιδήποτε σε διάστημα 10 ημερών. Αυτά τα ολίγα...