Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγώ ξέρω ότι το γνήσιο ανταλλακτικό ονομάζεται "μαμίσιο" και όχι "μανίσιο". Και "μαιμού" το ιμιτασιόν.
Τέσπα, η ουσία είναι αυτό που ερμηνεύεις είναι αυτό που (λογικά) εννοεί πιο πάνω ο φίλος ....
να το δεχτω ρε φιλε αλλα ...''μαμισιο'' απο το μαμα ε? οκ
και το μανισιο απο το μανα τα ιδια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Προσωπικά ο μόνος λόγος που θα πάρω κάποια είναι επειδή μου αρέσει. Αν δεν μου αρέσει, ότι και να υποσχεθεί ότι θα μου κάνει, το εργαλείο δεν θα δουλέψει ή θα μείνει μαλακό ή δεν θα μπορεί να τελειώσει
ρισπεκτ

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny:

Ερμηνευοντας τον φιλο Στεφαν μια και ειναι off line. :hi:

Μανισιο στην αργκο των εξαρτηματων αυτοκινητων σημαινει γνησιο ανταλλακτικο, αυτο δηλαδη της μαννας του.

Τωρα για το ισοδυναμο ενος ντιλντο γνησιο "ανταλλακτικο" της μαννας της/του που μπορει να "φοραει" μια "γκομενα" χρησιμοποιησε τη φαντασια σου !! :grin: :grin:
Δηλαδή ή στραπόν από καλή εταιρία ή φυσικό που έχει  το λαίδημπόι.! Σωστά ; :rolleyes:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εχει ταξιδέψει κανεις με aeroflot ; Αν ναι, ευχαριστημένοι ? Εχω βρει καλη τιμουλα στα 480 ευροπουλα για Νοέμβρη και σκεφτομαι να την κλεισω.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μόνο στα ποτά;

Με τρία ποτά παίρνεις χωρίς barfine τη Nesse longtime......

αρα παταγιαννιδης μονο για παρτη του .
αλλα ας βγει και εκεινος να μας πει πως το σκεφτετε ή καποιος που περασει απο μαγαζι του τι κλιμα εχει.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μποκολε φαινετε οτι εισαι πρωταρης και μεσηλικας !

ωραιες οι αναλυσεις σου και απο οτι βλεπω πηγες αρκετα διαβασμενος !

στο ασιατισα πλανευτρα που λες παντως σχετικα ειναι, αλλωστε απο παλια τις λενε τις κοπελες εκει Hostess και οχι απλα πουτανες.
δηλαδη απο παντα το προσφεραν αυτο με το λονγκ ταιμ , τα τελευταια χρονια εχουν συνηθισει με τα σορταδακια παλιοτερα δεν πολυ παιζαν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Εχει ταξιδέψει κανεις με aeroflot ; Αν ναι, ευχαριστημένοι ? Εχω βρει καλη τιμουλα στα 480 ευροπουλα για Νοέμβρη και σκεφτομαι να την κλεισω.

Ναι, εγώ με Αεροφλότ ταξίδεψα. Δεν έχω παράπονο, απλά σε πληροφορώ ότι στην επιστροφή (Μόσχα - Αθήνα) φεύγαμε από την πύλη 57 η οποία είναι στο τέλος του αεροδρομίου κι έπρεπε να τρέξουμε. Είδα κάτι αεροσυνοδούς απίθανες και η εξυπηρέτησή τους ήταν καλή. Κλείσε τώρα, εγώ έκλεισα με 800€ γιατί δεν ήξερα πότε μπορούσα να φύγω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
                                      ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σαν επιστέγασμα, θα αναλύσω το κόστος διαβίωσης / διασκέδασης στη law season, όπως το έζησα. Επαναλαμβάνω ότι η ανάλυση αφορά άτομα τα οποία έχουν προτιμήσεις κοντινές με τις δικές μου και δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα. Ας πούμε σε μέρος με τη θάλασσα κοντά, προτιμώ να τρώω βλέποντας τα κύματα από το να είμαι κλεισμένος μέσα σε κάποιο εστιατόριο, για άλλους είναι αδιάφορο. Έτρωγα λοιπόν στο ‘Chez Bernard’. Επίσης αν εγώ φάω πρωινό ξενοδοχείου, μεσημέρι βράδυ και πιω και τέσσερις μπύρες θα πάρω 5 κιλά σε ένα μήνα. Άλλοι έχουν καλύτερες καύσεις ή δεν τους νοιάζει. Όσον αφορά το πρωινό λοιπόν και με δεδομένο ότι το δωμάτιο είχε βραστήρα κατέβαινα στο mini market 7eleven 20 μέτρα από το ξενοδοχείο και έπαιρνα καφέ ARABUS που κόστιζε 35 μπατ το πακέτο με 5 κομμάτια μέσα, 7 μπατ το καθένα. Σαν συνοδευτικό υπήρχαν συσκευασίες με 2 μικρά κρουασάν γεμιστά με τυρί και ζαμπόν (25 μπατ) ή 2 κάπως μεγαλύτερα κρουασάν σκέτα (13 μπατ το ένα) ή δύο δανέζικα ψωμάκια (15 μπατ το ένα) ή ψωμάκια με βούτυρ στα οποία μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν κρέμα. Εννοείται ότι στα ζεσταίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων που έχουν. Άλλοι όμως θέλουν να τρώνε πρωινό ξενοδοχείου. Μία μέση τιμή που θα υπολογίσω είναι τα 220 μπατ, υπάρχει πρωινό με 180 μπατ και με 250 μπατ. Έδωσα για πλύσιμο τέσσερα μπλουζάκια, τρία παντελόνια και τέσσερα σλιπάκια και μου στοίχισε 80 μπατ, υπολογίζουν 50 μπατ το κιλό τα ρούχα. Για λόγους ασφαλείας τα είχα φωτογραφήσει, μήπως μου δώσουν άλλα αντι άλλων. Επίσης τη μία μπύρα την έπινα στο Hard Rock Cafe όπου είχε και ζωντανή μουσική με δύο πολύ καλά συγκροτήματα. Άλλοι προτιμούν να πίνουν το ποτό τους κοιτώντας τις κοπέλλες που χορεύουν στις μπάρες, περί ορέξεως λόγος ουδείς. Δεν θέλω να κοιμάμαι δίπλα σε κορίτσι της δουλειάς για λόγους ασφαλείας και διάθεσης, άλλος το γουστάρει και προτιμάει να πληρώσει για όλη τη νύχτα (και καλά κάνει), οπότε πρέπει να υπολογίσει άλλα 500 μπατ. Θα υπολογίσω το μπατ με ισοτιμία 1 € αντί 38 μπατ.
1η ΛΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως ανάλυσα πιο πάνω (σχεδόν 50 μπατ), Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, μια μικρή μπύρα 210 μπατ, Βραδυνό το παραπάνω χωρίς τη μπύρα 150 μπατ, Διασκέδαση τρεις μπύρες στο Sea Dragon ή σε παρόμοιο μπαρ 3 * 80 μπατ = 240 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 50 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.650 μπατ λιγότερο από 44 €. Αν κάποιος θέλει να τρώωει πρωινό ξενοδοχείου, το κόστος ανεβαίνει 220 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.820 μπατ λιγότερο από 48 €.
2η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί 250 μπατ, Βραδυνό διπλή μπριζόλα με πατάτες και Caesar's Salad στο Jeffer steak 260 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse που έχει καλύτερο show ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 250 + 260 + 225 + 200 + 1.000 = 2.155 μπατ λιγότερο από 57 €.
3η ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο Jeffer steak διπλή μπριζόλα με πατάτες,  Caesar's Salad και μεγάλη μπύρα Chang 360 μπατ, Βραδυνό σπαγγέτι με γαρίδες και Κοτοσαλάτα στο Jeffer steak 250 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 360 + 250 + 225 + 200 + 1.000 = 2.255 μπατ λιγότερο από 60 €.
Υπάρχουν πίτσες γύρω στα 300 μπατ και ψητά από 350 μπατ μέχρι και 700 μπατ, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις από τις προτάσεις μου ανάλογα με το δικό του γούστο / πορτοφόλι. Τα παγωτά στο Haagen Duzs κοστίζουν γύρω στα 260 μπατ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει και κατάστημα της πίτσα Χατ, για όποιον δεν μπορεί να τη στερηθεί.
Αν κάποιος θέλει διευκρινίσεις, ας μην στείλει προσωπικό μήνυμα, γιατί η ερώτησή του μπορεί να αφορά και άλλους συναδέλφους. 

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Κ εγώ είχα πάει μια φορά,600 Αθήνα -πουκετ.15 ώρες αναμονή στην επιστροφη,είναι μεγάλο το αεροδρόμιο και έχεις παρά πολλούς χώρους να αράξεις.Το αεροπλάνο ένα κλικ χειρότερο από καταρ,δε σερβίρουν καθολου αλκοόλ.Ειναι τόσο μπουρδελο που στις 3 ώρες πτήσης στην επιστροφή  σηκώθηκα μια βόλτα να ξεπιαστω ,έκανα ένα γυρο στο αεροπλάνο και πήγα και έκατσα στη μπίζνες.Δεν είπε κανένας τίποτα,ήταν 20 στις 30 θέσεις περίπου άδειες.Εννοειται ότι δεν ξανάσηκώθηκα μετα... :heavymetalbig: :heavymetalbig:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Επίσης θα πρότεινα να τσεκάρετε το Fly4free.com.Εχει καλες προσφορές για όλο τον κόσμο .Υποψιν ότι σας στέλνει 30 μέιλ περίπου την μέρα με προσφορές ,όποτε βάλτε δεύτερο μειλ ή δείτε το από φέισμπουκ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αλλα ας βγει και εκεινος να μας πει πως το σκεφτετε ή καποιος που περασει απο μαγαζι του τι κλιμα εχει.
καλα ποιος ειναι ο παταγιαννιδης? ο γιαννης? ο παγιαννιδης? αν ενοουμε αυτον ο τυπος ειναι ΕΓΓΥΗΣΗ στα παντα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αν την παρει καποιος με τρια ποτα εγω του κερναω και τις αλλες του μαγαζιου.....μιλαμε για παικτρια επιπεδου κασε τσαμπιονς λιγκ (για τους λατρεις των μινιον σαν εμενα)

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Εχω ταξιδεψει μεγαλη αναμονη και σου προτρεπουν να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο που πολλες φορες ειναι 100+ αν μπορεις να την βγαλεις στις καρεκλες του αεροδρομιου καλως.
Εγω παντως εφτασα γυρω στις 11 το βραδυ και μου ειπαν οτι θα με βαλουν καπου να κοιμηθω οταν ρωτησα που, μου ζηταγαν 200 ευρω,και η πτηση εφευγε στις 6 το πρωι για αθηνα ,οποτε την εβγαλα στις καρεκλες.Μακρυα καλυτερη βρισκω την swiss

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Μιας και τις έχω και εγώ φρέσκες τις εμπειρίες, ας συμπληρώσω 2,3 πραγματάκια σε συνέχεια του "ομοιοπαθή" κ. Μπόκολου. Εννοείται ότι αυτά αφορούν κυρίως "πρωτάρηδες" στο νησί (με όχι απεριόριστο μπάτζετ, αλλιώς δεν σε νοιάζει να βρεις και να ψάξεις) και σίγουρα αποτελούν προσωπικές απόψεις που εμπεριέχουν biases:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
1/ Ο Αύγουστος είναι περίοδος low season στην Ταϊλάνδη, που αυτό σημαίνει ένα πράγμα βασικά: "μιλάει" περισσότερο η προσφορά από τη ζήτηση, μπορείς να διαπραγματευτείς μια καλύτερη τιμή σε ψώνια, εκδρομές, πουτάνες και όπου σε "παίρνει" βασικά (δεν μιλάμε προφανώς για εστιατόρια, κτλ).

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι την μονοήμερη εκδρομή στα Phi-Phi islands (περιήγηση στα 4 νησάκια με φαγητό στο βασικό Phi-Phi Don) που γράφτηκε προηγουμένως και που σαν αρχική τιμή καταλόγου στα φυλλάδια την είχανε κάπου στα 2,500 μπατ, στο πρώτο τουριστικό γραφείο που ρώτησα μου είπαν 1,700 μπατ. Στο 2ο γραφείο 1,200 μπατ και στο 3ο πάλι 1,700 μπατ. Λόγω του ότι έχουμε φάει και κάποια χρόνια στην πιάτσα (να μην το παίξω και λίγο εξυπνάκιας ως Έλλην, λολ) λέω στον 3ο "γιατί τόσο ακριβά, ο προηγούμενος μου είπε 1,000 μπατ μόνο" και αμέσως ο ται-μαν μου λέει "οκ, και εγώ στο δίνω 1,000 μπατ, απλά μην πεις σε άλλον"  και καλά. Οκ του είπα, θα περάσω πιο μετά να σου φέρω τα λεφτά (προσέξτε εδώ, ότι επειδή με θεώρησε μαλάκα στην αρχή, δεν γούσταρα να το πάρω από αυτόν).

Το πήρα αργότερα το βράδυ από μια συμπαθέστατη και εξυπηρετική κοπελίτσα, η οποία μου ζήτησε 1,000 μπατ εξ'αρχής και μάλιστα εάν έφερνα 2ο άτομο θα μου τα έδινε και στα 900 το καθένα). Και μην νομίζει κανείς ότι έφαγα ολόκληρη μέρα για να κάνω έρευνα αγοράς, μιλάμε για συνολικά 5-6 λεπτά συνομιλίας, αφού τα τουριστικά γραφεία τα βρίσκεις πάνω στο δρόμο σου πηγαίνοντας για φαγητό, μπαρς, ψώνια, οπουδήποτε....

Το ίδιο συνέβη και στην εκδρομή με τους ελέφαντες που πήγα....

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
2/ Να ολοκληρώσω με το θέμα των εκδρομών.

Αναφορικά με τα Phi-Phi islands, οκ στην εν λόγ εκδρομή βλέπεις ωραία τοπία, παραλίες, κτλ, αλλά είναι τρομερά κουραστική. Φεύγεις 9¨00 (έχει και νωρίτερα στις 7¨45, αλλά δεν νομίζω να το προτιμάει κανείς) και επιστρέφεις κατά τις 18¨30 (περίπου), αλλά μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται: τουλάχιστον 2 ώρες στριμωγμένος μέσα στο mini-bus στο πήγαινε-έλα από Πατόνγκ σε speedboats συν άλλες περίπου 2,5 ώρες μέσα στο speedboat (ευτυχώς με καλό καιρό, άλλοι που είχαν πάει την προηγούμενη μέρα με κύμα, ψιλομαρτύρησαν όπως έμαθα μετά). Συν αναμονή στο λιμάνι 40 λεπτά......
Κάθεσαι περίπου στο 1ο νησί περίπου 45 λέπτα, όπου το σύνολο των εκδρομέων εξαντλείται στον να τραβάει σελφις και τα σχετικά παίρνοντας τις κλασσικά ηλίθιες πόζες, ενώ η παραλία είναι γεμάτη από τα speedboats, jet ski, και τα σχετικά (ενώ πάντως βρήκα λίγο χώρο και μαζί με 2 κινεζούλες βούτηξα). Δηλαδή ουσιαστικά πας για να θαυμάσεις και να βγάλεις φώτο, όχι για να απολαύσεις μπάνιο. Όποιος έχει πάει εκδρομή στο Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, καταλαβαίνει τι εννοώ....
Να μην τα πολυλογώ, άλλα περίπου 75 λεπτά στο κεντρικό νησί όπου τρως από μπουφέ και σου μένουν 30-40 λεπτά για φώτος και τα σχετικά, κάνεις γύρα σε καναδυο άλλα σημεία από μακριά (όντως σταματάς κάπου για 10-15 λεπτά για βουτιά από το σκάφος) και βουρ πίσω επιστροφή.

Στα αρνητικά, πέραν της ταλαιπωρίας, αφενός ότι (τουλάχιστον έτυχε σε μένα) το πλήρωμα είχε τόση σχέση με θάλασσα και τα ναυτικά, όπου έκανε καμιά 15αριά λεπτά να δέσει και ξεδέσει κάθε φορά και η όλη εμφανής και εκδηλώμενη νοοτροπία στο ταξίδι (που υπήρχε και αλλού βέβαια) εκ των ντόπιων να στα πάρουν από όπου μπορούν: 10  μπατ για να πας τουαλέτα, απαγορεύονται οι παντόφλες, πάρε κάτι ειδικά παπουτσάκια από εμάς κάπου 300-350 μπατ (αξίας ζήτημα 1-1,5 ευρώ), αγόρασε μάσκα άμα θες για να μην χρησιμοποιήσεις αυτοί που έχουν φορέσει οι άλλοι, αγόρασε αναμνηστική φώτο και τα σχετικά.

Από ότι φαίνεται παρόμοια άποψη με εμένα είχαν και οι περισσότεροι εκ των 35 συνεπιβατών, αφού στο τέλος του ταξιδιού, όπου ζήτησαν tip τα παλικάρια (και μάλιστα μας υπέδειξαν και τι ποσό προτιμούσαν) περιφέροντας το κουτί από μπροστά μας (αντί να το έχουν σε ένα σημείο και να δώσει όποιος θέλει), πήραν από τους περισσότερους το μακρύτερο.....

Τέσπα, σε κάθε περίπτωση, για μια φορά ίσως αξίζει, αλλά επαναλαμβάνω ότι πολύ ταλαιπωρία και ανοργανωσιά και ειδικά για τους έλληνες που έχουμε δει και 10 δέκα καλές παραλίες, δεν θα εντυπωσιαστεί κάποιος  και τόσο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom