Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια και έχει ησυχία !!

Είμαι απο αυτούς που τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν συνδυάζοντας τουρισμό και πορνοτουρισμό !! Και αυτό το εννοώ !! Θέλω δηλαδή να δώ και τα αξιοθέατα της χώρας που επισκέπτομαι πέρα από τις γυναίκες που εκεί θα κυνηγήσω.

Σε συζήτηση με ( αρσενικούς μόνο ) φίλους χθές όταν υποστήριζα το παραπάνω με κράζανε αγρίως.

Σήμερα το πρωί ένας από τα χθεσινά λαμόγια ( εξαιρετικά πολυταξιδευμενος και αυτός ) μου έστειλε ( απο facebook ) τη φωτογραφία που παραθέτω.

Και με αποστόμωσε βέβαια !! :2funny: :2funny:
Δεν ξαναμιλάω σε λαμόγια για ταξίδια  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• FB_IMG_1454310803490.jpg
    FB_IMG_1454310803490.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 17

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
..κυριοι ..εχω κλεισει με την καλη προσφορα της qatar στα 375 για Μπανγκογκ στις αρχες Ιουνιου.
Μετα κατεβαινω Πατταγια.
Μπορειτε να προτεινετε τα καταλλυματα που εχετε μεινει στο παρελθον με ενα ημερησιο οριο τα 1000 baht με προτιμηση σε αυτα που εχουν μια πισινα.
Καποιος φιλος σε παλαιοτερο ποστ ειχε προτεινει ενα διαμερισμα σε condominium.

Ευχαριστω.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
..κυριοι ..εχω κλεισει με την καλη προσφορα της qatar στα 375 για Μπανγκογκ στις αρχες Ιουνιου.
Μετα κατεβαινω Πατταγια.
Μπορειτε να προτεινετε τα καταλλυματα που εχετε μεινει στο παρελθον με ενα ημερησιο οριο τα 1000 baht με προτιμηση σε αυτα που εχουν μια πισινα.
Καποιος φιλος σε παλαιοτερο ποστ ειχε προτεινει ενα διαμερισμα σε condominium.

Ευχαριστω.

..μονο για Πατταγια ενδιαφερομαι για διαμονη..

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
..Ευχαριστω για τις προτασεις....τις σημειωνω στα υποψιν μου...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
..μονο για Πατταγια ενδιαφερομαι για διαμονη..

έμεινα εκεί το `13 αφού μου το είχαν προτείνει μέλη του φορουμ...είχα πληρώσει λιγότερο απο 1000ρικο, μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι κεντρικότατο και είναι όλα προσβάσιμα περπατώντας σε ΄λίγα λεπτά...
Αν το προτιμήσεις κλείσε δωμάτιο που βλέπει στη πισίνα κ όχι στον δρόμο, κι αν θυμάμαι καλά το deluxe είχε πολύ μικρή διαφορά απο το απλό και σου έδινε μία μεγαλύτερη άνεση, στα έτσι κι αλλιώς άνετα δωμάτια...
Ρίξε μια ματιά και στις χρηστικές πληροφορίες, νομίζω είχα γράψει κάποια πράγματα.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
...Eυχαριστω geo 70...
Eννοειται οτι σε αυτα που προτεινετε δεν ζητανε εχτρα ποσο για να ανεβασεις μια γυναικα...
Θυμιστε μου ζητανε ομως σε τριτο ατομο ?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
...Eυχαριστω geo 70...
Eννοειται οτι σε αυτα που προτεινετε δεν ζητανε εχτρα ποσο για να ανεβασεις μια γυναικα...
Θυμιστε μου ζητανε ομως σε τριτο ατομο ?

Στο Nature View δεν ΄πήρα 2 μαζί, στο Pattaya Bay Resort το `12 είχα δώσει 300-400 μπατ επι πλέον για 2 κορίτσια, τιμή δωματίου τότε με προσφορά 1000 μπατ με πρωινό και καλύτερο φαγητό & πισίνα στη ταράτσα, αν ξαναπήγαινα όμως θα προτιμούσα το Nature View απο τα 2 . 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστές καλημερα. Τελος Μαρτίου κατεβαίνω για δυο βδομάδες Ταιλανδη. Το πλάνο μου ειναι προς το παρόν ως εξης: 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Phi Phi) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai).

Πως το βλέπετε; Ειναι σωστός ο επιμερισμός των ημερών; Υπάρχει καποιο μέρος που να μου ξεφεύγει για να πάρω μια καλη πρώτη εικόνα της Ταϊλανδης;

Ευχαριστω!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλημερα. Τελος Μαρτίου κατεβαίνω για δυο βδομάδες Ταιλανδη. Το πλάνο μου ειναι προς το παρόν ως εξης: 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Phi Phi) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai).

Πως το βλέπετε; Ειναι σωστός ο επιμερισμός των ημερών; Υπάρχει καποιο μέρος που να μου ξεφεύγει για να πάρω μια καλη πρώτη εικόνα της Ταϊλανδης;

Ευχαριστω!

Φίλε θα φας πολύ χρόνο/κόπο/χρήματα στα ταξίδια, οι 15 μέρες για την άλλη άκρη του κόσμου δεν είναι πολλές, περιορίσου καλύτερα  σ`ενα ή δύο το πολύ μέρη και κάνε τις διακοπές σου χαλαρά...Αν πας σε όλα αυτά και για τόσο λίγο στο τέλος δεν θα σου μείνει τίποτα....
Αν είχες 25-30 μέρες...τότε αλλάζει

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ευχαριστω!

Θα συμφωνήσω με τον geo. Πας στην άλλη άκρη της γής και το ταξίδι είναι κουραστικό. Για να δείς όλα αυτά τα μέρη που γράφεις ξεκούραστα κα με την άνεσή σου χωρίς να γίνεις βέγγος χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Αρα η θα πρέπει να αυξήσεις το χρόνο παραμονής σου η να περιρίσεις τα μέρη που θα δείς.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
OK, πως προτείνετε τοτε να επιμερισω τις 15 μερες;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
OK, πως προτείνετε τοτε να επιμερισω τις 15 μερες;

Η Μπανγκόκ είναι ''δύσκολη'' πόλη για τουρίστες, και μπορεί να σε κουράσει.Καλό είναι να πας διαβασμένος εκεί ώστε να ξέρεις τι θα δείς και πότε. Θα έβαζα 4 μέρες Μπανγκοκ ώστε μια μέρα να την αφιέρωνα στην  Αγιουτάγια που προσωπικά το θεωρώ must αν πας Ταιλάνδη.

Μετά θα κατέβαινα 4 - 5 μέρες Πατάγια που είναι πολύ μικρότερη και ευκολότερη πόλη, και έχει το χαρακτήρα του θερέτρου όπου κάποιος χαλαρώνει εστιάζοντας αν θέλει στο άθλημα που το site υπαινίσεται.

Μετά θα ταξίδευα στο Πούκετ, για 5-6 μέρες, όπου με βάση τη Πατονγκ ( όπου είναι συγκεντρωμένη η νυχτερινή διασκέδαση ) θα γύριζα με εκδρομες το νησί, συν κάποιες αποδράσεις στα phi phi islands για παράδειγμα.

Το Σαμούι και το Chiang Mai θα τα άφηνα για άλλη φορά !!! Ούτως ή άλλως θα ξαναπάς !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δύο εβδομάδες είναι λίγες για τόσο μακρινούς προορισμούς  !!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Ευχαριστω!
Kαλημερα φιλε μου,πως σκοπευεις να μετακινηθεις απο και προς τα μερη που θες να πας?εχει σημασια γιατι οι αποστασεις ειναι μεγαλες.Παντως και phi phi kai samui δεν γινεται.Καλυτερα BKK,CHIANG MAI,SAMUI. :rockon:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Στο Nature View δεν ΄πήρα 2 μαζί, στο Pattaya Bay Resort το `12 είχα δώσει 300-400 μπατ επι πλέον για 2 κορίτσια, τιμή δωματίου τότε με προσφορά 1000 μπατ με πρωινό και καλύτερο φαγητό & πισίνα στη ταράτσα, αν ξαναπήγαινα όμως θα προτιμούσα το Nature View απο τα 2 . 

Στο nature view έδωσα 150 Μπατ για την δεύτερη κοπελα, αυτά πριν 2 χρόνια.

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Στο nature view έδωσα 150 Μπατ για την δεύτερη κοπελα, αυτά πριν 2 χρόνια.
τον Δεκεβρη δεν εδινες τιποτα!

και μια γενικη συμβουλη! Μην περνετε σοβαρα υπ'οψιν τους επιδηξιες συμβουλατορες.Εκφραζουν προσωπικη αποψη και ενιοτε παραπληροφορηση!
ψαχθητε μονοι σας!

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Για έναν πρωταρη που θελει να αφιερωσει μερικες μερες σε εντονη νυχτερινη ζωη
συνοδευομενη από αφθονο SEX η πατταγια είναι μονόδρομος νομιζω.
Σε αξιοθέατα υστερει αρκετα.

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
31
Like
1.826
Πόντοι
1.071
Για έναν πρωταρη που θελει να αφιερωσει μερικες μερες σε εντονη νυχτερινη ζωη
συνοδευομενη από αφθονο SEX η πατταγια είναι μονόδρομος νομιζω.
Σε αξιοθέατα υστερει αρκετα.

Και όμως, πριν 1 εβδομάδα γύρισα σαν πρωτάρης από Phuket. Το τερμάτισα στην "έντονη νυχτερινή ζωή" αλλά πρόλαβα να δω και αξιοθέατα που έχει το νησί (παραλίες, Tiger World, Phi Phi islands). Και όλα σε 8 μέρες. Η γνώμη μου, μην το φοβάσαι το Phuket σαν πρωτάρης.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Με αεροπλάνο θα κανω όλες τις μετακινήσεις φυσικά. Στόχος μου με σειρά προτεραιότητας ειναι: α) να δω τα αξιοθέατα, β) να πάρω μια αίσθηση της χώρας, γ) να το παλέψω συναισθηματικά με καμια κοπελίτσα, δ) ας πάρω και καμια πουτανα / μασάζ αν προκύψει.

4 μερες για μπανγκοκ μου ακούγεται πολυ ρε σεις, εδω σε 4 μερες βγάζεις τη Ρώμη και ισως και το Παρίσι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom