Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καλώς σας βρήκα και πάλι λάτρεις της Ταιλάνδης. Μόλις γύρισα από Πούκετ και λέω να γράψω κι εγώ τις εμπειρίες μου. Απευθύνομαι σε όσους δεν έχουν ξαναπάει από τη μια και δεν έχουν και αρκετά χρήματα από την άλλη. Είναι άχρηστα για τους έμπειρους και για όσους μπορούν να διαθέσουν κάτι παραπάνω. Χωρίς τις συμβουλές των έμπειρων μελών θα είχα πάει με πολύ λιγότερες γνώσεις και πολύ περισσότερο άγχος και τους ευχαριστώ για όσα έχουν γράψει κατά καιρούς. Θα χωρίσω το γραπτό σε κομμάτια ώστε να μην γίνω κουραστικός.
                           ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Διάβασα όλες τις σελίδες, είδα πολλά σχετικά βίντεο (για να εξοικειωθώ με την κατάσταση) και επίσης διάβασα όλες τις απάτες που συμβαίνουν εκεί καθώς και αυτά που δεν πρέπει να κάνεις. Κατέβηκα στην Αιόλου κι αγόρασα τέσσερα παντελόνια με τσέπες στα πλάγια (12€ το ένα). Είχα πάρει μαζί μου και 4 παραμάνες με τις οποίες ασφάλισα τις τσέπες γιατί οι πορτοφολάδες είναι αριστοτέχνες ταχυδακτυλουργοί. Προμηθεύθηκα ένα ειδικό τσαντάκι που φόρεσα κατάσαρκα μέσα από το παντελόνι όπου είχα όλα τα χρήματα. Στη μέση φόραγα ένα τσαντάκι παραφουσκωμένο με άδειες σακούλες και μέσα του είχε ένα άδειο πορτοφόλι με μια ληγμένη πιστωτική κάρτα. Αυτό με τη λογική  ότι αν το ξυράφιαζαν και το βούταγαν θα έπαιρναν τα @ρχίδι@ μου. Δεν χρειάστηκαν γιατί και στην αρχή και στο τέλος της Bangla υπάρχουν πάντα 4 - 5 πάνοπλοι αστυνομικοί. Ο κίνδυνος όμως των πορτοφολάδων σίγουρα θα υπάρχει. Σύμφωνα με τις συμβουλές του πολύ έμπειρου LYST βρήκα ξενοδοχείο που δεν μας χρεώνει επιπλέον όταν φέρνουμε μαζί μας κοπέλα, σε απόσταση 2 λεπτά από τη θάλασσα και 7 λεπτά από την Bangla και το εμπορικό κέντρο Jungceylon.    

• Like
Αντιδράσεις: koleou

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λιγα πραγματα στην ζωή ειναι καλύτερα από το να αραζεις πισίνα με αυτή τη θέα με ένα banana shake στο χέρι, τις ιστορίες του φίλου mind από τις Αφρικές στο tablet και ένα βελούδινο μπουτάκι δίπλα να το χαϊδεύεις κάθε λίγο και λιγάκι. :erection:

Η  απόλαυση της ''Κρεμας'' θέλει και λίγη ''σοκολάτα'' εστω και σε φαντασιακό επίπεδο !! :grin: :grin: :grin:

Καλά να περνάς φίλε LYST !! :hi: :hi:

Μακάρι να μπορούσα να ''δρεπέτευα'' και εγώ τον Νοέμβρη  έστω και για μια εβδομάδα !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σαρανταρα με κόρη πανω απο εικοσι χρονων συμπληρωνει το εισοδημα της με το γνωστο τροπο. Γαμημενο  photoshop κανεις θαυματα.
I like photoshop a little bit οπως ειπε το κοριτσι. :s&m_3:
Τουλαχιστον το παλεψε το μεροκαματο.

Back to the basics !!! :grin: :grin:

Και βεβαια το photoshop δεν αφορα μονο τις Ταιλανδεζες αλλα τις γυναικες ολου του κοσμου.

Απλα οι Ταιλανδεζες στη "τεχνη" της απομίμισης και της "ψιλοεξαπατησης" ειναι  expert.

Συνημμένα

• 20155830_839278629583375_1277006333951191622_n.jpg
    20155830_839278629583375_1277006333951191622_n.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
                                              ΑΦΙΞΗ - ΛΑΘΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
Έφτασα στις 8 το πρωί και σύμφωνα με την ενημέρωση από το ξενοδοχείο θα έπρεπε να πάω στις 2 το μεσημέρι. Αν και είχα ειδοποιηθεί από τους έμπειρους χάλασα 50€ στο αεροδρόμιο κι έχασα σχεδόν 100 μπατ, δίνουν πολύ χαμηλή τιμή. Στη συνέχεια κοίταξα τον τιμοκατάλογο για τη μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το μίνι βαν έκανε 180 μπατ ενώ το ταξί 800 μπατ. Δεδομένου ότι είχα πολύ ώρα μπροστά μου έκρινα ότι δεν είχε νόημα να πάρω ταξί όχι μόνο για το κόστος αλλά γιατί σύμφωνα με το διαδίκτυο μπορεί να έπεφτα στην απάτη των ταξί, δηλ. ο οδηγός να σταματάει σε διάφορα μαγαζιά με κουφές προφάσεις ούτως ώστε αν αγοράσω κάτι, να πάρει προμήθεια. Ακόμα τα περισσότερα άτομα του βαν μου έδιναν μια επιπλέον σιγουριά. Δίνω το χαρτονόμισμα των 1.000 μπατ, ώστε να χαλάσω, κι αμέσως έπεσα στην απάτη με τα λάθος ρέστα. Το καλό κορίτσι μου έδωσε το εισιτήριο και 200 μπατ. Ήρεμα αλλά σταθερά της είπα ότι έκανε λάθος και θέλω 820 μπατ. Μου τα έδωσε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Επειδή μου την έσπασε και είχα ώρα μπροστά μου μέχρι να γεμίσει το βαν έκανα λίγα βήματα πίσω, φόρεσα το πιο ηλίθιο χαμόγελο που είχα και την κοίταγα συνεχώς. Έριχνε κλεφτές ματιές κι εγώ εκεί, της έπρηξα ότι είχε και δεν είχε για κανα δεκάλεπτο, δεν ξέρω αν υπάρχουν βουδιστικές βρισιές και κατάρες. Αν υπάρχουν, τις είπε όλες από μέσα της. Φτάνω ξενοδοχείο κι ευτυχώς το δωμάτιό μου είχε ετοιμαστεί και μπόρεσα να φτιάξω τα πράγματά μου. Αν και έβρεχε βγήκα να δω τον περιβάλλοντα χώρο, τη θάλασσα κα την Bangla. Το gps του τηλεφώνου μου με πρόδωσε και αφού δεν είχα σημειώσει τα σημεία που έπρεπε να στρίψω ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Το απόγευμα ξαναπήγα Bangla και  Jungceylon όπου αγόρασα μια ταιλανδέζικη τηλεφωνική κάρτα από την AIS, τη φόρτωσα με 500 μπατ για αρχή κι έφαγα στο Jeffer stake. Aφού ήπια 2 μπύρες στη Bangla γύρισα στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστώ με τη λογική να ερχόμουν στις 2 το βράδυ και να φορτώσω κάποια από τις freelancers. ΠΑΠΑΡΙΑ. Ξεράθηκα. Με την τωρινή μου γνώση αν θα ξαναπήγαινα θα έκανα τα εξής. 1. Θα χάλαγα μόνο 5€ στο αεροδρόμιο ίσα - ίσα για το βαν. 2. Θα αγόραζα μια αδιάβροχη θήκη για το κινητό, μπορείς να κάνεις και μπάνιο με αυτή (100 μπατ). 3. Θα σημάδευα καλύτερα το δρόμο για το ξενοδοχείο. 4. Δεν θα προχωρούσα μέχρις εξάντλησης.       

• Like
Αντιδράσεις: koleou

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
Ισως το καλυτερο καναλι στο γιου τυβε....το παλικαρι κανει φοβερο ρεπορταζ,ακομα και τιμες για μπιρες κ ποτα λεει.γαματος.εχει κ μπλοκ που γραφει τα παντα!!!!!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
                                                  ΜΑΣΑΖ ΜΕ HAPPY ENDING

Την άλλη μέρα οι γάμπες μου πονούσαν, παρά τα τεντώματα, από την ταλαιπωρία που τους είχα κάνει την προηγούμενη. Το απόγευμα λοιπόν αποφάσισα να κάνω το δύο σε ένα. Μασάζ για τις γάμπες και happy ending για το εργαλείο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση από το διαδίκτυο δεν προσφέρουν όλα τα μασατζίδικα happy ending. Έγραφαν τρία σημάδια. Να γράφει απέξω oil masage, τα κορίτσια να είναι ντυμένα αποκαλυπτικά και να προσπαθούν να σε τραβήξουν μέσα. Βγήκα για την εφαρμογή. Από την Bangla road μέχρι το Christine και πάλι πίσω η ίδια κατάσταση. ΚΑΜΙΑ κοπέλα δεν ήταν ντυμένη αποκαλυπτικά. Ακόμα κι αυτές που φορούσαν σορτσάκια, από πάνω είχαν κάτι μακρύ μέχρι τους αστραγάλους. Ελάχιστες με άγγιξαν με τον κατάλογό τους καθώς πέρναγα και μόνο κάποια φανερά ladyboys με έπιασαν από το χέρι. Μαύρη απελπισία με κυρίευσε, αλλά μου ήρθε μια ιδέα η οποία πέτυχε και στη συνέχεια την εφάρμοζα κάθε φορά. Φεύγοντας από την Bangla road κατεβαίνοντας προς το Christine στη δεξιά μεριά του δρόμου είχα δει ένα κορίτσι που μου άρεσε στο Welcome masage. Προχώρησα πάρα πολύ αργά κοιτώντας την συνέχεια χαμογελαστός. Πήρε το μήνυμα και με πλησίασε κάνοντας την κλασική ερώτηση. Μασάααααααζ; - μόνο αν έχεις και happy ending. - ΟΚ - Θα βγάλεις τα ρούχα σου και θα σε χαϊδεύω. Ξέρω πολύ καλά ότι στη law season η τιμή είναι 1.000 μπατ. ΟΚ; (βήμα προς τα αριστερά δείχνοντας ότι είμαι έτοιμος να φύγω). Φυσικά και ήταν ΟΚ. Με ανέβασε πάνω και η Νουτ έκανε φιλότιμα τη δουλειά της. Βέβαια ίσως την υπερεκτιμώ γιατί ήρθε σαν λύση σε στιγμή σχεδόν απελπισίας και την είδα σαν παντεσπάνι. Τα βράδυα, μετά τις 1.00 ήταν πιο επιθετικές. Βέβαια είχα κάνει την πρώτη κίνηση προηγούμενες μέρες και δύο φορές με πλησίασαν κάποιες από μόνες τους προσφέροντάς μου body to body masage. Η μία που πήρα ήταν πάνω από το μέσο όρο σε ύψος και εμφάνιση. Βυζιά σιλικονάτα σαν τσιμέντο, στρογγυλεμένα μάτια από εγχείρηση και τα πάντα πάνω της φτιαγμένα από κλινική. Κατ' ευθείαν μου ζήτησε 2.000 μπατ, της απάντησα ότι στη law season η τιμή είναι 1.000 μπατ  και γύρισα την πλάτη φεύγοντας. Με κυνήγησε και μου είπε Ο.Κ., οπότε γύρισα κλπ. Ύστερα από όλα αυτά και προκειμένου να βρούμε Μασάζ με happy ending προτείνω τα εξής βήματα, τα οποία πέτυχαν κάθε φορά που τα εφάρμοσα. Κάνουμε την έρευνα την ημέρα, ώστε να μην μας ξεγελάσει το σκοτάδι σε συνδυασμό με τα ποτά που έχουμε πιεί. Διαλέγουμε όποια κοπέλα μας κάνει κλικ και προχωράμε πάρα πολύ αργά χαμογελώντας και κοιτώντας την συνέχεια. Αν δεν πάρει το μήνυμα προχωράμε στο επόμενο. Αν το πάρει και σηκωθεί της μιλάμε σιγά (είναι ντροπαλές) και ξεκαθαρίζουμε από την αρχή τι θέλουμε και πόσα λεφτά δίνουμε. Αν δεν δεχτεί γυρνάμε την πλάτη και φεύγουμε, πάμε στο επόμενο. Τουλάχιστον στη law season θα δεχτούν την προσφορά μας. Προσοχή. Αν τις φορτώσουμε την ώρα που δουλεύουν, επίσης το μαγαζί θέλει 500 μπατ όπως τα μπαρ ζητάνε barfine για τις κοπέλες. Ρωτάμε τι ώρα σχολάνε και τις φορτώνουμε. Είναι η τελευταία ευκαιρία τους να βγάλουν κάτι εξτρά και την δαγκώνουν κατ' ευθείαν. 

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Καλώς σας βρήκα και πάλι λάτρεις της Ταιλάνδης. Μόλις γύρισα από Πούκετ και λέω να γράψω κι εγώ τις εμπειρίες μου. Απευθύνομαι σε όσους δεν έχουν ξαναπάει από τη μια και δεν έχουν και αρκετά χρήματα από την άλλη. Είναι άχρηστα για τους έμπειρους και για όσους μπορούν να διαθέσουν κάτι παραπάνω. Χωρίς τις συμβουλές των έμπειρων μελών θα είχα πάει με πολύ λιγότερες γνώσεις και πολύ περισσότερο άγχος και τους ευχαριστώ για όσα έχουν γράψει κατά καιρούς. Θα χωρίσω το γραπτό σε κομμάτια ώστε να μην γίνω κουραστικός.
                            ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Διάβασα όλες τις σελίδες, είδα πολλά σχετικά βίντεο (για να εξοικειωθώ με την κατάσταση) και επίσης διάβασα όλες τις απάτες που συμβαίνουν εκεί καθώς και αυτά που δεν πρέπει να κάνεις. Κατέβηκα στην Αιόλου κι αγόρασα τέσσερα παντελόνια με τσέπες στα πλάγια (12€ το ένα). Είχα πάρει μαζί μου και 4 παραμάνες με τις οποίες ασφάλισα τις τσέπες γιατί οι πορτοφολάδες είναι αριστοτέχνες ταχυδακτυλουργοί. Προμηθεύθηκα ένα ειδικό τσαντάκι που φόρεσα κατάσαρκα μέσα από το παντελόνι όπου είχα όλα τα χρήματα. Στη μέση φόραγα ένα τσαντάκι παραφουσκωμένο με άδειες σακούλες και μέσα του είχε ένα άδειο πορτοφόλι με μια ληγμένη πιστωτική κάρτα. Αυτό με τη λογική  ότι αν το ξυράφιαζαν και το βούταγαν θα έπαιρναν τα @ρχίδι@ μου. Δεν χρειάστηκαν γιατί και στην αρχή και στο τέλος της Bangla υπάρχουν πάντα 4 - 5 πάνοπλοι αστυνομικοί. Ο κίνδυνος όμως των πορτοφολάδων σίγουρα θα υπάρχει. Σύμφωνα με τις συμβουλές του πολύ έμπειρου LYST βρήκα ξενοδοχείο που δεν μας χρεώνει επιπλέον όταν φέρνουμε μαζί μας κοπέλα, σε απόσταση 2 λεπτά από τη θάλασσα και 7 λεπτά από την Bangla και το εμπορικό κέντρο Jungceylon.   

Φίλε Ιωάννη,

βλέπω τα κείμενά σου και αυθορμήτως μου βγαίνει ένα χαμόγελο.
Είσαι ίσως υπέρ του δέοντος αναλυτικός, ωστόσο μου αρέσει που μέσα σε αυτά διαφαίνονται όλες οι σκέψεις και οι "αγωνίες" ενός "πρωτάρη" στο Πουκέτ. Κάποιες από αυτές έκανα και εγώ, αν και δεν πήγα τόσο οργανωμένος, μου αρέσει να κινούμαι και με το ένστικτο κάποιες φορές.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Βεβαίως, να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και εγώ τον φίλο L.Y.S.T. για τις πολύτιμες συμβουλές του και όχι μόνο.
:rockon:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
                                                  ΜΑΣΑΖ ΜΕ HAPPY ENDING

Την άλλη μέρα οι γάμπες μου πονούσαν, παρά τα τεντώματα, από την ταλαιπωρία που τους είχα κάνει την προηγούμενη. Το απόγευμα λοιπόν αποφάσισα να κάνω το δύο σε ένα. Μασάζ για τις γάμπες και happy ending για το εργαλείο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση από το διαδίκτυο δεν προσφέρουν όλα τα μασατζίδικα happy ending. Έγραφαν τρία σημάδια. Να γράφει απέξω oil masage, τα κορίτσια να είναι ντυμένα αποκαλυπτικά και να προσπαθούν να σε τραβήξουν μέσα. Βγήκα για την εφαρμογή. Από την Bangla road μέχρι το Christine και πάλι πίσω η ίδια κατάσταση. ΚΑΜΙΑ κοπέλα δεν ήταν ντυμένη αποκαλυπτικά. Ακόμα κι αυτές που φορούσαν σορτσάκια, από πάνω είχαν κάτι μακρύ μέχρι τους αστραγάλους. Ελάχιστες με άγγιξαν με τον κατάλογό τους καθώς πέρναγα και μόνο κάποια φανερά ladyboys με έπιασαν από το χέρι. Μαύρη απελπισία με κυρίευσε, αλλά μου ήρθε μια ιδέα η οποία πέτυχε και στη συνέχεια την εφάρμοζα κάθε φορά. Φεύγοντας από την Bangla road κατεβαίνοντας προς το Christine στη δεξιά μεριά του δρόμου είχα δει ένα κορίτσι που μου άρεσε στο Welcome masage. Προχώρησα πάρα πολύ αργά κοιτώντας την συνέχεια χαμογελαστός. Πήρε το μήνυμα και με πλησίασε κάνοντας την κλασική ερώτηση. Μασάααααααζ; - μόνο αν έχεις και happy ending. - ΟΚ - Θα βγάλεις τα ρούχα σου και θα σε χαϊδεύω. Ξέρω πολύ καλά ότι στη law season η τιμή είναι 1.000 μπατ. ΟΚ; (βήμα προς τα αριστερά δείχνοντας ότι είμαι έτοιμος να φύγω). Φυσικά και ήταν ΟΚ. Με ανέβασε πάνω και η Νουτ έκανε φιλότιμα τη δουλειά της. Βέβαια ίσως την υπερεκτιμώ γιατί ήρθε σαν λύση σε στιγμή σχεδόν απελπισίας και την είδα σαν παντεσπάνι. Τα βράδυα, μετά τις 1.00 ήταν πιο επιθετικές. Βέβαια είχα κάνει την πρώτη κίνηση προηγούμενες μέρες και δύο φορές με πλησίασαν κάποιες από μόνες τους προσφέροντάς μου body to body masage. Η μία που πήρα ήταν πάνω από το μέσο όρο σε ύψος και εμφάνιση. Βυζιά σιλικονάτα σαν τσιμέντο, στρογγυλεμένα μάτια από εγχείρηση και τα πάντα πάνω της φτιαγμένα από κλινική. Κατ' ευθείαν μου ζήτησε 2.000 μπατ, της απάντησα ότι στη law season η τιμή είναι 1.000 μπατ  και γύρισα την πλάτη φεύγοντας. Με κυνήγησε και μου είπε Ο.Κ., οπότε γύρισα κλπ. Ύστερα από όλα αυτά και προκειμένου να βρούμε Μασάζ με happy ending προτείνω τα εξής βήματα, τα οποία πέτυχαν κάθε φορά που τα εφάρμοσα. Κάνουμε την έρευνα την ημέρα, ώστε να μην μας ξεγελάσει το σκοτάδι σε συνδυασμό με τα ποτά που έχουμε πιεί. Διαλέγουμε όποια κοπέλα μας κάνει κλικ και προχωράμε πάρα πολύ αργά χαμογελώντας και κοιτώντας την συνέχεια. Αν δεν πάρει το μήνυμα προχωράμε στο επόμενο. Αν το πάρει και σηκωθεί της μιλάμε σιγά (είναι ντροπαλές) και ξεκαθαρίζουμε από την αρχή τι θέλουμε και πόσα λεφτά δίνουμε. Αν δεν δεχτεί γυρνάμε την πλάτη και φεύγουμε, πάμε στο επόμενο. Τουλάχιστον στη law season θα δεχτούν την προσφορά μας. Προσοχή. Αν τις φορτώσουμε την ώρα που δουλεύουν, επίσης το μαγαζί θέλει 500 μπατ όπως τα μπαρ ζητάνε barfine για τις κοπέλες. Ρωτάμε τι ώρα σχολάνε και τις φορτώνουμε. Είναι η τελευταία ευκαιρία τους να βγάλουν κάτι εξτρά και την δαγκώνουν κατ' ευθείαν. 
Σχεδόν όλες οι κοπέλες που κάθονται έξω από τα μασατζίδικα προσφέρουν εξτραδάκια (εξαίρεση αποτελούν τα πολύ κυριλλέ μασατζίδικα, που φαίνεται άλλωστε από τον τιμοκατάλογο ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα). Μην κρίνεις από το ντύσιμο, δεν μπορεί το μεσημέρι να είναι σαν τα go-go girls το βράδυ στα bars, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξυπηρετούν και γυναικείο κοινό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εγώ 5-6 φορές που έκανα μασάζ, όλες μου πρότειναν τουλάχιστον χειρομάλαξη και μάλιστα 1 φορά η mamasan του μαγαζιού ψιλοστράβωσε που δεν πήρα (αφού τα φράγκα είναι καλύτερα).

Εάν είχες περάσει από Keb Sap Soi μεριά (λίγο μετά το Christine massage κάνεις δεξιά), όπου κάθε δεύτερο μαγαζί είναι μασατζίδικο, όχι μόνο στην "πέφτουνε" οι κορασίδες, μόνο πίπα στα όρθια δεν σου κάνουν.
Ισχύει ότι αν πάρουμε κοπέλα εν ώρα εργασίας ζητάει και το μαγαζί μερίδιο, ωστόσο είναι βλακεία να τα δώσεις άσκοπα: είτε παίρνεις το κινητό της κορασίδας κατά τη διάρκεια του μασάζ και επικοινωνείτε αργότερα (αφού έχεις ταιλανδέζικο νούμερο) είτε περνάς κατά τις 12-12:30 που κλείνουν, διαλέγεις όποια σου γυαλίσει και γειά σας. Δούλεψαν και οι 2 τρόποι για εμένα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Λιγα πραγματα στην ζωή ειναι καλύτερα από το να αραζεις πισίνα με αυτή τη θέα με ένα banana shake στο χέρι, τις ιστορίες του φίλου mind από τις Αφρικές στο tablet και ένα βελούδινο μπουτάκι δίπλα να το χαϊδεύεις κάθε λίγο και λιγάκι. :erection:
Ισως καλυτερο ειναι, να εισαι μεσα στη πισινα και να κολυμπας για καμμια ωριτσα :grin: :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
                                      ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ

Την επόμενη μέρα είχα σχέδιο να κατέβω στη Bangla road να φορτώσω κάποια από τις freelancers. Λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο μου πέρασα από το Sun Rise Relax massage είχε μείνει μια κοπέλα, λίγο στρουμπουλή για Ασιάτισσα με πραγματικά βυζιά και κώλο, έτοιμη να φύγει. Κάνει την κλασική ερώτηση. Μασάααααααζ; - Δεν θέλω μασάζ. Θέλω σεξ, μένω εδώ θα σου δώσω 1.000 μπατ για short time. Θα έρθεις; - (Αντιπρόταση) θέλεις να μου δώσεις 1.500 και να κοιμηθούμε μαζί; Όχι, 1.000 για μία ώρα (βήμα προς τα αριστερά ότι είμαι έτοιμος να φύγω) - Ο.Κ. - Πως σε λένε; - Λέλα. Μου ήρθε να κάνω το λογοπαίγνιο η κυρά Λέλα η Σμυρνιά αλλά τελικά το όνομα δεν ήταν τυχαίο. Το καλό είναι ότι στο ξενοδοχείο κρατάνε την ταυτότητά της, τη φωτοτυπούν και την επιστρέφουν όταν φεύγει. Ανεβαίνουμε πάνω, κάνει ντους και ξεκινάμε. Είχα αγοράσει ΚΥ από το φαρμακείο, αλλά η κοπέλα με λίγο μπαλαμούτι υγράνθηκε πολύ και όταν έκανα δακτυλοσκόπηση είχε φουσκώσει το σημείο G σαν σφουγγάρι. Η συμμετοχή της ήταν εξαιρετική. Τελειώνουμε, ξαναμπαίνει για ντους κι εγώ αρπάζω την ευκαιρία και αφήνω τα 1.000 μπατ πάνω στα ρούχα της. Αράζω και περιμένω να φύγει για να κάνω ντους κι εγώ. Βγαίνει φορώντας την πετσέτα σα φόρεμα (είπαμε, είναι ντροπαλές) έρχεται δίπλα μου, με καβαλάει με το δεξί της πόδι, ακουμπάει το κεφάλι της στη δεξιά μεριά του στήθους μου, το άψογα μανικιουρισμένο χεράκι της πιέζει απαλά αλλά σταθερά την αριστερή μεριά του στήθους μου και με κλειστά μάτια και πολύ γλυκιά φωνή κάνει την πρότασή της (Άρλεκιν έπρεπε να γράφω). Μπορώ να κοιμηθώ μαζί σου; Το κάτω κεφάλι, ακόμα πλημμυρισμένο από αίμα, απάντησε ακαριαία - Φυσικά. Μου χάρισε ένα πολύ ευχισμένο χαμόγελο και συνέχισε να (δείχνει ότι) ονειροπολεί με κλειστά τα μάτια. Σιγά - σιγά το αίμα άρχισε να ανεβαίνει στο πάνω κεφάλι και το λογικό τμήμα του εγκεφάλου μου ύψωσε κόκκινη σημαία. Μου υπενθύμισε ότι η Λέλα είναι εργαζόμενο κορίτσι κι ότι ίσως το όνομα να μην ήταν τυχαίο. Ότι πριν μια ώρα, δεν με ήξερε. Και ότι μπορεί να με πέθανε στα κοπλιμέντα για το πόσο καλό σώμα έχω και ότι δείχνω 10 χρόνια νεότερος από την ηλικία που της είπα, αλλά ίσως, λέω ΙΣΩΣ, υπάρχει μία πιθανότητα απλά να είναι καλή επαγγελματίας και να θέλει να ανεβάσει το εισόδημά της. Οπότε, αφού έκανα 2 - 3 σενάρια πιθανών ερωτήσεων και απαντήσεων τη ρώτησα αν απλά θέλει να κοιμηθούμε μαζί ή θέλει και περισσότερο χρήμα. Με κοίταξε πολύ βαθιά στα μάτια, μου χάρισε ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και μου απάντησε ναζιάρικα  - Με περισσότερα χρήματα. Την κοίταξα πολύ βαθιά στα μάτια, της χάρισα ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και της απάντησα στα Ελληνικά - θα πάρεις τα @ρχίδι@ μου. Στα Αγγλικά της είπα - η συμφωνία ήταν 1.000 μπατ για μια ώρα. Πάρτα, ντύσου, πήγαινε στο σπίτι σου. Με κοίταξε με ένα βλέμμα που δεν μπόρεσα να διαβάσω (δεν είμαι δα και ο Mind Reader) τα πήρε, ντύθηκε, έφυγε. Έκατσα λίγη ώρα να αφομοιώσω την κατάσταση. Και κατάλαβα ποια ήταν η χώρα των Λοτοφάγων που είχε αναφέρει ο Όμηρος από την οποία οι ναυτικοί δεν έφευγαν και ξεχνούσαν τις πατρίδες τους. Είχα διαβάσει αρκετά για την ικανότητά τους να σε χειρίζονται και γι αυτό την κατάλαβα, κι όχι από την αρχή. Όπως είπε άλλωστε ο έμπειρος LYST αν κάποιος λόγω οικονομικών δυνατοτήτων έχει πέσει στην ανάγκη του μπουρδέλου που σε 10 λεπτά σου βαράνε την πόρτα και η κοπέλλα είναι ξεπέτα, όταν ξαφνικά έχει στο δωμάτιό του για μια ώρα μια νεαρή κοπέλλα, άψογα φροντισμένη που (δείχνει να) απολαμβάνει το σεξ μαζί του, θα την πατήσει και θα κάνει αιματηρές οικονομίες προσπαθώντας είτε να της στέλνει χρήματα κάθε μήνα είτε να ξανάρθει στη χώρα που τα 25€ έχουν τόσο μεγάλη ανταλλακτική αξία στο σεξ. 
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ. Το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, το λένε τόσοι, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Ο πρωτόπειρος αντιμετωπίζει μια ειδυλλιακή κατάσταση απόδοσης των χρημάτων που δίνει. Πολύ εύκολα θα την πατήσει. Είμαστε ερασιτέχνες, παίζουμε σε ξένο γήπεδο, είναι επαγγελματίες και παίζουν στο δικό τους. Ο αγώνας είναι άνισος 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
                                                            ΜΟΥΝΟΛΕΙΒΑΔΑ

Ξεκαθαρίζω και πάλι, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ότι απευθύνομαι σε πρωτάρηδες οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο πακέτο να διαθέσουν. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα από το διαδίκτυο, σεξ προσφέρουν οι εξής κατηγορίες: 1. τα κορίτσια των Agogo τα οποία είναι ο αφρός κι έχουν και ανάλογη υψηλή τιμή. 2. τα κορίτσια των μπαρ. Το μειονέκτημα που έχουν (για μένα προσωπικά) είναι ότι μέχρι να ζεστάνει το κλίμα θα κεράσεις τουλάχιστον ένα Lady Drink (200 μπατ) και αν τις πάρεις θα πληρώσεις bar fine άλλα 500 μπατ. Εν τω μεταξύ λόγω του ότι παίζουν στο δικό τους γήπεδο μπορεί να σε φορτώσουν με πολύ περισσότερα ποτά. Όσες με πλησίασαν στο Crazy Horse δεν μου είπαν κάτι, η μια ήταν και πολύ πιεστική να την κεράσω μου την έσπασε. 3. οι freelancers. Χωρίζονται σε κατηγορίες. Α) Κορίτσια που ξέρουν ότι αξίζουν και διαπραγματεύονται μόνα τους τον εαυτό τους χωρίς μεσάζοντες. Β) Κορίτσια που έχουν δουλειά, αλλά κάνουν που και που αρπαχτές για έξτρα εισόδημα. Γ) Κορίτσια που έχουν εκδιωχθεί από τα μπαρ είτε γιατί ήταν κακότροπες, είτε γιατί ήταν εξαρτημένες από αλκοόλ ή άλλες ουσίες, είτε γιατί κατηγορήθηκαν για κλοπή. Από την αρχή σε αυτή την κατηγορία είχα αποφασίσει να στραφώ, αφού και στην Αθήνα από το τρίγωνο φορτώνω. Για αυτές δεν πληρώνεις Lady Drink ή bar fine. 4)  Κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ. Διαλέγεις όποια θέλεις και κανονίζεις να την πάρεις όταν σχολάσει. Τελικά αυτές έχουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα και τα λιγότερα μειονεκτήματα από όλες. Ξαναλέω ότι αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις και άλλοι συνάδελφοι ΣΙΓΟΥΡΑ κρίνουν διαφορετικά. Πρώτα από όλα τις διαλέγεις την ημέρα με το φως του ήλιου. Το βράδυ, αν έχεις πιει και λίγο, ξεγελιέσαι. Ξέρεις που δουλεύουν και θα διστάσουν να κάνουν κάτι χοντρό, αφού μπορείς να τις βρεις εύκολα. Για να δουλεύουν εκεί σίγουρα είναι ενήλικες (υπάρχει μια φοβερή απάτη με συνεργασία διεφθαρμένου αστυνομικού που σου πασάρουν ανήλικη και αν δεν δώσεις πάρα πολλά μπαίνεις μέσα) και σίγουρα δεν είναι κακότροπες, αφού μπορούν και συνυπάρχουν όλες μαζί μέσα σε τόσο μικρό χώρο. Γνωρίζουν το αντρικό σώμα καλύτερα από την παλάμη τους και είναι φροντισμένες στον απόλυτο βαθμό. Ο συναγωνισμός είναι τρομακτικός και είναι αναγκασμένες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γι αυτό όση ώρα δεν έχουν δουλειά περιποιείται η μια την άλλη (φρύδια, νύχια κλπ). Όλες έχουν κάνει λεύκανση δοντιών και πολλές έχουν κάνει κάποιες πλαστικές αύξηση στήθους, εμφυτεύματα σιλικόνης κλπ. Αν και ξεκίναγα για τις freelancers σε αυτές κατέληγα τις περισσότερες φορές. Πήρα μια μινιόν freelancer με εξαιρετικές αναλογίες που μου υποσχέθηκε ότι θα μου κάνει και μασάζ. Αφού είχε περπατήσει δύο λεπτά άρχισε να μου παραπονιέται ότι το ξενοδοχείο ήταν μακρυά. Κατάλαβα ότι προετοίμαζε το έδαφος για να ζητήσει περισσότερα λεφτά για ταξί αλλά δεν μάσησα. Δε μου έκανε μασάζ, ήταν αξιοπρεπής στο κρεββάτι και πριν φύγει μου το έριξε για λεφτά για το ταξί, πήρε τα @ρχίδι@ μου. Προλαβαίνω όσους θα ρωτήσουν με δίκαιη απορία, καλά πήρες μόνο μια και έβγαλες συμπέρασμα για όλες; Αλίμονο να ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι η απόλυτη θεά ή η απόλυτη φόλα. Απλά, σύμφωνα με τη δικιά μου λογική, τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από τις άλλες κατηγορίες των επαγγελματιών, ανάλυσα πιο πάνω την ανάλυσή μου.       

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Και εγώ αρχικά είχα στο μυαλό μου να φορτώνω Freelancers από τα clubs, αλλά τελικά (πλην μιασ φοράς) κατέληξα να πάρω μασαζοκοπέλες. Πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα που υπερκαλύπτουν τα όποια αρνητικά (σε σχέση με freelancers). Τα θετικά αναφέρθηκαν πιο πάνω συν το γεγονός ότι μπορεί να πάρεις τη κοράσίδα πιο νωρίς για boom-boom από τις 3¨00-4¨00 το βράδυ που λογικά θα φορτώσεις από το club, που σε συνδυασμό με 1-2 ποτά μπορείς να καταλήξεις να πηδήξεις μια φορά και μετά να κάνεις παρέα με τον Μορφέα.

Εννοείται ότι τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη και δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικά σωστό, απλά στον καθένα ταιριάζει και άλλη κατηγορία.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μια ερωτηση για ολους εσας που περνετε γκομενες φρηλανς η μασσατζουδες η μπαροβιες η ξερω γω μοντελα η γριες η χοντρες αδυνατες ασπρες σκουρες κλπ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ? η περνετε παντα με αλλα κριτηρισ πχ φραγκα , αν κατσει παραπανω , αν δινει κωλο , αν μιλαει βρωμικα αν φοραει και κανα ντιλντακι να αλαξει ρολους , αν φοραει κανα ΓΝΗΣΙΟ ΜΑΝΙΣΙΟ , κλπ....
εγω πρωσοπικα δεν κανω πισω σε τιποτα (λογικα πλαισια) ΑΝ ΜΑΡΕΣΕΙ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε τι είναι το μανίσιο; :huh:

:2funny: :2funny: :2funny:

Ερμηνευοντας τον φιλο Στεφαν μια και ειναι off line. :hi:

Μανισιο στην αργκο των εξαρτηματων αυτοκινητων σημαινει γνησιο ανταλλακτικο, αυτο δηλαδη της μαννας του.

Τωρα για το ισοδυναμο ενος ντιλντο γνησιο "ανταλλακτικο" της μαννας της/του που μπορει να "φοραει" μια "γκομενα" χρησιμοποιησε τη φαντασια σου !! :grin: :grin:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Ερμηνευοντας τον φιλο Στεφαν μια και ειναι off line. :hi:

Μανισιο στην αργκο των εξαρτηματων αυτοκινητων σημαινει γνησιο ανταλλακτικο, αυτο δηλαδη της μαννας του.

Τωρα για το ισοδυναμο ενος ντιλντο γνησιο "ανταλλακτικο" της μαννας της/του που μπορει να "φοραει" μια "γκομενα" χρησιμοποιησε τη φαντασια σου !! :grin: :grin:

Εγώ ξέρω ότι το γνήσιο ανταλλακτικό ονομάζεται "μαμίσιο" και όχι "μανίσιο". Και "μαιμού" το ιμιτασιόν.
Τέσπα, η ουσία είναι αυτό που ερμηνεύεις είναι αυτό που (λογικά) εννοεί πιο πάνω ο φίλος ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
μια ερωτηση για ολους εσας που περνετε γκομενες φρηλανς η μασσατζουδες η μπαροβιες η ξερω γω μοντελα η γριες η χοντρες αδυνατες ασπρες σκουρες κλπ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ? η περνετε παντα με αλλα κριτηρισ πχ φραγκα , αν κατσει παραπανω , αν δινει κωλο , αν μιλαει βρωμικα αν φοραει και κανα ντιλντακι να αλαξει ρολους , αν φοραει κανα ΓΝΗΣΙΟ ΜΑΝΙΣΙΟ , κλπ....
εγω πρωσοπικα δεν κανω πισω σε τιποτα (λογικα πλαισια) ΑΝ ΜΑΡΕΣΕΙ

Προσωπικά ο μόνος λόγος που θα πάρω κάποια είναι επειδή μου αρέσει. Αν δεν μου αρέσει, ότι και να υποσχεθεί ότι θα μου κάνει, το εργαλείο δεν θα δουλέψει ή θα μείνει μαλακό ή δεν θα μπορεί να τελειώσει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
                                          ΤΑΞΙΔΙΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πήγα δύο μονοήμερες στα νησιά του Τζέημς Μποντ και στα Phi Phi Islands, εκεί που γυρίστηκε η ταινία με  τον Ντικάπριο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα και τις δύο εκδρομές. Στοιχίζουν 1.500 μπατ η κάθε μία. Ξεκινάς από το πρωί με βανάκι και σε πηγαίνουν με ταχύπλοο σε 4 νησιά. Στην τιμή περιλαμβάνονται καφές ή τσάι το πρωί, νερό ή φάντα ή κόκα κόλα για το ταξίδι, φαγητό με μπουφέ το μεσημέρι και το απόγευμα καθαρίζουν φρούτα (ανανά και καρπούζι) και τα προσφέρουν. Στα Phi Phi Islands μας έδωσαν μάσκες και αναπνευστήρες σε όσους ήθελαν να βουτήξουν σε κάποιο από τα νησιά που μας πήγαν. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι δεν είχαν περάσει οι τρεις ώρες από την ώρα που είχαμε φάει κι εγώ δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω, οπότε δεν κολύμπησα. Περισσότεροι από τους μισούς το έκαναν πάντως. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να πας γιατί είναι πολύ ιδιαίτερα και το ποσό που πληρώνεις είναι πολύ χαμηλό για όσα σου προσφέρουν.  Καλό είναι να φοράς σορτσάκι και πλαστικές παντόφλες γιατί η επιβίβαση - αποβίβαση γίνεται περνώντας μέσα από τη θάλασσα. Υπάρχουν άπειρες δραστηριότητες εκτός από τις εκδρομές. Αξιοθέατα, δραστηριότητες στα βουνά, ελέφαντες, φωτογράφηση με τις τίγρεις (δεν την έκανα, πείτε με φοβιτσιάρη), σκοποβολή στην Bangla, ακόμα και μέρος με τεχνητά κύματα για σερφ. Κάθε ταξιδιωτικό γραφείο έχει κατάλογο, αλλά δεν μπορώ να έχω γνώμη αφού δεν συμμετείχα.

• Like
Αντιδράσεις: Krang

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom