parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Και μια ιδέα απο χθες 15 Αυγούστου Bangkok
έχω την ίδια ακριβώς φωτογραφία τραβηγμένη βράδυ Δεκέμβριο του 19 και θυμάμαι το θόρυβο, τον κόσμο που πηγαινοερχόταν και τα μαγαζία όλα ανοιχτά και τα κορίτσια δεξιά αριστερά να μας τραβολογάνε για να περάσουμε καλά...πωωωω το να το βλέπω έτσι τώρα...ΣΟΚ...Ποιός το περίμενε... Ολόκληρο το Phuket και η Patong έχουν καταντήσει μέρη για φαντάσματα, πλέον. Κι έπεται συνέχεια...
Οι φωτογραφίες είναι από φίλο, τραβηγμένες πριν λίγες μέρες.
και Δεκέμβρη όμως ήταν πολύ ωραία...θερμοκρασία σταθερά 30-31 βαθμοί με αρκετή υγρασία και καθόλου βροχήΓια τους μήνες Αυγουστο και Σπτέμβριο προτείνεται ο κόλπος του Σιάμ, ο καιρός ειναι πολύ καλύτερος και οι βροχές πολύ λιγότερες.
Από τις 6 φορές που έχω πάει Ταιλάνδη οι 2 ήταν Αυγουστο, πήγα Σαμούι και στα πέριξ νησιά και ήταν άριστα. Την τελευταία φορά από τις 12 μέρες έβρεξε τις 2
η βίζα που παίρνεις είναι 90 μέρες με 2000 Μπατ μπορείς να την ανανεώσεις άλλες 2 φορές άρα μπορείς να μείνεις ως 9 μήνες με 6000 Μπατ.Προς το παρόν δίνουν βίζα μόνο για τρίμηνη παραμονή, από ότι έχω μάθει. Με καραντίνα βέβαια, 15 ημερών σε ξενοδοχεία που προτείνουν αυτοί. Ήθελα να ξέρα, αν βγάλεις βίζα τρίμηνης παραμονής και σου τύχει κάτι και πρέπει να φύγεις, δεν θα σε αφήσουν;
όσον αφορά το πολιτικό θέμα, ναι έτσι είναι. Η Ταϊλάνδη προσπαθούσε χρόνια να πατάξει τη μεσαία τάξη που δημιουργήθηκε από τον τουρισμό και τώρα επιτέλους τα καταφέρνει.Δεν έχει καμία λογική, το θέμα δεν είναι υγειονομικό αλλά πολιτικό.