Η απαντηση μου...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]หมากัด อย่ากัดตอบ[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
για ριξε και καμμια μεταφραση maniac! για εμας που δεν πηγαμε ται ακομα
Η απαντηση μου...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]หมากัด อย่ากัดตอบ[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
επειδη νομιζεις οτι πεταξες μια παπατα και δε θα καταλαβω τι εννοεις σου απαντω!Η απαντηση μου...
για ριξε και καμμια μεταφραση maniac! για εμας που δεν πηγαμε ται ακομα
ολοι μας ευχαριστως να σου δωσουμε κανα κοκκαλακι.Δε χρειαζεται να μου πεταξεις κανενα κοκκαλακι...
[size=10pt]σοφά λόγια σοφού ανθρώπου[/size]χεχεχε....εγω ενα ξερω...8 και σημερα κυριοι!3 κοριτσια και 1 σαμπανια μαζι μου σε τζαγκουζι...αααααααααχ!!!ερχομαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.ουτε ρουχα θα παρω απο εδω ουτε τιποτα!με σαγιοναρες και μαγιω θα ξεκινησω..πιλοτε θα περασω να σε βρω και να μετρησω το υψος σου για να σου αναψω μια λαμπαδα στον βουδα
Σου ευχομαι οταν με το καλο πας,να μαμησεις ολη την αφροκρεμα της Ταυλανδης..
Και οσον αφορα εμενα...Μην ανησυχεις...Δε χρειαζεται να μου πεταξεις κανενα κοκκαλακι...
Κατι θα βρω και εγω ο φτωχος να "βολευτω"...
Καληνυχτα.
Σοφοτατον θα ελεγα...πριν πάτε έχετε δείξει ότι θα κακοπεράσετε [/b] ;)
σκεφτείτε τι εννοώ και μην αρχίσετε να με ροκανίζεται
aaaaaa [size=10pt]ξεχάστηκα τον οκτώμβριο ξεκινούν η 180 μέρες μου[/size]
ποσο μου αρέσει να το λέω
τώρα που ανέβηκα ψυχολογικά να φωνάξουμε το παιδί που αλλάζει ονόματα και μας βρίζει κάθε φορα (με το γυναικείο όνομα ) χαβαλέ κάνω αλλα ξέρω κάποιος κακόβουλος θα βρεθεί
* ο Ακις ειναι συχνο μανιταρι που φυτρωνει στα δυσκολα...
δηλητηριωδες μανιταρι! δε μασαει κουτοχορτο ο john...ξυπνατε παλικαρια