Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
. Νέα υπηρεσία σεκιούριτι στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ.

Συνημμένα

• a6pEdJRB_700w_0.jpg
    a6pEdJRB_700w_0.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Like
Αντιδράσεις: flynow

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Έγινε η δοκιμαστική, αναμένεται κι επίσημο άνοιγμα (με καραντίνες και καμιά κατοσταριά τεστ και φύλακες να σε φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο εννοείται)

Τέσσερις Γάλλοι τουρίστες έφτασαν πρόσφατα στο Πουκέτ με ιδιωτικό τζετ και πήραν έγκριση για να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη από την CCSA, ώστε να δοκιμάσουν την ετοιμότητα των προληπτικών μέτρων COVID-19 στο θέρετρο πριν από την ευρύτερη επανέναρξη ξένων τουριστών, δήλωσε ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonsiew στο Τετάρτη.

Διαβεβαίωσε ότι η επαρχιακή διοίκηση έχει επιβάλει αυστηρά τα προληπτικά μέτρα που επέβαλε η CCSA, προσθέτοντας ότι οι ξένοι τουρίστες έφεραν περίπου 400 δισεκατομμύρια μπατ ετησίως στην Ταϊλάνδη σε συνάλλαγμα και προειδοποίησε ότι, εάν δεν γίνει τίποτα για να βελτιώσει την κατάσταση στην τους επόμενους μήνες, το Πουκέτ θα είναι σε σοβαρό πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, ο υπολοχαγός Thanee Chuangchoo, διευθυντής του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ, δήλωσε ότι το Πουκέτ είχε επιλεγεί για το δοκιμαστικό άνοιγμα της χώρας σε ξένες αφίξεις τουριστών, με τους τέσσερις Γάλλους τουρίστες να είναι οι πρώτοι, με τη συγκατάθεση τόσο της CCSA όσο και της Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης.

Οι τέσσερις Γάλλοι επισκέπτες έκαναν τον έλεγχο κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, προτού μεταφερθούν σε ένα ξενοδοχείο για εναλλακτική κρατική καραντίνα (ASQ) για 14 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων υποβλήθηκαν σε πρόσθετες δοκιμές, υπό τη στενή επίβλεψη των επαρχιακών υπαλλήλων υγείας και ασφάλειας οι φρουροί εξασφάλισαν ότι ήταν περιορισμένοι στο ASQ καθ 'όλη την περίοδο καραντίνας τους.

Μετά την απομόνωση, οι τουρίστες συνέχισαν το ταξίδι τους στην Καμπότζη, που είναι ο τελικός προορισμός τους, δήλωσε ο Thanee, προσθέτοντας ότι η δοκιμή ήταν επιτυχής.

(Το μετέφρασα από το thaipbsworld.com)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ποιός το περίμενε... Ολόκληρο το Phuket και η Patong έχουν καταντήσει μέρη για φαντάσματα, πλέον. Κι έπεται συνέχεια...

GoAuUKg.jpg

w4SPH7p.jpg

CN8u9nV.jpg

s7TBoyb.jpg

q6IGwhw.jpg

lD8w84N.jpg

Οι φωτογραφίες είναι από φίλο, τραβηγμένες πριν λίγες μέρες.
έχω την ίδια ακριβώς φωτογραφία τραβηγμένη βράδυ Δεκέμβριο του 19 και θυμάμαι το θόρυβο, τον κόσμο που πηγαινοερχόταν και τα μαγαζία όλα ανοιχτά και τα κορίτσια δεξιά αριστερά να μας τραβολογάνε για να περάσουμε καλά...πωωωω το να το βλέπω έτσι τώρα...ΣΟΚ...

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.227
Πόντοι
4.821
Για τους μήνες Αυγουστο και Σπτέμβριο προτείνεται ο κόλπος του Σιάμ, ο καιρός ειναι πολύ καλύτερος και οι βροχές πολύ λιγότερες.
Από τις 6 φορές που έχω πάει Ταιλάνδη οι 2 ήταν Αυγουστο, πήγα Σαμούι και στα πέριξ νησιά και ήταν άριστα. Την τελευταία φορά από τις 12 μέρες έβρεξε τις 2

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Για τους μήνες Αυγουστο και Σπτέμβριο προτείνεται ο κόλπος του Σιάμ, ο καιρός ειναι πολύ καλύτερος και οι βροχές πολύ λιγότερες.
Από τις 6 φορές που έχω πάει Ταιλάνδη οι 2 ήταν Αυγουστο, πήγα Σαμούι και στα πέριξ νησιά και ήταν άριστα. Την τελευταία φορά από τις 12 μέρες έβρεξε τις 2
και Δεκέμβρη όμως ήταν πολύ ωραία...θερμοκρασία σταθερά 30-31 βαθμοί με αρκετή υγρασία και καθόλου βροχή

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Τη τελευταια φορα που πηγα εγω απο τισ 15 μερες εβρεχε τις 10. Και μιλαμε για νεροοοοοο οχι αστεια!!!Παντως το καλυτερο μερος για τσαρκα ειναι μακραν η Παταγια! Θα σασ φυγει το κεφαλι!!!!

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21
Δεν προτείνω σε κανένα να ταξιδέψει, μέχρι την λήξη όλων των μέτρων. θα λείψει σε όλους μας αλλά δε γίνεται αλλιώς. Και εγώ προσωπικά που έχω περάσει την τελευταία 6ετια, σχεδόν τα 2 χρονιά εκεί θα δυσκολευτώ όλο το χειμώνα Ελλάδα ,όμως….
Η καραντίνα έχει μεγάλο κόστος και η ασφάλεια ζωής επίσης ακριβή. Προς το παρών δεν μπαίνει τουρίστας ακόμη, μόνο όσοι έχουν οικογένεια ή εργασία εκεί.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Θέλω να δω ξανά την Σουκχουμβιτ,
στα σοι να περπατήσω
να μην ξαναγυρίσω
και πίσω μου ναφησω
αυτή τη μίζερη ζωή.

Θέλω να δω ξανά την Σουκχουμβιτ
Σόι καουμπόι και Νανά
και τα τριγύρω τους στενά
τα τιλακ μου να χω ξανά
από το βράδι ως το πρωί

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
καλυτερα..ελπιζω το μπατ να πεσει στα ταρταρα οπως εποχες πριν 2012 αντε γιατι την ειδαν και αυτοι ντουμπαι..σε 1 1μιση χρονο ολα καλα..αυτοι εχουν και πολλους λιγους θανατους..και λιγα κρουσματα..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Προς το παρόν δίνουν βίζα μόνο για τρίμηνη παραμονή, από ότι έχω μάθει. Με καραντίνα βέβαια, 15 ημερών σε ξενοδοχεία που προτεινουν αυτοί. Ήθελα ναξερα, αν βγάλεις βίζα τρίμηνης παραμονής και σου τύχει κάτι και πρέπει να φυγεις, δεν θα σε αφήσουν;

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
201
Δεν έχει καμία λογική, το θέμα δεν είναι υγειονομικό αλλά πολιτικό.

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21
Προς το παρόν δίνουν βίζα μόνο για τρίμηνη παραμονή, από ότι έχω μάθει. Με καραντίνα βέβαια, 15 ημερών σε ξενοδοχεία που προτείνουν αυτοί. Ήθελα να ξέρα, αν βγάλεις βίζα τρίμηνης παραμονής και σου τύχει κάτι και πρέπει να φύγεις, δεν θα σε αφήσουν;
η βίζα που παίρνεις είναι 90 μέρες με 2000 Μπατ μπορείς να την ανανεώσεις άλλες 2 φορές άρα μπορείς να μείνεις ως 9 μήνες με 6000 Μπατ.
προς το παρών δεν έχει ανοίξει για τουρίστες ακόμη. αλλά το κόστος καραντίνας και ασφαλείας πανδημίας (3000 Μπατ το μηνά και βγαίνει εύκολα μόνο εντός Ταϊλάνδης) θα είναι πάνω από 1000 ευρώ για τις 2 εβδομάδες και αυτό αν είσαι τυχερός και βρεις φτηνό ξενοδοχείο. Η δε καραντίνα είναι αυστηρή.

Δεν έχει καμία λογική, το θέμα δεν είναι υγειονομικό αλλά πολιτικό.
όσον αφορά το πολιτικό θέμα, ναι έτσι είναι. Η Ταϊλάνδη προσπαθούσε χρόνια να πατάξει τη μεσαία τάξη που δημιουργήθηκε από τον τουρισμό και τώρα επιτέλους τα καταφέρνει.

Συνημμένο βίντεο απο προαύλιο ξενοδοχείου Κινν, καραντίνας στην Μπανγκόκ. Ειναι της κατηγορίας 30.000 μπατ, δηλαδη το πιο οικονομικό. Μετά το δεύτερο covid test επιτρέπεται για κάποια λεπτά τη μετά η έξοδος στο προαύλιο για καθαρό αέρα!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
[video]https://thethaiger.com/news/pattaya/pattaya-bar-ladies-use-youtube-to-make-money-duri[/video] young-pandemic-video

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Τους περιμένει μεγάλο πατατράκ.
Το πουκετ έχει ερημώσει 70% των επιχειρήσεων έχει κλείσει και είναι άγνωστο αν οι expats επιστρέψουν.
Χειρότερο από τσουναμι.

• Like
Αντιδράσεις: pepe21

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
y9zE9MG.jpg

Τί γίνεται ρε... Πάνε πάλι για μίνι εμφύλιο;

Πού είναι οι δικοί μας οι μόνιμοι κάτοικοι να μας πουν τί συμβαίνει, από μέσα; Έχουν τόσους μήνες να γράψουν, τί έγινε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom